Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:50:17
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sej se ne spomnim, če sem vam včeraj v poplavi svojih monologov že omenla, pogledat se mi pa tud ne da it ... Včeraj sem Lovru kupila kahlico in sem ga mogla takoj gor posest. In ta moj mišek pišek se je polulal skoraj takoj. Najbrž ga je malo zazeblo v rito. Smo ploskali zraven kot da bi odkoncertiral kakšno mozartovo skladbo . Danes zjutraj sem ga pa razvila in ga spet posedla gor. Vmes ko sem šla po vodo za umivanje se je pa še pokakal. Tko da zdaj razmišljam, da bi kar nehala plenice kupovat Tvoj Lovro pa ful prehiteva . Pa ne ga preveč stresirat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:51:38
|
|
|
|
meta21
|
Pa še dokaz:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:51:53
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst pa po novem Lari vsak dan pustim, da prekontrolira, če je posodica res prazna.... Pri mojem to ne pali. Samo hitro dudo v usta pa animacija .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:52:51
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa še dokaz: Pa kako vaši malčki lepo sedijo. Našga še kar zanaša.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:53:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sej se ne spomnim, če sem vam včeraj v poplavi svojih monologov že omenla, pogledat se mi pa tud ne da it ... Včeraj sem Lovru kupila kahlico in sem ga mogla takoj gor posest. In ta moj mišek pišek se je polulal skoraj takoj. Najbrž ga je malo zazeblo v rito. Smo ploskali zraven kot da bi odkoncertiral kakšno mozartovo skladbo . Danes zjutraj sem ga pa razvila in ga spet posedla gor. Vmes ko sem šla po vodo za umivanje se je pa še pokakal. Tko da zdaj razmišljam, da bi kar nehala plenice kupovat Tvoj Lovro pa ful prehiteva . Pa ne ga preveč stresirat Jah, eni se plazijo drugi pa v kahlico kakajo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:55:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 lana17 ima en fajn odgovor: "Moram šibat, ker začne jokat, če na miru stojiva!" Nekaj takega. Drugače pa pač odgovarjaš na splošno in šibneš. Itak, da ji je dolgčas in ti ji deluješ simpatično, še posebej ker maš dojenčico. Privošči ji tiste 3 minute. Dan jih ima 1440. Mi je ušlo.... 3 Minute??? Tri minute?? A si pila tinto? Veš, kok se znajo te minute pol raztegnit? Me ne.... ne bi... mi ni do tega... Meni se res zdi neproduktivno na vprašanja "KR Neki" odgovarjat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:55:15
|
|
|
|
meta21
|
Pa da me ne bo katera imela za preveč ambiciozno mamo (al pa tako, ki bi rada hitr šparala na plenicah)... Kahlico sem kupila, da bi se počasi navajal na njen obstoj in ne da bo do 1. rd že brez plenic. Je pa res, da mi zdaj še ne more pobegnit z nje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:55:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Midva sva ravno domov prišla z vandranja. Moj malček je pa danes res bogi, očitno mu še drugi zobek ven rine, pa tok se pritožuje cel čas . Pikica mala. Tako se mi smili. Danes na plavanju je T začel s tapravim plazenjem. So jim dali eno plavajočo peno v bazen in so bili malčki gor, ker pa je bilo malo vode na njej se ni mogel vleči z rokicami, tako kot je to počel doslej, ker bi vodo fasal v usta, se ja kar dvignil in šel po vseh štirih. Kar gledala sem . Potem se je celo popoldne nadaljevalo. Očitno izpopolnjuje tehniko. bravo Tarik p.s. vedno, ko pišeš o T....se spomnim na posl.partnerja iz BH....mu je tud tak ime....... pa je fajn gospod....upam, da bo še v službi, ko pridem nazaj .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:55:52
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ... Čeprav vidim, da imam celo nekaj fenic Celo tvojega petja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:57:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Vmes ko sem šla po vodo za umivanje se je pa še pokakal. Tko da zdaj razmišljam, da bi kar nehala plenice kupovatuser posted image user posted image user posted image Dve si že prišparala.... Zgodnji ste vi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:57:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jutri bi me lahko peljal na kosilo. Obvezno! Se strinjamo s tabo nujno! ....najmanj to..... .... ...zgleda, da bomo jutri vse povabljene ven na kosilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:57:40
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 razmišljam, da bi kar nehala plenice kupovat Bravo Lovro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:59:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jah, ne morem vedet, kaj bi mi odgovorila..... jaz zaradi lepšega ne vabim ali v upanju, da bi rekla ne....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 23:00:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jst sem si tud dala pir v zmrzovalnik. jaz sem tud danes pir pila, pa mi drugače ne diši preveč ..nekaj je v zraku pri sept. ..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 23:00:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pri mojem to ne pali. Samo hitro dudo v usta pa animacija user posted image . Lari ni problem se sama zamotit.... če je v stolčku..... če jo damo na tla, je pa druga pesem... ali zraven ležat ali žalost v bajti....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 23:04:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jah, ne morem vedet, kaj bi mi odgovorila..... jaz zaradi lepšega ne vabim ali v upanju, da bi rekla ne.... Fišonka.... kaj zdej, kdaj prideš v LJ? Dej... jst bi v petek lahko prišla... Ajde, da vam prinesem kupončke od DM...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 23:05:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čer...... tko, popucana je cela bajta, speglane vse cunje, napokano za morje že imam (raje ne napišem kok mamo.... ), zdle grem pod tuš potem pa malo prečekiram kaj debatirate. a ste vzeli rent a bus... .. ....kdaj šibate? Jutri? .... ko boš tam idi namesto mene enkrat v savna park.....jaz bi tak spet šla... ... Sem..... http://www.lifeclass.net/sauna_park
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 23:06:19
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jah, eni se plazijo drugi pa v kahlico kakajo Moj bi po mojem prevrnil sebe in kahlico
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 15.5.2009 23:11:40 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 23:07:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sej se ne spomnim, če sem vam včeraj v poplavi svojih monologov že omenla, pogledat se mi pa tud ne da it ... Včeraj sem Lovru kupila kahlico in sem ga mogla takoj gor posest. In ta moj mišek pišek se je polulal skoraj takoj. Najbrž ga je malo zazeblo v rito. Smo ploskali zraven kot da bi odkoncertiral kakšno mozartovo skladbo . Danes zjutraj sem ga pa razvila in ga spet posedla gor. Vmes ko sem šla po vodo za umivanje se je pa še pokakal. Tko da zdaj razmišljam, da bi kar nehala plenice kupovat a si ga kar samega gor pustila? pa ni padel?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 23:09:05
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jutri bi me lahko peljal na kosilo. Obvezno! Se strinjamo s tabo nujno! ....najmanj to..... .... ...zgleda, da bomo jutri vse povabljene ven na kosilo Matr, sem prov zmatrana.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 23:10:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa še dokaz: ....se mi zdi, da ti je na tej sliki ful podoben
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 23:10:23
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pri mojem to ne pali. Samo hitro dudo v usta pa animacija user posted image . Lari ni problem se sama zamotit.... če je v stolčku..... če jo damo na tla, je pa druga pesem... ali zraven ležat ali žalost v bajti.... To ni problem. Problem je, ko zmanjka hrane. O mama.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 23:12:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa da me ne bo katera imela za preveč ambiciozno mamo (al pa tako, ki bi rada hitr šparala na plenicah)... Kahlico sem kupila, da bi se počasi navajal na njen obstoj in ne da bo do 1. rd že brez plenic. Je pa res, da mi zdaj še ne more pobegnit z nje jaz imam še od prvega dve podobni kot ta tvoja, samp, da je ena rumena in ena rdeča....bom ga jutri malo dala gor..... ....samo nisem ziher, da ne bo telebnil dol ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 23:12:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sej se ne spomnim, če sem vam včeraj v poplavi svojih monologov že omenla, pogledat se mi pa tud ne da it ... Včeraj sem Lovru kupila kahlico in sem ga mogla takoj gor posest. In ta moj mišek pišek se je polulal skoraj takoj. Najbrž ga je malo zazeblo v rito. Smo ploskali zraven kot da bi odkoncertiral kakšno mozartovo skladbo . Danes zjutraj sem ga pa razvila in ga spet posedla gor. Vmes ko sem šla po vodo za umivanje se je pa še pokakal. Tko da zdaj razmišljam, da bi kar nehala plenice kupovat a si ga kar samega gor pustila? pa ni padel? Je bil ati tudi prisoten. Veš da aplavz takoj boljše zveni, če sva dva
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 23:14:01
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa da me ne bo katera imela za preveč ambiciozno mamo (al pa tako, ki bi rada hitr šparala na plenicah)... Kahlico sem kupila, da bi se počasi navajal na njen obstoj in ne da bo do 1. rd že brez plenic. Je pa res, da mi zdaj še ne more pobegnit z nje jaz imam še od prvega dve podobni kot ta tvoja, samp, da je ena rumena in ena rdeča....bom ga jutri malo dala gor..... ....samo nisem ziher, da ne bo telebnil dol .... Nej gre k Lovrotu na inštrukcije . On je že pravi profi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?