|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
14.5.2009 9:29:33   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

priznam, da je prav fino tako malo potegniti, čeprav moj nočni spanec kvarijo nenhni odhodi na WC in prisrčno lajanje mojega user posted image , ki ga je seveda treba miriti, preden zbudi vse sosede.

Hedi, ni panike, se bomo enkrat zmenili, pa bomo prišli čoporativno user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
14.5.2009 9:49:49   
Bumo
Lubice mene nekaj zanima...
se sprehajam skozi vse sezname, kaj potrebuješ za dojenčka pa kaj v porodnišnici ipd....
Seznami so tako polni ,da groza. OK, tole kar rabiš doma ni panike, večina nas je itak ugotovil, da
ene zadeve treba nujno naprej pripravit, ene pa lahko kasneje dokupimo ,ko se pokaže potreba.
Kaj pa za v porodnisnico? A te cotke pa pleničke rabimo za takrat, k obo šla bebica domov ali že za bivanje tam al kako?
Se mi zdi nekam dosti cotk samo za pot za domov...po vec majck, pa par nogavicke, pa bodyje pa pajacek...
a to vse naj gor navlecem na bebico al kako user posted image
A mogoce ktera ve kaj vec???

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
14.5.2009 9:59:26   
miklarom
Bumo - ne vse te cotke pa res ne moreš dati na bebiko, zamisli kakšen bi zgledaluser posted image user posted image user posted image , po mojem ti tiste dni ko si v P
tako oni tam dajo cotke, ti vzameš s sabo samo tisto v kar bo oblečen ko gre domov. najbolj bodo pa vedele povedati tiste ki so že rodile

< Sporočilo je popravil miklarom -- 14.5.2009 10:00:20 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
14.5.2009 10:21:16   
Kruce Fiks
S prve roke....
V porodnišnico ne nosiš drugega kot torbico s svojimi osebnimi stvarmi za intimno higjeno....
Kremico za prsa itd dobiš tam. Ako nisi ne vem kaka mlekarca se pozanimaj kje se najceneje dobi Aventova ročna črpalka za črpanje mleka, da jo bo po potrebi dragi lahko šel naknadno kupit. Stane okrog 50€ notri pa sta še 2 steklenici z dudo iitd.
Doma pripravi en komplet za obleči tamalega
Se pravi previjalko, plenice (3) body, srajčko, kapo, hlačke, čevelčke in dekco, ter seveda lupinico- avtosedež
Avtosedež kupi tam, kjer ti bodo pripravljeni demonstrirati njegovo uporabo. S temi avtosedeži je velik problem, ker ljudje kupujejo to kar imajo drugi, ne pomislijo pa kako bodo to uporabljali! Jaz sem bil na enem tečaju pravilne uporabe avtosedeža in vam povem da ni mala malca. Posledica nepoznavanja - nepravilne uporabe pa so lahko precej hude, če ne tragične...

Aja, pa še to!
Kar boš doma pripravila za obleči naj potem tako tudi ostane! Nikar ne naročuj dragemu :"daj to vzemi ven, ono vrzi notri" itd! Zgodilo se je že da je oče v P prinesel polno torbo tetra plenic ali pa vse ostalo pa plenic ne.

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 14.5.2009 10:25:00 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
14.5.2009 10:38:00   
Bumo
Kruce, hvala ti....stvar je sedaj jasnauser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
14.5.2009 10:44:33   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Bumo - ne vse te cotke pa res ne moreš dati na bebiko, zamisli kakšen bi zgledaluser posted image user posted image user posted image , po mojem ti tiste dni ko si v P
tako oni tam dajo cotke, ti vzameš s sabo samo tisto v kar bo oblečen ko gre domov. najbolj bodo pa vedele povedati tiste ki so že rodile

no ,pa to je fora ja user posted image ....ker punce kar pišejo v nekih količinah ,ki mi nikakor niso šle skupaj
za odhod domuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
14.5.2009 12:25:58   
mismis
Bit, še malo pa bo vse jasno. Držim pesti, da se zate in za tvojo pikico izteče na najboljši možni način, in da danes vidiš user posted image  svoje pikice, kako bije....

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
14.5.2009 12:35:51   
efika
Zdravo.

Že kaj novic od sončka?

Mi smo včeraj dobro opravili - itak samo tehtanje pa priitisk pa poslušanje srčka, ki veselo bije 150/min. Naslednji pregled z UZ imamo pa 15. 6.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
14.5.2009 13:13:08   
sapi
bit močno, močno mislim nate ter držim pesti zate, tvojo pikico in lepo novico ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu efika)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
14.5.2009 13:47:02   
lučka 25
Dober dan user posted image

A novic o našemsončku še ni? Nima nobena njene številke? Upam, da je vse o.k.

bit, naj bo dane en zelo, zelo, zelo srečen dan in boš na UZ zagledala user posted image .

efika, super za dobro opravljen pregled. user posted image

bumo, ja ti seznami se tako razlikujejo med seboj. Je pa najbolj prav tako, kot je napisal kruce.  Ker jaz sem dobila brošuro naše porodnišnice (pa še vem, da je tako ker je pred pol leta rodila svakinja), da tam dobiš vse za nego otroka, tudi oblačila. Kar je napisal kruce je vse kar rabiš. Če bom pa še kaj izvedela, pa povem.

kruce, kar se pa avtosedežov tiče sva pa midva povsod hotela demonstracijo. Pa tudi, če sva se že odlolčila za nekaj, pa sva že videla, sva pred nakupom želela še enkrat videti demonstracijo, da bova ja točno vedela kako je prav. Tudi voziček, ko sva dobila vsega zapakiranga po škatlah, sva hotela sestaviti in sprobati v trgovini, da sedaj vsaj veva kako se vse sestavi, montira določene sedežne enote,...

mismis, ja ti nočni obiski WC so res pestri. Meni se je potem malo umirilo, zdaj pa sem spet zvesta WC . Čisto vsako noč grem po eni uri in pol na WC in lulam kot da cel dan ne bi šla.user posted image

goldy, upam da te v P pedenajo od spredaj in zadaj. user posted image

Se*, kako pa si kaj ti?

Reby, moja svakinja (od mojega sestra) je tudi prve tedne spala v otroški sobi na kavču, ker v saplnici nista imelaprostora za posteljco. Ja vajina soba, pa samo še detalje čaka, pa bo končana, a ne.

Danes sem pa kupila cunjce za otročka za iz porodnišnice. Take bolj simpel, ampak za mene lepe. Moj je pa tudi navdušen, je ves raznežen, ko gleda te majhne cotke. Še previjalno komodo dobiva, potem pa se bodo usule podarjane cotke. Bo kar nekaj dela, da jih pregledam, operem, se jih nagledam,...gotov bom kar jokala zraven, ko bom vedela, da so za našega cukrčka.user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
14.5.2009 13:54:16   
Kruce Fiks
Včeraj je prispel en katalog mislim da od Pikapolonce....
Prav moja danes" sed zdej mal ti tu zraven"! In mi prične naštevati kaj vse bo kupila najini punčkiuser posted image . Ja pol kataloga ane, najini punčki.....
Ja sem rekel se strinjam, pa je mir v hiši za en časuser posted image
Sej ne bo kupla sam sprobava meuser posted image , kam bi z vso tisto šaro, še vrtec bi postal pretesenuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
14.5.2009 14:17:33   
bit

Pozdravljene vse,

žal nam ni uspelo, vrečka je  zrasla za 1mm kar je za en teden premalo,user posted image user posted image user posted image user posted image .
Obema je tako hudo, da enostavno neveva kaj naj narediva...en drugega tolaživa.user posted image

v ponedeljek moram it na čiščenje - ima katera izkušnje kam točno je treba it?

vseeno hvala vam da ste držale pesti....

in mismis upam da vsaj tebi rata od aprilk

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
14.5.2009 14:23:26   
mismis
Bit, to je pa res žalostna novica  user posted image user posted image user posted image   pa tako sem upala, da bo vse v redu.
Izjočita se, tolažita drug drugega, saj sedaj tako ali tako ne moreta nič več narediti. user posted image user posted image user posted image

Za čiščenje ti pa res ne znam pomagatiuser posted image , še vedno upam, da mene to ne bo doletelo. Čeprav priznam, da me čedalje bolj strahuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
14.5.2009 14:26:25   
sonček33
BIT žal mi je, da se vama to dogaja. Stisni se k svojemu dragemu, zjokaj se...da bo vsaj malo lažje.
Objem zate.

Mismis - milsim nate in vama želim najboljše.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
14.5.2009 14:29:26   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Pozdravljene vse,

žal nam ni uspelo, vrečka je  zrasla za 1mm kar je za en teden premalo,user posted image user posted image user posted image user posted image .
Obema je tako hudo, da enostavno neveva kaj naj narediva...en drugega tolaživa.user posted image

v ponedeljek moram it na čiščenje - ima katera izkušnje kam točno je treba it?

vseeno hvala vam da ste držale pesti....

in mismis upam da vsaj tebi rata od aprilk

Bit srčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Niti predstavljam si ne kaj zdle doživljata.
Drži se pupika.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
14.5.2009 14:35:55   
Reby
Bit - boga revica, kako mi je žal zate, sploh si ne znam predstavljat, kaj preživljaš. En velik objemček zate user posted image
Glede čiščenja pa mislim, da rabiš napotnico in se greš zmenit na Ginekološko kliniko v LJ. Ko sem bila jaz v bolnici, so v moji sobi vsak dan pripeljali 3 punce na čiščenje. Poseg traja vsega skupaj od 15 do 30 minut pod anestezijo, je odvisno, kako čistijo - ali vakumsko ali strgajo. Greš pa potem popoldan že domov.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
14.5.2009 14:37:18   
Reby
Hedi - zdej ko bote mel novo teraso, bote ziher mel piknike zadi, pa ne bom več vidla, kdaj se slučajno povabit user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
14.5.2009 15:00:34   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Bit - boga revica, kako mi je žal zate, sploh si ne znam predstavljat, kaj preživljaš. En velik objemček zate user posted image
Glede čiščenja pa mislim, da rabiš napotnico in se greš zmenit na Ginekološko kliniko v LJ. Ko sem bila jaz v bolnici, so v moji sobi vsak dan pripeljali 3 punce na čiščenje. Poseg traja vsega skupaj od 15 do 30 minut pod anestezijo, je odvisno, kako čistijo - ali vakumsko ali strgajo. Greš pa potem popoldan že domov.

napotnico imam za urgneco.... ?!? 

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
14.5.2009 15:09:02   
Reby
Bit - potem pa pokliči na Polikliniko v LJ in naj ti dajo urgentni ginekološki oddelek in se tam zmeni. Jaz sem bila tam - mislim, da je to na urgenci soba 23, če se ne motim...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
14.5.2009 17:55:36   
Bumo
Biti lubica, vem, da ni besed, ki bi te potolažile. Bodita s tvojim dragim drug, drugemu v oporo.
Drži se punca.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
14.5.2009 19:07:52   
Lsica
Bit, tako mi je žal user posted image .

Per aspera ad astra.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
14.5.2009 19:11:59   
Reby
Čer. Danes sva namontirala še poličke user posted image

user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
14.5.2009 20:01:07   
mismis
Reby, kje pa je pujsa Pepa user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
14.5.2009 20:15:16   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Reby, kje pa je pujsa Pepa user posted image user posted image user posted image

Hihi, sej jo boš jutr spet vidla, danes se fila s Haribo Happy Cola user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 14.5.2009 20:19:26 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
14.5.2009 20:22:23   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Hihi, sej jo boš jutr spet vidla, danes se fila s Haribo Happy Cola user posted image

upam, da ne z unimi gigantskimi user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?