|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
15.5.2009 22:44:09   
sunny24
Evo, nč nism zapalila, rože so cele oz jih v koritu sploh ni več...jih je "tašča" preventivno zrila vn...user posted image user posted image user posted image

kolumbo, ups! Sorry, sm malo zablodla! Pa ti bi bemvo mela, lej kaka jajca so z njo...user posted image

claud, ja nočna...Matr, junja lani sem nazadnje jo delala na šihtu...Še zdej mi ni jasno ku sm sfurala 2,5 let delat sam ponoči od 24h-7h...user posted image  Sm malo mazphist zgleda...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
15.5.2009 22:44:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

dober večer mamice... :)

Kako ste kaj je srečanje uspelo, al vas je dež pregnal?
Upam, da ste uživale  do konca... nič ne upam, vem da je bilo tako... :)

lp

bilo je super.....uspelo zelo...drugače pa smo me pregnale dež ne dež nas...se ne damouser posted image

res jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
15.5.2009 22:44:24   
Urša08
majchy sej men jo bo pa res moj user posted image skuhal user posted image user posted image user posted image ponavadi me tako iz postle spravi med vikendi user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
15.5.2009 22:45:06   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

lejte kaj imamouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ojla... a je tole vaše? full cortek... :)
kaj bi naša naredila, da bi ga vidla... :)user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
15.5.2009 22:45:22   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Majchy a dons boš kar ponočevalauser posted image ponavadi medve zvečer spive, zjutrej pa prebirave kar načvekajo user posted image

ste me sprovucerale s tistimi kurami.......moj je že obupov nad mano in je šel kar spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

kok je bil vesel darila? a si mu povedala da je zdej že slabih 40 staruser posted image ..
full jebil vesel.....je kar bolj na debelo požiral slinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dej nehi-že tko se starga počutiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
15.5.2009 22:45:26   
tanci29

majchy a tacga vijolčnega pingvina  za v vodouser posted image user posted image user posted image

pingvini so črno beliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni za v vodo-sredi dnevne je bil na tleh-pa guncal se je,ko sva ga pa nabutala se je pa oglašat začeluser posted image user posted image user posted image user posted image

upam da erik ni kej zamešu, koga je zdej nabutu...sej si bla u črno beli kombinaciji neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
15.5.2009 22:45:51   
sunny24
majchy, lahko pa da je mela pr pingvinu kej vmes krava milka???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 22:46:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2908
15.5.2009 22:46:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Majchy se je razpištollauser posted image user posted image
se mi kadi iz ušesuser posted image user posted image user posted image user posted image .......no dons ustrajam tuki,da ne bom  naslednjič spet slišala da hodim s kurami spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

...pa s kurami vstajat.....
user posted image user posted image user posted image jutri spim do poldneva-me ne gane splohuser posted image user posted image user posted image

prov rada bi te vidla, da bi ti spala tolk časa... user posted image

z lahkoto........samo me hana ne bo pustilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
15.5.2009 22:47:07   
sunny24
kolumbo, evo...

user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
15.5.2009 22:47:16   
Čebel@

majchy a tvoj je pa že obupal, moj še ni , me še čaka user posted image user posted image user posted image

imaš vstajnega možauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
15.5.2009 22:47:39   
Katjusa
punce jst se poslavljam počas moj kokice pečeuser posted image user posted image user posted image user posted image
tiste k bi imele slike mi pošljite ZS s svojim mailom čeprav ste mi ga že kdaj poslala ker nebi zdej za nazaj iskala.... se bom pa en dan potrudla pa si za drugič ztrihtala seznam.....al je že kje?
lp

Tiste k pa imate slike pa jih mi še niste poslale mi jih pa tud pošlteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
15.5.2009 22:48:00   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jst še z,eri ne jadm fotiča...ne morm nč slikatuser posted image

pejt se mal streznt pa pol še enkrat povejuser posted image user posted image

tipkovnco mam zgleda mal narobe zvezano

JST ŠE ZMEREJ NE NAJDM FOTIČA...ITD

Ma vrž to kišto ven pa šimetu reč naj gre po lap top

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
15.5.2009 22:48:09   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
15.5.2009 22:48:34   
Katjusa

tipkovnco mam zgleda mal narobe zvezano

JST ŠE ZMEREJ NE NAJDM FOTIČA...ITD

vedno so drigi krivi sam da si se pa zdej na tipkovnico obrnla to je pa že mal krizauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2915
15.5.2009 22:48:34   
Urša08
Boma na srečanju je bilo super. si zamudla en lep dan s čvekami, pa super torticouser posted image Naslednjič upam, da se nam pridružiš.

majchy23 nej pa on zjutraj Hano zrihta

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 22:48:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2917
15.5.2009 22:48:42   
Onasiss
desci vam jo nej kuhajo-sej je vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imate itak preveč energije,tko da ne rabite še kofetauser posted image user posted image user posted image user posted image

Energije mamo pa zato toliko, ker veliko user posted image user posted image . Ampak kavo pa vseen najboljšo skuhaš.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
15.5.2009 22:49:10   
Čebel@

majchy sej men jo bo pa res moj user posted image skuhal user posted image user posted image user posted image ponavadi me tako iz postle spravi med vikendi user posted image
pohvalnouser posted image user posted image user posted image pošljem mojga na inštrukcijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
15.5.2009 22:50:04   
Čebel@

majchy a tacga vijolčnega pingvina  za v vodouser posted image user posted image user posted image

pingvini so črno beliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni za v vodo-sredi dnevne je bil na tleh-pa guncal se je,ko sva ga pa nabutala se je pa oglašat začeluser posted image user posted image user posted image user posted image

upam da erik ni kej zamešu, koga je zdej nabutu...sej si bla u črno beli kombinaciji neuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja pa kar naprej se oglašamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
15.5.2009 22:50:52   
sunny24
kolumbo,pol pa še čike dobiš...

user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
15.5.2009 22:50:55   
tanci29

JOOOOOOOJ ZDELE BI RES EN LAŠKO PA EN MARLBORO LIGHT.....k.u.r.c  k tastar ne prenese čikov...tko d so skriti v omari....za drugičuser posted image

jest bi pa dons bambus s fanto pa slamco pa mal ledu....babe zmešane bom  še pijanka ratala zard vas

Neposredna povezava do sporočila: 2922
15.5.2009 22:51:03   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

desci vam jo nej kuhajo-sej je vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imate itak preveč energije,tko da ne rabite še kofetauser posted image user posted image user posted image user posted image

Energije mamo pa zato toliko, ker veliko user posted image user posted image . Ampak kavo pa vseen najboljšo skuhaš.

Jst jo mam pa zato ker ne user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
15.5.2009 22:51:06   
Urša08
majchy ja moj je res vztrajen, je pa tud nočni ptiček in mu ni nč jasno, da jaz tako uro zasedam računalnikuser posted image user posted image user posted image ponavadi sem že v deželi sanj

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
15.5.2009 22:51:49   
Čebel@
majchy23 nej pa on zjutraj Hano zrihta

gre v službo zjutrajuser posted image ob 6.00-takrat pa bog ne daj dame pipauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?