|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
14.5.2009 14:15:23   
lana24
Ej zaljublejna,držim pesti zate,vem kako je to.. sem imela pred pol leta izvenm..Meni je čez pol leta spet ratalo in je vse ok...V katerem tednu pa si?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 576
14.5.2009 14:17:47   
zaljubljena23
Punce, hvala vam iz srca.

Hormon je spet narastel, sicer samo na 440 (v torek je bil 373), tako da upam, da jutri ugotovijo zakaj mi tako počasi narašča, zakaj nosečnost ne napreduje tako kot bi treba oz kje se sploh nahaja plod.

Glede pregrade mi je rekel, da to trenutno zdaj ni bitno, lahko se tudi zgodi, da mi jo odstranijo, če bi bila slučajno kaj oprerirana zaradi N, tako da opravijo vse pod eno narkozo, ampak me je opomnil, glede na to, da imam zadebljeno sluznico (25mm), da se takrat naj ne bi operirala. Vglavnem upam, da bom jutri res vedela pri čem sem in da se vse tole skupaj konča, ali pozitivno ali negativno, samo da se konča

Saj sem vedela, da sem prej nekaj pozabila, čestitke tetki za dva nečakauser posted image user posted image user posted image Bravo beebee

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 577
14.5.2009 14:33:44   
pikica36
zaljubljena user posted image user posted image drži se, kakorkoli se bo že izteklo . glavo pokonci in naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

Neposredna povezava do sporočila: 578
14.5.2009 14:40:33   
Emili1
Punce, kaj menite na to

http://www.webwomb.com/chinesechart.htm

Dobrodošle vse nove nosečke!!

Nelly80: a tako močno in pogosto si bruhala, da so mogla it v bolnišnico... Za kok časa pa? Boga!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 579
14.5.2009 14:43:41   
talika81
to je podobna tabela kot pa tista japonska ...

a si videla, kaj piše nad tabelo:

This chart is for entertainment value only.  Although the results have been found to be incredibly accurate, WebWomb.com or any affiliate thereof cannot guarantee the findings of the chart below. 

tako da se ne moreš ravno zanašat na njo ... no, mogoče pa prav kaže, nikoli ne veš, a ne?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 580
14.5.2009 14:45:23   
talika81
ups, sploh nisem prej videla ... user posted image  sej to je japonski kolendar ... user posted image  sorry, se vidi, da je zadnji čas, da grem domov. sem že orng utrujena ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 581
14.5.2009 14:58:47   
Emili1
ja ja..sej vem, da je fora. user posted image Ampak sem preverila za par kolegic in je rezultat točen.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 582
14.5.2009 16:21:04   
riba83
Pozdravljene!

Danes sem imela prvi pregled in videla sem že svojega otročka, bilo je zelo lepo in ganljivo.
Moj novi PDP je 19.12.2009, naslednji pregled pa imam 16.6.2009. Za seznam še to, da sem stara 26 let.

Imam pa eno vprašanje za tiste, ki ste že bile ali pa še greste na pregled nuhalne svetline v Mariboru... zanima me k kateremu ginekologu greste in kaj priporočate?

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 583
14.5.2009 16:53:56   
zaljubljena23
Lana24, hvala, mi vplivaš upanje.

Zadnjo M sem imela 24.3., sem pa danes točno dopolnila 7.tednov

Pikica, tudi tebi hvala. Kako pa so kaj tvoji izcedki? Moji so se umirili (že celih 6 dni jih ni), če ne štejem včerajšnjega, ki sem ga dobila, ker sva se z mojim prepustila uživanju, že dolgo nisva namreč user posted image , in ker se počutim vredu sva rekla, da poskusiva.user posted image

Riba, super za uspešen pregled, drugače pa sem jaz na drugem forumu spraševala MB kam so šle na NS oz kam mi priporočajo, pa so full hvalile dr. Pelkičeva (gregorčičeva ul), pa dr.miglar je baje tudi vredu

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 584
14.5.2009 17:26:21   
BeeBee
Ojla pikice user posted image

Jaz sm ravno prišla v službo in itak takoj na RR user posted image  Hja, nč kaj se mi ne da delat user posted image  Pa še vreme je za en ****.. Vse skupaj zamori!
Riba jaz sm se naročila pri Pelkičevi. Jo vsi hvalijo user posted image user posted image user posted image  Tako,da upam da bom tak navdušena kot vsi ostaliuser posted image  In čestitke za opravljen pregled user posted image

Dobrodošle nove nosečke

Zaljubljena držim pesti,da se vse uredi in bo pikica še naprej rasla v tvojem trebuščku user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 585
14.5.2009 17:27:35   
pikica36
zaljubljena- moji izcedki so se umirili, hvala bogu. včeraj sem imela Uz G pravi da je sicer vse vredu, da je nosečnost po UZ za 5 dni mlajša kot po ZM. se pravi je bilo včeraj 6t1d. odboji ploda so že bili vidni rekel pa je da utripa še ne vidi( da še ni nujno da je in da ni panikeuser posted image ) v izvid in materinsko pa mi je potem napisal PSU+/-. tako da sem zdaj čistouser posted image in pa seveda živčki bodo delali 100/h teh 14 dni, ko imam ponoven UZ.

Neposredna povezava do sporočila: 586
14.5.2009 17:36:52   
BeeBee

user posted image               user posted image           user posted image

user posted image PDP ~ NICK(starost) ~ (?.user posted image ,?.user posted image ) ~ KRAJ ~ PREGLED ~ NS

user posted image 1.12.      
~  BeeBee (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Maribor ~ 8.5 ~ 22.5   
~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
~  Nelly08 (?) ~ (?user posted image   ?user posted image ) ~ 22.5
user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ *nivea    (27) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 26.5 ~ 26.5.      
~ pikapolonica8 (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )              
user posted image 3.12.
~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ 4.5
user posted image  5.12.
~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )
user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~ 7.5
 user posted image 7.12.
~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~ 20.5 ~ 29.5    
~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.6 ~ 21.5   
 user posted image 8.12
~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje ~ 15.6 ~ 30.5                     
~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode         
~ lana24  (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ 7.5 ~ 27.5
~ dvojčica83 (26) (1.user posted image  0.user posted image )
user posted image 9.12.
~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje            
user posted image 10.12.
~ kaja13 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image )                          
~ anonimna (?) ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~ 15.5 ~ 1.6
~ timchy(28) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Velike Lašče
~ *katika* (23)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  Maribor ~ 15.5. ~ 3.6.
user posted image  11.12.          
~ summer725 (25) ~ (1.user posted image    0.user posted image ~ Ljubljana ~ 5.6                         
user posted image  14.12.
~ Emili1    (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image 
~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 25.5
user posted image  15.12.
~ tintara (32) ~ (3.user posted image   2.user posted image )
~ elly79 (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
 user posted image  16.12.
~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 25.5
~  vijolca (28) ~ (1.user posted image  0user posted image Ljubljana

user posted image  17.12.
~ Anuš (29) ~ (2.user posted image   2.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 19.5
user posted image  19.12.
~ tulpika (33) ~ (2.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.6
~ riba83 (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 16.6
user posted image   21.12.
~ ANKOM (?) ~ (2.user posted image   1.user posted image )
user posted image  23.12.
~ natasa28 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image ) ~ 26.5
user posted image 25.12.
~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) ~ 6.5
~ marusi(31) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.5
user posted image  28.12.
~ *mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 29.5.
user posted image  30.12.
~ talika81 (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Slov. Bistrica ~ 25.5. ~ 23.6.
user posted image  31.12.
~ zmajči25 (32) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Koper   
~ zaljubljena23 (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Ptuj
user posted image xx.12.    
~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 20.5.
~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )                            
~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ METULJ1 (28) ~ (1.user posted image  ?.user posted image ) - Novo mesto  ~18.5.
~ mirjam80 (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 15.5.
~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ 6.5.
~ anonimna (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
~ nEzY (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~ 15.6.

TRENUTNO NAS JE 46 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu *nivea)
  • Neposredna povezava do sporočila: 587
    14.5.2009 19:50:40   
    Anonimen
    ola bejbe ;)
    kako je? Mi se imamo super! Sem ravno iz šopinga - jutri ima oče 50 letnico, pa sem podnujno mogla nekaj iskat za oblečt :D (sem imela namen ene hlače, pa jih nism mogla zapet user posted image , sem pa probala šele danes ja:)) zgodnja:P napihnena sem kot balon, pa bomo šele jutri dopolnili 8t user posted image no ja, sem pa "bogatejša" za eno fajn kiklco, k jo bomo še celo poletje lahko nosili user posted image
    jutri pa sploh ne vem, kako naj "skrijem", ker bom pila le vodo oz.sok.. saj veste, žlahta pa vse to hitro opazi :) katera kakšen nasvet, kako vse skupaj dobro skrit ?? :) sicer pa.. naj jih firbec matra, do konca junija se bomo še sladko smehljali sami pri sebi :) moja familija & od mojga mati že vedo, ostali pa kasneje :)
    grem mojo malo pikico s solato nahranit ;)
    lp!

(odgovor članu BeeBee)
      Neposredna povezava do sporočila: 588
    14.5.2009 20:12:27   
    ShopGirl
    Hej srečkice,

ne morem vrjet da sm že v 10. tednu :) Meni gre vse skupaj full hitro, tedni kar minevajo, po drugi časi pa prepočasi ker bi rada že povedala po resnici kaj mi je!

Punce, zadnjič si nism mogla pomagat in sm preiskala 2 knjigarni v Lj od prve do zadnje police, da bi našla knjigo na temo "čestitam, postal boš dedek/babica" (ne vem točnega naslova), pa so me prodajalke razočarale da je knjiga razprodana. No, pa sm se pol odločla za dve ljubki čestitki na kateri je nosečka s trebuškom in v roki drži dudiko ;) Tko da, ko bova mojim staršem in njegovim povedala jim bova v kuverti izročila čestitko pa noter napisala HURA za dedka in babico :D Dobr ne? Men se zdi originalno... Pol pa itak vem da bojo solzice tekle... Vsem ;)

Aha, še neki sm kupla :D ja, jst res ne znam šparat hehe,... Kupla sm knjigico Pregnancy Essentials, taka majhna v angleščini. Piše od tedna do tedna o razvoju otroka in počutju mamice...pa na glavne stvari na katere je treba pazit. V redu stvarca...

Morm vam povedat, da se iz tedna v teden počutim drugače in da sm bla v pon in tor tako zmatrana da sm prespala celo popoldne + noč. Čisto koma... Včeraj sem bila malo bolje, danes pa celo ne spim in sm ob 20h še pokonci :D

Drage moje, se vam še kaj oglasim. Vsem novim nosečkam čestitke ob veseli novici in dobrodošlica na našem forumu, vsem ki ste videle srčka ploskam iz sreče, ker vem kako lep občutek je to. Še posebej pa zaljubljeni želim, da bi se njena nosečnost pozitivno izšla in da bi lahko pričela uživat v svoji nosečnosti brez takih skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 589
    14.5.2009 20:13:10   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: nEzY

fajn kiklco, k jo bomo še celo poletje lahko nosili user posted image
    jutri pa sploh ne vem, kako naj "skrijem", ker bom pila le vodo oz.sok.. saj veste, žlahta pa vse to hitro opazi :) katera kakšen nasvet, kako vse skupaj dobro skrit

Čestitam za kiklco user posted image , jaz tudi že razmišljam o šopingu, da se mi ne bo zgodilo kar naenkrat da ne bom imela česa oblečt.

Če si že pred nosečnostjo kdaj spila kakšen kozarček rdečega ga lahko tudi v nosečnosti, drugače bi pa jaz tko mela skoz pred sabo kozarec z vinom, pa tvojmu naroči da vsake toliko mal odpije, če jih res želiš 'zmesti' user posted image user posted image user posted image pa da ne bo vseskupaj izpadla ena Bondijada user posted image user posted image

Jaz imam jutri pregled, računam na to, da bom dokončno izvedela če smo 'uspeli'user posted image potem pa bova najbrž že kar malo omenila naokrog, ker imam že težave zaradi tega, ker 'sem čudna' v službiuser posted image

BeeBee: čestitam teta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 590
    14.5.2009 20:23:24   
    Elly79
    Pozdravljene,

za evidenco... stara sem 29 let, to je moja prva user posted image in moj prvi user posted image ... user posted image

Sem bila pa čist navdušena danes, ko sem vidla mojo malo pikico, ki je tako mirno spančakala... Je sploh niso mogli zbudit, pol ko jo je pa kr nekaj časa drmala, je pa poskočila in kmalu spet zapančkala nazaj... user posted image

Ampak... srček ji lepo bije in čist sem presrečna... user posted image

Lep pozdravček vsem,

Elly

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 591
    14.5.2009 20:25:57   
    BeeBee
    Hello :)

A vam pokažem moj trebušček včeraj zvečer? user posted image

11t
    user posted image

Slikano je zvečer,ko sem se zelooo najedla drugače je zjutraj pol manjši user posted image  Se pa že malo pozna..user posted image  Hlače me že tiščijo in bom počasi mogla razmišljat o kakšnih nosečniških hlačah. Ampak bom probala počakat še vsaj do NS in bom do takrat pač v trenerkah hodila okoli user posted image  Kaj pa mi druga preostane user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 592
    14.5.2009 20:48:44   
    Anonimen
    @Anonimen: tnx za idejo :D
    BeeBee imaš pa že kar fletn trebušček..malo se pa opazi ne ;) fino user posted image

ful je fajna stran: www.babycenter.com (vpišeš svoj PDP,potem pa dobivaš vsak teden mail, kako se razvija otroček itd.. ) kar luštnO! mi še ne mormo, ker čakamo pdp (to bo čez 4 tedne user posted image šele )

(odgovor članu BeeBee)
      Neposredna povezava do sporočila: 593
    14.5.2009 21:28:00   
    tulpika
    zaljubljena držim pesti, da bo vse OK.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 594
    14.5.2009 22:31:30   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: nEzY

@Anonimen: tnx za idejo :D

ni za kaj user posted image user posted image

BeeBee: ja res je že kar malce nosečniški user posted image , pa obilna večerja je najbrž tudi pripomogla ne?
    Meni se zdi, da se mi že ful vidi, če se tko na pol ležeče zleknem v stol ali na kavč user posted image user posted image Pa saj meni so te nosečniški trebuščki tako lepi, komaj čakam, da ga bom spet kazala naokoliuser posted image user posted image

Lahko in mirno noč vsem
    user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 595
    15.5.2009 6:06:59   
    anaj22
    jutro

user posted image user posted image user posted image

dons pa mene muči nespečnost, pa vse me boli, pa že ob pol šestiih sem jedla zajtrk

BeeBee fleten trebušček maš

Jaz nosečnosti ne skrivam velika večina ve da bomo decembra dobili drugega dojenčka, če kdo vpraš pa potrdim. Trebuh je menii ostal še od prej tako da se ga vidi.

super za vse ki ste mele preglede in ste videle svoje male pikice user posted image

Mi mamo se fajn
    NJJP

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 596
    15.5.2009 6:07:52   
    anaj22
    zaljubljena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da prideš nazaj z dobrimi novicami

Mi mamo se fajn
    NJJP

(odgovor članu anaj22)
    Neposredna povezava do sporočila: 597
    15.5.2009 7:12:38   
    zaljubljena23
    Punce, iskrena vam hvala, tudi jaz upam, da pridem danes domov in to z dobrimi novičkami, čeprav bo težka.

Beebee, imaš zelo lep trebušček

Pikica, vem da ti bo težko, ampak probaj dati malo na stran, ker pikica tole čuti, glede na to, da se plodek počasi kaže, pa glede na to, da si kasneje zanosila, ni nobene panike, če se še ni slišal srček. Tako da brez skrbi

(odgovor članu lana24)
    Neposredna povezava do sporočila: 598
    15.5.2009 7:55:07   
    pikica36
    zaljubljena - fajn porihtaj!!!!pa kljub vsemu, prinesi dobre novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 599
    15.5.2009 8:23:51   
    *nivea
    jutro

moja noč je bila tak tak.. no, saj spala sem dobro, samo sem ponoči kar 4x morala na wc. sem že bla sama sebi tečna. potem en čas nisem mogla zaspati, zjutraj ko pa se moram vstati, pa bi še kar spala.

jaz sem se predvčeraj začela malo migat, malo sem vaje začela delat, te pa so me noge bolele oz. mišice. drugače se bom tak zredila, da ne bom mogla teh kil nikdar več dol spraviti. nisem med ta suhimi, tak da je to itak že en problem...

sicer pa, še dober teden pa pol pa grem na naslednji pregled, komaj čakam. tupatam se zalotim z mislijo, kaj pa če je kaj narobe in ni vse tak kak bi moralo biti.. večinoma sem optimistka, samo pridejo taki dnevi.

aja, sem gledala to kitajsko tabelo, pa kaže da bomo meli fanteka. no, saj jaz tud mislim,da bo fantek. in te me mojuser posted image vpraša, zakaj pa te zdaj tak misliš. in te povem, ker sem si vedno hčerkico želela, bo prvi sigurno fantek.
    no,bomo čez par tednov videli user posted image
    sicer pa je itak vseeno kaj bo, glavno da bo naše detece zdravo.

fajn bojte in božajte bušije

(odgovor članu pikica36)
    Neposredna povezava do sporočila: 600
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.