Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sok mu daš ? Ni dobro, zarad zob. Raj mu daj vodo al pa ne sladkan čaj. Razredčen jabolčni sok: 2 dl vode + 1 dl soka. To je edino, kar on pije. Ne vode, ne čaja (ne nesladkanega, ne sladkanega), ne drugega soka, niti mleka. Dobro vem, da bi bila voda najboljša, ampak: a mi lahko, prosim, nekdo pojasni, kako prisilit , da pije nekaj, česar ne mara?? Blazno lahko je reči: daj mu vodo. Zobke mu pridno umivam, poleg tega nikoli nima flaše dolgo v ustih (malo spije, potem pa flašo odložim in mu dam dudko), niti se z njo ne uspava, da bi mu to povzročilo gnitje zob. Pa verjemi, da dobro vem, kako to izgleda, ker sta kolegičini hčerki vedno zaspali s flašo z čajem v ustih in so jima zg. in sp. mlečne enke dobesedno "segnile" Bom kar takole rekla: HB, da vsaj to svojo razredčeno kislico pije naša tudi pije sladkano (instant čaj ali pa sok z vodo), ker drugega ne mara, pa se ne bom preveč sekirala, meni je glavno, da moj otrok pije, sploh v teh vročih dneh. ker če ji dam vodo v flašo, mi jo bo edino v glavo vrgla ali pa kam skrila, da bom pol še flašo mogla iskat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|