|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
14.5.2009 9:52:11   
majakla
Dober dan souser posted image !

Kak´ ste?

Jaz sem včeraj imela že 4. pregled - nič kaj ni bilo.
V glavnem me je kar sestra pregledala (kg, tlak, ...), poslušali sva še srček, sva ga kar dolgo iskali - a našli user posted image .
G pa mi je dala napotnice za:
- UZ morfologijo = 4.6.09
- kri, vodo, ...
Naslednji pregled imam: 10.6.09

Sem pa potem šla malo v šoping in našla lepe majčke.
Vam pokažem? user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
14.5.2009 9:55:03   
majakla
Februarka08: držim pesti user posted image . Pa saj bo vse ok.user posted image +user posted image
Se pa kar pripravi koooliiiko boš imela branja za nazaj user posted image .

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
14.5.2009 10:22:05   
gorenka
tane hvala za nasvet...bom še mal v normalne štacune zavila. Upam da bom tut kaj najdla, hlače nikol nisem rada kupovala..mam zmerej probleme najti kaj pametnega...zdej pa splohuser posted image
Pa še nekaj - sem vidla da pišeš o epiduralni...a v LJ porodnišnici ni te možnosti? Če mogoče veš ker vidim da si iz LJ. Ker tut jst razmišljam v tej smeri...

meliitak no lepo da je še ena istih let kot jstuser posted image . Bo pa moj user posted image  zbiral ali bo imel ob rojstvu mamico staro 32 ali 33 let. PDP imam namreč 25.10. , moj rojstni dan je pa 10.10.. Sem se že hecala doma da moja žurka za r.dan letos nima fixno določenega prostora dogajanjauser posted image ...se ne ve kolk nestrpen bo mojuser posted image . Bo pa to sigurno moje najlepše user posted image !

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
14.5.2009 10:28:42   
lenika83
Gorenka, ne morem verjeti kakšno naključje. Tudi jaz imam rojstni dan 10.10., pdp pa 25.10. Mogoče nama uspe, da bodsta še najina user posted image  imela isti dan rojstni danuser posted image

Majakla, daj nam pokaži kakšne majčke si kupila, lahko še izdaš kje si jih kupilauser posted image  Meni se zdi, da povsood najdem same športne majčke, nič pa malo bolj "finega".
Današnji dan se mi zdi pa tak težek, čisto čudno vreme je. Pa saj bo minilo, naprej pa izgleda, da bo boljše.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
14.5.2009 10:29:50   
ninčy
Če že vse svoje bušije kažete ... Tole je moj 19t in 2 dni - nosečnost z dvojčki ...

user posted image

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
14.5.2009 10:36:18   
majakla
So lepe?

user posted image

Oz. sta lepi, druga slikica me zaj...! user posted image

Ampak ne pozabite, moja - torej ta velikost je XL user posted image , seveda izgledajo manjše (vsaj meni) še lepše.

(Aja, kupila pa sem jih v Mamiti v MB.)

Upam, da še drugo slikico pripopam!

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
14.5.2009 10:41:37   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: gorenka

tane hvala za nasvet...bom še mal v normalne štacune zavila. Upam da bom tut kaj najdla, hlače nikol nisem rada kupovala..mam zmerej probleme najti kaj pametnega...zdej pa splohuser posted image
Pa še nekaj - sem vidla da pišeš o epiduralni...a v LJ porodnišnici ni te možnosti? Če mogoče veš ker vidim da si iz LJ. Ker tut jst razmišljam v tej smeri...

ja, hlače tudi jaz sovražim kupovat in vedno traja...ampak zadnjič sem bla pa tko vesela, ker sem našla ene 3/4 elastične kavbojke, pred nosečnostjo elastičnih nisem nosila...in imajo tako fajn nizek pas, pa kot ulite so mi, pa cena 25EURuser posted image k vidim, da si gorenkauser posted image

glede epiduralne pa v LJ je možna do 'uradnih ur' se pravi nekje od 7h - 14h, tko, da jaz sem mojemu rekla odvisno kdaj se bo začel tja me bo peljal, moram pa v KR vprašat če je res ziher da je ves čas...

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
14.5.2009 11:07:33   
ninasiki
pa kje ste čvekice ste pa pridne pa useeeeee mate tok lepe bušije pa tok ste suhe da me je kr strah dt gor mojga buškotauser posted image user posted image ampak bom se potrudla pa dala eno slikco gor sam morej prej moj ustat ker je biu nočna

februarka veeellllliiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkk sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar sem oblačil tiče komi čakam pondelk da greva z mojim v lj pa še pregled mam in upam da bo zdejšni pregled traju mal več časa da ne bom uzuni v 5min user posted image user posted image je pa ja tud men use premejhno in nosim samo trenerkeuser posted image user posted image tko da je omara prazna sam jo bomo malo okrepili user posted image user posted image user posted image user posted image

majakla lepe majčkeuser posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
14.5.2009 11:13:25   
mateja8
Ojla sonosečke,

moram vas pohvalit za trebuščke. Res so lepi in zanimivi. Bom probala še jaz slikico prilimat - če mi bo ratal.
Drugače pa ste prave čveke.

Tako lep sonček je zunaj, da se moram it mal pogret.

Bodite pridne in pazite na bebije.

Podatki za tabelco:
naslednji pregled 1.6.2009 APN LJ,  3.6. 2009 - 4. redni pregled, MF ??

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
14.5.2009 11:22:27   
mateja8
user posted image

Upam, da mi je ratal prilepit slikico. Moj trebušček pri točno 18t 0d.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
14.5.2009 12:09:31   
gorenka
mateja - ni kej lep buši, ga lahko še mal zakamufliraš...to pri meni ne gre več čeprav sem več k en teden za tabo...sem tko k ninasiki - tut še zbiram pogum da se slikam in prilimam slikco mojga buškota goruser posted image

lenika - Ne morm verjet, sem mogla še enkrat prebrat! Superuser posted image  Bova oktobra komej čakale da ugotoviva kaj bo prej: user posted image user posted image user posted image  Nekej je pa sigurno - od letos dalje bova lahko oktobra zaposleni s peko user posted image ....

tane - Hvala za cenovno ugoden nasvetuser posted image . Upam da bom na moji šoping turi kej uspešna, saj tko k majakla je prou fletne majčke staknila. Glede epiduralne mi pa prosim sporoči ko boš klicala...me res zanima!user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
14.5.2009 13:31:12   
majakla
Še druga slikica - majčk.

user posted image

? ? ?

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
14.5.2009 13:39:34   
malaMravljica
vidim da s trebuhi smo pa cist razlicne, ene ze full ena skor nic, vse pa imamo notri dojencka user posted image user posted image  

Punce, ki govorite o epiduralni. Kaj katera ve kaksne oblike lajsanja bolecin vse so na voljo in kaj je recimo razlika med epiduralno in ulitvo.

Moj bejbi bo tudi izbiral ali bo imel roj. dan pred ali za  mano, meni bi bilo lepse, da ostane kar na svojem pdp-ju in bom jaz pol 10 dni za njim . Na uz slikcah pa se izpisani datum vrti okoli roj. dne otrocickovega strica, bomo videli ejseni kaj bo izbral.

Jaz sem danes dopolnila 20 teden in jutri startam z 21. To pomeni, da bom jutri prvi dan drugega polcasa a ne.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
14.5.2009 13:41:20   
boob
 da vam še jaz mojega pokažem. . . moj sicer ni trebušček je trebuuhhh user posted image  , ampak se ne sikiram preveč user posted image

user posted image

upam da je uspelo

majakla ful lepe majčke. . . a katera ve kje v Lj bi se dalo kaj tazga kupit

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
14.5.2009 14:02:48   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: tane

malaMravljica, kengurujček je v Ljubljani v Baby centru, model Active, ki ima še ojačan del za hrbet, za nas starše, ker midva imava oba mal probleme s hrbtom...no, ta je 100EUR.

Tane, kaj mogoce ves kaksna je razlika z modelom original City in modelom Active ? Saj grem lahko brat, samo kaj so ti v trgovini rekli, ce nimam problemov s hrbtom je cist zadosti ta model a ne. Sicer pa ne vem, jaz bi to imela za pozimi, pa ne vem kolko bom pol to res prakticirala, ce ne bi bilo boljse kar kasneje to nabavit.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
14.5.2009 14:10:57   
mateja8
Kengurujčka sem jaz za prvega otročka kupila. Zdaj ne vem niti katere firme je....sem že pozabila. Mi smo ga full mal prakticiral. Ne vem za kaj ga nismo več uporabljal ampak moram rečt, da ga nisva uporabljala niti tolk, da bi se nama nakup izplačal. Upam, da ga bomo zdaj več rabili, ker bo zima pa to. Ne vem če se splača full dnarja dat.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
14.5.2009 14:18:25   
malaMravljica
Mateja, kaj je 50 eur prevec po tvojem mnenju?

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
14.5.2009 14:25:30   
mateja8
malaMravljica......50 EUR res ni preveč, sam 100 EUR k je ena druga napisala pa je men osebno za kengerujčka veliko. Vsak ima svoja merila o ceni.

Neposredna povezava do sporočila: 2818
14.5.2009 14:35:08   
malaMravljica
ja saj vem, eni je 50 veliko drugi malo. Tane je gledala en izboljsan model, jaz pa enega mal slabsega, sam vidim da so cene v Slo kar nekje v visavah.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
14.5.2009 14:40:24   
majakla
Sami trebuščki - zanimivo.
To moramo ponovit, me res zanima kakšne bomo nekje avgusta user posted image .

Je pa hec, ne, ko se slikamo v ogledalo, pol pa izbiramo na kateri slikici se bolje vidi, ne?

Juhu, ura bo kmalu 15.00!

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
14.5.2009 14:52:23   
mateja8
Ja malaMravljica cene so pa res v višavah. Če imaš možnost kje drugje kupit, kar. Jaz tokrat nič ne nakupujem, ker še vse imam od prvič.
Nosečniških oblačil še ne rabim, bom pa tako ali tako do konca nosečnosti na bolniški, tako da mi ne bo treba prav veliko kupit. Sem doma skos v trenirkah ali pa kavbojkah pa je. Drugi otrok ni tak finančni zalogaj kot prvi.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
14.5.2009 15:03:02   
stuhica
Nincy user posted image user posted image  dvojčki pa tud lep buško je,,,, superca..

BUŠKOTI vaši so vsir es prelepi...  vsakkršnih dimenzij različnih  oblikuser posted image ampak so super user posted image user posted image user posted image saj vsi vemo kaj se skriva v njih... user posted image user posted image user posted image

Majakla Majčke so tud luštne, so bile drage???

Midva sva včeri zvečer tud doma pospravljala  odvečne cunje in pa kramo seveda iz omar, pa sem našla od Alvina še SAck and Seat,  za na stolčka za lažje hranjenje in sedenje otročka  potem ko lahko že sedijo, je prav priročen ko so še lahki pa če greš kam na obisk al pa na morje ko ne moreš sedežka za hranjenje s seboj vzet. Nam je res prav prišel ko sva bia pri 9 mesecih na dopustu  pa tud kasneje še, pa naša mami ga je imela pri sebi doma ko je čuvala Alvina tako nismo rabili imeti dveh stolčkov za hranjenje. Taka priročna zadeva pa mislim da je bil 2 3 leti nazaj okrog 25 eur s ppoštnino, res priročno pa ni bilo drago.

Drgač pa ja 50 eur dat za nekaj če ti res nič ne nucain ti ne odlsuži tistega denarja, je skoraj brezveze in meni se to zdi osebno kar dost denarja, pa ne zato ker bi bila šparovna ampak ker jih bolj  malo zaslužimuser posted image user posted image user posted image   mi je vsak euro kar dosti pomemben.

Jaz pa že komi čakam svoj naslednji pregled ki ga imam ćšele čez slaba dva tedna 27.  Takrat bom  nosečka 17 t 5 dni pa s emi zdi d abo verjetno še prezgodaj za morfologijo al kako?? Verjetno, če naj bi se morfologija delala od 20-24 tedna, al kaj mislite ostale???

Me je danes kolegica klicala ima prav tako rok 25.10 še ena oktoberka, vendar jo ni na forumu, pa se je smejala, ker ji je dane zdravnica šele izračunala PDP , ko sem ji ga že jaz predčasom, sm ji rekla da sploh ne rabi h gineku iti ji bom kar jaz šlogalauser posted image user posted image  pa mi je očitno uspelouser posted image user posted image

No velikokrat s eje zgodilo da sem kake take stvari kar se nosečk tiče uganila, tako da razmišljam da bi začela šlogat pa služit... user posted image user posted image user posted image a katera rabi šlogarco..??

V glavnem lepo se imejte se vidimo grem za našim tamalim v park, pa upam da ga usepešno spravim iz parka potem ven za domov!

Čav bav

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 2822
14.5.2009 15:42:52   
Meliitak
gorenka: jah tko je ratal,da smo bodoče mamice vse starejše in da so leta po tridestem prelomna in (vsaj jest) se sprašujemo kaj smo dosegli v življenju in kaj ne, kaj bi bilo lepo pa nam ni ratalo, ugibamo kako naprej, ali potrebujemo spremembe...kao majhna kriza tridesetih let
Glede na to al boš 32 al 33 nima veze, kakor pravi malaMravljica je bolje da dete pride na dan PDP, kot pa da se v trebuščku zabava še nekaj dni

majakla: super majčke, bom tudi jaz mogla malo v šoping kot pravi ena izmed uporabnic bo tudi moja omara kmalu prazna in bom lahko samo v raztegnejenih trenerkah in pižamah skakala okrog he, he...se bom pa najavila pri prijateljici v MB in me bo mal okrog peljala, da vidm kaj imajo v štajerski prestolnici za ponudit (po videnem je kar dobro)

ninčy: super buši user posted image user posted image user posted image ...glede na to da nosiš dva in si v 19t imaš kar majhen bušček in moraš dvakrat več trenirat kot me ostale he, he

tane: ti se sam ne sekrat preveč kje boš rodila in al ti bodo dal epiduralno al ne...če praviš da so pr nas v KR stalno v pripravljenosti pol bi po tvojih željah blo fajn k nam it, glede na to da ti je Porodnišnca v LJ bliži, pa je odvisn kok hitr boš rodila, tko da kakor bo bo, le da je čimmanj stresno in da hitr mine...potem je pa že vseen kje si sam da si svojim detetom

hmm zdej pa že mal nakladam...grem mal počivat, ker že cel dan skačem sm in tja...pa še mal me je buši začel opozarjat da ustavim konje...

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
14.5.2009 15:54:08   
Anonimen
Lepi bušiji vsi... user posted image  Sam men se pa moj vseeno zdi čist preveč velik za starost mojga Rižkota. Sploh pa ko sm vidla bušija z dvojčkoma.. pa še starejša sta...  Oooo madona... , bom kot kuglica, mali buhteljček... user posted image

Jst bi tud poslušala mojga otročka. Mislim, da sm ga danes celo začutila. Ma me je neki mal požgačkal.. user posted image

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2824
14.5.2009 16:08:35   
ninasiki
user posted image

evo bejbe mojga buškota user posted image user posted image user posted image danes 17t5d

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 14.5.2009 16:09:18 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?