|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
15.5.2009 13:10:18   
miklarom
kimsy - jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, sem ti rekla včeraj, da na vodi čutim da si srečka nosečkauser posted image , mene sedmi čut nikoli ne varauser posted image user posted image user posted image
čestitaaaaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , iz srca lubika naša, to mi delajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PLEŠEM, PLEŠEM OD VESELJAuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 15.5.2009 13:21:55 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
15.5.2009 13:25:47   
gigi1
Kimsy jeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Toooooo! Končno lepe novičke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
15.5.2009 13:28:37   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kimsy jeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Toooooo! Končno lepe novičke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

tut jst čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
15.5.2009 13:31:56   
andreja 07
kimsy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  siiiiiiiiiiiiiiiiiiii bravoooooooooooo čestitke iz srca upam le da grem za taboooooooo.Jao kok časaše moram jaz čakat? ma ja saj bo samo zaposlit se je treba.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
15.5.2009 13:34:59   
mismis
Dan, mi na vasi so bili do sedaj brez elektrike. Čisto drugi svet, še dobro da imamo štedilnik na plin, da sem si lahko skuhala vsaj mlečni zdrob za zajtrk user posted image user posted image

Kimsy, čestitke za visoko beto user posted image user posted image user posted image , to je čisto super rezultat.

S.Suzi, user posted image user posted image  tole je pa žalostna novička, upam da bo naslednjič bolje, ko ti bodo spremenili postopek v ICSI.

BEBIII, super za številko, saj ti imaš še zamrznjenčke, kajne?

Andreja, ne vem zakaj te boli, sicer mene je tudi še bolelo po punkciji. Kar se mi niti ni zdelo čudno, ker sem vedela, da mi na punkciji niso pobrali vseh foliklov ven, mogoče je tudi tebi pustil Reš kakšnega majhnega notri, pa te sedaj boli, ko pokajo.

Sapi, prva bruhica, super. Meni še nič ni slabo, edino kar je novega je, da sem skoz lačna. Ma to je prav grozno

< Sporočilo je popravil mismis -- 15.5.2009 13:39:45 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
15.5.2009 13:36:36   
Rakica_80
Kimsyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
FUL SEM VESELA ZATEuser posted image
Sedaj pa uživaj čim večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 4256
15.5.2009 13:39:16   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dan, mi na vasi so bili do sedaj brez elektrike. Čisto drugi svet, še dobro da imamo štedilnik na plin, da sem si lahko skuhala vsaj mlečni zdrob za zajtrk user posted image user posted image

BEBIII, super za številko, saj ti imaš še zamrznjenčke, kajne?

Uhh, brez elektrike, ta je pa dobra, takrat šele človek vidi, kaj bi brez nje, v bistvu kako smo razvajeni vsiuser posted image
Ja jaz imam 2 zamrznjenčka- 2 blastocidi, upam, da se bo od teh kakšna primilauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
15.5.2009 13:40:41   
mismis
AKTUALNO  

Petek, 15.05. 
Sunia - UZ
zup 2 -UZ
Skuštrana Suzi - ET

Sobota, 16.05. 
BarbiG - UZ

Nedelja, 17.05. 
zup 2 -UZ

Ponedeljek, 18.05. 
Naska -posvet
Lana08 - ET
citrončica - ET

Torek, 19.05. 
punsha - ET

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Torek, 19.05.
Grethy

OBJEMČKI 

user posted image Kiwi, BEBIII, anonimnaT, Lana70, Skuštrana Suzi  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Andreja07  grejeuser posted image user posted image test 23.05.
Aljonka  grejeuser posted image user posted image test 25.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Naska (GK LJ, posvet 18.5.)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, dr. Pinter)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 alias Veliki Škrat (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Mismis

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE MAJ user posted image          

user posted image  Sapi (LJ)
    user posted image  Miklarom (MB)
    user posted image  Kimsy (LJ)  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli
     tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

V petek 15.5.2009 od 19. ure dalje se torej dobimo v Kongu (Savlje), da skupaj spijemo kakšno pivo za rast foliklov user posted image , da kakšno rečemo, se malo nasmejimo. Se vidimo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4258
    15.5.2009 13:41:28   
    mismis
    BEBIII, sigurno se bosta prijela, samo močno moraš verjeti v to user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4259
    15.5.2009 13:41:33   
    bit
    IVF/ICSI -ijevke,

hvala vam za tople in iskrene besed.....brez vas bi bilo vse težje

v ponedeljek bo še zelo hudo ...potem pa vsak dan bolje.....a je tako....sej me tako učite ..pozitiven je treba bit.user posted image

danes greva z mojim v Koper k mojim staršem si lizat rane....,  morje vse zaceli.

avgusta pa v nove boje z pingotiuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
    Neposredna povezava do sporočila: 4260
    15.5.2009 13:41:35   
    Reby
    S.Suzi - žal mi je, upam, da te tole ne bo preveč potrlo in da boš lahko čimprej z mislimi v novem boju. Drži se! user posted image
    Kimsy - no vidiš, jaz že vem, zakaj sem te včeraj po riti naklofala. Čestitke user posted image  user posted image  user posted image
    mismis & co. - Pujse Pepe danes ne bo, dobi obisk sestrične pujse iz Švice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4261
    15.5.2009 13:43:29   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: Reby

mismis & co. - Pujse Pepe danes ne bo, dobi obisk sestrične pujse iz Švice user posted image

no vidiš, to pa je smola user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 4262
    15.5.2009 13:44:50   
    Reby
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

no vidiš, to pa je smola user posted image

Sej, pujsa Pepa kruli od jeze, pa kaj čmo user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4263
    15.5.2009 13:44:52   
    andreja 07
    S.suziuser posted image user posted image user posted image user posted image zate tako so pota gospodova žal se je to zgodilo tebi. upaj in misli pozitivno.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

Neposredna povezava do sporočila: 4264
    15.5.2009 13:45:19   
    Anonimen
    kimsy, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 4265
    15.5.2009 13:52:36   
    citrončica

kimssy,
    čestitke!!!!user posted image user posted image , še kakšen poseben recept za uspehuser posted image user posted image user posted image  nam zaupaj!!!!!

suzi....brez besed sem,user posted image user posted image user posted image , meni tudi, razen prvič, delajo ICSI, čeprav IVF je bolj "naravno",pa se zdaj kar redno za to odločajo,
    vseeno je pa res, da bolje takoj, kot da bi 14 dni lažno upala, ali bognedaj še dlje...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4266
    15.5.2009 13:56:27   
    andreja 07
    mismis
    sej veš men bi blo to tud jasno sam mene ne boli jajčnik pač pa nožnica in vse okoli nje in na wc iti je projekt k se zmer bojim bolečine. No sej če je to dober razlog nič zato sam nimam glih dobrega občutka

(odgovor članu citrončica)
    Neposredna povezava do sporočila: 4267
    15.5.2009 14:59:57   
    a.jrad
    Hojla dekleta!

Upam, da se me še spomnite; meseca februarja sem šla v 1 postopek IVF, na žalost je takrat m že prišla 7 dan,  še huje pa je bilo, da sem imela hudo hiperco; no vglavnem sem rabla odklop od vsega in
    vam danes sporočam veselo novičko, da smo tudi mi v sredo, 13.5.2009 zagledali user posted image user posted image  in sicer grejemo 2 zmrznjenčka. Sem pa Rešova; tako za seznam.

Vsem, ki ste zagledale user posted image user posted image  iskrene čestitke, za vse, ki pa ste v postopkih ali še boste pa držim pesti in navijam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naj povem, da Vas berem redno, edino pišem ne.

lep vikend vsem

Neposredna povezava do sporočila: 4268
    15.5.2009 15:03:51   
    andreja 07
    mismis kako pa zgledajo tala vaša srečanja v Kongu? Daj se malo razpiši.

(odgovor članu a.jrad)
    Neposredna povezava do sporočila: 4269
    15.5.2009 15:11:54   
    miklarom
    čestitke srečkauser posted image , bravouser posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj pa le čuvaj svoji user posted image user posted image  in lepo ter mirno user posted image  ti želim

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu a.jrad)
    Neposredna povezava do sporočila: 4270
    15.5.2009 15:12:00   
    Reby
    a.jrad - seveda se te spomnemo. To je pa res lepa novička, iskrene čestitke tebi in bodočemu očiju user posted image  user posted image  user posted image Zdej pa se hitro pofočkaj na temi nosečke po ivf user posted image

(odgovor članu a.jrad)
    Neposredna povezava do sporočila: 4271
    15.5.2009 15:20:14   
    a.jrad
    Reby mi pomagaš priti na temo nosečke po ivf user posted image  

hvala

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 4272
    15.5.2009 15:50:53   
    Reby
    IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Reby mi pomagaš priti na temo nosečke po ivf user posted image  

hvala

Seveda user posted image  http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm

(odgovor članu a.jrad)
    Neposredna povezava do sporočila: 4273
    15.5.2009 16:30:54   
    Anonimen
    Eno vprašanje: od punkcije naprej opažam, da ful veliko hodim lulat. Vem, da bi bil problem, če ne bi hodila, ampak kaj pa to?

(odgovor članu Reby)
      Neposredna povezava do sporočila: 4274
    15.5.2009 17:10:26   
    lana70

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Bilo je 7 celic, od tega so se oplodile 2. Ena se ni delila, ena pa je zaostala v razvoju. user posted image  Transferja ni bilo.

Sedaj grejo papirji ponovno na konzilij. Naslednjič bo najbrž ICSI, ker imajo celice očitno pretrdo ovojnico.

MA FAK EJ!!!! PA TO JE ZA POP........to je pa tudi kriza, da po toliko celic, ostaneš praznih rok, pa ne morem verjet! SS, drži se!

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4275
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?