veliki ŠKRAT
|
Zdravo, pupe!! Čestitam novim nosečkam, KIMSY in A.JRAD!! Suzi, tebe pa močno objemčkam in brcam u zid, da me boli, ker to je res ena velika štala, kaj moramo dajat skoz. In upam, da bomo tudi kaj kmalu odplačale, kar že pač odplačujemo in se nam nasmehne sreča! Lana, nč obupat, zej je hudo, ma sreča te čaka za naslednjim ovinkom!! Mišmiš, tudi tebi pošiljam morje rdečih pikapik s 7črnimi pikicami!! Larči, mi2 se morva slišat, ker mam tako idejo, d me prow srbi!! Sapi, čeprav sem tako trpela ko sem tako strašno bruhala, si zdej samo želim, da bi me čimprej spet to doletelo!! Izpit iz rolanja uspešno opravljen, le kdo bi dvomil v to, saj sem na kolescih že odkar sem shodila.! No, za hobi, da se ve!! Zarči, Gigi, Grethy, Arneja, Pija, pa še kero tastaro sem pozabla, pa za taboljtamlade, tasveže tut velja, vsem ene lepe pozdravčke , in spijte danes na žurki še kako pivco na moje štrajkarske folikle!!
< Sporočilo je popravil veliki ŠKRAT -- 15.5.2009 20:24:43 >