Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:52:24
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea desci vam jo nej kuhajo-sej je vikend imate itak preveč energije,tko da ne rabite še kofeta Energije mamo pa zato toliko, ker veliko . Ampak kavo pa vseen najboljšo skuhaš. Če pa ne sexamo, jemo pa tako pašto:
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:52:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JOOOOOOOJ ZDELE BI RES EN LAŠKO PA EN MARLBORO LIGHT.....k.u.r.c k tastar ne prenese čikov...tko d so skriti v omari....za drugič jest bi pa dons bambus s fanto pa slamco pa mal ledu....babe zmešane bom še pijanka ratala zard vas pol se pa začn mal bol z mano družt ne pijem ne alkohola ne kave pa tud kadim ne pa preveč sladko nimam rada..... aja pa h kolumbo grem spet kmal na palačinke sam da orehe natolče
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:52:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, lahko pa da je mela pr pingvinu kej vmes krava milka??? a zdej me pa že s kravo primerjate-ja madoniš no
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:53:02
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JOOOOOOOJ ZDELE BI RES EN LAŠKO PA EN MARLBORO LIGHT.....k.u.r.c k tastar ne prenese čikov...tko d so skriti v omari....za drugič Pir naš, ki si v Laškem posvečeno je tvoje ime, zgodi se tvoja volja kakor v Laškem tako v Zbiljah. Daj nam danes naš vsakdanji Pir in odpusti nam naše dolgove v gostilnah, kakor …
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:53:22
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci od enga bambusa pa že ne boš pijana kolumbo a ti kadiš? claud ti pa hitr v akcijo katjuša sej kokice lohk tud zraven računalnika ješ
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:53:36
|
|
|
|
sunny24
|
Pa ne ti, smotka! Če ste pa rekle da je pingvin biu vijola???
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:54:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea desci vam jo nej kuhajo-sej je vikend imate itak preveč energije,tko da ne rabite še kofeta Energije mamo pa zato toliko, ker veliko . Ampak kavo pa vseen najboljšo skuhaš. ja ja ja -ti nič ne verjamem.....jutri ne bom taprva....samo da ne bo ob treh popoldne 1. post
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:54:40
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JOOOOOOOJ ZDELE BI RES EN LAŠKO PA EN MARLBORO LIGHT.....k.u.r.c k tastar ne prenese čikov...tko d so skriti v omari....za drugič jest bi pa dons bambus s fanto pa slamco pa mal ledu....babe zmešane bom še pijanka ratala zard vas pol se pa začn mal bol z mano družt ne pijem ne alkohola ne kave pa tud kadim ne pa preveč sladko nimam rada..... aja pa h kolumbo grem spet kmal na palačinke sam da orehe natolče katjuša ti si bla pa zadnč še najbl zadeta od useh...sej sploh ne veš da si zravn mene sedela u kulikopterju
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:54:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tanci od enga bambusa pa že ne boš pijana kolumbo a ti kadiš? claud ti pa hitr v akcijo katjuša sej kokice lohk tud zraven računalnika ješ moj bi rad film z mano gledu in mogoče me bo masiru pol se pa že splača
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:55:13
|
|
|
|
SURF
|
Črpam ...pa vas berem..sedaj sem že počrpala...grem pod tuš in spat.Gre na bolje..mislim,da bo ratalo....JA BO!!!! To je ena prava druščina Tudi js pridem na naslednje srečanje . Katjuša-Joj kok luškan kužek,takoj sem se spomnila,na mojega Šana,ki ga ni več med nami,čist mu je bil podoben,dejte ga res ahtat..pa za Florjana je danes prov gotovo poseben dan,otroci imajo tako radi živali..
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:55:25
|
|
|
|
boma2
|
punce res ste zakon... :) mate tolk energije.... :) no jaz bežim spat, da če bom spet ustajala na eno uro da se pripravim...:)
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:55:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JOOOOOOOJ ZDELE BI RES EN LAŠKO PA EN MARLBORO LIGHT.....k.u.r.c k tastar ne prenese čikov...tko d so skriti v omari....za drugič jest bi pa dons bambus s fanto pa slamco pa mal ledu....babe zmešane bom še pijanka ratala zard vas pol se pa začn mal bol z mano družt ne pijem ne alkohola ne kave pa tud kadim ne pa preveč sladko nimam rada..... aja pa h kolumbo grem spet kmal na palačinke sam da orehe natolče katjuša ti si bla pa zadnč še najbl zadeta od useh...sej sploh ne veš da si zravn mene sedela u kulikopterju ja res se nič ne spomnem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:55:41
|
|
|
|
claud
|
urša kako naj zdj če sm s tabletkami dobila all inclusive....enoletno menstro
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:55:57
|
|
|
|
Urša08
|
moj pa kr sam film gleda je pa res da ni kokic naredu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:56:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JOOOOOOOJ ZDELE BI RES EN LAŠKO PA EN MARLBORO LIGHT.....k.u.r.c k tastar ne prenese čikov...tko d so skriti v omari....za drugič Pir naš, ki si v Laškem posvečeno je tvoje ime, zgodi se tvoja volja kakor v Laškem tako v Zbiljah. Daj nam danes naš vsakdanji Pir in odpusti nam naše dolgove v gostilnah, kakor … v nedeljo glej da greš k spovedi ko delaš tak velik greh
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:56:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj bi rad film z mano gledu in mogoče me bo masiru pol se pa že splača Masiru ja, zih se hoče dolčkat.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:57:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Pa ne ti, smotka! Če ste pa rekle da je pingvin biu vijola??? pa kje si ti vijolčno pobrala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:57:23
|
|
|
|
Urša08
|
Claud joj kriza a pa se to kej umiri, ker men bi se strgal, če bi skoz krvavela
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:57:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Črpam ...pa vas berem..sedaj sem že počrpala...grem pod tuš in spat.Gre na bolje..mislim,da bo ratalo....JA BO!!!! To je ena prava druščina Tudi js pridem na naslednje srečanje . Katjuša-Joj kok luškan kužek,takoj sem se spomnila,na mojega Šana,ki ga ni več med nami,čist mu je bil podoben,dejte ga res ahtat..pa za Florjana je danes prov gotovo poseben dan,otroci imajo tako radi živali.. no sam da gre na boljše ja res upam, da nam je ta bolje usojen 2 smo zgubil na podoben tragičen način.... zdej pa upam, da bo končno imel ta kužek več sreče in mi tud, ker florjanu tud ni lahko k se ful hitro naveže
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:57:36
|
|
|
|
sunny24
|
A ste vidle "mojo" pašto??? surf, sam da si bujše! Drugič kar pridi na večerno žurko! claud, ne govori od teh tabletk, k sm jezna na njih...mam tega od že 1 mesec...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:57:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Črpam ...pa vas berem..sedaj sem že počrpala...grem pod tuš in spat.Gre na bolje..mislim,da bo ratalo....JA BO!!!! A nis to že pred uro rekla.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:57:46
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj bi rad film z mano gledu in mogoče me bo masiru pol se pa že splača Masiru ja, zih se hoče dolčkat. mi je znano....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 22:58:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:58:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj bi rad film z mano gledu in mogoče me bo masiru pol se pa že splača Masiru ja, zih se hoče dolčkat. ja končal se bo za oba zelo luštno kot ponavadi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 22:58:26
|
|
|
|
Urša08
|
majchy, sunny je vijolično od mene pobrala, k sem spraševala, če je bil pingvin vijolčen
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?