|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
16.5.2009 14:33:13   
mojsonček
drage-i moje-i, hvala vam za spodbudne besede in lepe zelje, vse je bilo na brzino in nisem imela komu javit pa se telefon mi ga sracka s povezavo... z naso lubico Zojo vam posiljava kos poljubckov.... kaj ves, ko prideva domov, kar upam, da bo ze v ponedeljek. pupika je malo rumena, kar je pri prezgodaj rojenih kar pogosto, porod je bil kljub medenicno nozni vstavi neverjetno hiter, aleluja za epiduralno. ob porodu smo bli veliki 49 cm in tehtali 2630 g. vsem prelep vikend

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
16.5.2009 14:46:44   
Kicsi
Mojsonček vidim,da si tudi ti pohitela.Čestitke,pa lepo se cartite.Kok je lušten,a ne? Tudi Lovro in Tilen sta bila rumena,vendar je bila raven bilirubina še zmer dost nizka,tako da jima na srečo ni trebalo pod lučko.

Jaz pa tamle spodi še kar krvavim,boli me kanček manj,mazati se pa ne sme rana,tako je rekla dohtarca.Samo tuširat rano in jo osušit z fenom in to naj bi bilo to.

Evo ,bom pa še jaz kako slikco v album pritisnila.
Lp.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
16.5.2009 17:37:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
... z naso lubico Zojo vam posiljava kos poljubckov....  ob porodu smo bli veliki 49 cm in tehtali 2630 g.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke!!!!!!!!!!

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2353
16.5.2009 18:59:15   
Reby
mojsonček - čestitke za malo Zojo tebi in očiju, super, da je vse vredu z vama in da bosta že v ponedeljek doma user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
16.5.2009 19:11:50   
mismis
mojsonček, čestitke za malo princesko user posted image user posted image user posted image

lepo se cartajte, da bo pupa lepo rastla in boste še kmalu domov.

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
16.5.2009 19:22:23   
mismis
user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)
mismis

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
Goldy (17.06.2009)
Sabsa (24.06.2009)
Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin  user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja

Objemčkometer:

user posted image user posted image  Bit   user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

Torek, 19.05.
Bumo - pregled
anci banci - pregled v porodnišnici
mismis - UZ

Sreda, 20.05.
Reby - 3D/4D pregled
Lučka25 - posvetovalnica

Četrtek, 21.05.
Sapi - UZ

Petek, 22.05.
Sapi - pregled

Ponedeljek, 25.05.
Mlinčka - pregled

Torek, 26.05.
Goldy - CTG
Špelka - posvetovalnica
Obayifo - pregled
Miklarom - UZ
a.jrad - UZ

Sreda, 27.05.
miska73 - pregled 

Petek, 29.05.
Serendipity - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

Torek, 02.06.
Kruce - UZ
Sempervivum - pregled

Sreda, 03.06.
Reby- pregled

Ponedeljek, 15.06.
efika - pregled
 user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MAJU user posted image user posted image

user posted image  Sapi (LJ)
user posted image   Miklarom (MB)
user posted image   Kimsy (LJ)
user posted image    a.jrad (PO) 
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes 

user posted image   

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
16.5.2009 20:40:00   
spelka12
mojsonček iskrene čestitke, ob rojstvu tvoje male Zoje user posted image
bit nimam besed res user posted image user posted image user posted image  pa tako sem upala, da ti uspe. user posted image user posted image user posted image
a.jrad dobrodošla med nami user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
16.5.2009 20:56:00   
Kruce Fiks
Hey Reby! Pred časom ti je dragi kupil eno blazino za lažje bočno spanje....
Maš kako slikco, lahko z neta. Jo uporabljaš, se obnese, kako se imenuje, kje jo je kupil..........

Čestitke mojmu sončku & Co

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
17.5.2009 6:54:00   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Če bo danes čas, skočim do naše Goldy v bolnico.

Kruce - tole je ta blazina, kupljena v Baby centru, je res super, jaz vsak dan spim z njo, če ne na boku, si pa podložim noge, kadar me bolijo: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170513

Vsem en lep sončen dan!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
17.5.2009 9:42:46   
mismis
Dober dan vsem skupaj...

Reby, lepo pozdravi našo Goldy

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
17.5.2009 10:38:51   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kruce - tole je ta blazina, kupljena v Baby centru, je res super, jaz vsak dan spim z njo, če ne na boku, si pa podložim noge, kadar me bolijo: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170513

JAz imam doma dve takile blazini. Mi ju je mož kupil ko sem bila ene 5 mesecv noseča in me je začel mal križ dajat in noge ful med spanjem. Itak sem imela plan ju uporabit za dojenje...
No, za spanje nisem imela nobene, ker mi je blo čist obupno še to kramo obračat okol, že sebe sem komi, ko sem se hotla obrnit.
Sem ju pa s pridom uporabljala za naslanjat se, za pod križ. V postelji je bla ena:za filmske maratone, ki sva jih z mojim vedno imela v postli in ko sem v postli surfala po netu(kar se je dogajal redno vsako dopoldne, hehehe), drugo sem imela v dnevni na kavču za iste potrebe. Sploh nisem več drugač mogla sedet kot s tem za križ zataknjenim.
Po porodu sem se neki trudila s tem dojit pa se mi zdi da je blo total nepraktično, vsaj meni je prišlo prenizko in tamalčka nista bla zadovoljna. Zdaj ne dojimo več, blazini sta deponirani v omari in čakam, če mi bo za tamaladva kaj prov prišlo, ko bosta recimo začela sedet al kaj...
srednje dober nakup, najbrž bi bla dost ena, ampak bi jo mogla gor in dol nosit...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
17.5.2009 10:41:55   
Kruce Fiks
Br'jutr!
Hvala Reby za link in pa seveda Goldiko pozdravi! No, zdej že moraš iti k njej...user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
17.5.2009 11:11:50   
Kruce Fiks
Hvala Hedvika za izčrpno predstavitev user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
17.5.2009 13:43:52   
lučka 25
mojsonček, čestitam za Zojo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa želim veliko cartanja, lepih trenutkov........

Kicsi, lepo te je brat. Lepo, da tvoja fanta lepo napredujeta. Ja, kar se pa tiče šivov sem pa tudi jaz slišala, da jih NE SMEŠ mazati s kremami, ker tako postanejo velik vir za razvoj kakih glivic in vnetja. Ti kar tako nadaljuj, kot so ti naročili. Je pa tega mene najbolj strah (da bi me šivali).

Reby, lepo pozdravi našo Goldy.

Kruce, ko sem na hitrico preletela stran in videla, da maš nov avatar sem videla samo moško podobo. Sem se že ustrašla, da maš Murkota user posted image , amapak saj on ne zgleda kot moški, čeprav poje ravno nasprotno.user posted image

mismis, hvala za petek, je blo prav super. Šele zdaj se zahvaljujem, javljam, ker sem mela spet internetni mrk. Pa kje jaz žvim? Baje v mestu, samo ne vem, če ne kje v rovtah, ko me sodobna elektronika tako zafrkava. user posted image

špelka, lepo te je videti na RR. Kako si? Iz dneva v dan gotovo. Srečno.

Jaz pa sem prej uživala ene 45 minut, ko je naše deto izvajalo take akrobacije. Se je ves čas pretegoval, pa mal brcal močno al pa nežno a hitro. Je bil res užitek. Nič, lep sončen dan vsem skupaj še naprej. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2364
17.5.2009 13:57:23   
ledenka
mojsonček user posted image user posted image user posted image  čestitam! lepo se cartajta in uživaj te prve dneve, te male bibe tako hitro rastejo...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2365
17.5.2009 15:59:07   
gloria
...nosečke moje in mamice pozdrav od mene....žal sem še brez računalnika se pa šlepam pri sosedi...sploh ne vem kaj se dogajauser posted image ....želim vam še naprej mirno nosečnost,novopečenim mamicam pa čim lepše materinstvo...upam da vas je že kr nekaj rodilo v tem tednuuser posted image ,če ne pa mi oprostite ker sem offuser posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
17.5.2009 19:00:25   
Reby
Dan!

Jaz končno doma iz celodnevnega potepanja in nešteto obiskov. Preden padem dol, vam še sporočim, da vas Goldy vse lepo pozdravlja, suhceno drobno bitje z nevidnim trebuščkom in njeno malo dete se počutita zaenkrat odlično user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
17.5.2009 19:50:46   
Bumo
mojsonček, tudi jaz ti čestitam za malo Zojo!!!!!!user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
17.5.2009 21:00:18   
spelka12
lučka ohoh. Ne morem verjet, da si že tolko daleč. Samo še 2 meseca, pa greš rodit.user posted image  Jest oz. mi2 sva čist dobro, mene mali že razveseljuje z brcikami,jest pa njega z dobro hrano. Ja grem pa res iz dneva v dan, vsaj tja do 24 tedna bo tako. Pol se bom pa oddahnila in začela resnično uživat v vsem.
kruce tole blazino sem jest tud kupila v baby centru. Počakajta do kakih akcij, takrat je vedno znižana na ene 20€. Spim z njo ponoči, ker se drugače avtomatsko obrnem na trebuh, podnevi jo imam za sedenje, je super, kasneje bo pa ovita okoli malega, da ne bo padel s postelje. Mislim, da se jo splača kupiti.

Vprašanje - ve ste verjamem že skoraj vse do doktorata preštudirale vozičke. Kaj mislite o teh 3. Jane slalom Pro/ Quinny speedster/ Hartan (tisti trikolesnik).

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
17.5.2009 22:27:40   
mojsonček
Dragi moji....

lepe pozdrave iz porodnišnice in hvala vsaki posebej za čestitke in lepe želje (KRUCE sem spadaš tudi tiuser posted image )... očitno bova z Zojo malo podaljšali bivanje, ker je trenutno pod lučko zaradi rumenice... upam, da kljub temu ne bova predolgo... doma naju nestrpno pričakujeta najina fanta... danes sem prvič brez nje v sobi in mi je ful hudo... dojenje nama je zalaufalo, čeprav moram ker je zaspana mleko črpati in ji ga po podoju še dodati iz stekleničke... bo že bolje, ko rumenica popusti in se bova doma po svoje rihtali...

Vidim, da je bilo tudi žalostnih vesti... BIT objemček še od mene... upam, da se kmalu pobereta in bosta lahko ponovno krenila v boj...

MIŠMIŠ... držim pestke za tvoja srčka...

Vse nove nosečke... krasno vas je videt na seznamčku... miren potek nosečnosti vam želim...

Mamice... čim več crklanja z vašimi sončki

Ostale nosečke, ki vas je toliko, da bi sigurno kakšno izpustila (trenutno me muči huda poporodna sklerozauser posted image ) mirne noči in prekrasne dni...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
18.5.2009 6:19:47   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2371
18.5.2009 8:23:23   
hedviga
Tobikaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Evo zdejle gledam seznam in mi je šele tkole pozn ušaltal... user posted image user posted image user posted image user posted image
O marija, jaz sem pa res butasta!! user posted image user posted image user posted image user posted image

En veeelik kikiriki ti pošiljamo  mi3!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
18.5.2009 8:52:02   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

kako smo kaj.

mojsonček, škoda ker še ne gresta domov, ampak če je za pupo bolje, človek kar potrpi user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
18.5.2009 9:44:58   
tobika
Ja Hedviga, sej redno spremljam dogodke ma za pisanje sem pa tkooo lena.

Vsem novim mamicam čestitke, ostalim pa naj čim hitreje mine čas do poroda.

A ja še nekaj, špelka12 kam si ti dajaš inekcije? Jaz po 3-h mesecih špikanja že malo obupujem.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
18.5.2009 10:44:48   
Kruce Fiks
Hej nosečke!
Rad bi nekaj vedel!
Te, ki vam trebuh predstavlja že oviro bi prašal kako najlažje ležite in seveda kako ne morete.

Pa še to! Včeraj je naše dete neprestano brcalo 7 ur, ma se je moji počasi že mešalo....

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 18.5.2009 10:45:53 >

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?