|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
14.5.2009 8:58:24   
bačko
JUtro!
Pupi to je pa zelo grdo od tvojega tasta.Ja groza:Kako so lahko eni ljudje tako nesramni.user posted image user posted image user posted image Upam da ti bo v petek le ratalo imeli NS.
Sanekova čestitam za fanta in Filip lepo dobrodošel.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja Madejka poročaj kako si opravila CTG.
No jaz grem danes malo v nabavo z punco od moževaga brata.Tudi pri njih bodo imeli septembra punčko.Same punce bomo imeli.Prav hudo.No lepo se imejte in se javim kasneje.
In še enkrat Sanekova čestitam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
14.5.2009 9:07:35   
baja*
jeeeeeeeeeej, sanek čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošel Filip!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
14.5.2009 9:27:55   
rumba
Jeeeeeeeee, Sanekova, ČESTITKE za korenjaka Filipa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Češnca, kak lepotec je Anžej!!!
kapica, bravo za pogum za brazilsko. Dej res poročaj čez kak mesec, dva, kako drži, oz. kako rasejo. Me firbec matra.user posted image
corfu, meni je ideja živeti nekj na samam zelo všeč, ne vem pa, če bi bila izvedljiva. No, ampak ti praviš, da si z avtom hitro tam, pol je to super, sicer pa prehitro nastanejo problemi. A sedaj si v/blizu centra? Sej se sliši romantično, a si ne predstavljam, da tri otroke nonstop razvažam na razne dejavnoati.user posted image Če si blizu, ok, drugače pa je potem eno samo laufanje. Jaz sem v mestu, pa mi ni čisto jasno, kako bomo to izvedli. Verjetno bomo vzeli samo dejavnosti v šoli.user posted image Iz služb ne hodimo pred četrto, pa še to je redkost, potlej sama z otroki do večera..... ne vem. Mislim, da ti tu me ne moremo kaj dosti pomagati. Sami najbolje poznate vaše želje in potrebe. Dobro premislita, sem pa sigurna, da se bosta prav odločila.user posted image
kapica, ne vem ti kaj pametnega napisat, kako navaditi Niasa spati.user posted image Pri nas Hana in Julija nista imeli nobenih problemov, Anej jih je imel. Če ga dojiš, bi rekla, da ga ne odlagaj spečega oz. naj ti med dojenjem ne zaspi. Navadi ga recimo na kako ninico, s katero se bo sam uspaval, ki jo bo imel izključno za spati. Tako bo to reč povezoval s spanjem, jo stisnil in zaspal. To je pri nas najbolj palilo. Na ninico pa sem jih navajala med dojenjem, jo imela zraven in sicer med mano in otrokom pri vsakem podoju, ter ji jo dala v posteljico k obrazu. Ninica je sedaj vedno samo v posteljici. Julija jo je zelo hitro sprejela, zato ni bil problem za sanje niti v vrtcu.user posted image Sicer pa, kaj pa vem, otroci so si tako različni......

Jaz sem pa ravnokar od poštarja sprejela paket..... Pedipedke so prispele. Naročila sem jih predvčerajšnjim pozno zvečer, nakazala preko Klika, torej je bil denar nakazan včeraj in danes so že tu! Bravo Mala Maša!!! Pa kako so leeeeeeeeeepiiiiiiiiiiiiiiii!!! Zdaj pa čakam še Hanine, ki sem jih naročila na ebayu, ker jih Mala Maša ni imela.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
14.5.2009 9:30:12   
corfu
Sanek iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
14.5.2009 9:35:24   
corfu
Ajvy, polenta...

jaz jo skuham na vodi in malo solim, včasih dodam malo masla, potem jo dam na krožnik in dodam mleko in zmešam kot čokolino...kar mi ostane poletne v posodi, ko se ohladi se strdi in potem jo pa ven stresem, ker itak se ne prime dna posode, ker imam teflon in ji zrežem na kockice, dam v posodo in ona to lepo malca.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
14.5.2009 9:45:15   
rumba
Julija pa ne mara več nič mlečnega. Mora biti najmanj kruh, če so pa še pleskavice ali čevapi, je pa še bolje.user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
14.5.2009 10:03:52   
pupi
SANEKOVA AAAAAAAAAAAAAAAAAA ČESTITAM ZA ZA "MALEGA" FILIPA!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
14.5.2009 10:05:36   
bačko
Rumba pri nas pa Žana nič mesa.Bolj malo no.Raje je zelenjavo in mlečne stvari.Sem pa ji zdaj vzela cucelj in sem ji dala magični lonček in povem da je groza.Zelo malo zdaj popije, ampak bom kar vztrajala.Drugače pa je zadnje čase tečka in za vsako stvar ki ni po njeno začne jokati in izsiljevati.Jaz ji najprej lepo razložim da pač teg azdaj trenutno ne more dobiti in če tudi potem še naprej joka, jo ignoriram.Jure jo pa samo ignorira in potem ko vidi da ne bo nič neha jokati.Prava navihanka je.
Julija pa je prava lepotica.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
14.5.2009 10:17:45   
rumba
bačko, hvala.user posted image Mislim, da je zdaj pač to obdobje trme, pa osamosvajanja, ki nam je vsem znano, ja.user posted image Jujia si tudi svašta ubije v glavo in ne popusti. Se vrže na tla in dalje izsiljuje. Je pa vztrajna, vragec naš mali. Če je le mogoče, poskusim preusmeriti pozornost na kaj drugega, kar mi zadnje čase bolj slabo uspeva, sicer jo pač pustim trmariti. Se tuli, da jo že kar trese.user posted image Par dni nazaj, se je orng užgala na glavo, ker se je preveč vrgla nazaj.user posted image Takle mamo, ja.user posted image Aja, pije pa izključno iz kozarca ali direkt iz plastenke. Tudi v vrtcu več ne uporabljajo flašk, magičnih lončkov....

< Sporočilo je popravil rumba -- 14.5.2009 10:18:57 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
14.5.2009 11:16:55   
bačko
Saj ko sem videla tvojo Julijo kako pije iz plastenke sem bila zelo presenečena.Kje bi naša pila iz plastenke?Lepo te prosim!Vsa bi bila mokra.Bom pa probala kaj bo naredila če ji dam plastenko.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
14.5.2009 11:47:15   
rumba
Jaz pa zobam letošnje prve domače češnje.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
14.5.2009 11:59:23   
corfu
madona vse napišem pa me vn flikne aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
14.5.2009 12:00:20   
bačko
Rumba jaz bi tudi!Kje si jih dobila?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
14.5.2009 12:00:21   
corfu
Rumba, od centra nm smo 2km, do BTC-ja, Petrola itd pa še nimamo kilometer

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
14.5.2009 12:01:44   
corfu
Bačko naša ni nikoli marala flaške in posledično je že pred enim letom začela piti iz kozarca, še bolj zakon je pa iz pol literske plastenke user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
14.5.2009 12:04:16   
corfu
Sem imela včeraj sestanek za Manco in je bila pohvaljena na celi črti, je vzgojiteljica rekla, da je najmaljša pa daleč najbolj napredna glede motorike, zanimanja za stvari, prva zraven, zadnja odneha, vztrajna, prilagodljiva, je sonček v skupini, pravi da jo še kuharice pridejo crkljat user posted image  sama se obuje, zrihta za ven...

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
14.5.2009 12:05:46   
bačko
Corfu potem pa naša zelo zaustaja pri pitju.Nič bom pa probala ji iz kozarca in iz plastenke dati piti.
Lepo da je Manca pridna.Le tako naprej!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
14.5.2009 12:23:16   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jaz pa zobam letošnje prve domače češnje.user posted image

važičkauser posted image user posted image  men se jih že taaak lušta, mamo češnjo doma, sam se bom še kr fajn načakala preden bojo zreleuser posted image

Rene tudi pije iz plastenke, flaške nikol ni mel, iz magičnega ni znal pit in sem na sprehode tovorla nav. lonček+plastenko, pol sem mu pa 1x probala dat kr iz plastenke in je šlouser posted image  pa fuuul se mu dopade - je non stop žejnuser posted image  drugače pa v vrtcu tud menda vsi pijejo iz lončka, zadnjič ko smo meli igralno urico, sem vidla, da jih je vzg. poklicala k mizici in jim natočla v lončke, so čisto vsi lepo piliuser posted image

corfu bravo za Mancouser posted image  mi smo pri sezuvanju in slačenju - če bi se mogo sam zrihtat za ven, bi šel kr naguser posted image  sam meni se zdi še premrzlouser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
14.5.2009 12:27:48   
rumba
bačko, pri moževih doma imajo kar nekaj dreves.
corfu, ja pol pa je to zakon, si in nisi na samam.user posted image Jaz bi bila takoj za.user posted image Pa user posted image za Manco. Se pa verjetno ful pozna, da je v skupini s starejšimi. Tako je bil Anej in je bilo super. Julija je pa fruga najstarejša, ena punčka je bila šele pred kratkim stara eno leto.user posted image Mislim, da Julija dostikrat ne ve, kaj početi s toliko starimi, ker se doma že ful igra z Hano in Anejem. Je vzgojiteljica v torek, ko smo imeli sestanek, povedala, da opaža, da se dve punčki (naša in ta starejša) že začenjata igrati v paru, pa so vsi debelo gledali, ker so pač njihovi toliko mlajši, da se jim še ne sanja, kaj to pomeni.user posted image Če ni Nine v vrtcu, naša res ne ve kaj početi.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
14.5.2009 12:28:31   
rumba
baja*, končno sem se imela s čim pohvalit, pa sem se prav morala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
14.5.2009 12:30:41   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Rumba, od centra nm smo 2km, do BTC-ja, Petrola itd pa še nimamo kilometer

pol bi pa jaz takoj šlauser posted image  
meni gre ful na živce, ko ti vsak sosed zija pod prste, kaj delašuser posted image  pa ne morš v miru ven, ne da bi poslušal komentarje o vremenuuser posted image  pa vedno bolj jih vse moti - ko smo še meli mačko in se je gonla, je klicala soseda, naj jo prestavimo na drugo stran hiše, ker jih motiuser posted image user posted image

pa sploh, če vas je tolko v hiši, bo mir še bolj pasaluser posted image  tudi, če se zastopiteuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
14.5.2009 12:33:03   
baja*

baja*, končno sem se imela s čim pohvalit, pa sem se prav morala.user posted image user posted image user posted image

user posted image  vsaj tolko si prijazna, da nam nisi še kake slikice prilimalauser posted image user posted image  ker pol bi si pa mogla Renejev slinček sposodit, tak bi se slinlauser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
14.5.2009 13:59:58   
corfu
niste me razumele user posted image  zdaj sem dva kilometra stran user posted image user posted image

če bi se preselili, bi bila oddaljena  cca 15 km od NM,  do večjih trgovim, Mercator, Tuš, petrol cca 5km do bazenov v Dolenjskih Toplicah  pa 3km user posted image

< Sporočilo je popravil corfu -- 14.5.2009 14:02:41 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
14.5.2009 14:10:37   
rumba
corfu, vadla, pišuka sem smotana.user posted image Ma 15 km je še vedno hitro, a? Ne vem...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
14.5.2009 14:14:20   
corfu

corfu, vadla, pišuka sem smotana.user posted image Ma 15 km je še vedno hitro, a? Ne vem...

je...a ne? vEŠ KAKO ME TO MUČI user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?