|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 19.5.2009 8:41:09
|
|
|
|
rovar_ka
|
Kakšen dan! (je bil včeraj, ker sem včeraj pisala ta post in ga nisem uspela objavit) Vroč predvsem Tia je zjutraj malo potegnila, zmešala si je cel ritem spanja, zato mi je zaspala že ob 18ih Upam, da spi do jutra in da ne bo rogovilila. (spala je do 6.30, apmak se je velikokrat zbudila) IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 rebeca, levinja in rovarka nista dobili dudik, žal. sem napisala obe, ker ne vem al sta obe maširali po trgovinah levinja je hotela it na obhod (z vozičkom), jaz sem jo zmotla, ker sem jo povabla na kavo (sem bila ravno in the neighbourhood), potem pa se je ful zoblačilo in postalo malo sumljivo, da bo začelo deževat, zato potem sploh ni šla. Mojcek, jaz grem v sredo v mb, pa če ne bom pozabla, bom šla gledat v BC. Povej samo, kolk ti jih kupim, če jih bodo imeli. Vem pa, kak zgledajo te dude, ker so mi že odkar sem jih vidla ful smešne duhovi - poznam eno, ki so tud imeli doma duhca. Pa to osebo zelo dobro poznam in vem, da je res. Meni je to ful zanimivo (dokler jaz kakega duhca ne vjagam ) HD - jaz bi rekla, da pogodba začne veljat z dnem podpisa obeh strank, oziroma kot je napisano v sami pogodbi, zato, notarsko overjeno je zgolj zaradi davka, vpisa lastninske pravice v zemljiško knjigo.. Me je pa zmotlo to, ko imaš napisano, da začne veljati z dnem zadnjega podpisa obeh strank Glede na to, bi lahko to bilo mišljeno kot notarsko overjen podpis in bi ti veljalo za subvencijo.. Skratka, daj vlogo, vse potrebne listine, zgubit nimaš kaj.
|