|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
15.5.2009 11:01:20   
Tretjinka
miklarom, če se ne motim, imajo te majčke v popku....nisem sure

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
15.5.2009 11:02:25   
sarar
ja, če je to ta trgovina bliz tromostovja je ta prava. tam so jih lansk let mel, najbrž jih majo še

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
15.5.2009 11:05:35   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ejte pupe, mene pa neki zanima. kje se dobijo te majčke, k maš napis gor, npr. pridem januarja, tak bi jo imela pa ne vem kje ve to dobiteuser posted image

http://www.majcke.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=84&category_id=8&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
15.5.2009 11:22:29   
Anonimen
miklarom ne radirke še nisem našla pa še svinčnik ni ošiljen oziroma bi ga mogla z nožkom pa se mi ne da,tko da sm se znajdla pa kr z vijola barvico na grobo narisalauser posted image rišem pa skico nekak kako bo zgledala ta druga otroška sobica in sicer morsko dno pa k more bit delfinček,orka pa želva pa še kakšna hobotnica ane ma ni da niuser posted image a kaj bom radirala uff še vprašaš,zdele k se mi itak nč ne da lahk narišem morsko zvezdo če boš pa mal drgač pogledu bo lahk pa polžuser posted image tko da hvala bogu da obstaja radirkauser posted image
glede Lukca eh nisem nič jezna to je moj manekenček,drgač pa prvo je moj začel retuširat pol k se mu pa ni dal več sm pa jaz namest njega tko da je bilo pol poluser posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
15.5.2009 11:30:39   
Nalina
Jooj samo kakšna sporočila so pa prou grozna! Kdo bi za bejbija kupil majčko z napisom Lepo delajte z mano, jaz vam bom izbrala dom za upokojence

Mislm a loh ...

Te majčke sva mislnla tudi midva dat tiskat in ponudit v štacunci, samo nisva sigurna, kako bi se prodajale. In jaz bi izbrala organski bombaž, kar pa pride dražje potem ... kaj pa vem. Se vam kej sanja, kako popularne so?
Tale je dober!!! Predno vprašaš punčka sem. user posted image user posted image Midva imava ene prijatelje, ki imajo eno leto starega fantka in vsi mislijo, da je punčka! Super. No ja pa sem si sama odgovorila na vprašanjae. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
15.5.2009 11:33:04   
Nalina
IZVIRNO SPOROČILO: larilu
... sicer morsko dno pa k more bit delfinček,orka pa želva pa še kakšna hobotnica ane ma ni da niuser posted image a kaj bom radirala uff še vprašaš,zdele k se mi itak nč ne da lahk narišem morsko zvezdo če boš pa mal drgač pogledu bo lahk pa polžuser posted image tko da hvala bogu da obstaja radirkauser posted image

Joooj Larilu, jaz bi tudi morje dala v otroško sobico!! (Ko bo prišlo do tega)  Rišeš tudi pri drugih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
15.5.2009 11:46:22   
Anonimen
kolegica me je prosila drugače pa ne,k ful dolg časa rišem no spet odvisno za kolk veliko sliko al če je čez celo sobo al pa samo par figuricker če bi čez celo steno potem preveč časa vzame in men je tud nelagodno bit nekje pri drugih cel dan

(odgovor članu Nalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
15.5.2009 11:55:15   
miklarom
larilu - svaka ti čast res, da tako dober rišeš. kaj ko bi mal kompenzacije naredile, moj ti pride zbelit, k je pleskar, ti pa men po stenah risatuser posted image . bi blo kul neuser posted image

Tretjinka - navijam da zagledašuser posted image user posted image user posted image

e, hvala vam za info za majčke, bom probala kej skočit v LJ , ker jaz sem drugače iz Savinjske, dolina hmelja in pivauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
15.5.2009 11:55:21   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ejte pupe, mene pa neki zanima. kje se dobijo te majčke, k maš napis gor, npr. pridem januarja, tak bi jo imela pa ne vem kje ve to dobiteuser posted image
http://www.pirs.si/slo/podjetja/e-katalog/21677/bastet-doo-popek---trgovina-za-nosecnice/

http://www.majice.si/
http://www.soncek.si/majice/index.php

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
15.5.2009 11:55:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

a je to al ni to ... narejen en dan prej, popoldne

ne upam se še veselit ... zato ostajam anonimna

user posted image

ne morem verjet, da bi po tolko časa lahko uspel

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
15.5.2009 12:00:29   
Rakica_80
Ciaouser posted image
Sem prišla malo pokukat.....sem se odločila, da grem v nove boje v naslednjem mescuuser posted image
Miklarom, kako siuser posted image ?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
15.5.2009 12:03:24   
ziva1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BEBIII, za vse nas bo enkrat posijal sonček.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
15.5.2009 12:17:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ciaouser posted image
Sem prišla malo pokukat.....sem se odločila, da grem v nove boje v naslednjem mescuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tko se govori ,me bomo pa držale pesti zate in za plusek user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
15.5.2009 12:23:45   
dini
Bravo BEBIIIuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
15.5.2009 12:55:56   
witto
Pozdravljene borkeuser posted image ,moram vam tako rect,ker ste res prave borke. Kapo doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dini.......kako si????? Mi smo mali predčasno prišlepali iz sprehoda,sonček se je skkril,in zgleda, da bo deževalouser posted image . Škoda, pa glih v nedeljo gremo  mi sveta trojica MMM,Celje,in vse kaže nato,da bo slabo vreme.Sonček, ti ki imaš  ravno tako lep vzdevek, a nam ga pričaraš malo? Sončka mislimuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
15.5.2009 12:59:04   
dini
Oj witto jst sm ok, ti? Popoldne grem spet pohajat.user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
15.5.2009 13:03:10   
miklarom
BEBIII - BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image , še tukaj, za mojo pogumno in hrabro pupikouser posted image user posted image user posted image  rada te mam mučooo fejst, pa miljone poljubčkov samo zate

dini - a mate kaj sončkauser posted image

sonček85 - hvala tudi tebi za linke majčk, sem si jo že naročila jeeeeeuser posted image

anonimna- bempi asa, trava zelena, A BOŠ ZDEJ KONČNO POVEDALA KDO SI, TE IMAM ŽE KAR MALO NA SUMU, UPAM DA MI SEDMI ČUT PRAV NESEuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
15.5.2009 13:05:19   
dini
Sam tle gor imamo sonček pr nas ga niuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
15.5.2009 13:06:37   
miklarom
DINI-  a ti že spet greš pohajatuser posted image , ti,ti, češplica, sam okol hodiš

witto - a vi greste v nedeljo v Celje? pa saj pri nas bo sonček, ti ga boma obe s sončekom85 pričala, sej sma si čist blizu doma, pa ga boma samo za vas trojico skupaj namedleuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
15.5.2009 13:13:11   
miklarom
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

A bo 582 vredu?

evom to pa rezultat od naše Kimsy , je srečka nosečka

upam, da ne bo jezna k sem kar z IVF-jek sem dala, k sem tolk vesela tudi zanjo

še tukaj čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
15.5.2009 13:13:23   
dini
Je treba pohajatuser posted image  a ti nč?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
15.5.2009 13:14:05   
witto
Diniuser posted image  me veseli, da si okuser posted image .Hvala miklarom,bom torej na vaju dve računala, kako si danes? Me prav zanima, kdo je tista anonimna,ko ima tako lep pozitiven testekuser posted image . Danes grem končno k frizerki, da se malo uredim, ker nisem več ženski podobnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
15.5.2009 13:15:12   
miklarom
ma, ne n'č ne pohajam, k me mj ne pusti, da bi se sama vozla, k se bojo da ne bi bilo pol kaj narobeuser posted image , saj veš kak so deci, k hiter delajo panikouser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
15.5.2009 13:17:35   
miklarom
witto - oooooooo, pol bomo pa zelo lepi, pa pazi da ne bojo drugi deci pol preveč za tabo žvižgaliuser posted image user posted image , ker ti ga že imaš pa to kar dvauser posted image
ma mene tud firbec matra za to anonimko, sam mi sedmi čut pravi kdo naj bi bila.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
15.5.2009 13:19:27   
miklarom
ANONIMNA -  hudiča, vsaj povej iz kot si, a si s primorske - ziher siuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.