|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
16.5.2009 11:39:45   
tims
dobro jutro,

mi smo spal do devetih, zdej se pa počas pripravljamo na kosilo. Pred tem mora Nina še eno kitico odspat.

Kaj boste počele na ta lep dan? Mi bomo šli na obisk k moževemu starmu atu, ker ima roj. dan. Mislim da jih ima okoli 90.

Iraya in Tariq vse najboljše za prvo svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo praznujte. Rebeca, tudi tebi vse najlepše na dan, ko si kar dvakrat postala mamicauser posted image .
Vse najboljše tudi vsem ostalim user posted image , ki praznujejouser posted image user posted image

No, pa smo že pri prvih svečkah. user posted image . Kok je šlo leto hitro okoli.

Uživajte v lepem dnevu in upam, da vas ne bo kje namočilo.

< Sporočilo je popravil tims -- 16.5.2009 11:40:01 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
16.5.2009 11:41:15   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Pa nefotogenična sem ful.. 

Sva že dve. Se mi zdi, da sem na vsaki sliki k da bi kol požrlauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3927
16.5.2009 11:50:08   
rovar_ka
      *** Draga Tariq in Iraya, želim vama vse najlepše ***

user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3928
   [Brisano sporočilo]
16.5.2009 11:59:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3929
   [Brisano sporočilo]
16.5.2009 12:05:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3930
16.5.2009 12:19:40   
metuljcek321
Hey, ladies!

A sunny hello ... mi 3je smo bili zdaj 3 urce zunaj & uživali na sprehodu, na vrtu, na dvorišču (kjer se je veselo plazila po tlakovcih in lovila mačko?! - aj aj aj, pa boge njene hlače) in v senčki pod strehico, kjer možek dela drsna vrata za na morjeuser posted image  Jaz pa zdaj res finiširam s štrihanjem v in okoli bajte - pobarvala sem čisto vsa okna, okvirje oken & vrat, garažna vrata & ograje, kar jih imamo, zdajle šibam še zadnje okno končat, ker je tamauček glih mrkniluser posted image

lepi bušiji, nostalgija se prebuja ...

neboglasnica  v moji pogodbi o dopustu piše, da imam pravico dopust prenesti do 30. 6. - potem pa v oklepaju "oz. do 31. 8." - samo v trajanju nad dvema tednoma, če sem v koledarskem letu, ko mi je bil odmerjen, delala manj kot 6 mesecev ... jep, problem so res dnevi do 25. 6., ko je pouk, potem ni blema. A meni je šla pri tistih 4 dnevih na roko - kot sem rekla - dnevi dejavnosti ter podelitev spričeval - bila bi of no use whatsoever. Kdaj se pa ti vračaš? Tista 2 dneva pa koristiš v ločenih tednih, ne - najbrž petek in pon.?

netki, tretje (všeč mi je model kopalk) in predzadnje (obožujem turkizno!), čeprav najbolje pa pozira gdč. v rjavih kopalkicahuser posted image . Kako si se odločila? Se mi zdi, da je pri kopalkah še najboljše, če jih pomeriš & vidiš, kaj in kako je v tistih precej nehvaležnih ogledalihuser posted image

Majuška, link ne dela - boš dala še 1x?

Almera - upam, da se izboljša stanje po ukinitvi KM. poročaj. Enjoy Bovec! Pa thanks za prelepo čestitkico za našo ta malo - vračam nazaj - pa happy b'day tvojemu dragemu!

levinja, kako flekci? Gone with the wind, I hope ...

Leonardo & Bar naj bi bila res v Portorožu, ja - slišala včeraj na TV!!! Gremo na morje, bejbikeuser posted image

Last but not least:
user posted image

pravita           Iraya         &        Tariq
user posted image

Želim vama prijetno praznovanje, polno smeha, sproščenosti in nepozabnih trenutkov!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3931
16.5.2009 12:20:26   
metuljcek321
Lep vikend, julij(k)e!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
   [Brisano sporočilo]
16.5.2009 12:23:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3933
16.5.2009 13:29:33   
neboglasnica
Alo...mi smo s tekme, smo navijali za očija, zdaj smo pa pobegnili z žgočega sonca. Vidiš, _rebeca_, kakšno lepo vreme ti je Almera zrihtala, user posted image , ti si se pa bala, da bo dež.

Ok, še eno žehto obesim, potem pa na čokoladne roladice skočim, poplaknem z mlekom in gas proti Kranju...

Čavči!!!

Aja, HD: končno si izpolnila prijavni list za klub nespečih, user posted image user posted image . Tudi jaz nisem in nisem mogla zaspati do pol treh, vmes sem obrala jagode, pa ni nič pomagalo.

Nanka: hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 3934
16.5.2009 13:33:34   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Flower, za tebe se mi zdi, da si na vsaki fotki drugačna ... prav zanimivo no, kako različno te vidim user posted image

Meni se zdi, da si nobeni fotki nisem podobna. user posted image Pa nefotogenična sem ful.. Zdaj pa ne vem ali sama sebe drugače vidim al kaj. user posted image

ma neeee, sploh nisem tko mislila ... samo z vsako novo fotko se mi zdiš druga user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3935
16.5.2009 13:34:36   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Pa nefotogenična sem ful.. 

Sva že dve. Se mi zdi, da sem na vsaki sliki k da bi kol požrlauser posted image user posted image

od enega priznanega fotografa sem slišala, da ljudi ne moreš ločevati na fotogenične in nefotogenične. Obstajata le dober in slab fotograf user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
16.5.2009 13:39:49   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, link ne dela - boš dala še 1x?

bom poskusila, če zdaj dela ...
user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3937
16.5.2009 13:43:52   
Majuska
Z Aleksandrom sva bila 2 uri zunaj ...  sva šla do pošte, pa na sladoled in nato sprehod čez polje. Vsega skupaj je spal 10 minut - mulček se nikakor noče uležt v vozičku, ni šans! user posted image

Imam pa frej popoldne ... dragi pravi, da ga preveč koleno matra, da bi šel v šoping in bosta z Aleksandrom doma. To si bo mami privoščila!  user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
   [Brisano sporočilo]
16.5.2009 13:46:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3939
16.5.2009 13:50:05   
lili3
Iraya in Tariq, vse najboljše, pa lepo praznujte.user posted image user posted image

Lepe slike vseh nosečk, jaz pa si v nosečnosti nisem nagega trebuha slikala, tak da ne morem dat nobene fotke gor.

Aljaž je pa ful hripav, je prav hecn, ko se oglaša, smeji ali pa joče. Čist drugačne glasove spušča. Upam pa, da se ne razvije kaj hujšega. A ve katera, kaj bi pomagalo proti hripavosti?

Flower, a je Lan že pokakal folijo?

Nam pa kuhinjo rihtajo, sva kupila novo pečico in kuhalno ploščo in imamo razsulo. Čakam, da nam nekaj pripeljejo za jest, sem lačna.

Uživajte v lepem vikendu.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
16.5.2009 13:51:46   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Z Aleksandrom sva bila 2 uri zunaj ...  sva šla do pošte, pa na sladoled in nato sprehod čez polje. Vsega skupaj je spal 10 minut - mulček se nikakor noče uležt v vozičku, ni šans! user posted image

Imam pa frej popoldne ... dragi pravi, da ga preveč koleno matra, da bi šel v šoping in bosta z Aleksandrom doma. To si bo mami privoščila!  user posted image

user posted image uživaj!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
   [Brisano sporočilo]
16.5.2009 13:52:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3942
16.5.2009 14:20:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Pa še naši 10mesečniki! user posted image user posted image

Timotej 
 Bor 
 Kali 
Tija 

jaaaa!!

zato po mojem mala ni hotla spat ker je želela da ji žurko za rd naredim...točno ob uri ko se je zbudila so se mi 10 mesecev nazaj začeli popadki....mogoče je podoživljala....

user posted image

čestitke vsem slavljenčkom! user posted image

jest si grem pa sladoled privoščit ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3943
   [Brisano sporočilo]
16.5.2009 14:39:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3944
16.5.2009 15:04:05   
nika9
da ne bo pomote, Nika9 je nika in ne Branka....očitno sva 2...

Neposredna povezava do sporočila: 3945
16.5.2009 19:32:29   
24julij
eno vprasanje, v BC imajo akcijo avtosedeza maxi cosi prior xp pa me zanima ce ima kera izkusnje z njim,kupujemo vtosedez za drugi avto pa ne vem...se nekako ne morem odlocit,sicer cena je dokaj ugodna,pa mi svetujte ce ga kera ima

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
16.5.2009 20:17:58   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

eno vprasanje, v BC imajo akcijo avtosedeza maxi cosi prior xp pa me zanima ce ima kera izkusnje z njim,kupujemo vtosedez za drugi avto pa ne vem...se nekako ne morem odlocit,sicer cena je dokaj ugodna,pa mi svetujte ce ga kera ima

sonce, jaz ti ne znam pomagat user posted image ... moram pa tudi jaz za tretji (babičin) avto najdit enega user posted image ... sem pa videla, da ima babi še moj avtosedež na podstrehi... izpred 30ih let... pa še zelo dobro ohranjen... so ga šli v Avstrijo kupit s stoenko - čez Ljubelj ("švercali" so ga pa tako, da so mene dali not in v roke banano, samo že takrat nisem bila dobra pri švercu user posted image , je carinik takoj ugotovil, da je nov, samo je pogledal skozi prste in rekel, da je vesel, da moje starše skrbi za moj varnost user posted image ), potem pa kupili citroenovo žabo in ni šel notri user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
16.5.2009 20:19:21   
3jeMi
tako... naše dete spi, naš ata na balkonu cigaro kadi, meni pa nekaj lepega v omari visi... user posted image

nočko žabe...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
16.5.2009 20:22:47   
24julij
opaaa 3jemi obleko si kupla??? res kasno kaksno? pohvali se :)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
16.5.2009 21:40:41   
netki
rebeca.....tvojima cukerčkoma želim vse naj naj , veliko igrivosti in otroškega veselja še naprej!!!!!

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?