|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
15.5.2009 12:27:19   
mashy
Jaz pa danes spet na veliko bruhala in to v službi user posted image  Še sreča, da je petek in vikend pred mano... Komaj čakam, da grem malo na dopust (ampak pri nas je taka kriza, dopust si vzet, ker je TAKA gužva in norija v službi, tako da me je strah vprašat user posted image ). Imam pa še nekaj starega dopusta, ki ga zdaj koristim takrat, ko imam preglede user posted image  Katastrofa tole.

jona3, jaz sem it Celja in to iz centra.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
15.5.2009 12:38:43   
valerija77
Jaz sem pa ravno danes nesla potrdilo iz komisije na zavod, ker so mi podaljšali bolniško do 28.5. Hudo je če te zdravnik ne da na bolniško. Če pa pri komisiji ne pridete skozi, pa greste delat za dan ali dva potem pa nazaj v bolniško. Itak ni treba do 30 dni nobene komisije.

Jona3 tudi jaz sem iz celja.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
15.5.2009 12:41:44   
valerija77
Jaz sem pa ravno danes nesla potrdilo iz komisije na zavod, ker so mi podaljšali bolniškodo 28.5. K sreči imam super g. in osebno zdravnico. Je pa kr hudo če te zdravnik ne da na bolniško, čeprav bi jo marsikatera potrebovala. Sicer ste pa lahko do 30 dni na bolniški brez komisije in če vam komisjia ne odobri, greste delat za dan ali dva potem pa nazaj v bolniško.

Jona3 tudi jaz sem iz celja.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
15.5.2009 12:42:30   
valerija77
Ups nisem vedela da mi je dvakrat pripelo...

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
15.5.2009 12:58:12   
Lupinca
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Jaz tudi za fantka nimam idej izbirava nekaj med davidom, urbanom ali jakobom. Za punčko pa med zojo, mašo, marušo ali brino.

Zdaj sva jih že tolk našla, da sploh ne vem kako pa kaj, pomoje bom šla v porodnišnico z listkom in ugotavljala, da če bo po mojmu blond bo brina, ker je bolj nežno ime, če bo po meni temna pa maša ali kaj podobnega, pojma nimam.

hihi tassika naj ti sam povem, da js ko sem se rodila sem se rodila s full temnimi laski, pol sem pa pri parih letih bla že čist blonduser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
15.5.2009 13:07:30   
tassika
Evo punce mene z NS, strahova je zakon, bom šla še na  3D k njej me je totalno navdušila. Vglavnem pikica je velika 6cm, tveganje 1:16651, nuhalna 1,4. Vse je tam kot mora bit, prstki so, možgani tudi, trebušček tudi,... Vglavnem sploh še nisem dojela, tam sem samo kimala, je rekla, da je bil ro najepši pregled danesuser posted image  Pa mali se je ful premikal, bo hiperaktiven po mamici.

ps. baje naj bi bila punčka, samo je treba še malo počakat, če slučajno kaj zrateuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
15.5.2009 13:13:06   
Lupinca
user posted image tassika za NS!
zdej baje častiš virtualni sokc al kupouser posted image
Luškana pikicauser posted image
pa tud punčka a kaj? :)) kaj bojo same pupe novembra?user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
15.5.2009 13:15:10   
barbchen
tassika, super za odličen rezultatuser posted image - zdaj pa kar tko naprej - pozitivno in z nasmeškomuser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
15.5.2009 13:18:13   
tassika
evo častim:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

evo zdaj si pa izberite menu user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
15.5.2009 13:19:20   
ZALALUKA
user posted image  vsem novemberkam, tudi jaz sem "vpisana v klub". Prejšnji teden sem imela prvi pregled pri ginekologu in šok - zopet bodo dvojčki, tako da bosta moj 3 in 4 otrok - v dobrih dveh letih. Revež - ob moji reakciji je mislil da mu ne verjamem in mi je ponujal še drugo mnenje pri drugem gin., čeprav se je prav jasno videlo dve pikici. Še nisem prišla k sebi, saj imam še vedno občutek kot da se to dogaja komu drugemu. Najbrž se malo smilim sama sebi, čeprav ko pogledam prva dva najbrž nimam razloga za to, kvečjemu za dobro voljo. Bo bolje. PDP imam določen za 30.11.2009 in že zdaj držim pesti da zdržim čimdlje.
NS imam drugi teden  in  tokrat bom, za spremembo od prvič, vprašala po spolih. Držite se in uživajte.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
15.5.2009 13:20:55   
tassika
ZalaLuka čestitam za dvojčke, čeprav je najbrž res šok, boste mogli avto zamenjatuser posted image , ampak je tako lepo, ko skupaj odraščajo. Sporoči drugi teden kako je bilo na NS.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ZALALUKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
15.5.2009 13:22:11   
Lupinca
Hvalauser posted image bom kar 1. in 3.user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
15.5.2009 13:33:57   
toba
tassika čestitam za NS. Vidiš,da je vse ok...me pa se samo v slabo voljo in skrbi spravljamo ...sicer pa lahko v tem času tudi malo hormončke okrivimo user posted image .

Kar se imen tiče pa nimam nekih idej. Pri nas bo Luka.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
15.5.2009 13:35:28   
toba
user posted image user posted image user posted image sem pozabla...tassika hvala za zgornjo pojedino. Sem kar lačna postala...najbolj bi mi pa pasal sokec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
15.5.2009 13:40:30   
Lupinca
hehe toba...lačna, pa bi te sokec potešil? dobrauser posted image js bi rabila vse pojest da bi malo zaleglo...res imam neverjetn apetituser posted image

js sem pa zdej pri sebi vidla da smo danes dopolnili 15tuser posted image ma sem ful vesela, za vsak teden...se mi že kar mudi k novembru.user posted image
No, danes nebo nič s sprehajanjem, ker je začelo rositi, tako da grem že kar v kuhinjo, so me tele slikce čist razkurleuser posted image uživajte

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
15.5.2009 14:16:29   
barbchen
Dobrodošla ZALALUKA in čestitke za 2x dvojno srečo. Tudi jaz sem kandidatka za dvojčke, ker jih imamo po obeh straneh, pa je tokrat eden. Se je moj ginekolog hecal, da bomo dvojčke mel, ko bomo v tretje nosečiuser posted image

Midva še nisva izbrala imen, je MM (moj mož) rekel, da imava časa še na pretek. Meni je všeč kar nekaj imen, za fantka Luka, Nejc, Jakob, Jon, za punčko Sara, Jona, Ajda,...na koncu pa vprašanje kaj bomo izbraliuser posted image

Še dobro uro oddelam, potem pa viiiiikkkkkennnnnnnnnnnddddddd. Naredite si lepega!user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu ZALALUKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
15.5.2009 14:21:51   
ZALALUKA
Bom sporočila, upam da bo vse OK. 
Verjetnost bo verjetno večja kot pri Tassiki, kateri user posted image  za dober rezultat. Malo že zaradi EMŠO-ta, saj po 35. letu vnesejo večji faktor tveganja ali nekaj takega, sem že malo pozabila izpred dveh let.
Kako pa kaj prenašate nosečnost, jaz zaenkrat še nisem bruhala, slabo pa mi je vsak dan zjutraj in zvečer. Pa jokica sem ratala - Novic tudi odpret ne smem - piše itak o samih nesrečah, pri nas je pa "poplava". user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
15.5.2009 14:28:41   
mamka3
Na kakšni podlagi pa so ti podaljšali bolniško? Kakšne težave imaš?
Meni je komisija prekinila, ne glede na to, da sem starejša od 35 let, slabost in bruhanje, imam visok pritisk, šikaniranje v službi. Sprašujem se, kdo je odgovoren, če je kaj narobe. Ginekolog mi je predpisal bolniško do junija, kar komisija ni odobrila. Pa še nekaj me zanima. Ali greš lahko po 30 dneh za kakšen dan v službo ali na dopust, potem pa spet na bolniško za isto stvar?
Držte se, mamice.

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
15.5.2009 14:30:40   
mamka3
Tudi jaz sem starejša, nuhalna je že za mano, rezultat je dober, javi, kakšen rezultat imaš ti. Kam pa greš na nuhalno? Jaz sem bila v ZD Domžale.

(odgovor članu ZALALUKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
15.5.2009 14:32:56   
ZALALUKA
V 4. nadstropje Porodnišnice v Lj., mi je kar gin. napisal napotnico za tja.

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
15.5.2009 14:35:42   
ZALALUKA
Moja soseda, mimogrede od včeraj je srečna mamica punčke, je imela isto probleme s komisijo. Ko je dobila prekinjeno bolniško se je v službi dogovorila da bo dala pritožbo in v primeru da ne uspe naj ji za ta čas pišejo dopust. Mogoče je imela srečo da ji je pritožbo zastonj napisal znanec odvetnik in so jo potem obravnavali malo drugače. Poklicali so jo na zagovor v Lj. in bili extra nesramni, bolniško je pa imela podaljšano do konca.

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
15.5.2009 14:49:05   
mamka3
Ja, s tole komisijo je res štala. Tudi jaz bi tako naredila (dopust), če bi bilo možno, ampak mi dopusta sigurno ne bodo odobrili.

(odgovor članu ZALALUKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
15.5.2009 14:49:48   
mamka3
Ali greš samo na nuhalno ali imš tudi amnio?

(odgovor članu ZALALUKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
15.5.2009 14:54:17   
eva1
mamka3-ne vem no, tale zdravstvo je čezdalje bolj v kuser posted image ...pri nam se nič ne špara(v službi)..ne šparat je treba na nosečnicah-halo!!!! Meni so v prejšnih nosečnostih brez problema podalšali-je pa res, da sem imela en kup težav pred zanositvijo, v prvi nosečnosti..no potem drugo sem se pa ful čuvala pa je šlo vse ok!
Sodelavki ki se iz MB vozila v LJ pa niso podaljšali, in je prišla delat..čez kakšen mesec pa je imela prometno nesrečo-HB da je bilo vse ok..ampak lahko bi jo doma pustili, sej je imela skoraj 2 uri vožnje, pa sej veste kak si v nosečnosti-zmatran, obavten..mislim, kaj se gredo!!!!
Mislim da sem 1x prebrala da moraš biti v službi 2 tedna, sam pomoje si je to en izmislil...sej če greš za en dan delat, potem ti pomoje lahko spet za 30 dni zdravnica da bolniško...ne vem, bi blo treba v ZD poklicat pa vprašat!!

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
15.5.2009 14:55:12   
ZALALUKA
Imam samo NS, glede amnio mi ni še nič rekel. Gin. mislim.

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?