Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 7:43:19
|
|
|
|
Alenka_
|
aja pa še nekaj me zanima: nekatere že vašim dajete koščke kruha/piškotkov/... v roke da sami jejo... mene je pa tega ful strah, ker je že velikokrat preveč ugriznila (banano) in se je kar začela dušit... pa ji kar ne upam več kake hrane dat v rokice... tudi če res na male koščke narežem pa jih toliko nese v usta, da pol ne more dol pogoltnt... kako pa ve to prakticirate? tenkju za odgovore!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 7:51:26
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* meta, maš monologe? te bom malo prekinila midve sva ravno iz tivolija. slik ni, tako da ni treba prosit. nobena ni imela fotoaparata. od septembrčkov pa so bili Lija, Tarik, Ela in Ana. Pogrešali smo Rožleta. bilo je prav luštno! Meni se zdi, da je Tarik vedno sam s pupikami.... Blažen med ženami
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 7:52:40
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft midve sva ravno iz tivolija. slik ni, tako da ni treba prosit. nobena ni imela fotoaparata. od septembrčkov pa so bili Lija, Tarik, Ela in Ana. Pogrešali smo Rožleta. bilo je prav luštno! Meni se zdi, da je Tarik vedno sam s pupikami.... Ja res! In pol je na začetku ponavadi zelo vljudno tiho in samo spremlja kaj imajo babe za povedat. In si najbrž misli svoje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 8:20:36
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* no, pa še bazenček z napihljivim dnom Sem vidla zdaj ene bazenčke s strehico v merkatorju pa ne vem, če mu ne bi enga vzela. Taki mali so pa ca. 37 eur stanejo Če bo dež, da ne bo moker
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 8:22:31
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz jo imam..... za prodat? no, najprej je Lara na vrsti...če bo pa še kaj ostalo, pa še mi Se tudi jaz prijavim iz istih razlogov kot Olivija. Poleti je pa res bedno biti not že ob 20 uri
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 8:29:24
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, varuško, gugalnico, tobogan.... za začetek peskovnik, hiško (PVC), ... pa še kaj bi se našlo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 8:32:15
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* no, pa še bazenček z napihljivim dnom Sem vidla zdaj ene bazenčke s strehico v merkatorju pa ne vem, če mu ne bi enga vzela. Taki mali so pa ca. 37 eur stanejo To se mi zdi kar dosti. V pikapolonici so imeli take z napihljivo strehico za cca. 20 EUR
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 8:32:19
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Samo pri Čepinih pa človek ne ve kdo se bolj izpostavlja. Saj tudi ex mož in Malnarjeva nista kar tako, bi se tudi po moje za pravi denar bila pripravljena izpostaviti še bolj. Jaz do pred kratkim nisem imela pojma kdo je to. Ene par mesecev nazaj sta bila na Trenjih in sem ju imela "čast spoznat". Zdaj že lahko vsaka fifica poje, če ima sponzorja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 8:33:08
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tele hiške so mi bile všeč...dokler nisem prišla do cenika pa kaj so ti zmešani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 8:35:35
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ aja pa še nekaj me zanima: nekatere že vašim dajete koščke kruha/piškotkov/... v roke da sami jejo... mene je pa tega ful strah, ker je že velikokrat preveč ugriznila (banano) in se je kar začela dušit... pa ji kar ne upam več kake hrane dat v rokice... tudi če res na male koščke narežem pa jih toliko nese v usta, da pol ne more dol pogoltnt... kako pa ve to prakticirate? tenkju za odgovore!!! Jaz mu dajem skorjico od kruha in kak piškot. Ampak ne na koščke. Samo s piškotom sva že imela cirkus, tako da ga spet ne bo videl en teden. Jaz sem vedno zraven in me je tudi strah, samo naučiti se pa tudi mora.
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 15.5.2009 8:37:26 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 8:37:04
|
|
|
|
Čarli08
|
Evo, moj babko se je zbudil. Pridem malo kasneje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 8:52:45
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro čveke. Gal spi prvo rundo, mami pa takoj na rr . Jaz Galu še tudi nisem dala kruha ali pa piškota v roke iz istega razloga kot Alenka, ker se že pri malo večjem koščku hrane začne dušit zraven. Včeraj sem mu za malico naredila skuto, noter sem jabolko naribala in stisnila sok 4 češenj. Kako je to jedel. Njamiiiii. Mi bomo tudi ta igrala sami naredili doma. Zibko Gal že ima, drugo leto pa še tobogan in hišica. Pa prav uživa ko se zibama. Včeraj je bila pa za mojega miška spet ena mala prelomnica. Se je prvič sam usedel, zvečer je pa še probal kakšen okus ima noga. In glede na to, da jo je kar dolgo lizal je bila verjetno dobra . Zdaj grem pa še kaj naredit preden se zbudi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 8:57:21
|
|
|
|
Virtualna
|
Dobro jutro se od naju z Leylo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 8:58:18
|
|
|
|
Čarli08
|
Za tiste, ki ste ga včeraj pogrešale
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 9:11:11
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Za tiste, ki ste ga včeraj pogrešale Ja zdaj moraš pa frajerja res tudi v živo priti pokazat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 9:12:25
|
|
|
|
Jazzy1
|
Drugače pa dobro jutro vsem! Mi smo danes že s kurami vstali, ne vem kaj ji je bilo, ampak tega res nisem več navajena in sem malo .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 9:13:12
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Ja zdaj moraš pa frajerja res tudi v živo priti pokazat. Bom, kot sem obljubila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 9:13:22
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Za tiste, ki ste ga včeraj pogrešale o, kaka frizura! pa vi morate res že otroke k frizerju vozit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 9:14:42
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* o, kaka frizura! pa vi morate res že otroke k frizerju vozit dvakrat že ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 9:15:43
|
|
|
|
Olivija*
|
aja, dobro jutro tudi od mene IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi smo danes že s kurami vstali... kdaj pa je to? naša A se zadnje dni tudi ob 7:00 zbuja, pa se mi zdi to kar vredu ura, da ne bo prehud šok potem, ko jo bom vozila v varstvo.
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 15.5.2009 9:16:04 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 9:17:43
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša A se zadnje dni tudi ob 7:00 zbuja, pa se mi zdi to kar vredu ura, da ne bo prehud šok potem, ko jo bom vozila v varstvo. In za nas, ko bo treba v službo ...
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 15.5.2009 9:18:54 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 9:20:04
|
|
|
|
Olivija*
|
ja, tudi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 9:27:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dobro, ma ki je zdej ta Sarayaaaaaaaaaaaaa?! Grem v Novigrad, nimam cajta tle čakat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 9:34:34
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* aja, dobro jutro tudi od mene IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi smo danes že s kurami vstali... kdaj pa je to? naša A se zadnje dni tudi ob 7:00 zbuja, pa se mi zdi to kar vredu ura, da ne bo prehud šok potem, ko jo bom vozila v varstvo. ob 6:15.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 9:34:46
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dobro, ma ki je zdej ta Sarayaaaaaaaaaaaaa?! Grem v Novigrad, nimam cajta tle čakat.... Lepo se imejte!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?