Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 19:25:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz jo imam..... za prodat? no, najprej je Lara na vrsti...če bo pa še kaj ostalo, pa še mi ja,za prodat,tomijeva je,nič skoraj rabljena.....ker smo se dol nato selili..... Katera je ta? Za koliko prodaš? ej,nisem vidla,sory.... ja cena je 40 eur,tomy varuška basic(1242)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 19:26:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...ampak bom letos ugovor napisala.... zakaj? zato,ker sem full premalo dobila nazaj,oz dobim,napram prejšnje leto...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 19:29:06
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zato,ker sem full premalo dobila nazaj,oz dobim,napram prejšnje leto... to je čisto odvisno od tega, koliko ti je delodajalec odvajal sproti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 19:33:03
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* saraya, si že dala svoji dve princeski spat? naša je pravkar zaspala Dober večer. Naš tudi že spi. Ga je zmanjkalo uro prej kot ponavadi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 19:35:09
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zato,ker sem full premalo dobila nazaj,oz dobim,napram prejšnje leto... to je čisto odvisno od tega, koliko ti je delodajalec odvajal sproti In center za socialno delo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 19:39:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish okus je dober.... mogoče pol kaka slikico nalimam gor... samo slikco?a ne bi ti raje kako pošiljko poslala sem v močvirje kdaj drugič......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 19:40:08
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz sem si pa zdaj čajčka skuhala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 19:40:34
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish okus je dober.... mogoče pol kaka slikico nalimam gor... samo slikco?a ne bi ti raje kako pošiljko poslala sem v močvirje kdaj drugič...... Kaj se je pa zgodilo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 19:40:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Včeraj je bila pa za mojega miška spet ena mala prelomnica. Se je prvič sam usedel, zvečer je pa še probal kakšen okus ima noga. In glede na to, da jo je kar dolgo lizal je bila verjetno dobra . ...našemu so tud zdaj kake 14 dni zanimive... ampak ponavadi samo palci....včasih pa kar obe nogi naenkrat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 19:41:01
|
|
|
|
Olivija*
|
ah, fiška, sej veš, da sem se hecala. sicer sem pa jaz tudi še meti ene mafine dolžna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 19:41:46
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kdaj drugič...... Kaj se je pa zgodilo? jah, kaj...pojedli so jo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 19:41:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz sem se pa lotila pehtranovo potico delat ...čakam kvas, da kipne...... ...držite pesti, da rata.... Če bo kipnila, potem bo ratala tudi. Pa dober tek. ...... je kipnila, je ...še preveč.....je bil model premali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 20:03:20
|
|
|
|
Olivija*
|
kje pa ste zdaj vse?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 20:09:10
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ aja pa še nekaj me zanima: nekatere že vašim dajete koščke kruha/piškotkov/... v roke da sami jejo... mene je pa tega ful strah, ker je že velikokrat preveč ugriznila (banano) in se je kar začela dušit... pa ji kar ne upam več kake hrane dat v rokice... tudi če res na male koščke narežem pa jih toliko nese v usta, da pol ne more dol pogoltnt... kako pa ve to prakticirate? tenkju za odgovore!!! Jaz mu dam v roke pol žemlje ali skorjo pa zraven sem. Sadja mu pa ne dajem v roke, ker bi me najbrž pobralo od packarije . Kruh vsaj posesam al pa ga posedem na deko pa jo pol stresem čez balkon. Preden bo dobil kaj bolj packastega v roke naj pa lepo vadi motoriko kje drugje, npr. na kockah . Priznam, tudi v meni je malo Lare
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 20:12:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* no, pa še bazenček z napihljivim dnom Sem vidla zdaj ene bazenčke s strehico v merkatorju pa ne vem, če mu ne bi enga vzela. Taki mali so pa ca. 37 eur stanejo Če bo dež, da ne bo moker
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 20:14:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zato,ker sem full premalo dobila nazaj,oz dobim,napram prejšnje leto... to je čisto odvisno od tega, koliko ti je delodajalec odvajal sproti saj nima veze,glede na to,da sem lani imela samo enega otroka,in sem dobila trikrat več....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 20:14:35
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ aja pa še nekaj me zanima: nekatere že vašim dajete koščke kruha/piškotkov/... v roke da sami jejo... mene je pa tega ful strah, ker je že velikokrat preveč ugriznila (banano) in se je kar začela dušit... pa ji kar ne upam več kake hrane dat v rokice... tudi če res na male koščke narežem pa jih toliko nese v usta, da pol ne more dol pogoltnt... kako pa ve to prakticirate? tenkju za odgovore!!! Jaz mu dam v roke pol žemlje ali skorjo pa zraven sem. Sadja mu pa ne dajem v roke, ker bi me najbrž pobralo od packarije . Kruh vsaj posesam al pa ga posedem na deko pa jo pol stresem čez balkon. Preden bo dobil kaj bolj packastega v roke naj pa lepo vadi motoriko kje drugje, npr. na kockah . Priznam, tudi v meni je malo Lare jaz sem pa kar obupala nad žemljami zaenkrat. A ima spodnja zobka že precej velika, poleg tega pa ji silijo na plano vsaj še 3 novi in vedno odgrizne velik kos, potem pa se davi, jaz pa brskam s prstom po njenih ustih . zdaj ji dam kar majhne koščke kruha. ko se bo srbenje dlesni umirilo, bomo pa spet trenirali z žemljicami
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 20:15:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz sem si pa zdaj čajčka skuhala u si mi lušte naredila...grem kuhat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 20:15:49
|
|
|
|
leda
|
Jaz mu dam v roke pol žemlje ali skorjo pa zraven sem. Sadja mu pa ne dajem v roke, ker bi me najbrž pobralo od packarije uh ja. dons sem banano mela v radiju pol metra. ampak sem že grif dobila. po hranjenju spucam elo, sebe, stolček in pol metra okol njega. nekaj zamahov z mokro krpo pa je. ji pa včasih dam kak rižev hrsek; naredi sicer pravo riževo polje, ampak uživa pa ful.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 20:17:44
|
|
|
|
leda
|
saj nima veze,glede na to,da sem lani imela samo enega otroka,in sem dobila trikrat več.... sam ta drug se je šteje le par mescev...no, jst sem daleč največ plačala tisto leto, ko sem bla z zojo najprej na bolniški, potem pa na porodniški. je pa res, da si s pamži moj lajša dohodninski račun.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 20:18:19
|
|
|
|
Olivija*
|
leda, so riževi hrski tisti okrogli (jaz jim rečem riževi vaflji)? te tudi naša obožuje, ampak je vse tako lepljivo, ko se razmehčajo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 20:20:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tle zraven je en blok.... in v tem bloku živi ena gospa.... v bistvu je živela tle še preden smo mi prišli... In mimo tega bloka sem jaz v miru hodila 12let.... zdej zadnje cajte, me pa ta gospa vsakič, ko grem mimo, z balkona dol oblaja.... no - prijazno ogovori... ne vem, al ima senzor al kaj?? Enkrat vpraša: "je lep dojenček?" Ja, itak, da je lep... drugič: "o, vas pa nič ne zebe"... sem glih prišla z laufanja in sem bla v kratkih rokavih... danes: ""kam gremo?" Kam gremo? Gremo????? Sem bla kar tiho in šla naprej in se delala, da ne slišim... ona pa: "No?" Sem samo roko potem dvignila v pozdrav.... Sej gospa je prijazna in verjetno osamljena, ma meni je odveč... Meni se ne daaaaaaaaaaaaaaa.... me ne zanima in mi je odveč... pika konec. lana17 ima en fajn odgovor: "Moram šibat, ker začne jokat, če na miru stojiva!" Nekaj takega. Drugače pa pač odgovarjaš na splošno in šibneš. Itak, da ji je dolgčas in ti ji deluješ simpatično, še posebej ker maš dojenčico. Privošči ji tiste 3 minute. Dan jih ima 1440.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 20:21:49
|
|
|
|
leda
|
eda, so riževi hrski tisti okrogli (jaz jim rečem riževi vaflji)? te tudi naša obožuje, ampak je vse tako lepljivo, ko se razmehčajo... ma sem prov iskala izraz. jst jim po domače kar stiropor rečem. ja, lepljivo, ampak davi se pa nikol ne. v bistvu se je davla samo na eni marjetici do zdaj, pa ma tut že dva konkretna zoba. očitno dobro žveči. saj že kak mesec trenira s koščki; zoja vem, da je v tem obdobju samo pasirano jedla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 20:21:54
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ah, fiška, sej veš, da sem se hecala. sicer sem pa jaz tudi še meti ene mafine dolžna Jap. Nisem hotla nič rečt ampak ja. Če Meti obljubiš sladkarijo, to ni kar tako
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 20:25:05
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jap. Nisem hotla nič rečt ampak ja. Če Meti obljubiš sladkarijo, to ni kar tako
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?