|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
15.5.2009 22:52:24   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

desci vam jo nej kuhajo-sej je vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imate itak preveč energije,tko da ne rabite še kofetauser posted image user posted image user posted image user posted image

Energije mamo pa zato toliko, ker veliko user posted image user posted image . Ampak kavo pa vseen najboljšo skuhaš.

Če pa ne sexamo, jemo pa tako pašto: 

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
15.5.2009 22:52:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

JOOOOOOOJ ZDELE BI RES EN LAŠKO PA EN MARLBORO LIGHT.....k.u.r.c  k tastar ne prenese čikov...tko d so skriti v omari....za drugičuser posted image

jest bi pa dons bambus s fanto pa slamco pa mal ledu....babe zmešane bom  še pijanka ratala zard vas

pol se pa začn mal bol z mano družt ne pijem ne alkohola ne kave pa tud kadim ne pa preveč sladko nimam rada.....
aja pa h kolumbo grem spet kmal na palačinke sam da orehe natolčeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
15.5.2009 22:52:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, lahko pa da je mela pr pingvinu kej vmes krava milka???user posted image user posted image user posted image
a zdej me pa že s kravo primerjate-ja madoniš nouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
15.5.2009 22:53:02   
Onasiss

JOOOOOOOJ ZDELE BI RES EN LAŠKO PA EN MARLBORO LIGHT.....k.u.r.c  k tastar ne prenese čikov...tko d so skriti v omari....za drugičuser posted image

Pir naš, ki si v Laškem
posvečeno je tvoje ime, zgodi se tvoja volja
kakor v Laškem tako v Zbiljah.
Daj nam danes naš vsakdanji Pir
in odpusti nam naše dolgove v gostilnah,
kakor … user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
15.5.2009 22:53:22   
Urša08
Tanci od enga bambusa pa že ne boš pijana user posted image user posted image user posted image

kolumbo a ti kadiš?

claud ti pa hitr v akcijo user posted image user posted image user posted image

katjuša
sej kokice lohk tud zraven računalnika ješ user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
15.5.2009 22:53:36   
sunny24
Pa ne ti, smotka! Če ste pa rekle da je pingvin biu vijola???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
15.5.2009 22:54:12   
Čebel@

desci vam jo nej kuhajo-sej je vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imate itak preveč energije,tko da ne rabite še kofetauser posted image user posted image user posted image user posted image

Energije mamo pa zato toliko, ker veliko user posted image user posted image . Ampak kavo pa vseen najboljšo skuhaš.
ja ja ja -ti nič ne verjamem.....jutri ne bom taprva....samo da ne bo ob treh popoldne 1. postuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
15.5.2009 22:54:40   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jest bi pa dons bambus s fanto pa slamco pa mal ledu....babe zmešane bom  še pijanka ratala zard vas

pol se pa začn mal bol z mano družt ne pijem ne alkohola ne kave pa tud kadim ne pa preveč sladko nimam rada.....
aja pa h kolumbo grem spet kmal na palačinke sam da orehe natolčeuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša ti si bla pa zadnč še najbl zadeta od useh...sej sploh ne veš da si zravn mene sedela u kulikopterju

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
15.5.2009 22:54:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tanci od enga bambusa pa že ne boš pijana user posted image user posted image user posted image

kolumbo a ti kadiš?

claud ti pa hitr v akcijo user posted image user posted image user posted image

katjuša
sej kokice lohk tud zraven računalnika ješ user posted image

moj bi rad film z mano gledu in mogoče me bo masiru pol se pa že splačauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
15.5.2009 22:55:13   
SURF
Črpam ...pa vas berem..sedaj sem že počrpala...grem pod tuš in spat.Gre na bolje..mislim,da bo ratalo....JA BO!!!!

user posted image user posted image To je ena prava druščinauser posted image user posted image Tudi js pridem na naslednje srečanjeuser posted image .

Katjuša-Joj kok luškan kužek,takoj sem se spomnila,na mojega Šana,ki ga ni več med nami,čist mu je bil podoben,dejte ga res ahtat..pa za Florjana je danes prov gotovo poseben dan,otroci imajo tako radi živali..

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
15.5.2009 22:55:25   
boma2

punce res ste zakon... :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mate tolk energije.... :)

no jaz bežim spat, da če bom spet ustajala na eno uro da se pripravim...:)user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
15.5.2009 22:55:32   
Katjusa

katjuša ti si bla pa zadnč še najbl zadeta od useh...sej sploh ne veš da si zravn mene sedela u kulikopterju

ja res se nič ne spomnem

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
15.5.2009 22:55:41   
claud
urša kako naj zdj user posted image  če sm s tabletkami dobila all inclusive....enoletno menstrouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
15.5.2009 22:55:57   
Urša08
moj pa kr sam film gleda user posted image user posted image user posted image je pa res da ni kokic naredu user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
15.5.2009 22:56:12   
Čebel@

Pir naš, ki si v Laškem
posvečeno je tvoje ime, zgodi se tvoja volja
kakor v Laškem tako v Zbiljah.
Daj nam danes naš vsakdanji Pir
in odpusti nam naše dolgove v gostilnah,
kakor … user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v nedeljo glej da greš k spovedi ko delaš tak velik grehuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
15.5.2009 22:56:44   
Onasiss
moj bi rad film z mano gledu in mogoče me bo masiru pol se pa že splačauser posted image user posted image user posted image user posted image

Masiru ja, zih se hoče dolčkat.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
15.5.2009 22:57:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Pa ne ti, smotka! Če ste pa rekle da je pingvin biu vijola???
pa kje si ti vijolčno pobralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
15.5.2009 22:57:23   
Urša08
Claud joj kriza user posted image user posted image user posted image a pa se to kej umiri, ker men bi se strgal, če bi skoz krvavela

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
15.5.2009 22:57:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Črpam ...pa vas berem..sedaj sem že počrpala...grem pod tuš in spat.Gre na bolje..mislim,da bo ratalo....JA BO!!!!

user posted image user posted image To je ena prava druščinauser posted image user posted image Tudi js pridem na naslednje srečanjeuser posted image .

Katjuša-Joj kok luškan kužek,takoj sem se spomnila,na mojega Šana,ki ga ni več med nami,čist mu je bil podoben,dejte ga res ahtat..pa za Florjana je danes prov gotovo poseben dan,otroci imajo tako radi živali..

no sam da gre na boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja res upam, da nam je ta bolje usojen 2 smo zgubil na podoben tragičen način.... zdej pa upam, da bo končno imel ta kužek več sreče in mi tud, ker florjanu tud ni lahko k se ful hitro naveže

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
15.5.2009 22:57:36   
sunny24
A ste vidle "mojo" pašto??? user posted image

surf, sam da si bujše! Drugič kar pridi na večerno žurko! user posted image  

claud, ne govori od teh tabletk, k sm jezna na njih...mam tega user posted image  od user posted image  že 1 mesec...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
15.5.2009 22:57:44   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

A nis to že pred uro rekla.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
15.5.2009 22:57:46   
claud

Masiru ja, zih se hoče dolčkat.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  mi je znano....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 22:58:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2948
15.5.2009 22:58:23   
Katjusa

ja končal se bo za oba zelo luštno kot ponavadiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
15.5.2009 22:58:26   
Urša08
majchy, sunny je vijolično od mene pobrala, k sem spraševala, če je bil pingvin vijolčen

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?