PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Sem klicala v Tivoli, majo tud zaklonišče, če bo vojna ma ne zezam se, sam dejte se mal skulirat ...na koncu izpade tako kot da nam je enim vseen in se nam j ... za naše , ker ne pomislimo, da ne bi doma ostali, ker pač nimamo klime, pa piknik odeje, pa bognedaj da kakšna kaplja pade, pa ....še dobr, da smo mi preživeli, ko so nas starši vzgajali s tistim, kaj je pač takrat bilo ...le kako jim je uspelo brez vseh teh materailnih dobrin? Po mojem z ljubeznijo .... Sorry Pikica, me je bilo sram povedati, da dejansko nimam te piknik odeje. Prišla pa bi vseeno, je pač bil neke vrste čudnega heca. Sem hotela, da mi poveste, da ni nič hudega, če prinesem normalno dekico, da me ne bi bilo sram, ker nimam tiste oddeje. Jo pa imajo moji oz. moj brat, pa mi ni niti na pamet pršlo, da bi ga vprašala. goga ne rabiš se nč opravičevat, samo sem mogla svoje povedat, pa ni letelo nate, sej je blo enih par k se obremenjujejo s tkaimi in drugačnimi, po moje, nepotrebnimi zadevami ... sram ...zakaj bi te pa bilo sram? tud jaz je nimam, pa se s tme ne obrmenejujem ...mam pa verjetno kakpšno stvar, k je pa ve nimate, pa to sploh ni pomembno!!!