|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
14.5.2009 18:12:18   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Zelo Ok sem na dopustu tako da sem se lepo spočila.
Še vedno pa čakam na magični user posted image , ki pa upam da ta mesec bosta ker sva bila res pridna z mojim user posted image . Sva vsake dva dni nekaj jih je bilo tudi takih ko sva vsak dan.
Najbrž pa veš da me je prejšni mesec tečka malo hecala in mi zamujala 5dni tko da točno sploh ne vem kdaj naj nebi prišla.
Če je ne bo delam testek tam enkrat v začetku junuja.

Kako se pa ti drugače počutiš?

vajin trud bo obrodil sadove in boš kmalu srečka nosečka. tale M te pa res heca. no, zdaj se pa sploh ne obremenjuj kdaj bo prišla. ti je sploh ne čakaj.

jaz sem ok, razen pogosto sem utrujena ko .... pol pa še mala zadnje čase je kriza zahtevna. full malo je z atijem. moj je nenehno v službi in pa cele dneve delajo ko je kaj doma. ja če hočemo biti na svojem do poroda pol moramo nekaj žrtvovati.
služba me full zmozga.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
14.5.2009 18:16:17   
Nončika
ninka80, ja zaradi PDP-ja in pa sploh malo arogantnega obnašanja. no, zdaj sem pa res uradno postala novemberka, saj mi je še rok prestavil na 3.11user posted image user posted image user posted image

mamka, tele naše službe so kar kriza. šikaniranje nadrejenih, to že nekako sprejemam. a kaj ko te dobesedno šikanirajo podrejeni in ne upoštevajo ni pet posto? jaz mam težave tudi s tem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
14.5.2009 18:21:49   
mamka3
Ja, Nončika, res je tako, da te lahko vsi, ki imajo malo časa,....
Upam, da bo kmalu bolje, da bodo odnosi taki, kot morajo biti.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
14.5.2009 18:25:14   
toba
Kliki kako lepo, da se tukaj oglasiš. Berem in navijam zate (in ostale soborke), javim pa se vam bolo malo, ker nimam neke pravega magičnega nasveta kako postai user posted image  razen veliko, veliko user posted image user posted image user posted image .
Nonči tale tvoj G. je pa res en bedak user posted image ! Mi je prav žal, da moraš prenašati tako zoprnega G. Sicer pa se ne sekiraj, pomembno je,da je z tvojim ortročkom vse OK. Kar se tiče roka pa tako, moj je po user posted image  31.10., po NS 1.11, po UZ pa 3.11. in danes mi je G rekla, da je pravi rok 3.11. koker nek rezervni pa 1.11. Mislim, da je najbolje, da se držiš datuma po lastnem izračunu.

Pa še poročilo iz pregleda:
PDP 3.11., premalo hemoglobina, prenizek pritisk, od začetka user posted image  sem pridobila 2 kguser posted image
G. mi je naredila UZ, sigurno bomo imeli FANTA-je pokazal svojga lulčkauser posted image , ciste ni več videti jupi!!!!!
naslednji pregled 2.6-še ne bo morfologije, ta sledi čez pet tednov. Imamo pa enga zelo živahnega fantiča je skoz telovadil, brcal.......user posted image  

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
14.5.2009 19:34:07   
ninka80
Nončika, jst sem imela pri prvem PDP po ZM 23. 10., pol 27. 10 po UZ, na zadnje 30. 10., rodila sem pa 4. 11.  To je 12 dni po mojih izračunih. Tko da se ne sekirej, to je v večini itak sam nek okviren datum. Glede pa arogantnega obnašanja G pa no comment.

toba, super, da ni več cisteuser posted image user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
14.5.2009 20:11:37   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: mamka3

Tassika, doma sem že več kot en mesec, krvavim ne, mi je pa cel dan slabo in bruham, v prvih dveh nosečnostih sem imela povečan pritisk, zato so mi tudi sprožili oba poroda, tudi zdaj imam malo povečan pritisk. Nisem pa več najmlajša, služba je stresna, podvrženi smo šikaniranju nadrejenih (kar je v današnjem času skoraj normalno), ampak mislim, da za otročka to ni ravno spodbudno. Komisija pa nič, dopust ne pride v poštev, ker mi ga ne bi odobrili
Ni mi jasno, kako lahko ljudje na podlagi zapisa odločajo, ali si za v službo ali ne. Res je tole zdravstvo v podnu.
Tassika, kako pa je s tabo??
Očitno moraš izigravati sistem, pa je uredu.

Ja pri meni je pa tako lani ss v 10t, zdaj krvavitve v 7t, od takrat sem na hormonskih tabletah, ki so krvavitve ustavile, potem je sledilo in je še vedno vsakodnevno bruhanje in špikanje v trebuhu, ki se je zdaj ko večino preležim malo umirilo. Pritiska pa jaz nimam, ker imam itak prenizkega zadnjič je bil 70/104 in to ob 12 popoldne ko sem tudi že zajtrk in malico pojedlauser posted image .

Ne vem kaj bo, malo me samo skrbi kako hitro bodo odgovorili, ker ne bi dala celega dopusta zato ker oni nimajo časa takoj naredit. Se pa strinjam da je tako, včasih si lahko doma za BZ drugič pa ne, ko bi moral biti, veze so pač veze. Saj pravim, upam na najboljše.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
14.5.2009 20:52:09   
Nončika
toba, super, da ni več ciste.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
14.5.2009 21:50:12   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: toba

Kliki kako lepo, da se tukaj oglasiš. Berem in navijam zate (in ostale soborke), javim pa se vam bolo malo, ker nimam neke pravega magičnega nasveta kako postai user posted image  razen veliko, veliko user posted image user posted image user posted image .

Ja sem vas malo prišla pogledat kako ste kaj naše user posted image . Ja ti vrjamem da nimaš recepta ker če bi obstajal bi ga zagotovo že ponucala.
Veliko je treba user posted image  pa ni hudiča da ne bo ratalo.

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
15.5.2009 8:11:12   
tassika
Ojla punce, danajšnja noč je bila katastrofa, ob dveh zjutraj še nisem spala in sem si pol že uspavanke pela, da bi imela prazno glavo, potem je pa moj pb 5-ih vstal za v služo, jaz pa spet ko čuk, ampak sem se nekako valjala do zajle v postelji. Začuda zaspana nisem nič, me pa boli glava.

Upam, da je bilo pri vas bolje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
15.5.2009 8:19:09   
Nezy85
Drage souser posted image !
Jaz sem pa od danes naprej v bolniški, malo mi je kr groza ampak bomo že preživeli!
Povedat vam moram kako kruti so delodajalci, in kako samo gledajo kje bi lahko na delavcu zaslužli in na njem prišparali, direktorca me je tako napadla (zaradi dopusta , ker grem za 3 dni v bolniško, ker pač je to VELIK strošek za firmo), da me je kr spravla v jokuser posted image res žalostno kak te znajo potolčt in ti vzeti vso voljo!
No pol pa mi še reče da kaka sem brez energije bla bla bla v glavnem fulllll me je zbila!
Res grozno je bilouser posted image
Ne vem nimam besed ker sem še danes šokirana!!!user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
15.5.2009 8:23:01   
tassika
Nezy ne sekiraj se, vem da je težko, ampak si en zasluži, tudi pri meni sem jaz osta doma čez noč, ampak mene so tolažile, da bo vse ok, ker sem tam skoraj jokala. Samo upam, da ti ne bo treba nazaj, ker s takim odnosom si te ne zaslužijo. Zdaj pa se nasmej in pokončno naprej.

ps. samo malo pazi, ker če je šefica bila tako tečna, ti lahko pošlje zanalašč kakšno kontrolo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
15.5.2009 8:44:19   
toba

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED NS SPOL

30.10. 
user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image , user posted image )      11.6                    user posted image
31.10. 
user posted image rožica13 (24)               (1.user posted image ,user posted image )        21.5.                   user posted image  

user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )     18.03                  user posted image
user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )    15.5.                   user posted image
01.11.         
user posted image piška goriška (33)        (1.user posted image , 1.user posted image )                           user posted image
user posted image marby 
user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )    15.5.                   user posted image
02.11.             
user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )     16.03.                 user posted image

user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )      16.6.                  user posted image

user posted image lucky girl (?)                (1., ?.user posted image )              ?                      user posted image

user posted image stuhica   (30)               (4. ,?. )                  ?

user posted image  sanjacka (34)              (2. ,?user posted image )            21.5                  user posted image            
03.11
user posted image  Monika985 (? )             (1.user posted image ,?.user posted image )       13.5.                 user posted image
user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )        ?          ?             user posted image
user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )   2.6.                      user posted image
04.11.  
user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )        20.5.                  user posted image
05.11.

user posted image Bojana82 (26)                 (2.user posted image ,1.user posted image )   22.6.                    user posted image    
user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )                                   user posted image
06.11. 

user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )     26.5                      user posted image   
7.11.     
user posted image daisy1980 (28)             (1user posted image ,1user posted image )         2.6.                     user posted image
user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )           7.5.                      user posted image   
08.11.  
user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
  ?                          user posted image
user posted image zanka (?)                       (2. ,?.user posted image )           15.4.                    user posted image
09.11.
user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )         02.04.                 user posted image

user posted image  Pecorella (?)                  (1. ,1.user posted image )           7.5.                     user posted image   
10.11.  
user posted image robikA (?)                       (3. ,?.user posted image )              ?                        user posted image
user posted image  mayamaya (31)           (1. ,?.user posted image )           16.6                     user posted image
11.11.  
user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )         
?                         user posted image
user posted image divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )       12.5.                    user posted image
12.11.    
user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image       29.5.                    user posted image       
13.11.  
user posted image nina68 (40)                    (3.user posted image ,user posted image         5.6.     AC 29.5.   user posted image

user posted image valerija77 (31)              (2.user posted image ,?.user posted image )        12.5.                    user posted image         
14.11.
user posted image Nezy85 (23)                   (2.user posted image ,?.user posted image )        07.05.                  user posted image   
15.11.        
user posted image sasika (31)                     (?.user posted image ,?.user posted image )        08.04.                    user posted image
user posted image ninka80 (28)                  (2. user posted image ,2. user posted image )     6.5.          14.5.      user posted image

user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )        9.6.       AC11.6.   user posted image
16.11.

user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image           ?                      user posted image
user posted image  Mashy (27)                     (3.user posted image ,1.user posted image )        2.6.                       user posted image   
17.11.
user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image        21.5                       user posted image            
18.11. 

user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )        30.3                     user posted image
19.11.
user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      22.6.                     user posted image       
user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )           ?                          user posted image            
user posted image december06 (30)           (2.user posted image , 2.user posted image )        14.5.       14.5.      user posted image                    
20.11.
user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )        
2.6.                        user posted image          
user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image )         10.6.                      user posted image      

user posted image  barbchen(31)                  (2.user posted image ,?.user posted image )         1.6.                        user posted image     
21.11
user posted image summer410 (29)            (1.user posted image ,?.user posted image )         19.5.                       user posted image       
22.11.
user posted image nina7 (27)                       (2.user posted image ,2user posted image )         
17.6.                       user posted image
user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )         21.4                       user posted image
user posted image  giotti  (33)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       1.6.                         user posted image
user posted image Menta (27)                      (1.user posted image ,?.user posted image )         20.4.                      user posted image
23.11.
user posted image tassika (25)                    (2.user posted image ,?.user posted image )         22.5.    15.5.           user posted image

24.11.
user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )             ?                           user posted image
25.11.
user posted image  eva 1(?)                         (3.user posted image ,user posted image )            
21.5.      18.5.         user posted image
user posted image  karmyka (22)                (2.user posted image ,3user posted image )         16.6.        19.5.        user posted image
28.11.
user posted image korala (32)                       (1.user posted image  ,user posted image )         2.6          18.5.        user posted image       
user posted image pi82ka (26)                   (1.user posted image ,1.user posted image )         4.6.                           user posted image      
29.11.
user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )          6.4.        
18.5.          user posted image
30.11.
user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )         4.5.         19.5.          user posted image
XX.XX. 
user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )          ?                                 user posted image
user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )         
?                                user posted image
user posted image anonimnauser posted image (?)       (3.user posted image ,?.user posted image )           22.04.                      user posted image  

Skupaj: 

user posted image :    2

user posted image :    4

user posted image  :     56

user posted image + user posted image + user posted image  = 62

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image  
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

(odgovor članu toba)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2037
    15.5.2009 8:49:32   
    *I.am.happy*
    IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

I.am.happy a si bla 13.5 sepravi včeraj na pregledu okrog 17h V LJ porodnišnici 4. nadstropje?

Kolk pa so bli veliki vaši piški ko ste ble na NS.
    12 tednov in 3 dni- tt 5cm (sam je rekla da je verjetno malo mlajši ker je tudi primerno manjši)

lp

Ja ja je bila kr LJ porodnišnica 4. nadstropje ampak 1 teden prej;) Pa imam malo zmešnjavo v glavi, kar se mi pogosto dogaja na teh pregledeih, da vse pozabim kar mi tam povejo, skratka ne vem več kdaj so izvidi za kri gotovi pa če pokličejo ali ne?! Vse sem pozabila, ti kej veš oz. se bolj spomneš?;)

Nončika....ne se sekirat zaradi PDPja...meni na vsakem UZ drugače rečejo, tako, da jaz odgovorim sredi novembra, če me kdo vprašauser posted image

Aja pa hvala za vse namige glede vozička, bodo še kako dobrodošli, ker to bo še cel cirkus izbrat nekaj....pri nekaterih sem celo zasledila, da jih je treba 3 mesce prej naročit!?!? K pohištvo al pa avto....katastrofauser posted image

(odgovor članu pi82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2038
    15.5.2009 8:59:06   
    ninka80
    Oj, danes sva doma, peljem malega k pediatru.

Drugače pa za seznam: PDP imam 16. 11., naslednji pregled pa 17. 6.

Hvala, se še kaj oglasim.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu *I.am.happy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2039
    15.5.2009 9:12:21   
    Nezy85
    Ja tssaika se strinjam, da to ni nikakršen odnos, jaz tudi upam da mi ne bo treba več nazaj!
    Bom pazla, sicer čez tedn res nimam kam za iti tak da sem itak doma!

Dobili smo najlepše darilo:
    Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
    1mesec-4400kg;54cm
    2mesca-5470kg;58cm
    3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu ninka80)
    Neposredna povezava do sporočila: 2040
    15.5.2009 9:16:36   
    jona3
    Lep pozdrav punce neki časa me ni bilo in vam še nisem sporočila da so mi na ns povedali da bomo imeli še eno punčko. Katera je tuki iz ce ali okolice.

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 2041
    15.5.2009 10:43:28   
    summer410
    ojla punce...
    čestitke za uspešne NSjeuser posted image

tassika....jz sem se tud zbudla ob enih 2 zjutraj in se sedaj tule mučim v službi od sedmih ostat budna:))))

drgač, me pa tako križ boli da je znoretuser posted image

(odgovor članu jona3)
    Neposredna povezava do sporočila: 2042
    15.5.2009 10:48:10   
    eva1
    Hojla bejbe!

Ker že dolgo nisem pisala(berem pa vsak danuser posted image ) najprej čestitam za vse opravljenje NS in preglede...super!!! Jaz imam nuhalno v ponedeljek in javim kako bo kaj!

Tassika-upam, da se bo vsaj tvoj dan končal lepše kot se je začel!

Nezy-ja nekateri so res, da ne rečem kaj...mislijo, da je ves svet njihov!

Jaz sem tudi na bolniški od srede...čez vikend sem mela nočne, pa seveda ful malo spala(čez teden se naspim k sta tamaladva v vrtcu), čez vikend pa po 3 ure pa še to je velik..no potem grem v toret popolnan v službo..še nekako, čeprav sem se ful bedno počutla, zmatrana, glavoboli(že kakšnih 14 dni so bili ful močni), čist povožena uglavnem..pridem ob 22h dam, pa se mi začne vrteti, skoraj omedlim...sploh nisem vedla, kva je zdej to...se mi je pa podobno zgodilo že drugo nočno(imela sem jih 3)..pol je pa moj čist popiuser posted image da naj se že 1x neham špilat, da če ne zmorem tega tempa naj grem na bolniško...no uglavnem, potem  grem k zdravnici(izvidi krvi so katastrofa-vse od elektroloitov do železa...) pa reče se čez 14 dni slišma, če bo ok..pa jst še vedno vztrajam da grem drug teden delat..pa reče da ne, da dokler ne bom ok, bom doma, da ona sploh ne ve, kako sfolgam se vsak dan v LJ vozit(60km v eno stran), delati v turnusih(delam v KC), doma 2 otroka pedenat....da dokler ne bom ok, bom doma...no ja ampak mislim, da bom konec naslednjega tedna šla delat, ker sedaj je čist ok-glava me ne boli, utrujena sem še, ampakk vsaj lahko funkcioniram...ful bolj sem potrpežljiva z mojima sončkoma...ja mogoče sem res rabla mal frej bit....joj, kok sem zdej naložla!

Zdele pa princeske pečem..mi je že dolgčas, ker ko sem bila v porodniških sem tut vedno ful pekla....no lahko bi šla tut likat, ampak to se mi ne dauser posted image !

Gremo pa čez 3 tedne na Djerbo-komaj čakam, res..tamaladva se ful veselita, sploh Luka-komaj čaka, da se bo z avionom peljal..men bo pa tut pasalo..da se mal odklopim, od tega vsakdana....

A ve že kaj izbirate ime? Mi imamo doma user posted image Luka in user posted image Aljo..zdej pa ne vem..če bo pupa bo vrjetno Neli, sam za fantka nimam ideje..včeš mi je NIk, pa mojmu ni...kaj pa vem...

(odgovor članu jona3)
    Neposredna povezava do sporočila: 2043
    15.5.2009 10:52:06   
    tassika
    Jaz tudi za fantka nimam idej izbirava nekaj med davidom, urbanom ali jakobom. Za punčko pa med zojo, mašo, marušo ali brino.

Zdaj sva jih že tolk našla, da sploh ne vem kako pa kaj, pomoje bom šla v porodnišnico z listkom in ugotavljala, da če bo po mojmu blond bo brina, ker je bolj nežno ime, če bo po meni temna pa maša ali kaj podobnega, pojma nimam.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu eva1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2044
    15.5.2009 10:59:05   
    summer410
    eva1 ...tolko stvari si naštela, kaj vse počneš in še boš počela, da sem kr utrujena ratala:))
    dobrodošla......kar se tiče Tunizije...kaj na letalo se lahk gre normalno..mislim, da sem nekje nekaj prebrala....

jz mam za punčko najverjetneje Ema..za fantka pa še nimam

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2045
    15.5.2009 11:38:11   
    rožica13
    eva1 vsaka ti čast da si sploh tolk dolg zdržala tak tempo, jst bi umrla!

Ta noč tudi meni ni bila naklonjena oba s fantom sva čula že ne vem kdaj in sem bila za čuda čisto budna ampak ko sem začela pa delat je blo pa groza! Zdej sm pa čist o.k.

Midva sva se zdaj vrgla na imena za punčko če pravjo da bo punčka (nikoli se pa ne ve), tako da jih imava tut ful ampak mojmu ni nč všeč tko da bova verjetno izbirala med Gajo in Lano.

Tassika hitro sporoči kako je bilo na NS.

(odgovor članu summer410)
    Neposredna povezava do sporočila: 2046
    15.5.2009 11:48:41   
    eva1
    IZVIRNO SPOROČILO: summer410

eva1 ...tolko stvari si naštela, kaj vse počneš in še boš počela, da sem kr utrujena ratala:))
    dobrodošla......kar se tiče Tunizije...kaj na letalo se lahk gre normalno..mislim, da sem nekje nekaj prebrala....

jz mam za punčko najverjetneje Ema..za fantka pa še nimam

Ja pol mk začnem težit, pa ne neham user posted image user posted image user posted image ...

ja na letalo se lahko gre brez problema, vsaj tako so meni rekli...

(odgovor članu summer410)
    Neposredna povezava do sporočila: 2047
    15.5.2009 11:51:16   
    pi82ka
    I.am.happ izvide pošljejo po pošti, če pa bi blo kar koli narobe pate pokličejo, tko so meni povedali.

Na avion pa lahko greš, sam če bi blo to novembra, se zna tgodit, da pospeš porod. No pa še kao, če greš v neko državo, ki nimajo full urejenega zdravstva to ni lih najboljše če bi bilo slučajno kaj narobe. Pa mislem da naše zdravstvo nosečniškega zdravljenja ne krije, tudi, če si dodatno za tujino zavarova-nisem zihr, tko so meni enkrat razlagal na zzzs-ju, ker sem si šla zrihtat to zavaronaje za tujino.

Imen ja,...to je pa še huj k vožiček ha,ha,ha no ja mal pretiravam. Meni je za punčko lepo ime Ela za fantka pa moj zbira in pravi da bi bil kar Nejc.

lep dan

(odgovor članu rožica13)
    Neposredna povezava do sporočila: 2048
    15.5.2009 12:05:56   
    eva1

Na avion pa lahko greš, sam če bi blo to novembra, se zna tgodit, da pospeš porod. No pa še kao, če greš v neko državo, ki nimajo full urejenega zdravstva to ni lih najboljše če bi bilo slučajno kaj narobe. Pa mislem da naše zdravstvo nosečniškega zdravljenja ne krije, tudi, če si dodatno za tujino zavarova-nisem zihr, tko so meni enkrat razlagal na zzzs-ju, ker sem si šla zrihtat to zavaronaje za tujino.

Ja je tako-poroda ti ne krije, če pa je tvoje zdravstveno stanje takšno da potrebuješ pomoč, ti pa jo seveda zavarovalnica krije..ampak itak bo  vse ok...takrat bom v 16-17 tednu, tako da prvi 3 meseci so mimo, in vem da bo vse ok-sploh se ne obremenjujem s tem...ko sem bila prvič noseča vem da sem cincala če bi šla na hrvaško na morje...v drugo sem pol že itak vedla da kr tko vn tut ne padejo...sedaj v tretje pa sem še večji flegmatik...nima bit kej in pika!!!

Princeske so gotove-zdej grem pa mal na kavč-kak je meni luštn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pi82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2049
    15.5.2009 12:25:40   
    *I.am.happy*

I.am.happ izvide pošljejo po pošti, če pa bi blo kar koli narobe pate pokličejo, tko so meni povedali.

Imen ja,...to je pa še huj k vožiček ha,ha,ha no ja mal pretiravam. Meni je za punčko lepo ime Ela za fantka pa moj zbira in pravi da bi bil kar Nejc.

lep dan

he he he, k da bi vedl, so danes izvidi prišli po pošti in cifre so mi všeč user posted image user posted image user posted image

Imena za bebice pa....Luka, Lucija, Jakob, Ana...

LP

(odgovor članu pi82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2050
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?