lučka 25
|
Dober dan A novic o našemsončku še ni? Nima nobena njene številke? Upam, da je vse o.k. bit, naj bo dane en zelo, zelo, zelo srečen dan in boš na UZ zagledala . efika, super za dobro opravljen pregled. bumo, ja ti seznami se tako razlikujejo med seboj. Je pa najbolj prav tako, kot je napisal kruce. Ker jaz sem dobila brošuro naše porodnišnice (pa še vem, da je tako ker je pred pol leta rodila svakinja), da tam dobiš vse za nego otroka, tudi oblačila. Kar je napisal kruce je vse kar rabiš. Če bom pa še kaj izvedela, pa povem. kruce, kar se pa avtosedežov tiče sva pa midva povsod hotela demonstracijo. Pa tudi, če sva se že odlolčila za nekaj, pa sva že videla, sva pred nakupom želela še enkrat videti demonstracijo, da bova ja točno vedela kako je prav. Tudi voziček, ko sva dobila vsega zapakiranga po škatlah, sva hotela sestaviti in sprobati v trgovini, da sedaj vsaj veva kako se vse sestavi, montira določene sedežne enote,... mismis, ja ti nočni obiski WC so res pestri. Meni se je potem malo umirilo, zdaj pa sem spet zvesta WC . Čisto vsako noč grem po eni uri in pol na WC in lulam kot da cel dan ne bi šla. goldy, upam da te v P pedenajo od spredaj in zadaj. Se*, kako pa si kaj ti? Reby, moja svakinja (od mojega sestra) je tudi prve tedne spala v otroški sobi na kavču, ker v saplnici nista imelaprostora za posteljco. Ja vajina soba, pa samo še detalje čaka, pa bo končana, a ne. Danes sem pa kupila cunjce za otročka za iz porodnišnice. Take bolj simpel, ampak za mene lepe. Moj je pa tudi navdušen, je ves raznežen, ko gleda te majhne cotke. Še previjalno komodo dobiva, potem pa se bodo usule podarjane cotke. Bo kar nekaj dela, da jih pregledam, operem, se jih nagledam,...gotov bom kar jokala zraven, ko bom vedela, da so za našega cukrčka.
|