|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
15.5.2009 17:13:58   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Br'jutro!
Danes sem si pa na vaši strani privoščil kavicouser posted image
Lano čakam s testom........

jah, kaj naj rečem, tist preklemani CB pod nobenim kotom ni hotu pokazat plus!!! Sem pa danes klicala na GKLJ in dobila evidenčno št. za drugi mesec....1 dan M kličem in se pogovarjamo naprej za zamrznjenčke...vsaj ta milost.

Kimsy, good luck punca!! In srečno do konca!user posted image  Aja, čestitam za lepo beta!

SS, sem šele sedaj prebrala...mogoče imaš še tako zatečeno, da ti pritiska na mehur, pa imaš občutek, da moraš skozi hodit  na WC...vsaj jaz sem dežurala kar en čas...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
15.5.2009 17:15:12   
lana70
a.jrad user posted image user posted image user posted image  and welcome

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
15.5.2009 17:19:38   
sonček33
suzi - žal mi je. OBjem zate.

kimsy - čestitam punca. Srečno!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
15.5.2009 17:25:12   
zarja1
ajrad in kimsy iskrene čestitke!!!! Naj bo mirna in lepa nosečnost!!!!!user posted image user posted image user posted image

Skuštranka hudo mi je.user posted image user posted image user posted image  Ma to res je grozno. Sploh nimam besed.

Bit no vidiš, avgusta bova obe grele eskimčke.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sapi bruhanje....no pikeca že delata svojeuser posted image . Mismis a tebi ta gris al zdrob al kaj že si kuhaš, še ni zasmrdel?user posted image user posted image user posted image

srčice, da ne pozabim Shuki naša draga vas vse lepo pozdravlja.

Lepi vikend babnice!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
15.5.2009 18:27:16   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ajrad in kimsy iskrene čestitke!!!! Naj bo mirna in lepa nosečnost!!!!!user posted image user posted image user posted image

Čestitke še z moje straniuser posted image user posted image user posted image

Skuštranka hudo mi je.user posted image user posted image user posted image  Ma to res je grozno. Sploh nimam besed.

Skuštranka user posted image user posted image user posted image

Sapi bruhanje....no pikeca že delata svojeuser posted image .

Sapi,ti samo bruhaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis a tebi ta gris al zdrob al kaj že si kuhaš, še ni zasmrdel?user posted image user posted image user posted image

Hvala bogu,da imajo plin user posted image user posted image user posted image user posted image

srčice, da ne pozabim Shuki naša draga vas vse lepo pozdravlja.

En lep pozdrav tudi Šukici user posted image

Lepi vikend babnice!!!!!!!!!

In tebi Zarči moja,ti želim lep vikenduser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
15.5.2009 18:57:47   
andreja 07
user posted image user posted image user posted image čestitke za user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
15.5.2009 20:22:40   
veliki ŠKRAT
Zdravo, pupe!!

user posted image user posted image Čestitam novim nosečkam, KIMSY in A.JRAD!! user posted image user posted image

Suzi, tebe pa močno objemčkam in brcam u zid, da me boli, ker to je res ena velika štala, kaj moramo dajat skoz. user posted image user posted image  In upam, da bomo tudi kaj kmalu odplačale, kar že pač odplačujemo in se nam nasmehne sreča!user posted image user posted image

Lana, nč obupat, zej je hudo, ma sreča te čaka za naslednjim ovinkom!!user posted image user posted image

user posted image Mišmiš,  tudi tebi pošiljam morje rdečih pikapik s 7črnimi pikicami!!
user posted image

Larči, mi2 se morva slišat, ker mam tako idejo, d me prow srbi!!user posted image

Sapi, čeprav sem tako trpela ko sem tako strašno bruhala, si zdej samo želim, da bi me čimprej spet to doletelo!!user posted image
Izpit iz rolanja uspešno opravljen,user posted image le kdo bi dvomil v to, saj sem na kolescih že odkar sem shodila.! No, za hobi, da se ve!!user posted image

Zarči, Gigi, Grethy, Arneja, Pija, pa še kero tastaro sem pozabla, pa za taboljtamlade, tasveže tut velja, vsem ene lepe pozdravčke user posted image user posted image user posted image user posted image , in spijte danes na žurki še kako pivco na moje štrajkarske folikle!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil veliki ŠKRAT -- 15.5.2009 20:24:43 >

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
15.5.2009 20:46:26   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

a.jrad user posted image user posted image user posted image  and welcome

bravo!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
15.5.2009 21:38:46   
Rakica_80
Punce dejte mi nekaj povedat, 9.5 sem imela neke čudne rjave izcedke, naslednji dan sem dobila user posted image  do včeraj zvečer, danes pa imam spet neke take čudne rjave izcedke in imam krče v maternici, povejte mi če moram skrbet, ali je to normalno po vseh teh hormonihuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
15.5.2009 21:43:13   
veliki ŠKRAT
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Punce dejte mi nekaj povedat, 9.5 sem imela neke čudne rjave izcedke, naslednji dan sem dobila user posted image  do včeraj zvečer, danes pa imam spet neke take čudne rjave izcedke in imam krče v maternici, povejte mi če moram skrbet, ali je to normalno po vseh teh hormonihuser posted image

Ej, Bebi, js sm mela tut grozne krče, pa en cajt sm hmal izkrvavela, ol en cajt spet u izi. Js bi rekla, d je to kar normalno. K krči ratajo, k se maternica krči, da iztisne tisti odebeljen endometrij. Če je hudo, vzemi kaj prot bolečinam pa veliko pij!

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
15.5.2009 21:54:58   
Rakica_80
Hvala ŠKRAT, sej ni tako hudo boleče samo na trenutke, no dobro, če je to normalno se nebom preveč obremenjevalauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
15.5.2009 22:12:59   
Reby
Čer! Naš obisk šele odšel, tako da ne grem v Kongo user posted image
Navijam pa jutri za našo Barbi, da folikli pridno rasejo user posted image  user posted image  user posted image
Sobota, 16.05. 
BarbiG - UZ

user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
15.5.2009 23:22:58   
miska73
Babike moje iz Konga, lepo vas je bilo videti.
Mi je tako pasalo, da res ni...
Sploh se ne spomnim, kdaj sem bila zadnjič zunaj na pijački... po moje na zadnjem srečanju v Kongu user posted image

Žiži grem iskat novo stimulacijo zate user posted image

Kimsy in ajrad user posted image user posted image user posted image user posted image babike, kaj naj rečem... tako se dela.

Skuštranka draga moja user posted image user posted image user posted image
Še kar ne morem verjeti, da se ti je na koncu še to zgodilo.
Upam, da je res vse za nekaj dobro... in da bo v jesni čisto druga zgodba.
Glede na to, da boš verjetno na ICSI, pa bo tudi po vsej verjetnosti padel ta dolgi postopek.

Pa še kak nasvet... zjokaj se, vpij, karkoli da spraviš iz sebe...
Pa izkoristita ta čas do drugega postopka.
Naredita kakšen odklop, nekaj zase.

Bebiii jst sem imela po neuspelem postopku tako močno in dolgotrajno M, kot se je ne spomnim. Zgleda, da je bilo veliko več endometrija, ki se je moral sčistit.

Šuki, Zarči kup cmokov iz moje strani.

Komaj čakam 12.6. ko spet pade Kongo in tokrat z mojo ljubo Zarjico.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
16.5.2009 7:18:21   
mismis
A sem prvi?
Prviiiiiiiiii sem.... user posted image user posted image user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
16.5.2009 7:27:53   
Reby
Jutro! user posted image  Danes me je nas mismis prehitel, ker moj že od šestih dalje visi na kompu...
Je pa super, če te še enkrat kdo drug postreže.

mismisu - kužoni niso več moderni user posted image
http://www.metacafe.com/fplayer/2346868/kingsford_goes_to_the_beach.swf

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
16.5.2009 7:31:21   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Jutro! user posted image  Danes me je nas mismis prehitel, ker moj že od šestih dalje visi na kompu...

Kaj potem, mi ki smo "modni ljudlje" , naj zdaj, kužona peljamo v zavetišče, pa bujsa nabaviti. user posted image user posted image user posted image
nikoli in nikdar, jaz ne dam mojega medvedka user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
16.5.2009 7:55:49   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kaj potem, mi ki smo "modni ljudlje" , naj zdaj, kužona peljamo v zavetišče, pa bujsa nabaviti. user posted image user posted image user posted image

Ne, ampak lahko bi si umislila kaj takega namesto tistega gumijastega pujsona user posted image   A smo mal tečni dans user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 16.5.2009 7:56:44 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
16.5.2009 8:38:31   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

mismis...noooo tvoj user posted image pa že ni medvedek....kvečjemu MEDO user posted image ....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
16.5.2009 8:39:48   
lana70
BEBIII, meni se zdi to normalno....meni tudi še kar lije in take močne user posted image  ne pomnim...sploh s takšnimi krči, ki kar ne nehajo...samo mislim, da se res mora ta endometrij spucat....ne glede na vse, je bilo vse skupaj dodatno stimulirano...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
16.5.2009 8:52:11   
Sunia
Dobro jutro in hvala za kavico . Stanje na včerajšnjem UZ : Na levi strani 1  , desno pa imam 5 večjih foliklov in nekaj manjših. V ponedeljek ponoven UZ.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
16.5.2009 10:01:53   
punsha
Lep pozdrav vsem skupaj. Nisem čisto na tekočem kaj se dogaja, cele dneve spim. Ma od tegale Utrogestana sem čisto zadeta. Uro po njem se niti oblečt ne morem sama, obupuser posted image . No sicer se stanje potem pomiri. Mam tud ene čudne bolečine v zgornjem delu trebuha, to je gotovo normalno ane?

Videla sem pa eno čudovito novico:

Kimsy - super, čestitkeuser posted image user posted image . Sedaj pa le pazi na malo pikico. Želim ti leeepo nosečnostuser posted image

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
16.5.2009 10:04:55   
punsha
Ojoj, Skuštrana Suzi, tako mi je žal user posted image ... Velik objem zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
16.5.2009 10:21:18   
BarbiG
Dan vsem skupaj.

Včeraj smo bili tud pri nas tko kot pri mismis do pol dveh brez elektrike, ampak punce moje včerajšnje počutje je bilo pa user posted image . Sem imela tako močen glavobol,d a sem dobesedno cel dan prespala. In kaj vidim, da sem zamudila dve novi nisečki. Kimsy in Aj.rad iskrene čestitke in uživajta v user posted image .

No pa še moje današnje poročilo: na desni strani 21, 21, 18 in na levi: 18, 14. Danes ob desetih pade stopka in v ponedeljek 18.05.09 punkcija.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
16.5.2009 10:22:04   
BarbiG
Suzy tebi pa pošiljam miljon user posted image . Sploh ne morem verjet, da se je lahko kaj takega zgodilo. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
16.5.2009 11:37:20   
miklarom
čestitke za stopko, pa zvečer ti želim čimbolj mirno roko pri špikanju

in kako ste danes moje pupike. je tako lep sonček danes, da se bo treba malo martinčkat

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?