Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 9:56:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kaj naj si še lepega povem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 10:06:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ aja pa še nekaj me zanima: nekatere že vašim dajete koščke kruha/piškotkov/... v roke da sami jejo... mene je pa tega ful strah, ker je že velikokrat preveč ugriznila (banano) in se je kar začela dušit... pa ji kar ne upam več kake hrane dat v rokice... tudi če res na male koščke narežem pa jih toliko nese v usta, da pol ne more dol pogoltnt... kako pa ve to prakticirate? tenkju za odgovore!!! ..jaz sem našega postopno navajala na to..si je od začetka ful daleč potisnil tisti keks al pa žemljico... zdaj pa že zna.... najraje mu dam tiste baby piškote - kosti, ker se lepo v ustih stopijo..... razni hipp in lino....so trdi in se mu odlomijo, pa tud če ga cuzi, ne gre takoj narazen..... jaz ga vedno ful gledam.....če je slučajno prevelik kos, mu ga vzamem ven.... malo manjšega pa mu zdaj že pustim, ker si ga na stran z jezikom potisne in ga tam cuzi.... banane mu pa ne dam kar v roko, se odlomi.....mu raje jaz koščke dajam zaenkrat.... aja, pa če boš te baby kupovala......pazi eni imajo sladkor po vrhu....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 10:12:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Grem v Novigrad, nimam cajta tle čakat.... .....fajn se imejte.... ....sem ravo dobila slikice po mailu....se imajo fajn.... pozdravi jih. (če nisi že šla )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 10:51:07
|
|
|
|
AinB
|
Mi šibamo na plavanje. Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 10:52:20
|
|
|
|
Olivija*
|
AinB, uživajte!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 11:01:25
|
|
|
|
gold fish
|
...jaz sem se pa lotila pehtranovo potico delat ...čakam kvas, da kipne...... ...držite pesti, da rata....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 11:17:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Grem v Novigrad, nimam cajta tle čakat.... .....fajn se imejte.... ....sem ravo dobila slikice po mailu....se imajo fajn.... pozdravi jih. (če nisi že šla ) Eh ne grem, pada dež...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 12:52:43
|
|
|
|
gold fish
|
...potica se peče..... je blo malo tehničnih težav ......ampak okus je dober.... mogoče pol kaka slikico nalimam gor... ..zdaj šibama ven, se sonček kaže.... ..pa do 3 imama čas, ker pol morama po pikeca v šolo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 13:29:53
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish okus je dober.... mogoče pol kaka slikico nalimam gor... samo slikco?a ne bi ti raje kako pošiljko poslala sem v močvirje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 14:54:22
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ aja pa še nekaj me zanima: nekatere že vašim dajete koščke kruha/piškotkov/... v roke da sami jejo... mene je pa tega ful strah, ker je že velikokrat preveč ugriznila (banano) in se je kar začela dušit... pa ji kar ne upam več kake hrane dat v rokice... tudi če res na male koščke narežem pa jih toliko nese v usta, da pol ne more dol pogoltnt... kako pa ve to prakticirate? tenkju za odgovore!!! Jaz dam Lani žemljico ali kifljček v roke in lepo je, zato ti nekega nasveta ne morem dati. Vaja dela mojstra.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 14:56:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro čveke. Gal spi prvo rundo, mami pa takoj na rr . Jaz Galu še tudi nisem dala kruha ali pa piškota v roke iz istega razloga kot Alenka, ker se že pri malo večjem koščku hrane začne dušit zraven. Včeraj sem mu za malico naredila skuto, noter sem jabolko naribala in stisnila sok 4 češenj. Kako je to jedel. Njamiiiii. Mi bomo tudi ta igrala sami naredili doma. Zibko Gal že ima, drugo leto pa še tobogan in hišica. Pa prav uživa ko se zibama. Včeraj je bila pa za mojega miška spet ena mala prelomnica. Se je prvič sam usedel, zvečer je pa še probal kakšen okus ima noga. In glede na to, da jo je kar dolgo lizal je bila verjetno dobra . Zdaj grem pa še kaj naredit preden se zbudi. Ja super. Priden fant.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 15:02:00
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz sem se pa lotila pehtranovo potico delat ...čakam kvas, da kipne...... ...držite pesti, da rata.... Če bo kipnila, potem bo ratala tudi. Pa dober tek.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 15:02:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Grem v Novigrad, nimam cajta tle čakat.... .....fajn se imejte.... ....sem ravo dobila slikice po mailu....se imajo fajn.... pozdravi jih. (če nisi že šla ) Eh ne grem, pada dež... Pri vas pada dež? Pri nas je sončno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 15:56:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tle zraven je en blok.... in v tem bloku živi ena gospa.... v bistvu je živela tle še preden smo mi prišli... In mimo tega bloka sem jaz v miru hodila 12let.... zdej zadnje cajte, me pa ta gospa vsakič, ko grem mimo, z balkona dol oblaja.... no - prijazno ogovori... ne vem, al ima senzor al kaj?? Enkrat vpraša: "je lep dojenček?" Ja, itak, da je lep... drugič: "o, vas pa nič ne zebe"... sem glih prišla z laufanja in sem bla v kratkih rokavih... danes: ""kam gremo?" Kam gremo? Gremo????? Sem bla kar tiho in šla naprej in se delala, da ne slišim... ona pa: "No?" Sem samo roko potem dvignila v pozdrav.... Sej gospa je prijazna in verjetno osamljena, ma meni je odveč... Meni se ne daaaaaaaaaaaaaaa.... me ne zanima in mi je odveč... pika konec.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 15:57:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pri vas pada dež? Pri nas je sončno. user posted image Ma zdej ne več.... V Novemgradu je pa verjetno tudi nehalo... sej mi je žal, da vseeno nisem šla, vsaj prevroče ne bi bilo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 16:51:14
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Enkrat vpraša: "je lep dojenček?" Ja, itak, da je lep... drugič: "o, vas pa nič ne zebe"... sem glih prišla z laufanja in sem bla v kratkih rokavih... danes: ""kam gremo?" Kam gremo? Gremo????? Sem bla kar tiho in šla naprej in se delala, da ne slišim... ona pa: "No?" Lara, ti si si pa vzela čas in vse narekovaje in dvopičja napisala. Jaz pa tu na forumu tipkam kar tako v tri dni, še velikih začetnic se mi ne da pritiskat. jah, če si s takimi prijazen, jo imaš kmalu vsak dan na obisku :) je pa res, da bi se tudi meni zasmilila in bi mislila, da je tako osamljena...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 18:10:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ aja in Meta si me fejst nasmejala s tvojimi monologi včeraj! mene tudi!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 18:32:43
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro čveke. Gal spi prvo rundo, mami pa takoj na rr . Jaz Galu še tudi nisem dala kruha ali pa piškota v roke iz istega razloga kot Alenka, ker se že pri malo večjem koščku hrane začne dušit zraven. Včeraj sem mu za malico naredila skuto, noter sem jabolko naribala in stisnila sok 4 češenj. Kako je to jedel. Njamiiiii. Mi bomo tudi ta igrala sami naredili doma. Zibko Gal že ima, drugo leto pa še tobogan in hišica. Pa prav uživa ko se zibama. Včeraj je bila pa za mojega miška spet ena mala prelomnica. Se je prvič sam usedel, zvečer je pa še probal kakšen okus ima noga. In glede na to, da jo je kar dolgo lizal je bila verjetno dobra . Zdaj grem pa še kaj naredit preden se zbudi. Ja super. Priden fant. Gal!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 18:38:10
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tle zraven je en blok.... in v tem bloku živi ena gospa.... v bistvu je živela tle še preden smo mi prišli... In mimo tega bloka sem jaz v miru hodila 12let.... zdej zadnje cajte, me pa ta gospa vsakič, ko grem mimo, z balkona dol oblaja.... no - prijazno ogovori... ne vem, al ima senzor al kaj?? Enkrat vpraša: "je lep dojenček?" Ja, itak, da je lep... drugič: "o, vas pa nič ne zebe"... sem glih prišla z laufanja in sem bla v kratkih rokavih... danes: ""kam gremo?" Kam gremo? Gremo????? Sem bla kar tiho in šla naprej in se delala, da ne slišim... ona pa: "No?" Sem samo roko potem dvignila v pozdrav.... Sej gospa je prijazna in verjetno osamljena, ma meni je odveč... Meni se ne daaaaaaaaaaaaaaa.... me ne zanima in mi je odveč... pika konec. ha ha Lara tudi mi imamo eno tako ja... živimo v istem nadstropju in pomoje tudi ona čaka pred vrati, če bo šel kdo mimo... in vsakič, ampak res vsakič vpraša "kolk pa je Sara že stara?" in naslednji dan "ja miška, kolk si pa ti že stara?" in tretji dan ne boste verjele - isto! poleg tega me VEDNO sprašuje "ja kam pa greš?" ali pa če sem brez Sare- "kje pa je Sara? kolk je že stara?" in naj dodam še češnjo na vrh smetane: " se nikol ne vidmo... ko da vas ni tu" haloooooooo? pa ni stara pomoje niti 60... ampak vedno vljudno odgovorim in po hitrem postopku šibam dol po stopnicah...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 19:22:02
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 19:23:15
|
|
|
|
Olivija*
|
čeeer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 19:23:52
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, si že dala svoji dve princeski spat? naša je pravkar zaspala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?