Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:00:54
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: meta21 No, če katere moje petje ni prepričalo, si MORA tole pogledat: http://www.youtube.com/watch?v=O88k4i6pF1A Vse drugo sem prej pričakovala kot tole, kar je prišlo iz njegovih ust. Mislim. Me je presenetil fant. Ne samo tebe-še Simona. Mi je dobra tista o mjavkajočem psu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:01:23
|
|
|
|
pf
|
Olivija verjetno si res alergična na kaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:01:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sej sm vedla, zdej sta pa obe na you tubu, ne? ne, jaz sem pa nasvetu saraye na bolhi Kupuješ kaj? Aja, varuško?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:03:08
|
|
|
|
Olivija*
|
ja, varuško, gugalnico, tobogan.... za začetek
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:03:42
|
|
|
|
Olivija*
|
no, pa še bazenček z napihljivim dnom
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:05:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz jo imam..... za prodat? no, najprej je Lara na vrsti...če bo pa še kaj ostalo, pa še mi ja,za prodat,tomijeva je,nič skoraj rabljena.....ker smo se dol nato selili..... Katera je ta? Za koliko prodaš?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:05:22
|
|
|
|
pf
|
A sta gledali Trenja danes? Kar zanimiva razprava. Ko se babe na kup dajo, pa da je vmes še kaka bolj razborita je kar pester TV večer. Misice naše ja. Saj je prav rekla Obolnarjeva, da ni videti nekega presežka lepote na izborih za miss pri nas v Sloveniji. Pa še kako prav ima. Lepše punce lahko vidiš, ko greš v Spar po skutko za .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:06:39
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* no, pa še bazenček z napihljivim dnom Sem vidla zdaj ene bazenčke s strehico v merkatorju pa ne vem, če mu ne bi enga vzela. Taki mali so pa ca. 37 eur stanejo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:07:12
|
|
|
|
Olivija*
|
tele hiške so mi bile všeč...dokler nisem prišla do cenika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:08:20
|
|
|
|
meta21
|
Mene ful živcira oz. težko gledam, če si ljudje sramoto delajo z govorjenjem ali obnašanjem. Zato težko gledam trenja, razne resničnostne šove ipd.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:10:14
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tele hiške so mi bile všeč...dokler nisem prišla do cenika Mi mamo bolj mali budget pa bomo kar sami naredili igrala. Aja, pa svojo hosto mamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:10:42
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, varuško, gugalnico, tobogan.... za začetek No to tudi mi kupujemo, ampak moram malo pogledati katero. Edino lesene baje niso kaj trpežne. Sosedi so jo imeli šest let in je kaput. Eno gugalnico pa že ima pri mojih in se ful rada guga. Je prav taka mini izvedba za take male bavce. Jo je dobila. Bazenček z napihljivim dnom in igrali smo dobili za krst, varuško tomijevo uporabljamo občasno. Moram priznati, da jo pač imamo, da nekak ful je ne uporabljamo. Če je pa ne bi imeli, bi pa ziher jo sedaj fullll rabila. Za tobogan pa je še premala, to bo bolj drugo leto v igri, pa školjka z mivko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:11:19
|
|
|
|
Olivija*
|
ja..enim je denar in slava pomembnejše kot to, kaj si drugi mislijo o njih. ampak, če je čepinova potegnila kaj denarja iz svoje sramote, ga lahko tudi drugi...nor murkoti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:12:03
|
|
|
|
meta21
|
Moj predragi je ravnokar šel mimo mene rekoč, jaz grem spat, tak da grem jaz zdaj tudi v tisto smer. Lepo čvekajte še naprej pa upam, da ne bo kateri dolgčas tak kot je blo prej meni . Nočka!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:13:23
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Mene ful živcira oz. težko gledam, če si ljudje sramoto delajo z govorjenjem ali obnašanjem. Zato težko gledam trenja, razne resničnostne šove ipd. Ma saj sem jaz ista, pol pa skozi nekaj naglas komentiram, kot da me je kdo prosil, da gledam in jamram pol zraven. Ampak če pa me kar malo potegne včasih not, ko si mislim, da več pa ne gre in se zmeraj na novo čudim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:14:13
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ...bomo kar sami naredili igrala. Aja, pa svojo hosto mamo saj moj najljubši bi tudi z veseljem naredil kaj takega, ampak mene bolj skrbi to, da potem štrlijo stran razne trske, lahko se otrok napiči...druga stvar je barvanje: če lesa ne pobarvaš, ga že prva zima zelo zdela...če ga pobarvaš, pa ni zdravo.... mah, po moje bo kar plastika prevladala pri nas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:14:47
|
|
|
|
Olivija*
|
meta, nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:16:23
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tele hiške so mi bile všeč...dokler nisem prišla do cenika Mi mamo bolj mali budget pa bomo kar sami naredili igrala. Aja, pa svojo hosto mamo Hvala bogu, če se boste sami potrudili okrog igral za Lovra. Jaz stalno bolj se mi zdi cenim vse, kar je narejeno doma, pa naj bo to kosilo, kruh, ali solata, ali igrala. Kupljeno ima lahko vsak, no skoraj vsak - recesija, domače pa ne. Včasih je bilo glavno, da se je vse kupilo, danes pa je ful pomembno tudi da kaj sam pripraviš in narediš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:18:31
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja..enim je denar in slava pomembnejše kot to, kaj si drugi mislijo o njih. ampak, če je čepinova potegnila kaj denarja iz svoje sramote, ga lahko tudi drugi...nor murkoti Samo pri Čepinih pa človek ne ve kdo se bolj izpostavlja. Saj tudi ex mož in Malnarjeva nista kar tako, bi se tudi po moje za pravi denar bila pripravljena izpostaviti še bolj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:20:19
|
|
|
|
pf
|
Olivija tudi jaz grem v horizontalo. Jutro bo hitro tu. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:20:23
|
|
|
|
Olivija*
|
ah ja...sami čudaki....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 14.5.2009 23:21:13
|
|
|
|
Olivija*
|
pf, nočko. tudi jaz sem zaključila z "bolhanjem" in grem spat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 7:15:51
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro punce. Danes sem pa jaz prva. Je Lana vstala že ob šestih. Joj potem se mi je pa zdelo, da sredi noči vstajam. Sedaj se je vmes najedla, malo igrala in spi dalje že od sedmih. Sem mislila iti na vrt po solato, pa vidim, da je komaj sedem ura.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 7:38:16
|
|
|
|
Alenka_
|
hej dobro jutro! pf pa si me danes prehitela tako učerej sem mal štrajkala na rr ker sva dopoldne imeli obiske, popoldne pa smo šli KONČNO po stolček za hranjenje Tako sem ga vesela in komaj čakam, da pride na vrsto dopoldanska malica, da ga sprobava! popoldne pa gremo še po avtosedež in lupinico pospravimo v omaro za naslednjega pa bo denarnica spet bolj tanka... kaže, da bo lep dan in zato uživajte kar se da!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 15.5.2009 7:39:53
|
|
|
|
Alenka_
|
aja in Meta si me fejst nasmejala s tvojimi monologi včeraj!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?