rumba
|
Jeeeeeeeee, Sanekova, ČESTITKE za korenjaka Filipa. Češnca, kak lepotec je Anžej!!! kapica, bravo za pogum za brazilsko. Dej res poročaj čez kak mesec, dva, kako drži, oz. kako rasejo. Me firbec matra. corfu, meni je ideja živeti nekj na samam zelo všeč, ne vem pa, če bi bila izvedljiva. No, ampak ti praviš, da si z avtom hitro tam, pol je to super, sicer pa prehitro nastanejo problemi. A sedaj si v/blizu centra? Sej se sliši romantično, a si ne predstavljam, da tri otroke nonstop razvažam na razne dejavnoati. Če si blizu, ok, drugače pa je potem eno samo laufanje. Jaz sem v mestu, pa mi ni čisto jasno, kako bomo to izvedli. Verjetno bomo vzeli samo dejavnosti v šoli. Iz služb ne hodimo pred četrto, pa še to je redkost, potlej sama z otroki do večera..... ne vem. Mislim, da ti tu me ne moremo kaj dosti pomagati. Sami najbolje poznate vaše želje in potrebe. Dobro premislita, sem pa sigurna, da se bosta prav odločila. kapica, ne vem ti kaj pametnega napisat, kako navaditi Niasa spati. Pri nas Hana in Julija nista imeli nobenih problemov, Anej jih je imel. Če ga dojiš, bi rekla, da ga ne odlagaj spečega oz. naj ti med dojenjem ne zaspi. Navadi ga recimo na kako ninico, s katero se bo sam uspaval, ki jo bo imel izključno za spati. Tako bo to reč povezoval s spanjem, jo stisnil in zaspal. To je pri nas najbolj palilo. Na ninico pa sem jih navajala med dojenjem, jo imela zraven in sicer med mano in otrokom pri vsakem podoju, ter ji jo dala v posteljico k obrazu. Ninica je sedaj vedno samo v posteljici. Julija jo je zelo hitro sprejela, zato ni bil problem za sanje niti v vrtcu. Sicer pa, kaj pa vem, otroci so si tako različni...... Jaz sem pa ravnokar od poštarja sprejela paket..... Pedipedke so prispele. Naročila sem jih predvčerajšnjim pozno zvečer, nakazala preko Klika, torej je bil denar nakazan včeraj in danes so že tu! Bravo Mala Maša!!! Pa kako so leeeeeeeeeepiiiiiiiiiiiiiiii!!! Zdaj pa čakam še Hanine, ki sem jih naročila na ebayu, ker jih Mala Maša ni imela.
|