Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 19:26:52
|
|
|
|
netki
|
a vam dam malo dela???? dejte mi povedat katere kopalke so vam lepe, al pa pač nobene...gledam nekaj v stilu tankinija (na sliki so to tiste kjer se vidi trebušček) ali pa enodelne ki imajo videz tankinija
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 19:31:17
|
|
|
|
glugluglu
|
netki, težka odločitev, recimo št. 2,3, 4, katere barve kopalk, pa ti ponavadi najraje nosiš?
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 19:34:08
|
|
|
|
glugluglu
|
neboglasnica, če je tako kot so lex odgovorili, bi morali tudi tebi upoštevati stari dopust
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 19:46:10
|
|
|
|
lex
|
tele predzadnje imam jaz. ko sem jih potegnila ven iz vrečke sem jih že mislila poslat nazaj. moj je dal komentar da so za babice. ko pa sem jih probala pa so kar ok izgledale. Niso neki uau ko jih daš gor, ampak so Ok
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 19:46:46
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu neboglasnica, če je tako kot so lex odgovorili, bi morali tudi tebi upoštevati stari dopust edina razlika je, da meni porodniška poteče 8.7.
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 19:55:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 20:01:14
|
|
|
|
Tinky
|
sem se skoraj za-je-bala na fb sem reševala iq test, na koncu te pa vpraša za operaterja in telefonsko številko in slučajno preberem drobni tisk.ta piz.darija bi me koštala 5 eur vsak teden. Prasci, kako hočejo folk nategnit
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 20:02:58
|
|
|
|
Tinky
|
netki, meni so tudi te pisane kopalke med temi najlepše.
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 20:08:00
|
|
|
|
netki
|
ja hočem kopalke ki bi me naredile vitkejšo, hahaha no da vsaj malo skrijejo meni so všeč tiste na drugi sliki, črno-bele, ker sem tud zdej mela take samo dvodelne.....sicer so mi pa vse te lepe sam ne predstavljam si sebe v njih, to bi mogla probat lex.....ti maš te črno-bele?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 20:11:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 20:12:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 20:17:55
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu neboglasnica, če je tako kot so lex odgovorili, bi morali tudi tebi upoštevati stari dopust edina razlika je, da meni porodniška poteče 8.7. kdaj pa neboglasnici? Saj tudi enkrat takrat ko tebi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 20:29:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 20:30:24
|
|
|
|
sandrine
|
zivjo...sam uletim...Umpa zal mi ne delajo mms,tko da nism nic dobila pa itak sem se spomnala, da je Mojcek na dopustu...tko da bom kr tu napisala- misija dude: jaz sem jih ene 3m nazaj kupla v CE v BC, pa sm sla pogledat pa jih se imajo- so od TT, sv.plave in roze, cele iz silikona, pa z luknjico da se v ustno votlino vidi , sam cucl pa ni cist gladek...pa pakirane so v prozorni skatlici-jajcki(2kom)... ce so to te, javi pa bomo nabavli. pozdravcek za vse cvekice...papa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 20:31:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 20:34:46
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki a vam dam malo dela???? dejte mi povedat katere kopalke so vam lepe, al pa pač nobene...gledam nekaj v stilu tankinija (na sliki so to tiste kjer se vidi trebušček) ali pa enodelne ki imajo videz tankinija meni najbolj všečne
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 20:44:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 20:49:44
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Nanka: vedno bolj se nagibam k temu, da še jaz kupim kaj za inhalacijo. Predvsem pa spet ne vem, kaj si priporočala. Sorry, sem šele zdaj videla, kupila sem ga v Sanolaborju mislim da se imenuje Medela , cena okoli 80 Eur, meni se je že amortiziral, ker ob vsakem kašlju inhaliramo vsi po vrsti. Kadar je kašelj hud, mi zdravnica napiše ševentolin in ga inhalirjo z fiziološko raztopino, kašlja v štirih dneh ni več.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 20:53:56
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Nanka: vedno bolj se nagibam k temu, da še jaz kupim kaj za inhalacijo. Predvsem pa spet ne vem, kaj si priporočala. Sorry, sem šele zdaj videla, kupila sem ga v Sanolaborju mislim da se imenuje Medela , cena okoli 80 Eur, meni se je že amortiziral, ker ob vsakem kašlju inhaliramo vsi po vrsti. Kadar je kašelj hud, mi zdravnica napiše ševentolin in ga inhalirjo z fiziološko raztopino, kašlja v štirih dneh ni več. V Mengeš-u rentajo inhalatorje za 1 Eur na dan, sam masko si moraš kupiti, ki pa je baje 15 Eur( mi smo si jo sposodili) Pulmodata pa je firma, ki to renta.
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 20:54:51
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki te imam
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 21:00:06
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex IZVIRNO SPOROČILO: netki te imam a mi lahko razložiš kako sploh zgledajo? a so to navadne enodelne? piše da je steznik spredaj mehke košarice
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 21:01:05
|
|
|
|
tims
|
Predno grem Nino v pojstlo spravt, da se še mal oglasim. Smo bili na sprehodu, pa je bilo prav moreče vreme, no pol se je pa ulilo, ampak na srečo 50m pred domom, tako da ni bilo panike in ni bil nihče moker. IZVIRNO SPOROČILO: netki Men so te najbolj všeč. Mirjam, na dveh porokah smo dobili slike mladoporočencev, na eni pa klasične konfete-bonbončke. Sončica, HB da je bila "samo" 6 bolezen. Ja, te Voltaren svečke so pa pasje. Je treba bit zelo pazljiv z njimi. Mi smo jih enkrat dobili pri Timu. Baje da imajo orng stranske učinke, neradi jih pa dajejo ravno zaradi tega, ker tako hitro pade vročina (iz 40 na 36,5), kar je zelo velik šok za telo... Zdej pa grem. Neki čudnega voham pri Nini .
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 21:06:34
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa netki kje pa prodajajo te kopalke? rozike? vse so iz kataloga quelle
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 15.5.2009 21:15:06
|
|
|
|
lex
|
znotraj imajo tako mehko oblogo, čak jih grem fotknit od znotraj
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2009 21:20:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Pralne pleniceoblekcaAli uporabljate/ste uporabljali pralne plenice?Da, samo pralne (
16%)
Da, večina, a kombinirano s plenicami za enkratno uporabo (
11%)
Da, a redko (
9%)
Nikoli (
64%)
Število vseh glasov: 137Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!