|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
16.5.2009 20:40:38   
lino
jupiiiiii!!!!!!! Mojsonček ČESTITAM ZA ZOJO...PA ATIJU TUDIuser posted image user posted image user posted image

Sedaj se pa le lepo cartajte!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
16.5.2009 20:43:57   
lino
Jap, tudi jaz sem bila danes v shoppingu za user posted image in kupovala le najnujnejše kozmetične stvari..pa dudice..., pa zame stvari za v bolnišnico in zelooo veliko zapravila-sem manj pričakovala...kupovala sem pa v Müllerju, ampak 10€ na 10€ kr naenkrat jih pa nanese čez 100user posted image Pa dobro je, sedaj moram še samo iz lekarne nakupit (krema za bradavice,...in to bom mojemu dragemu listek pustila in ga poslala v lekarno...nej še on mal zapravlja...user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
16.5.2009 21:05:13   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

čao, pupe,

evo sem ravno s telefona. Včeraj sem se testirala za STREPTOKOK B, čeprav mi je moja G rekla, da ni potrebe, ker nimam nobenih problemov z vnetji. Vendar sem vztrajala, pa sej je samoplačniško!!!!!!!
Evo pa me kliče ravnokar in mi pove, da so mi izolirali To user posted image  bakterijo. Da sicer ni nobene panike, da pa dobro, da sem se odločila za testiranje, saj bom sedaj med porodom dobivala antibiotike. Posledica tega pa je, da se brez antibiotikov mali zakladek pri porodu lahko okuži in dobi sepso ali meningitis in posledično... se sploh napisat ne upam.

Testira se med 35 in 37 tednom, tko, da če se katera še ni šla, pejte se , ker sem tok groznih zgodb o tem prebrala. Sploh pa, ker to loh preprečimo.

jE PA ZANIMIV PODATEK, DA TEGA NE DOBIŠ SAMO S SPOLNIMI ODNOSI, AMPAK TUDI Z RAZNIMI PREHLADI, PONAVLJAJOČIMI SE NOŽNIČNIMI VNETJI IN Z UŽIVANJEM MEHKIH SIROV

Mene me bojo v torek testirali.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
16.5.2009 21:10:41   
fragola
mojsonček čestitke!!!!!!!!!!! Veselo se cartajte!user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce jaz predlagam, da bi imele seznam o že rojenih otrocik,, kar pod našim seznamo, ker če ne jih je preveč in še niso tako dosledni, tista, ki ureja seznam bi lahko, da la odspodej še imena že rojenih otrok, kaj mislite ve?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
16.5.2009 21:17:16   
MIŠEL09
mojsonček, čestitke , sedaj pa zgleda , da se je začelo zares. Me katere še čakamo , ali že imate imena fiksno odločena. Sicer jaz ne vem kaj bomo dobili in moram izbrati dva imena pa še sedaj jih nimam.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
16.5.2009 22:26:51   
luši
mojsonček - čestitke za Zojo

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
16.5.2009 22:55:36   
Mala_princeska
user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mojsonček in Zoja user posted image user posted image user posted image

Za mamina ušesa najlepši je zvok,
ko prvič po rojstvu zajoka otrok.
Srce materinsko ji sreča prevzema,
ko prvikrat hčerkico svojo objema.

Teh čustev opisati nihče ne zna,
ker le v dnu srca se čutiti jih da.
Zares veselim se še jaz skupaj z vama,
saj vem, da hčerki najboljša boš mama!

Čestitamoooo......

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
16.5.2009 23:00:18   
Mala_princeska
Ja, zdaj pa kot kaže gre počasi zares. Kar ne dojemam.
Od jutri naprej sem URADNO NA PORODNIŠKI. user posted image user posted image user posted image

Se pa vidi, da je zunaj lepo vreme ali pa ste utrujene in ne visite več veliko pred compom......
Kar uživajte in božajte bušije do konca. user posted image user posted image user posted image

Jutri gremo na obhajilo, potem pa z veseljem preberem če bo kaj novega.

Nočko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
17.5.2009 6:38:37   
Anonimen
Dobro jutro!

mojsonček čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image . joj kako lepo, jaz bi tuuudi!

drugače smo pa ok, spim super(mogoče en obisk wc-ja) .
ja stvari so pa res drage. v BC sem jaz za aneja kupila par stvari(takrat še ni bilo kika) in so imeli že takrat visoke cene, tako, da sedaj niti gledat nisem šla. sem v kiku kupila pa še sproti bom tam jemala.
včeraj sem pa jedla češnje- se mi jih je luštalo že cel teden pa jih nisem mogla nikjer dobiti, no včeraj pa mi jih je soseda prinesla eno posodico, da sem potešila željo.user posted image

Lepo nedeljo!

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
17.5.2009 8:52:39   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

mojsonček čestitke!!!!!!!!!!! Veselo se cartajte!user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce jaz predlagam, da bi imele seznam o že rojenih otrocik,, kar pod našim seznamo, ker če ne jih je preveč in še niso tako dosledni, tista, ki ureja seznam bi lahko, da la odspodej še imena že rojenih otrok, kaj mislite ve?

Jutro.

Ja js sem zato, da sem kr dopiše spodaj.

Samo, potem bo seznam ful dolgi. Edino, če tistega prvega ko piše, kdaj imamo roke, malo spremenim, da bo manjši.
Pa potem se zraven dopisujejo naši user posted image

Drugače sem pa dane spala kot ubita, 10 uruser posted image sem se naspala za cel teden nazaj. No, grem seznam malo uredit.

Papa

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
17.5.2009 9:30:48   
biba14
Jutrček...vam ponudim user posted image
Kako lep dan bo danes, ga je potrebno max izkoristiti za kakšen izletekuser posted image .

Mojsonček čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
17.5.2009 9:31:18   
Tira
Mojsonček čestitke tebi in očiju, pa veliko zdravja mali Zoji !!!! user posted image user posted image user posted image

Jz sem pa dons spet slabo spala, lulam non stop, pa še popijem ponoči ene 3/4l user posted image  Sem skoz tko žejna.

Zdej grem pa na zajtrk, čokoladne rogljičke in kakav...mljaskuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3462
17.5.2009 9:31:55   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Samo, potem bo seznam ful dolgi. Edino, če tistega prvega ko piše, kdaj imamo roke, malo spremenim, da bo manjši.
Pa potem se zraven dopisujejo naši user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3463
17.5.2009 9:43:40   
harley
Hej hej!

Najprej čestitke vsem, ki prehitevate user posted image

Joj kdaj bo prišel naš čas. Men se zdi da traja že celo večnost. Vsaj zadnje dva meseca tako da prav mal zavidam tistim, ki ste že rodile zdrave user posted image

bi pa prosila Majana79  za tel. številko, da vam sporočim kdaj se končno srečam z malo Marjeto....

veliko sreče vsem še naprej in pa zdravja, seveda!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
17.5.2009 10:02:16   
mojjaka
Dobro jutro!

Midva sva danes tudi spala kot angelčka, samo 2krat lulat šla, ampak kako me pa vse boli ko vstanem...prsti na rokah, kolki, križ, sramna kost...no še malo pa bo boljšeuser posted image

Lepo nedeljo vsem, sonček kar vabi ven!!!

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
17.5.2009 10:08:42   
lenika
Dobro jutro!

Najprej Mojsonček iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Imam pa še eno vprašanje zate. Glede na to, da imam tudi jaz medenično vstavo, me zanima kaj več o porodu. Napisala si tudi, da si dobila epiduralno. Nisem vedela, da je tudi pri medenični vstavi možna.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
17.5.2009 10:09:15   
loveforever
dobro jutro. no po župci že diši, meso pa še ni pripravljeno user posted image user posted image

kako smo kaj?? imam eno vprašanje!!! zjutraj sem šla na wc- vse ok, potem, pa grem po stopnicah in mi je po nogah začela teči voda, po dve plasti-dva curka in potem se obrišem in ful velika sluz dolga na brisačiuser posted image user posted image  kaj je to, sedaj pa nč več??

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
17.5.2009 10:11:43   
Hanuši

mojsonček
vse naj naj za malo princesko,
mamici in očku pa obilo cartanja
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
17.5.2009 10:13:06   
loveforever
sonček85- sem še v enem kosu, na msnju me ni k nimam interneta-si gha izposojam,...... ti pa vsekakor pišem kkr pridem do interneta, mi je že dolg čas

mojsonček-iskrene čestitke ob rojstvu!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
17.5.2009 10:16:27   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

dobro jutro. no po župci že diši, meso pa še ni pripravljeno user posted image user posted image

kako smo kaj?? imam eno vprašanje!!! zjutraj sem šla na wc- vse ok, potem, pa grem po stopnicah in mi je po nogah začela teči voda, po dve plasti-dva curka in potem se obrišem in ful velika sluz dolga na brisačiuser posted image user posted image  kaj je to, sedaj pa nč več??

ko boš vedla odgovar še men sporočiuser posted image
se mi včeri zvečer zgodlo....mam vse po hlačah...
je prav viden flekuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 3470
17.5.2009 10:17:54   
mojjaka
imam eno vprašanje!!! zjutraj sem šla na wc- vse ok, potem, pa grem po stopnicah in mi je po nogah začela teči voda, po dve plasti-dva curka in potem se obrišem in ful velika sluz dolga na brisačiuser posted image user posted image kaj je to, sedaj pa nč več??

Hm, ta voda bi lahko bla plodovnica!?
A je bila sluz kaj krvava zraven??Ker tudi jaz imam povečan izcedek in imam včasih na sp.hlačkah več sluzi, ampak če gre za čep, je sluz pomešana s krvjo(vsaj rekli so mi tako)

Neposredna povezava do sporočila: 3471
17.5.2009 10:34:06   
Tira
Ja tud jz bi si mislila, da je plodovnica. Sluz bi pa bil čep, sam če ni bil nč krvav... pol pa ne vem. Če je blo velik vode, bi se šla pokazat v P. user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
17.5.2009 10:59:43   
Cally
Lenika si že bila na posvetu v P glede načina poroda (zaradi medenične vstave)?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
17.5.2009 11:04:29   
bačko
Jutro!
Danes se tako slabo počutim da nisem za nikamor.Utrujena sem in spodaj me vse boli.Mislim da bomo kar kmalu tudi mi rodili.Pa še hormoni me dajejo 100 na uro.Danes sem mojemu kar rekla da me nima nič rad in sem začela jokati kot mali otrok.Potem pa me je Žana tolažila.Moja mala pikica.Mi je rekla da mami ne sme jokati in mi brisala solzice.
Včeraj smo praznovali rojstni dan od mojega možeka in njegovega brata dvojčka.Bilo je super.Prišli so k nam in so bili tukaj do 22 ure zvečer.
Mojsonček čestitam za Zojo.Želim vam veliko lepih trenutkov!user posted image user posted image user posted image
Mojjaka čestitke za negatioven izvid!user posted image user posted image
Loveforever jaz bi na tvojem mestu šla kar v P se pokazati.Pa boš videla kaj bodo rekli.
No popoldne bomo šli malo v Mostec.Tam je vsaj hladno.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
17.5.2009 12:11:31   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

pozdravček vsem

tudi sama bi se šla na tvojem mestu pokazat v P

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.