Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 15.5.2009 21:21:06
|
|
|
|
lex
|
take mehke košare imajo, nimajo pa steznika, vsaj meni ne stisne kaj skup
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 21:23:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 15.5.2009 21:24:06
|
|
|
|
glugluglu
|
lex, je imel tvoj dragi prav s tistim prvim komentarjem glede kopalk , samo, da so drugače ok
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 21:24:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 21:26:52
|
|
|
|
netki
|
lex...hvala če nič ne stisnejo pol je boljš da vzamem une dvodelne, pa hlačke mal stisnejo in top pride čez a te tvoje so v enem kosu....ker une na drugi sliki so enodelne sam se vidi da neki stran visi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 21:27:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 21:28:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 21:33:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 21:35:06
|
|
|
|
Tinky
|
sem brskala po albumu, malo nostalgije lani v tem času
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 21:46:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 21:49:10
|
|
|
|
24julij
|
a mogoce kera ve kje bi se dalo kupit sotorcek al kako se ze rece za na plazo ko je ko nek iglu varianta,pa lahko pol zapres z zadrgo...rabli bi za na morje za senco..pa vem ko sem pred leti to vidla u trgovinah zdej pa ni ikjer al pa jaz ne vidim.zgleda tko kot da bi blo pol igluja pa zapre se help 3jemi hvala danes za druzbo..a ves da un mucek ko ga je lara dobila od lovrota tudi piska heheh zdejle sem ugotovla ko mi je za hrbtom neki zacvillo
< Sporočilo je popravil 24julij -- 15.5.2009 21:51:23 >
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 21:52:31
|
|
|
|
lex
|
zgledajo kot bi imel top čez, so pa enodelne tak da tiste ta roza so meni ful všeč, jaz bi si tiste vzela. Mi je žal, da si jih nisem. tinky tvoj bušček je bil tako lep, taki mali , Almera tole je pa dobra fora za RD
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 21:53:13
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij a mogoce kera ve kje bi se dalo kupit sotorcek al kako se ze rece za na plazo ko je ko nek iglu varianta,pa lahko pol zapres z zadrgo...rabli bi za na morje za senco..pa vem ko sem pred leti to vidla u trgovinah zdej pa ni ikjer al pa jaz ne vidim.zgleda tko kot da bi blo pol igluja pa zapre se help 3jemi hvala danes za druzbo..a ves da un mucek ko ga je lara dobila od lovrota tudi piska heheh zdejle sem ugotovla ko mi je za hrbtom neki zacvillo jst sem ga kupla v hoferju....sicer pa malo še počakaj ziher bo še v šparu, sej tega je pred sezono ful velik
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 21:54:29
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex zgledajo kot bi imel top čez, so pa enodelne tak da tiste ta roza so meni ful všeč, jaz bi si tiste vzela. Mi je žal, da si jih nisem. sej tistim roza tud neki frči tam na stran, se mi ne sanja kako to v resnici zgleda
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 15.5.2009 21:55:21
|
|
|
|
rovar_ka
|
helou bejbe! mala miš spi, jaz pa se bašem z McFresh-om in berem.. Njamsi, kak je dober! Bo katera kakšen košček? da vidim o čem teče debata..
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 15.5.2009 21:59:06
|
|
|
|
lex
|
netki jaz si pa moderca ne znam več kupit, kar gledam kje mi kaj ven štrli, pa kak bo zgledalo ko neham dojit pa,................ ko pa kam grem pa jamram da nimam nobenega
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 15.5.2009 21:59:09
|
|
|
|
netki
|
punce hvala za predloge....prve in zadnje sem črtala iz seznama...ostanejo še 4
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 21:59:46
|
|
|
|
rovar_ka
|
kopalke!! Obožujem kopalke! Oziroma sem jih - pravzaprav bila zasvojena z njimi Zdaj še ne vem kak zgledam v njih po porodu Sem bila lani prav razočarana, ker si nisem nobenih kupla.. Letos pa si bom!
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 15.5.2009 22:00:53
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex netki jaz si pa moderca ne znam več kupit, kar gledam kje mi kaj ven štrli, pa kak bo zgledalo ko neham dojit pa,................ ko pa kam grem pa jamram da nimam nobenega ma ja moderc.....če kupujem dvodelne, mi nikakor ne gre skup ista številka....bi rabla eno številko hlačk in drugo za moderc , zato pa jst morem probat
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 22:01:38
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka kopalke!! Obožujem kopalke! Oziroma sem jih - pravzaprav bila zasvojena z njimi Zdaj še ne vem kak zgledam v njih po porodu Sem bila lani prav razočarana, ker si nisem nobenih kupla.. Letos pa si bom! no dej pokomentiraj moje predloge
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 22:02:45
|
|
|
|
lex
|
zato je pa fajn kupovat kopalke v H&M ali New Yoreker ker tam maš posebej hače in posebej moderc
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 22:03:59
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex zato je pa fajn kupovat kopalke v H&M ali New Yoreker ker tam maš posebej hače in posebej moderc hvala za predlog
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 22:05:17
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: 24julij a mogoce kera ve kje bi se dalo kupit sotorcek al kako se ze rece za na plazo ko je ko nek iglu varianta,pa lahko pol zapres z zadrgo...rabli bi za na morje za senco..pa vem ko sem pred leti to vidla u trgovinah zdej pa ni ikjer al pa jaz ne vidim.zgleda tko kot da bi blo pol igluja pa zapre se help 3jemi hvala danes za druzbo..a ves da un mucek ko ga je lara dobila od lovrota tudi piska heheh zdejle sem ugotovla ko mi je za hrbtom neki zacvillo jst sem ga kupla v hoferju....sicer pa malo še počakaj ziher bo še v šparu, sej tega je pred sezono ful velik a to si zdej kupila u hoferju? ker soseda je rekla da ga je kupila lani zdej pa res nisem se nikjer zasledila,kolk si pa dala?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?