Hanaja
|
Dobro jutro še od mene! No, jaz sem uradno čez rok. Še Flaška me je zapustila, k je mela isto kot jaz, včeraj PDP. Bila sem na pregledu in sem še vedno odprta 3 cm, plodovnice je obilo (v materinski piše 15 ), ctg pa kaže že bolj redne popadke, ki pa jih še vedno ne čutim Sem se že pred pregledom odločila, da ne grem na sproženje, čeprav bi lahko šla, če bi hotela. Seveda sem neučakana, glede na to, da je bila že pred meseci nevarnost prezgodnjega poroda, konec aprila pa napoved, da imam še največ en teden Nikomur več ne verjamem, važno je samo, da se dobro godi in naj se pač sam/-a odloči, kdaj bo prišel/-a. Otroček je povprečno velik (cca. 3300 +-), tako da tudi to ni razlog, da bi predčasno odpovedala najemnino Imam pa podoben problemček kot gala Naslednji pregled imam 21.5. in takrat mi bodo sprožili, če ne bo prej...na ta dan pa imata že rojstni dan tašča in brat od mojega. To mi pa ni preveč všeč...ampak kaj ko ni v moji moči, da odločam Aja, še to, ob pregledu mi je G odluščil plodove ovoje, kar naj bi pospešilo porod. A katera ve, ali to pomeni pospešitev popadkov, ali večja verjetnost, da ti odteče vode in bi potem to pospešilo vse skupaj. Ker če imam ful plodovnice, se pa res ne veselim, da se mi slap ulije, recimo v Mercatorju...Tanja, mogoče je pa bolje biti doma
|