|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
14.5.2009 20:13:22   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Petek, 15.05. 
Sunia - UZ
zup 2 -UZ
Skuštrana Suzi - ET

navijam punce user posted image user posted image

jaz tudi navijam user posted image user posted image user posted image

pa še Kimsy, držim pestke, da bo jutri visoka beta user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
14.5.2009 20:17:22   
Anonimen
lana70, joj.. pa menda ja ne.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne morem verjet, ker je res tako dobro kazal. user posted image  Drži se punca!!

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 4227
14.5.2009 20:52:09   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

lana70, joj.. pa menda ja ne.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne morem verjet, ker je res tako dobro kazal. user posted image  Drži se punca!!

žal....sedaj že tako lije z mene, da je to to.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
14.5.2009 20:52:09   
Sunia
Hvala vam vsem za navijanje. Jaz sicer že komaj čakam, da vidim koliko jih bodo jutri našteli user posted image .
Vsem ki ni uspelo bi rekla samo eno : ne obupat.

Meni so rekli preden sem šla na prvi IVF pred dobrimi 13 leti , ko sem bila še zelo mlada, da zaradi mojih tumorjev in cist, ki so se ponavljali non stop moram takoj na umetno kajti, ko bom rodila mi bodo vzeli vse ..... a poglejte po teh letih in po toliko operacijah še imam upanje in možnost, da mi uspe, čeprav je takrat zgledalo vse zelo črno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
14.5.2009 20:56:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

žal....sedaj že tako lije z mene, da je to to.....

Res mi je žal!! user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 4230
14.5.2009 22:06:17   
Reby
Tut jaz navijam za jutri user posted image  user posted image  user posted image
Petek, 15.05. 
Sunia - UZ
zup 2 -UZ
Skuštrana Suzi - ET
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
14.5.2009 22:08:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Tut jaz navijam za jutri user posted image  user posted image  user posted image
Petek, 15.05. 
Sunia - UZ
zup 2 -UZ
Skuštrana Suzi - ET
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz navijam!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 4232
15.5.2009 6:02:59   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
15.5.2009 6:44:48   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

petek je........................

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
15.5.2009 6:47:07   
zup2
Dobro jutro!

Reby hvala za kavico. Si pa res pridna, da nas takole razvajaš.

Jaz sem že s pregleda. Na levi strani kaže bolj slabo, desno pa imam 4-5 večjih foliklov in več manjših. V nedeljo ponoven UZ, pa da vidimo kako napredujem.

S.Suzi - upam, da prejmeš najlepše user posted image  user posted image  in da ostanejo pri tebi do leta 2010.

Sunia - naj bo UZ uspešen user posted image

Lana res mi je žal da ni uspelo user posted image

Bit - tudi jaz žal vem kako se počutiš. Verjami da bo sčasoma bolje, čeprav je sedaj vse tako črno. Čas res celi rane, čeprav jaz še zdaj kdaj pomislim na mojo pikico, jokam pa ne več, pa je od abrazije že več kot eno leto. Drži se in pogumno naprej.user posted image

Hvala vsem za navijanje. Lep dan in super vikend vam želim!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
15.5.2009 7:10:04   
Bumo

user posted image  user posted image  user posted image
Petek, 15.05. 
Sunia - UZ
zup 2 -UZ
Skuštrana Suzi - ET

mi tudi navijamo.user posted image user posted image

Punce, borke moje, naj vam še tukaj zaželim lep dan!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
15.5.2009 7:21:27   
andreja 07
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

user posted image  user posted image  user posted image
Petek, 15.05. 
Sunia - UZ
zup 2 -UZ
Skuštrana Suzi - ET

mi tudi navijamo.user posted image user posted image

Punce, borke moje, naj vam še tukaj zaželim lep dan!!!

Se pridružujem navijanju. Srečno jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kimsy dajmo tud zate navijamuser posted image user posted image user posted image sicer pa si itakuser posted image  bravo punca uspelo ti je.

No dobro jutro vsem. Pri meni se stanje počasi normalizira tako da se bom počasi postavla na noge saj bo še malček pa bo. no pr meni še tud belina,v prejšnjem postopku je bilo 4 dan po et vsega konec tako da trenutno je napredek do kdaj bomo zdržali pa bomo videli upam seveda da do konca.
Me pa nekja zanima
A vas tudi tam doli še boli ko se vsedete ker ko hodim je ok  ko ležim je ok  ko pa se vsedem ali pa da sedim 5 minut me pa boli kuser posted image ko bi mi nekdo kamne dol navezal prav neprijetno.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
15.5.2009 7:31:40   
andreja 07
Lana70  žal mi je da ni uspelo,drži se,vem kako se počutiš,jaz sem lani imela hude težave,pojdi v naravo in se sprosti,NE DAJ SE.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
15.5.2009 7:47:10   
andreja 07
kuku a ni nikjer nobene? dajta mi sam povedat zakaj me to boli?

Neposredna povezava do sporočila: 4239
15.5.2009 8:21:39   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

kuku a ni nikjer nobene? dajta mi sam povedat zakaj me to boli?

andreja, pojma nimam zakaj te boli. Mene je špikalo po ETju, bolelo pa ne. Počivaj, morda pa moraš le počivat.
bodo pa še druge odgovorile, ker jast res ne vem. Upam, da čimprej neha.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4240
15.5.2009 8:46:14   
sapi
Pozdravček, kako lepo sončen dan že navsezgodaj ...

veliki škrat saj prav, da verjameš ... jaz sem vedno šla v postopek z mislijo, da bo uspelo, nisem se obremenjevala koliko bo foliklov vedno sem si rekla , da rabim damo enega ... čeprav sem bila potem vesela, če je bilo boljše ... vidim, da ti ni dolgčas rolanje-kakšen izpit? ...
kimsy upam, da ne boš dolgo čakala ... meni je bilo kar malo žal, ker nisem testa delala saj sem na koncu mislila, da se mi bo zmešalo od čakanja na rezultat ....  pa čimprej sporoči lep končni rezultat-kdo to govori ...
zarja hvala za poljubček vračam nazaj ... avgust se bliža ...
gigi tako redko si pri nas ... pozdravček ... upam, da si ok ...
mismis ja res škoda, da se ne bova videli ... živčki na vsake toliko malo ven udarijo drugače sem pa umirjena in komaj čakam, da vidim pikici ... včeraj sem doživela prvi bruh, bruh, ko sva se z mojim peljala z avtom drugače sem ok ... pa ti?, še vedno držim pesti za tvoji pikici, da bomo skupaj v porodnišnici ...
andreja super za dve pikici user posted image user posted image  in lep zaključek ...
barbi mogoče pa pri punkciji najdejo še kakšnega ... sicer pa važno, da jih imaš ... so štirje otrčki kar veliko user posted image  ...
ledenka še enkrat čestitke, vidim, da se lepo crkljate ...
lana super za 6 celic user posted image  sedaj naj se pa oplodijo in te pričakajo ...
citrončica tudi tebi super za celice user posted image  to pa je številka ...
punsha še ena s celo bere celic super user posted image  ...
mlinčka pozdravček, lepo napredsujeta tvoji pupiki ... pa upam, da mami ubogata in ostaneta v tem položaju ...
zvezdica to je pa res cuker, pa kakšne nasmeške deli user posted image  ...
bit še tukaj en objem za tvojo žalost in pogum user posted image  ... ne vem kaj najti napišem res je hudo, mislim nate ...
lana a po 12 dneh pa kje je pravicauser posted image   ... drži se ...
zup dobro ti kaže .. pa gotovo bo še bolje ...
Navijam za danes
Petek, 15.05. 
Sunia - UZ
Skuštrana Suzi - ET

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
15.5.2009 8:57:45   
miklarom
jutro vsem skupaj!!! hvala za kavico. nop pri nas se že malo kaže sončekuser posted image

kimsy - navijammmmmmm, dajmo pupa saj si user posted image

Petek, 15.05. 
Sunia - UZ
zup 2 -UZ
Skuštrana Suzi - ET

navijam tudi za vas vse drage moje pupikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
15.5.2009 10:09:45   
Kruce Fiks
Br'jutro!
Danes sem si pa na vaši strani privoščil kavicouser posted image
Lano čakam s testom........

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
15.5.2009 11:30:08   
Anonimen
Bilo je 7 celic, od tega so se oplodile 2. Ena se ni delila, ena pa je zaostala v razvoju. user posted image  Transferja ni bilo.

Sedaj grejo papirji ponovno na konzilij. Naslednjič bo najbrž ICSI, ker imajo celice očitno pretrdo ovojnico.

(odgovor članu Kruce Fiks)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
15.5.2009 11:47:24   
miklarom
SS -joj, user posted image , ne, no pa kako to, pošiljam ti velikuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
15.5.2009 11:52:43   
gigi1
Suzika ojoj user posted image user posted image user posted image . Vemn kako je, ko prideš na ET, pa ni nič iz tega. Lej tolaži naj te le to, da če ni bilo tokrat usojeno, je bolje, da že sedaj veš kot čez 14 dni. Drži se.

Lana draga čakam na novičko, če je morda test kaj dobrega pokazal.

Bit žal mi je, da boš morala čez to. Tega res ne bi smela nobena ženska preživljati. Preden te uspavajo, pa vedi, da te za roko v mislih držijo vse IVFovke.

Ma hudiča...spet imamo slabe dneve tukaj.

Držite se pupe. Ne se dat! Rada vas imam.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
15.5.2009 11:57:23   
Rakica_80
Suzi, jaaaa nemoreš verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image resnično mi je žal zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bodi močna, nam ne preostane drugega, kot korajžno naprej.....user posted image
user posted image

Punce imam že evidenčno številko , in moram poklicat 1 dan user posted image , tako da grem v nove boje in upam da tokrat uspešno, kajne Lana70user posted image , skupa smo jačiuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
15.5.2009 12:07:40   
Aljonka
Suzi sej sploh ne morem verjet, kaj se ti dogajauser posted image user posted image  ampak ne se dat bo pa naslednjič ratalo!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
15.5.2009 13:06:32   
kimsy
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

A bo 582 vredu?

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
15.5.2009 13:08:24   
kimsy
suzi - user posted image user posted image user posted image . Mi je res hudo za tebe. Ampak je pa res bolje to, kot pa 10 dni upanja, ko že na začetku veš, da nič dobro ne kaže.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?