|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
17.5.2009 12:11:58   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Cally

Lenika si že bila na posvetu v P glede načina poroda (zaradi medenične vstave)?

Ne, na tokratnem pregledu v četrtek mi je rekla, da ona predlaga, da poskušamo po naravni poti, ker gre za drugi porod, ker je medenica že razširjena, ker otrok naj ne bi bil ne velik ne težek. Je rekla, da če bodo v porodnišnici sklepali drugače, pa lahko še vedno naredijo urgentni carski rez. Ne vem, kaj naj si mislim, vsekakor pa nisem strokovnjak in težko karkoli rečem, tako, da se bom prepustila strokovnjakom v upanju, da se bodo odločili kar se da najbolje zame in za otroka.

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
17.5.2009 12:13:08   
princ_princeska
MOJSONČEK čestitke za malo Zojo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
17.5.2009 14:03:11   
Ovnica78
Mojsonček ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!user posted image

Tudi jaz sem danes uradno začela s porodniško (mala princeska sma na istem user posted image )!

Lep sončen dan vsem skupaj!

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 17.5.2009 14:04:53 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
17.5.2009 14:17:52   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

dobro jutro. no po župci že diši, meso pa še ni pripravljeno user posted image user posted image

kako smo kaj?? imam eno vprašanje!!! zjutraj sem šla na wc- vse ok, potem, pa grem po stopnicah in mi je po nogah začela teči voda, po dve plasti-dva curka in potem se obrišem in ful velika sluz dolga na brisačiuser posted image user posted image  kaj je to, sedaj pa nč več??

MOJSONČEK čestitke za malo Zojo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bomo kmalu Zojo videli tudi na kakšni fotografiji. user posted image

Tudi jaz sem zadnje dni opazila izredno veliko sluzi in bom v torek, ko imam posvetovalnico na to opozorila ginekologinjo.
loveforever če imaš kmalu  posvetovalnico takrat vprašaj ginekologinjo, drugače jo pa kar pokliči in se pojdi pokazat, za vsak slučaj.

Katera krema je najboljša za hemeroide, dolgo so me lovili in sedaj ujeli.?

Ali je kakšna opazila umirjanje otročka? Naš Srečko je vsak dan manj živahen in izvedela sem, da naj bi se otrok zadnji teden pred rojstvom skoraj popolnoma umiril. Ali katera kaj ve o tem?

Midva sva šla danes na res dolg sprehod in sedaj sem več kot 1 uro ležala popolnoma na miru, da sem se malo spočila.

Uživajte v sončni nedelji. 

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
17.5.2009 14:21:12   
lino
Pozdravljene!!!

Jst sem se ravno najedla...

Sem danes slabe volje, ker me vedno vse čaka: kuhanje, umazane obleke, sesanje in pospravljenje, še koša za smeti ne sprazni nihče...user posted image mi včasih presede...pa prosim za pomoč, kao "dejte no, pa mal mi pomagajte, imam noge otečene..." in dobim odgovor " jaja ti kr spat idi..." ampak ne morem, ker naredi pa nihče nič in potem se zbudim in še vedno isto...user posted image Pa sej bo...bom ju3 čistila, ker danes je brez veze, ker bom sam doprinašala zraven in se bomo samo skregali...morda me ju3 mine...ampak rešla ne bom nič...še vedno bom sama za vse...user posted image

Loveforever in Snoopyka jst bi šla v P. Men je tako odtekla voda...user posted image user posted image (pa ne bi rada koga strašila), ampak jst bi res šla, pa bi bila pol vsaj mirna...user posted image

Evo, grem sedaj v ležeči položaj in gledat en intervju (frontman od Majk)...
Se potem oglasim.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
17.5.2009 14:28:28   
bjondi
...mojsoncek iskrene čestitke ob rojstvu Zoje user posted image ...

SEZNAM-sem tudi zato da se naredi bolj preglednega...
bamoocham pokukaj k ljubljanskim nosečkam imamo zelo lep pregleden seznam...

loveforever-ti pa imaš še mesec dni časa da objemeš svojega user posted image  ,tako da ne prehitevaj...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
17.5.2009 15:12:41   
majana79
lino user posted image ti kar pojdi počivat, če ne drugega boš potem lažje kaj naredila... Midva sva še sama, ampak sem enostavno ugotovila, da moram mojemu dajat 'naloge', ker če samo prosim, ni nič. Pa potem kar naredi, al pa ostane brez oblek npr... Je pa kar trajalo da se je navadil vsaj malo pomagat, ker pri njih doma je mamica vse delala in valda nima nobenih delovnih navad. Meni ni problem naredit marsikaj, samo zdaj ko sem pa že vsa otečena, mi je pa težko in nima izbire. Ti kar ornk pojamraj, če ne pa užgi en mini štrajk. user posted image

Punce dejte mi eno mnenje... Berem majčice in tam so že punce čez rok, pa so vse polne energije, nobena ne omenja da kaj oteka, da ima težave, jaz imam pa še dober mesec pa se mi zdi kot da se bom razpočila. user posted image Rada bi bila čim bolj aktivna do konca, pa ko grem na sprehod, me začnejo krči dajat, otečejo mi še roke poleg nog, in mi gre to na živce. Bog ne daj, da bi pomivala posodo pol ure... Res je da nisem športnica, ampak a je možno da sem se preveč zredila ali kaj podobnega ali pa da sem fasala kako preeklampsijo ali kako se že reče tistemu ko otekaš pa imaš visok pritisk?! Pregled imam v petek, pa bom takrat omenila, ampak si grem sama sebi res na živce. user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
17.5.2009 15:29:47   
lino
Majana najprej HVALA...sej bo jutri verjetno res boljš...morda moji hormoni manj divji in se bom lažje udala v usodo...

Glede otekanja in pomanjkanja energije,...imam tudi jaz isti problem in se tudi sprašujem ali sem se preveč zredila (sem se res veliko-nikoli nisem imela toliko kg), pa še težko prenašam, ker v 1user posted image sem bila pa do konca full aktivna in nič mi ni bilo in lahko sem jedla vse (se sploh nisem obremenjevala s hrano-sedaj pa bog ne daj svinjino...) in tudi kg sem veliko manj pridelala (1user posted image +9kg; 2user posted image +14kg - do sedaj)user posted image user posted image user posted image Se tolažim, da bo kmalu še ta zadnji mesec minil in potem bom malo kg izgubila in z user posted image bom okrog šibala...user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
17.5.2009 15:31:53   
lino
Aja, še to mi povejte...jst se full rada kopam (v bani), pa pravijo, da zadnji mesec lahko povzroči namakanje poroduser posted image user posted image
Se ostale še prepuščate vodnim užitkom???

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
17.5.2009 15:39:28   
mojjaka
Tudi jaz sem danes uradno začela s porodniško (mala princeska sma na istem user posted image )!

Smo že triuser posted image tudi jaz danes začenjam s porodniško!!!

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
17.5.2009 15:40:32   
Ovnica78
Majana79 dve nosečnosti nista enaki. Jaz se zredila sicer nisem več kot v prvi, sem pa absolutno bolj lena kot sem bila v prvi. V prvi nosečnosti sem ogromno hodila, pa na telovadbo za nosečnice sem hodila še do 38 tedna. Zdaj se mi pa čisto nič ne da. Če že premalo več hodim se mi zdi da me vse boli in mi vse dol tiši.  Tako, da se ne preveč obremenjevat s tem.

Lino mene tudi podobne stvari večkrat vznemirijo in se večkrat čist preveč živciram glede tega. Pa ni vredno. Ju3 ko bo dopoldan mir, ko bosta možek in Tin veselo v službi in vrtcu bom v miru vse zrihtala. Koš je pa tud pri nas kar naprej poln. Še dobro, da smo v pritličju. Možeku je pa seveda treba rečt, da naj ga odnese pa še to bo trajalo, sam se tako ne spomni, pa čeprav sploh ne gre več "bulat" vanj.

Mojjaka user posted image !!!

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 17.5.2009 15:41:10 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
17.5.2009 15:42:51   
KatMat

dobro jutro. no po župci že diši, meso pa še ni pripravljeno user posted image user posted image

kako smo kaj?? imam eno vprašanje!!! zjutraj sem šla na wc- vse ok, potem, pa grem po stopnicah in mi je po nogah začela teči voda, po dve plasti-dva curka in potem se obrišem in ful velika sluz dolga na brisačiuser posted image user posted image  kaj je to, sedaj pa nč več??

čep je šel....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nc se ni treba it pokazat...spremljaj svoje telo,ce se zacnejo popadki se napoti v p...čep je nekak znak da se vse zacenja...je pa odvisno od zenske do zenske...lahko tri ure kasneje rodil pa vse do enga tedna kasneje

< Sporočilo je popravil KatMat -- 17.5.2009 15:44:30 >

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
17.5.2009 15:43:53   
MIŠEL09
lino, jaz mislim da to pomanjkanje energije ima povezavo z leti, jaz tudi za prvega skoraj nisem vedela da sem noseča, sedaj pa se počutim kot da imam 80 let, prav tako ko že imaš enega otroka je počivanje luksuz, glede pospravljanja je pa itak koma, moj možek tudi ne zna nič za sabo pospravit in seveda se tudi sinek ravna po njemu , tko da user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
17.5.2009 15:44:06   
majana79
KatMat, pa ne nas strašit, vas bomo junijke po desni začele prehitevat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
17.5.2009 15:45:09   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

KatMat, pa ne nas strašit, vas bomo junijke po desni začele prehitevat. user posted image user posted image user posted image

nč ne strasim!fous sem!!!men je čep tri dni nazaj sel pa se nic ne kazeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
17.5.2009 15:49:25   
majana79
Kdaj je pa naslednja luna? user posted image  user posted image  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
17.5.2009 15:52:58   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Aja, še to mi povejte...jst se full rada kopam (v bani), pa pravijo, da zadnji mesec lahko povzroči namakanje poroduser posted image user posted image
Se ostale še prepuščate vodnim užitkom???

Jaz se načeloma več kopam pozimi, kot poleti, ker mi je hitro prevroče.
Samo glede na to, da imam do roka samo še dobra dva tedna, sem se odločila, da se bom začela pogosteje kopati, saj naj bi baje pomagalo za hitrejši porod.

Nimam pojma, če to drži, samo bom vseeno poskusila.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
17.5.2009 15:59:20   
KatMat
prvošči si...k te dajejo popadki (tapravi al pa lazni) bos molila da je tuš z toplo vodo v bliziniuser posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
17.5.2009 15:59:47   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Kdaj je pa naslednja luna? user posted image  user posted image  

23. je mlaj...edin to vem

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
17.5.2009 16:00:29   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Samo glede na to, da imam do roka samo še dobra dva tedna, sem se odločila, da se bom začela pogosteje kopati, saj naj bi baje pomagalo za hitrejši porod.

Nimam pojma, če to drži, samo bom vseeno poskusila.

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
17.5.2009 16:09:14   
majana79
KatMat, upam da boš prej cartala, a prou? user posted image  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
17.5.2009 17:25:00   
Anonimen
punce dejte no mal še noge skup tišat, da bomo vsaj večino majčic šle rodit pred vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
17.5.2009 17:31:24   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

punce dejte no mal še noge skup tišat, da bomo vsaj večino majčic šle rodit pred vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
17.5.2009 18:45:52   
Mala_princeska

loveforever in Snoopyjevka za "svaki slučaj", se pojdita pokazat v porodnišnico ali pa k svojemu g. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovnica78 in Mojjaka a ni to super, da smo sedaj uradno porodniškarce? user posted image user posted image

JanciF  user posted image se pred porodom umiri, ker mu res zmanjka platca, prostora in rine ven user posted image user posted image , spomnim se da v 1.user posted image ko je bilo treba 10 gibov naštet, da sploh nisem bila pozorna ali jih je res bilo 10., samo po občutku jih je bilo manj in moja pupa je trenutno zdrava kot riba.

Majana79 daj ti kar pokliči tvojo gin. in se po telefonu pogovori o teh težavah, da ti vsaj preklampsijo izključi, ker je žal nevarna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A imaš težave z visokim pritiskom? user posted image user posted image Daj čuvaj se draga moja. Počivaj....

Lino topla voda naj bi sprožala odpiranje materničnega vratu, pa voda ti lahko odteče, ne da bi vedela....Ma, saj te nočem strašit.....Tako da JanciF prav imaš - topla voda sprošča in dela na tem da lahko prej postaneš mamica.

Mi smo z obhajila sestrične od naše punčke in smo se imeli prav fino, pa še v cerkvi sem zdržala eno uro, zdaj imam pa noge kot slon - zatekam in grem v ležeči položaj.

Uživajte! Držte se!

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
17.5.2009 18:46:53   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde dajmo majčice, s tremi čvekam pri Dolenjkah in se nobeni še ne mudi, kaj je zdaj to? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vas bom prehitela? user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.