Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.5.2009 20:17:22
|
|
|
|
Anonimen
|
lana70, joj.. pa menda ja ne.. Ne morem verjet, ker je res tako dobro kazal. Drži se punca!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.5.2009 20:52:09
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi lana70, joj.. pa menda ja ne.. Ne morem verjet, ker je res tako dobro kazal. Drži se punca!! žal....sedaj že tako lije z mene, da je to to.....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.5.2009 20:52:09
|
|
|
|
Sunia
|
Hvala vam vsem za navijanje. Jaz sicer že komaj čakam, da vidim koliko jih bodo jutri našteli . Vsem ki ni uspelo bi rekla samo eno : ne obupat. Meni so rekli preden sem šla na prvi IVF pred dobrimi 13 leti , ko sem bila še zelo mlada, da zaradi mojih tumorjev in cist, ki so se ponavljali non stop moram takoj na umetno kajti, ko bom rodila mi bodo vzeli vse ..... a poglejte po teh letih in po toliko operacijah še imam upanje in možnost, da mi uspe, čeprav je takrat zgledalo vse zelo črno.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.5.2009 20:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi lana70, joj.. pa menda ja ne.. Ne morem verjet, ker je res tako dobro kazal. Drži se punca!! žal....sedaj že tako lije z mene, da je to to..... Res mi je žal!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.5.2009 6:02:59
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.5.2009 6:44:48
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj petek je........................
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.5.2009 6:47:07
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro! Reby hvala za kavico. Si pa res pridna, da nas takole razvajaš. Jaz sem že s pregleda. Na levi strani kaže bolj slabo, desno pa imam 4-5 večjih foliklov in več manjših. V nedeljo ponoven UZ, pa da vidimo kako napredujem. S.Suzi - upam, da prejmeš najlepše in da ostanejo pri tebi do leta 2010. Sunia - naj bo UZ uspešen Lana res mi je žal da ni uspelo Bit - tudi jaz žal vem kako se počutiš. Verjami da bo sčasoma bolje, čeprav je sedaj vse tako črno. Čas res celi rane, čeprav jaz še zdaj kdaj pomislim na mojo pikico, jokam pa ne več, pa je od abrazije že več kot eno leto. Drži se in pogumno naprej. Hvala vsem za navijanje. Lep dan in super vikend vam želim!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.5.2009 7:31:40
|
|
|
|
andreja 07
|
Lana70 žal mi je da ni uspelo,drži se,vem kako se počutiš,jaz sem lani imela hude težave,pojdi v naravo in se sprosti,NE DAJ SE.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.5.2009 7:47:10
|
|
|
|
andreja 07
|
kuku a ni nikjer nobene? dajta mi sam povedat zakaj me to boli?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.5.2009 8:21:39
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07 kuku a ni nikjer nobene? dajta mi sam povedat zakaj me to boli? andreja, pojma nimam zakaj te boli. Mene je špikalo po ETju, bolelo pa ne. Počivaj, morda pa moraš le počivat. bodo pa še druge odgovorile, ker jast res ne vem. Upam, da čimprej neha.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.5.2009 8:46:14
|
|
|
|
sapi
|
Pozdravček, kako lepo sončen dan že navsezgodaj ... veliki škrat saj prav, da verjameš ... jaz sem vedno šla v postopek z mislijo, da bo uspelo, nisem se obremenjevala koliko bo foliklov vedno sem si rekla , da rabim damo enega ... čeprav sem bila potem vesela, če je bilo boljše ... vidim, da ti ni dolgčas rolanje-kakšen izpit? ... kimsy upam, da ne boš dolgo čakala ... meni je bilo kar malo žal, ker nisem testa delala saj sem na koncu mislila, da se mi bo zmešalo od čakanja na rezultat .... pa čimprej sporoči lep končni rezultat-kdo to govori ... zarja hvala za poljubček vračam nazaj ... avgust se bliža ... gigi tako redko si pri nas ... pozdravček ... upam, da si ok ... mismis ja res škoda, da se ne bova videli ... živčki na vsake toliko malo ven udarijo drugače sem pa umirjena in komaj čakam, da vidim pikici ... včeraj sem doživela prvi bruh, bruh, ko sva se z mojim peljala z avtom drugače sem ok ... pa ti?, še vedno držim pesti za tvoji pikici, da bomo skupaj v porodnišnici ... andreja super za dve pikici in lep zaključek ... barbi mogoče pa pri punkciji najdejo še kakšnega ... sicer pa važno, da jih imaš ... so štirje otrčki kar veliko ... ledenka še enkrat čestitke, vidim, da se lepo crkljate ... lana super za 6 celic sedaj naj se pa oplodijo in te pričakajo ... citrončica tudi tebi super za celice to pa je številka ... punsha še ena s celo bere celic super ... mlinčka pozdravček, lepo napredsujeta tvoji pupiki ... pa upam, da mami ubogata in ostaneta v tem položaju ... zvezdica to je pa res cuker, pa kakšne nasmeške deli ... bit še tukaj en objem za tvojo žalost in pogum ... ne vem kaj najti napišem res je hudo, mislim nate ... lana a po 12 dneh pa kje je pravica ... drži se ... zup dobro ti kaže .. pa gotovo bo še bolje ... Navijam za danes Petek, 15.05. Sunia - UZ Skuštrana Suzi - ET
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.5.2009 10:09:45
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Br'jutro! Danes sem si pa na vaši strani privoščil kavico Lano čakam s testom........
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.5.2009 11:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Bilo je 7 celic, od tega so se oplodile 2. Ena se ni delila, ena pa je zaostala v razvoju. Transferja ni bilo. Sedaj grejo papirji ponovno na konzilij. Naslednjič bo najbrž ICSI, ker imajo celice očitno pretrdo ovojnico.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.5.2009 11:47:24
|
|
|
|
miklarom
|
SS -joj, , ne, no pa kako to, pošiljam ti velik
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.5.2009 11:52:43
|
|
|
|
gigi1
|
Suzika ojoj . Vemn kako je, ko prideš na ET, pa ni nič iz tega. Lej tolaži naj te le to, da če ni bilo tokrat usojeno, je bolje, da že sedaj veš kot čez 14 dni. Drži se. Lana draga čakam na novičko, če je morda test kaj dobrega pokazal. Bit žal mi je, da boš morala čez to. Tega res ne bi smela nobena ženska preživljati. Preden te uspavajo, pa vedi, da te za roko v mislih držijo vse IVFovke. Ma hudiča...spet imamo slabe dneve tukaj. Držite se pupe. Ne se dat! Rada vas imam.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.5.2009 11:57:23
|
|
|
|
Rakica_80
|
Suzi, jaaaa nemoreš verjet resnično mi je žal zate bodi močna, nam ne preostane drugega, kot korajžno naprej..... Punce imam že evidenčno številko , in moram poklicat 1 dan , tako da grem v nove boje in upam da tokrat uspešno, kajne Lana70 , skupa smo jači
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.5.2009 12:07:40
|
|
|
|
Aljonka
|
Suzi sej sploh ne morem verjet, kaj se ti dogaja ampak ne se dat bo pa naslednjič ratalo!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.5.2009 13:06:32
|
|
|
|
kimsy
|
A bo 582 vredu?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.5.2009 13:08:24
|
|
|
|
kimsy
|
suzi - . Mi je res hudo za tebe. Ampak je pa res bolje to, kot pa 10 dni upanja, ko že na začetku veš, da nič dobro ne kaže.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?