|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
18.5.2009 23:55:00   
frutka_
Jaz še tudi dojim samo za vzorec. Pa boljše, da se je sama odstavila kot da imam muke potem. 10m je lepa doba.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
18.5.2009 23:58:21   
frutka_
http://bibaleze.si/multimedia/fotografije_otrok/f-l.html

še kakšen klikec, če boste imela cajt!user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 0:07:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4228
19.5.2009 0:13:53   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Jaz še tudi dojim samo za vzorec. Pa boljše, da se je sama odstavila kot da imam muke potem. 10m je lepa doba.

Frutka - Bor se je malo pred 9 mesecem sam odstavil - me tudi povohal ni več. Sem ga imela itak namen preden grem v službo odstavit, pa je očitno izbral lažjo pot.

Lahko noč!!!!!

Seveda! Pol pa se je zgodil tisti zastoj in pumpanje...pozabila sem... sorry!

Lahko nočko še od mene, grem tudi ajatbajat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4229
19.5.2009 0:21:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Frutka - Bor se je malo pred 9 mesecem sam odstavil - me tudi povohal ni več. Sem ga imela itak namen preden grem v službo odstavit, pa je očitno izbral lažjo pot.

Lahko noč!!!!!

Aleksander se je tudi sam odstavil pri 6. mesecu. Črpanje je bila moja odločitev in sem prav vesela, da smo prilezli do 9. meseca user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4230
19.5.2009 0:21:20   
Majuska
Oblečeno za spanje - ker imamo toplo, je danes samo v bodiju z dolgimi rokavi + vreča za spanje. Če bi bilo več, bi čisto zakuhal.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4231
19.5.2009 7:28:16   
Tinky
Jutro

hruška, imaš zs

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
19.5.2009 7:31:51   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Oblečeno za spanje - ker imamo toplo, je danes samo v bodiju z dolgimi rokavi + vreča za spanje. Če bi bilo več, bi čisto zakuhal.

TEo je tudi samo v bodiju z dolgimi in v vreči, pa še tako mislim, da mu je vroče.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
19.5.2009 7:49:02   
metuljcek321
Morning!

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Jupi-jupi-jupije! 5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mam! Baš sem rano odkrila - pri 2051postu - ni važno BRAVO JAZ!

user posted image

Tudi jaz sem šele zdajle opazila, da sem postala prava ultra zvezdauser posted image  user posted image  user posted image  Smo prave čveke julijke, a ne?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4234
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 8:01:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4235
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 8:16:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4236
19.5.2009 8:20:34   
neboglasnica
Oj, zdaj pa še Staš tako laringitično kašlja, da ti trga srce.

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

flower, kak se jaz teh tvojih ustnic ne morem navadit user posted image

ma, jaz tudi ne...

Hvala vsem za nasvete glede oblačenja. Zdajle je mrknil kot klada.

Aja, user posted image in Populis: ja, tale pomol sem pa takoj prepoznala, ker smo bili avgusta tam ins ploh ni švoh tam, za SLO razmere pa sploh oh in sploh.

Neposredna povezava do sporočila: 4237
19.5.2009 8:35:54   
AAA
Jutro,

spali še kar ok. glede na to, da je namesto Aneja v posteljo prišel ta veliki. Verjetno zato je mami tudi posledično spet v hrbet nekaj ruknilo.

Včeraj smo bili s ta velikim pri zdravniku in gre v ponedeljek na operacijo žrelnice, mogoče tudi manjdeljnov in vstavitev cevk. Bomo videli. Ne vem kaj bom z Aneje, ker ima moj fuuuul dela, jaz bom pa z Anžetom tri dni v bolnici. Bomo že nekaj.

Kupili hribovski nahrbtnik, drag ko žafran, upam da je tega vreden. Almera, populis sedaj sem pripravljena na osvojitev Šmarne, sam hrbet mora še malo k sebi prit.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
19.5.2009 8:41:09   
rovar_ka
Kakšen dan! (je bil včeraj, ker sem včeraj pisala ta post in ga nisem uspela objavit)

Vroč predvsemuser posted image Tia je zjutraj malo potegnila, zmešala si je cel ritem spanja, zato mi je zaspala že ob 18ihuser posted image Upam, da spi do jutra in da ne bo rogovilila. (spala je do 6.30, apmak se je velikokrat zbudila)

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

rebeca, levinja in rovarka nista dobili dudik, žal. sem napisala obe, ker ne vem al sta obe maširali po trgovinah

levinja je hotela it na obhod (z vozičkom), jaz sem jo zmotla, ker sem jo povabla na kavo (sem bila ravno in the neighbourhood), potem pa se je ful zoblačilo in postalo malo sumljivo, da bo začelo deževat, zato potem sploh ni šla. Mojcek, jaz grem v sredo v mb, pa če ne bom pozabla, bom šla gledat v BC. Povej samo, kolk ti jih kupim, če jih bodo imeli. Vem pa, kak zgledajo te dude, ker so mi že odkar sem jih vidla ful smešneuser posted image

duhovi - poznam eno, ki so tud imeli doma duhca. Pa to osebo zelo dobro poznam in vem, da je res. Meni je to ful zanimivo (dokler jaz kakega duhca ne vjagamuser posted image )

HD - jaz bi rekla, da pogodba začne veljat z dnem podpisa obeh strank, oziroma kot je napisano v sami pogodbi, zato, notarsko overjeno je zgolj zaradi davka, vpisa lastninske pravice v zemljiško knjigo.. Me je pa zmotlo to, ko imaš napisano, da začne veljati z dnem zadnjega podpisa obeh strankuser posted image Glede na to, bi lahko to bilo mišljeno kot notarsko overjen podpis in bi ti veljalo za subvencijo..
Skratka, daj vlogo, vse potrebne listine, zgubit nimaš kaj.

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
19.5.2009 8:43:07   
Majuska
'jutro drage dame,

kako ste? Mi smo imeli burno noč ... okoli 3h se je Aleksander začel besno jokat in tlačit noge iz spalne vreče, nikakor se ni hotel pomirit. Sva ga vzela k sebi na posteljo in skušala pomirit, vendar se ni dal. Šele čez kako uro nama je uspelo, da je mali zaspal.

Posledično sem seveda še vedno v komi ... user posted image

Evo,

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 8:45:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4241
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 8:49:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4242
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 8:50:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4243
19.5.2009 8:54:04   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: populis

AAA;luštne fotke si dala včeraj gor iz morja.Sploh ni slab tale RR, včasih še kaj pofotkaš, a ne?user posted image Tole je pa sedaj res malo zakomplicirano, ker greš v bolnico.A ponoči še Aneja dojiš? Zakaj pa mora na operacijo in kakšne cevke mu bodo vstavili? Sem ti natrosila cel kup vprašanjuser posted image , sory

Ja, Anej se ponoči še malo crklja na joški, čeprav se je danes zbudil le 2X, pa še to drugič ko je vstal ob 6.30, tako da se itak misliva počasi odstavit, ker podnevi se pa več ne dojiva.

Anže mora pa na operacijo, ker ima izredno povečano žrelnico. Ponoči smrči, neprestano ima zamašen nos, slabše sliši in ker ima skoz odprta usta in diha samo čez usta potem tudi govori težko.....itd.

Mogoče mu bodo dali tudi cevke v ušesa. Ker ima povečano žrelnico mu sluz (od zabasanega nosa) zaliva kanal pri bobničih v ušesih in zato tudi slabše sliši. Ampak je včeraj bilo vidno, da se je stanje izboljšalo in upam samo na odstranitev žrelnice.

me je moj skoz prepričeval, da ne bo šel in me čisto prepričal, včeraj pa šok, ker je tako malo časa.

Neposredna povezava do sporočila: 4244
19.5.2009 9:50:00   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

metuljčica;pogrešam tvoj post čez pol straniuser posted image , kaj dogaja

tudi meni manjka njen post user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4245
19.5.2009 9:55:52   
Majuska
malce slikic

pojma nimam, kaj vidi na mojih copatih ... user posted image
user posted image

ritka se počasi že dviguje
user posted image  

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 10:10:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4247
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 10:28:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4248
19.5.2009 10:28:26   
lidija***
jutro punce!
Da se pofočkam!

Čestitke vsem slavljenčkom, posebej enoletnikomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vreme je krasno in posledično smo zelo malo doma. Mama zanemarja gospodinjska opravilauser posted image  in tudi RRuser posted image .

GR- super si bila. Najprej nisem bila sigurna če si ti, ampak sem pol le pogruntalauser posted image . Še enkrat čestitkeuser posted image
Vnete oči- Mojca je dobila vnete oči. Ja, saj ni čudno. ko pa je vroče in veter piha. Nosek ji špricam z fiziološko, malo mlekca v oči. Še kakšen predlog?

Bom probala malo prebrati za nazaj, ampak mali Bin Laden ne pustiuser posted image user posted image , kar naprej se mota okoli in tolče po printerju, lučkah na računalniku,..

Neposredna povezava do sporočila: 4249
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 10:28:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?