Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 21:56:16
|
|
|
|
Olivija*
|
te skrbi, da pridem in se me ne otreseš do jutra, hihi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 21:57:10
|
|
|
|
Olivija*
|
oooo, js sem pa že čez 1000... sploh nisem videla, da sem zvezdico pokasirala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:03:50
|
|
|
|
Čarli08
|
Jst sem si tud dala pir v zmrzovalnik.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:08:20
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jst sem si tud dala pir v zmrzovalnik. kaj pa je danes z nami? čarli, na zdravje! (čeprav imam jaz že prazn kozarček)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:10:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* te skrbi, da pridem in se me ne otreseš do jutra, hihi Nič me ne skrbi.... zato zdej ne sprejemam obiskov, ker nočem nobenih skrbi.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:16:01
|
|
|
|
ključek
|
čer...... tko, popucana je cela bajta, speglane vse cunje, napokano za morje že imam (raje ne napišem kok mamo.... ), zdle grem pod tuš potem pa malo prečekiram kaj debatirate.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:18:03
|
|
|
|
Olivija*
|
uuu, ene so pa pridne, medtem ko druge "popivamo"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:18:56
|
|
|
|
Olivija*
|
najbolje, da kar grem spat in jutri ob zori začnem pospravljat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:24:18
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čer...... tko, popucana je cela bajta, speglane vse cunje, napokano za morje že imam (raje ne napišem kok mamo.... ), zdle grem pod tuš potem pa malo prečekiram kaj debatirate. Nč ne debatiramo. Sam cukamo oz. -jo ga
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:25:32
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* najbolje, da kar grem spat in jutri ob zori začnem pospravljat al pa če kr te ta pridne pridejo še k nam . Mislim, ker majo že prakso, da ne bomo me kaj zafušale.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:27:10
|
|
|
|
AinB
|
A ste opazle kok je META zgovorna dons? Očitno čaka, da vse gremo, pol bo pa spet začela debatirat sama s sabo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:27:58
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jst sem si tud dala pir v zmrzovalnik. kaj pa je danes z nami? čarli, na zdravje! (čeprav imam jaz že prazn kozarček) Hvala. Se mi bo prav prilegel. Še malo, pa sem konec. Aleluja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:32:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čer...... tko, popucana je cela bajta, speglane vse cunje, napokano za morje že imam (raje ne napišem kok mamo.... ), zdle grem pod tuš potem pa malo prečekiram kaj debatirate. Nč ne debatiramo. Sam cukamo oz. -jo ga sej prou.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:36:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish okus je dober.... mogoče pol kaka slikico nalimam gor... samo slikco?a ne bi ti raje kako pošiljko poslala sem v močvirje kdaj drugič...... Kaj se je pa zgodilo? nič....spekla se je....in polovica je že zmazana.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:38:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ah, fiška, sej veš, da sem se hecala. sicer sem pa jaz tudi še meti ene mafine dolžna saj nisem tak resno vzela.....drugače mi je pa lešnikova potica bolj dobra....sam pehtran mi tak fajn diši, pa sem malo za spremembo to nardila..... mali je spal, jaz pa namesto da bi šla na off, sem si še delo nardila... ....drugič bom šla raje ležat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:39:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Priznam, tudi v meni je malo Lare ...evo ti ruke ..... tud jaz vedno bolj to opažam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:40:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zato,ker sem full premalo dobila nazaj,oz dobim,napram prejšnje leto... to je čisto odvisno od tega, koliko ti je delodajalec odvajal sproti saj nima veze,glede na to,da sem lani imela samo enega otroka,in sem dobila trikrat več.... ...ja samo je finta...kak si ju prijavila....ni vseeno.... meni je ena rr zadnji trenutek povedala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:43:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ji pa včasih dam kak rižev hrsek; naredi sicer pravo riževo polje, ampak uživa pa ful. moj prvi jih je imel ful rad.... in smo bili na morju....se sprehajamo...na tleh leži mali kos striropora velikosti hrska.....ali se skloni in ga je že hotel dati v usta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:43:32
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB A ste opazle kok je META zgovorna dons? Očitno čaka, da vse gremo, pol bo pa spet začela debatirat sama s sabo Sej sem tukaj samo slike urejam pa sem čisto not padla... Ne bom debatirala sama s seboj danes, obljubim... Čeprav vidim, da imam celo nekaj fenic
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:44:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 lana17 ima en fajn odgovor: "Moram šibat, ker začne jokat, če na miru stojiva!" Nekaj takega. Drugače pa pač odgovarjaš na splošno in šibneš. Itak, da ji je dolgčas in ti ji deluješ simpatično, še posebej ker maš dojenčico. Privošči ji tiste 3 minute. Dan jih ima 1440.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:45:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Priznam, tudi v meni je malo Lare ...evo ti ruke ..... tud jaz vedno bolj to opažam še jaz....... ........nas je okužila.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:47:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda najprej bolniško, potem porodniško. in takrat sem prvič morala plačat... ...jaz sem pa ravno zdaj nazaj dobila....prej pa 8 let plačevala, pred tem pa tudi vedno nazaj dobila....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:48:25
|
|
|
|
meta21
|
Sej se ne spomnim, če sem vam včeraj v poplavi svojih monologov že omenla, pogledat se mi pa tud ne da it ... Včeraj sem Lovru kupila kahlico in sem ga mogla takoj gor posest. In ta moj mišek pišek se je polulal skoraj takoj. Najbrž ga je malo zazeblo v rito. Smo ploskali zraven kot da bi odkoncertiral kakšno mozartovo skladbo . Danes zjutraj sem ga pa razvila in ga spet posedla gor. Vmes ko sem šla po vodo za umivanje se je pa še pokakal. Tko da zdaj razmišljam, da bi kar nehala plenice kupovat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:49:26
|
|
|
|
ključek
|
tko, zdej grem pa spat. sem en mičken utrujena.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 22:49:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Priznam, tudi v meni je malo Lare ...evo ti ruke ..... tud jaz vedno bolj to opažam Se mi je kar zdelo, da ste same sebe neki sleparle.... zdej pa prihaja resnica na dan.... Jst pa po novem Lari vsak dan pustim, da prekontrolira, če je posodica res prazna....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?