|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
18.5.2009 21:16:31   
Lara Croft
tud jaz sm Sari kupila sparky-jeve bodije in so mi zeloooo všeč! res so fajn mehki in že ene trikrat sem jih oprala+dala v sušilca in so še vedno tako lepi in mehki!user posted image

Ja, meni tudi.... samo številke so malo zgrešene.... Lara ima okrog 70 cm in ji bodi št. 80 komaj zapnem.... in 6 sem jih kupla.... ne enega ali dva ali tri...... šest!!!! user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
18.5.2009 21:19:11   
meta21
Ja, sparkyjevi bodiji so ful majhni. Jaz sem jih dobila št 74 in sem jih toliko časa šparala, da sem jih lahko kar pospravla nazaj v omarouser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
18.5.2009 21:19:21   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

tako hitro se mi splazi do kuhinje, odpira predale, zleze na balkon, v kopalnico, v hodniku razmeče čevlje,

Ma ku doooobrooooooooooooooooooo.... user posted image

Lara je začela komaj z obračanjem na trebšk.... user posted image

Ti samo uživaj zdele, k pol ko bo začela šibat jo morš met pa skos na uču. Pri nas je skos gas, gor dol po bajti. Moram čim prej nabavit tista varovala za stopnišče. Ma kdo viška mogoče? Rabim dva kosa, pa ne lesenih, ker so mi bljak user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3728
18.5.2009 21:21:21   
AinB
Našemu je danes celo ratalo prevrnit Bio smeti in to po tepihu. Zakon user posted image user posted image user posted image . Sva mela take fine vonjave, uh...

A zdaj bom mogla začet še smeti skrivat al kaj?!?

< Sporočilo je popravil AinB -- 18.5.2009 21:22:11 >

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
18.5.2009 21:22:30   
leda
Če pa sklepam čisto po sebi, je veliko lažje opravljat veliko potrebo na kahli oz. WC-ju kot pa v plenico (po možnosti sede).

zoja je kakala na stranišče od drugega leta dalje. lulala pa v plenico še pol leta...tko da je tvoje sorte user posted image

meni je blo poleg ostalih razlogov pač lažje počakat, da je šlo en dva tri in mi ni blo treba tamale skoz preoblačit. in težit. in mi je seveda citirano dalo potuho v tem. nedvomno pa lahko najdeš tut kaj za tvoj način napisanga in v kniggo zloženga.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
18.5.2009 21:25:37   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

aja, še to: kupila sem kahlico user posted image user posted image user posted image

No super. Poročaj kako ji bo všeč.

bila tako navdušena nad kahlico, da je na njej kar poskakovala od veselja in mi skoraj dol padla oziroma mi je iz kahlice skočila v naročje. o lulanju ali celo kakanju ne duha ne sluha user posted image

nasploh je zadnja dva dni pravi mali navihanček in je je povsod polno. očitna razlika glede na prejšnje stanje!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
18.5.2009 21:25:53   
AinB
Meni je pa Lovro pravi CAR, ko tako zadeve obvlada, pa naj strokovnjaki pišejo kar hočejo.
Go Lovro!!! user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
18.5.2009 21:27:15   
Lara Croft
kahle pa sploh nismo mel. razen za igranje, ker jo je tut ena od naših babic pritrogala, ko je mela zoja eno leto. smo uporabljali kar nastavek za stranišče.

Alora si bom prišparala stošek... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
18.5.2009 21:27:22   
AinB

IZVIRNO SPOROČILO: pf

aja, še to: kupila sem kahlico user posted image user posted image user posted image

No super. Poročaj kako ji bo všeč.

bila tako navdušena nad kahlico, da je na njej kar poskakovala od veselja in mi skoraj dol padla oziroma mi je iz kahlice skočila v naročje. o lulanju ali celo kakanju ne duha ne sluha user posted image

nasploh je zadnja dva dni pravi mali navihanček in je je povsod polno. očitna razlika glede na prejšnje stanje!

No pa je dobila nov stolček user posted image . Zdaj lahko unga pri Sarayi skenslaš user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
18.5.2009 21:28:22   
leda
nedvomno pa lahko najdeš tut kaj za tvoj način napisanga in v kniggo zloženga.

ma sem šla še enkrat prebrat tvoje, da se ne bova kej spopadli (maš že kartoteko user posted image ) in sej je tvoj način čist isti kot moj user posted image   v smislu, da zdravorazumsko predelaš teorijo in svoj šmorn narediš. edin mene kahlični poskusi ne zabavajo user posted image   tko da se bom z lulanjem in kakanjem ukvarjala čez kak let in še več.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
18.5.2009 21:29:54   
AinB
maš že kartoteko

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
18.5.2009 21:30:10   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

isto staro punco od kolegov so začeli navajat na kahlo preden je dopolnila eno leto. na pritisk starih staršev. eno leto so ji na vsakem par urnem obisku vsaj 20x rekli, če jo lulat, prosili, naj gre lulat in jo preoblačili, ko se je polulala. še danes jo vsaj dvakrat na obisk opominjajo na stranišče. jaz zoje nisem nikoli.

moja kolegica začela navajat otroka na kahlico pri 7 mesecih. pri letu in pol je bil brez plenic. enako njen drugi otrok!
pa sploh stroga do svojih otrok, je zelo dobra mami...res pa je, da je ful dosledna.

no, jaz sem se odločila, da njene taktike ne bom ubrala. bolj se nagibam k ledini...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
18.5.2009 21:31:12   
leda
Alora si bom prišparala stošek.

ma še bolš. ti dam jaz našo kahlo, pa jo pol na bovhi prodaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3738
18.5.2009 21:32:41   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Mi smo pa danes odprli sezono bazenčkanja na dvorišču. Zakon! Oba sva zelo uživala. user posted image

super user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
18.5.2009 21:34:27   
AinB
OOOOOooooooo, Jazzy. Pridna, pridna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
18.5.2009 21:35:35   
Jazzy1

Mi smo pa danes odprli sezono bazenčkanja na dvorišču. Zakon! Oba sva zelo uživala. user posted image
Sej bi vam kake fotke pokazala, pa to žal presega moje zmožnosti user posted image .
Grem raziskovat ...

O luštno user posted image user posted image user posted image . Dej probaj fotke dat gor!

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
18.5.2009 21:35:50   
Jazzy1

moja kolegica začela navajat otroka na kahlico pri 7 mesecih. pri letu in pol je bil brez plenic. enako njen drugi otrok!
pa sploh stroga do svojih otrok, je zelo dobra mami...res pa je, da je ful dosledna.

no, jaz sem se odločila, da njene taktike ne bom ubrala. bolj se nagibam k ledini...

Jaz sem pa nekje vmes user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
18.5.2009 21:36:12   
AinB
O luštno user posted image user posted image user posted image . Dej probaj fotke dat gor!

Kako user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
18.5.2009 21:36:46   
Jazzy1

OOOOOooooooo, Jazzy. Pridna, pridna user posted image user posted image user posted image

Ma ja, sam zdej sm pa toooolk konc, da lohk sam še prste premikam. Na roki, da ne bo pomote user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
18.5.2009 21:36:56   
leda
Meni je pa Lovro pravi CAR, ko tako zadeve obvlada, pa naj strokovnjaki pišejo kar hočejo.

ma se opravičujem. sem morda kej diagonalno prebrala. lovro torej že obvlada kahlo. no, boste lahko strošek za plenice investiral v vilo na santoriniju. helikopter pa itak ne bo več potreben user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
18.5.2009 21:39:38   
Olivija*

No pa je dobila nov stolček user posted image . Zdaj lahko unga pri Sarayi skenslaš user posted image

pri sarayi sem naročila varuško, ne stolčka.
mene to sedenje na kahlici spominja na tisto pozo v bumbo stolčku.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
18.5.2009 21:40:34   
AinB

Ups, sorry moja napaka. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
18.5.2009 21:42:12   
Olivija*

Ups, sorry moja napaka. user posted image

ah, ni blema user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
18.5.2009 21:44:23   
Olivija*
midva sva pa danes končno kupila letvene podloge za posteljo. mi je še zdaj nerodno, ko se spomnim, kako sva jih peljala domov user posted image nisva namreč znala odstranit isofixa in zato nisva mogla podreti celotne zadnje klopce, ampak le 2/3... in potem so te letvice segale še na sprednji sedež.... jaz sem pa čepela zadaj na isofixu, hihi....

pa vzmetnici sva odvila. zdaj morata še 2 dni vzhajat, ker sta bili stisnjeni in zviti. jima je koža prevelika user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 18.5.2009 21:45:40 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
18.5.2009 21:46:35   
Jazzy1
domov user posted image nisva namreč znala odstranit isofixa in zato nisva mogla p

midva sva pa danes končno kupila letvene podloge za posteljo. mi je še zdaj nerodno, ko se spomnim, kako sva jih peljala domov user posted image nisva namreč znala odstranit isofixa in zato nisva mogla podreti celotne zadnje klopce, ampak le 2/3... in potem so te letvice segale še na sprednji sedež.... jaz sem pa čepela zadaj na isofixu, hihi....

pa vzmetnici sva odvila. zdaj morata še 2 dni vzhajat, ker sta bili stisnjeni in zviti. jima je koža prevelika user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?