Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka lanolin se tud dobi v lekarnah ne? pa ni ga treba izpirat pred dojenjem, bepanten pa če sem prav seznanjena ? Ja se dobi v lekarni, celo dve vrsti, če se ne motim. Meni je ful pomagalo, si sploh ne znam predstavljat, da ga ne bi imela. Ker je mala full vlekla, jaz je pa nisem znala prav pristavit in je vlekla samo bradavico. Se spomnim, ob dojenju so mi na začetku solze kar same tekle od bolečin, kljub temu sem vztrajala in sva se ujeli, potem pa je steklo samo od sebe, kot da bi to delala že xx let . Kaj se tiče pranja imam jaz sedaj ful dobro rešitev: indijski pralni oreščki. Jaz tudi sedaj perem z njim skoraj vse, le tiste full umazane cunje perem z Arielom. Plus je tudi ta, da ni potrebno dodajat mehčalca, le eko dišalo dodam (ker drugače je perilo brez vonja) in to je to. Sicer pa če imaš možnost sušenja perila zunaj, lahko pereš tudi brez mehčalca, potem pa še zlikaš, pa je. Kužek. Kaj pa vem. Če že sedaj veš, da bo vso breme na tebi, je najbolje premislit, če si ga pripravljena nosit. Od 4-letnega otroka, ne moreš pričakovati nobene odgovornosti, kaj se živali tiče. Jaz osebno si zraven dojenčka ne bi umislila še mladička, s katerim je na začetku kar veliko dela, če hočeš, da je kolikor tolikor vzgojen in socializiran. Pa še potem ga moraš imeti skozi na očeh ko je dojenček. Nebo, vidim da ploskaš ob likanju. A ti to rada delaš? Potem si pri meni več kot dobrodošla . Elevitka, ja bepanthna je več vrst, če se ne motim 3. Vse jih boš spoznala, ko boš imela svojega princa pri sebi. Eden je krema, kao za obraz in kožo, eden je za vneto rito- mazilo (mislim, da je isti za bradavice), tretji pa krema za poškodbe. Eh, te v lekarni mislijo, da smo vsi tako pametni kot one . http://www.lekarnar.com/iskalnik?q=bepanthen Danes pa je bilo vroče, če ne bi Mala miss ponoči kašljala kot za stavo, bi ji naštimala bazen, tako pa zgleda, da se prehladila, še dobro da nima vročine.
|