|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
13.5.2009 8:21:26   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

drage moje... jst sm ze v p, doma je samo naredilo pok in ze je odtekla voda... nase dete ni hotlo bit dvojcek... cakam na oddelku, malo me je strah, no, malo bolj... poskusili bomo baje po naravni poti, ce ne pa cr... se zame in naso pupo stisnite kako pestko...

dajmo mojsonček, dajmo pupa, tetke z RR držimo pestke, da bo vse v redu in da bosta mamica in pupa živi in zdravi user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
13.5.2009 9:28:36   
miklarom
jutro!!!!

Reby - naša zlata pupa je vsako jutro pridna za kavico, pa ti si res zlata

miska73 - ja,ja, res boma skupaj vozičkale, jeeeee sem tolk vesela, saj tako prihajamv Trbovlje k svojemu G. pa se boma lahko tam kdaj dobile na kakčnem kaffeteku.

mojsonček - seveda bomo držale pesti in dihale s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dajmo,dajmo,

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
13.5.2009 9:42:45   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

mojsonček - seveda bomo držale pesti in dihale s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dajmo,dajmo,

valjda!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
13.5.2009 10:15:41   
Serendipity
mojsonček - You go girl! Upam, da že cartaš svojo prinčipeso! user posted image  user posted image

reby - WAU! Leeeepaaaaa sobica! Midva bova imela zaenkrat (zaradi stiske s prostorom) v spalnici otroški kotiček, kasneje pa se bomo malo razširili user posted image user posted image user posted image Fajn sta to porihtala, ni kaj!

bumi - nam pa res potem moraš pokazat! user posted image user posted image

Navijam za današnje akterke!

user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
13.5.2009 11:02:56   
Goldy
mojsonček - držim pesti, da je šlo ok.

Bila sem pri svoji G, ki ne vidi da bi se morala delati panika. Napisala pa mi je napotnico za v P, zaradi lažje kontrole nad rastjo male. Tak da sem že spakirala in spet grem mal na "dopust" v P. Pravi pa naša, da ziher ne bomo zdržali do 17.6., tako da se kaj javim.

Pozdravček vsem!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
13.5.2009 11:57:23   
BarbiG
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Evo mene z UZ-ja. Naše GV so zrastle, žal pa še vedno ni user posted image user posted image , naslednji teden imam spet UZ, pa bomo videli, kaj bodo strici zdravniki rekli.

sem pa tudi jaz bila razočarna nad UZ-jem. Se mi zdi, da mi ga je dr. Pinter naredila malo po domače. S tem mislim, da je velikost GV ocenila kar na "uč". Lahko, da ji delam krivico, ker sem občutljiva glede te teme, ampak glede na to, da sem bila celo minuto na tistem stolu, mi sigurno ni mogla dobro zmeriti vrečk. Še pri moji G prejšnji teden, sem bila dlje časa na stolu. Mah, bomo videli kaj bo, sedaj me čaka spet en lep teden živčne vojne user posted image user posted image user posted image

Naslednji UZ imam 19.5.

Mismis, ka pa če tvoja user posted image user posted image  čakata na dr. D-ja, ker naslednji teden ima on UZ-je. Sicer pa držim pesti, da bosta naslednji teden oba srčka zaigrala.

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 13.5.2009 12:01:18 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
13.5.2009 13:38:44   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

drage moje... jst sm ze v p, doma je samo naredilo pok in ze je odtekla voda... nase dete ni hotlo bit dvojcek... cakam na oddelku, malo me je strah, no, malo bolj... poskusili bomo baje po naravni poti, ce ne pa cr... se zame in naso pupo stisnite kako pestko...

Veš,  da navijamo in držimo pesti za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Kar pogumnouser posted image . Čakamo na dobre novice. user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
13.5.2009 13:46:36   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

mojsonček - držim pesti, da je šlo ok.

Bila sem pri svoji G, ki ne vidi da bi se morala delati panika. Napisala pa mi je napotnico za v P, zaradi lažje kontrole nad rastjo male. Tak da sem že spakirala in spet grem mal na "dopust" v P. Pravi pa naša, da ziher ne bomo zdržali do 17.6., tako da se kaj javim.

Pozdravček vsem!!!!

Goldy, koliko časa pa predvidevaš, da boš v P?

efika, mlinčka, kako sta pa kaj vedve?

Jaz sem tud dala pregled čez, mam pa druge vrste težave...vnetje, izcedki, belj. ketoni in sladkor v urinu. Zlo mešana slika, tako da me je poslala na nadaljnje preiskave. Dobra novica je pa da je moj jenči pripravljen pred vrati - lepo se je v trebuščku obrnil in zdaj ima glavico spodaj. Posledično pa tud mene vse bolj tišči...
Ma bo že. Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
13.5.2009 14:24:09   
lučka 25
Dober danuser posted image  

Vidim, da je kar nekaj novic.

mojsonček, a še dihamo, a imate že pupo v naročju? To si ap res pohitela.

mismsi, vidim da te tvoja sončka hecata. žal mi je, da je UZ potekal v tako hladnem in hitrem vzdušju. Škoda. Res ne zastopim, da se ne potrudijo, ko pa vejo koliko trnove poti je za nami. No, čez en teden pa bo novica že prelepa, boš videla. V petek pa te bom vseeno objela od sreče, a prav?

Reby, moram vaju pohvalit, prečudovito sobico sta kupila. pa tako pridnega moža imaš, da jo je že sestavil. Zdaj pa je res že čas, da tudi midva začneva z urejanjem sobice.user posted image  

Lisica, vidim da so težave z izvidi urina. Upam, da se vse uredi. Super pa za otročka, da se je lepo obrnil na glav.

Goldy, važno da zdržite še dva tedna. Pa dober "dopust" v P.

Se* a pri vama bo tudi otroček še pri vama. Pri nma bo ene 3 mesece, potem pa bo v svoji sobi. To so za enkrat prvi plani, kako pa bo potem pa še ne vem. Mava pa že sedaj prostor, otroško sobo (ampak še brez opreme )

miklarom, kako se vesela, ko te vidim pri nas. Iskreno čestitam in seveda sprejeta si v naš klub!!! user posted image  user posted image  user posted image  maš pa že prav lep avatarček.

obi, Reby, vidim da se odpravljata in dogovarjata za MŠ. Midva bova štartala v KR in to 3.6. To je edeini termin, da bo moj lahko vsaj parkrat zraven, ker drugače ma vedno službo - treninge.

bit, kot si rekla. Zdaj vaju sončku hecajo, ampak potem bodo vajini črički prelepi in zelo zdravi. user posted image  user posted image

Špelka, pozdravljena. Pa nj bo vse v redu še naprej, a ne.

Bumo, komaj čakam še vajine fotke sobe.

efika in Mlinčka, upam da sta tudi vedve dobro opravili. user posted image  user posted image

Zdaj pa počasi grem, ker me čaka eno leop popoldne (par minut, urca) s prijateljco, da spet vidim nejno 1 mesec in 1 teden staro pupo.user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
13.5.2009 15:05:39   
miklarom
lučka 25 - hvala ker ste me sprejele v vaš klub, sem vesela da sem lahko z vami, ja avatarček sem si pa mal spremenilauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
13.5.2009 17:52:53   
zarja1
Mojsonček diham diham diham s teboj!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
13.5.2009 18:18:36   
mismis
user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)
mismis
Bit

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Goldy (17.06.2009)
Sabsa (24.06.2009)
Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin  user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen

Objemčkometer:

user posted image user posted image    user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

Četrtek, 14.05.
bit - UZ

Torek, 19.05.
Bumo - pregled
anci banci - pregled v porodnišnici
mismis - UZ

Sreda, 20.05.
Reby - 3D/4D pregled
Lučka25 - posvetovalnica

Četrtek, 21.05.
Sapi - UZ

Petek, 22.05.
Sapi - pregled

Ponedeljek, 25.05.
Mlinčka - pregled

Torek, 26.05.
Goldy - CTG
Špelka - posvetovalnica
Obayifo - pregled
Miklarom - UZ

Sreda, 27.05.
miska73 - pregled 

Petek, 29.05.
Serendipity - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

Torek, 02.06.
Kruce - UZ
Sempervivum - pregled

Sreda, 03.06.
Reby- pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MAJU user posted image user posted image

user posted image  Sapi (LJ)
user posted image   Miklarom (MB)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes 

user posted image   

< Sporočilo je popravil mismis -- 13.5.2009 18:19:42 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
13.5.2009 18:25:48   
mismis
Goldy, naj ti čimprej mine tale čas v P, pa prosim javi se nam kdaj pa kdaj, lahko pošlješ samo Reby SMS, da nas ne bo skrbelo, drugače pa želim tebi in Alji veliko sreče user posted image user posted image

BarbiG, ma kaj pa vem, kaj moja deca čaka, mogoče to, da "ta stara" postane siva user posted image user posted image , sicer pa tudi jaz upam, da bo imel dr. D zame kaj lepše novičke user posted image

Lsica, ti uboga revčka, kakšna vnetja so te sedaj napadla, ma držim pestke, da čimprej mine

a Mojsonček se je že komu javila, sedaj me že malo skrbi user posted image

Lučka, ma ja tale GK LJ je ratala taka masovna produkcija, še včeraj, ko ni bilo nobene gužve se ni mogla potruditi in malo bolje pogledati. Upam, da bo naslednji teden bolje. Upam, da si uživala današnji dan, tudi jaz sem ga preživela v prijetni družbi (Hedi, Miha in Špela in Reby) user posted image

Miklarom, seveda smo te sprejele, še povabile smo te na uni temi, da se nam pridružiš user posted image

Bit, le kam si se skrila user posted image user posted image  sedaj pa res. Držim pestke, da jutri vidiš svojo pikico in da ji srček močno bije user posted image user posted image user posted image , bom cel dan mislila nate (če bo tebi uspelo, bom dobila upanje, da bo tudi pri meni vse OK). Kdaj pa imaš jutri pregled?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
13.5.2009 18:36:34   
bit
mismis ..doma se skrivamuser posted image user posted image   hvala ti...mora bit uredu ker midve sva edine aprilke user posted image user posted image
boš vidla kako bodo pridni najini user posted image ..

ohh jutri ob  12.30 sem naročena tako da če se do 14 ne javim še ni panike....
upam da bo ata Reš dobre volje..

živčna sem pa bolj kot pred CB testom....

mojsonček držim pesti pa javi se čimprej

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
13.5.2009 19:21:49   
Serendipity
Mene tudi že za sončka skrbi user posted image Upam, da se lepo cartajo!

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Goldy, naj ti čimprej mine tale čas v P, pa prosim javi se nam kdaj pa kdaj, lahko pošlješ samo Reby SMS, da nas ne bo skrbelo, drugače pa želim tebi in Alji veliko sreče

goldy - se podpišem pod mišeka...

bit - le zate, si me spomnila na ta komad http://www.youtube.com/watch?v=OjnYxvTMofo   user posted image
Joj, pozabljivost - stiskam, stiskam pestke za jutri! Srček bo tika-takal, boš videla! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.5.2009 19:22:59 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
13.5.2009 19:31:42   
Reby
Goldika že uživa v P in upam, da jo pridno strežejo, v glavnem je na opazovanju, če bo kaj novega, mi bo javila user posted image
mismis - Pujsa Pepa se najlepše zahvaljuje za današnjo družbo user posted image
bit - mislim nate in držim pestke za user posted image  
miklarom - dobrodošla med nami user posted image
Lučka - sobica še itak ni fertik, danes je možek montiral karnise, jutri dam gor zavese, pol pa pridejo še poličke. Jaz sem že razpakirala kovter in povšterček in seveda že oprala in zlikala vso posteljnino, mi ni dalo miru. Mi bi imeli otročka v spalnici prve 3 mesece, ampak žal ne gre, saj sva se preselila v manjšo sobo, kjer imava samo posteljo in vgradno omaro, za posteljico pa ni prostora. Imava pa še eno normalno posteljo in najbrž jo bova dala v otroško in bom jaz tam spala. Me pa zadnja 2 dni proti večeru noge bolijo user posted image , pa to preživim, samo da me medenica ne. Upam, da si fajn pocartala malo pupo user posted image
Lsica - revica, a takle te matra. Upam, da bo vse vredu z izvidi in da te pozdravijo. Super, da se je jenček obrnil user posted image
Se*, Bumo - lep pozdravček v vaše kraje, moj tast je tud iz tistih koncev doma, jaz pa sem s poroko dobla tipičen prekmursko - madžarski priimek user posted image
Špelka - pozdravčke tudi tebi, upam, da sta s pikico vredu

Neposredna povezava do sporočila: 2291
13.5.2009 19:52:52   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby
Se*, Bumo - lep pozdravček v vaše kraje, moj tast je tud iz tistih koncev doma, jaz pa sem s poroko dobla tipičen prekmursko - madžarski priimek user posted image

user posted image user posted image user posted image
Jaz sem sicer čistokrvna prekmurka, sem pa s poroko tudi dobila priimek, ki vsebuje tipičen ö zraven user posted image Sem kar rabila nekaj časa, da sem s navadila nanj.
Te pa dobrodošla med nami user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
13.5.2009 20:05:58   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mojsonček diham diham diham s teboj!!!!!user posted image user posted image user posted image

jest tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
13.5.2009 20:19:10   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

jest tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Kaj je treba spet dihat??
OK, pa dajmo dihattttttttttuser posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
13.5.2009 20:32:18   
bit

bit - le zate, si me spomnila na ta komad http://www.youtube.com/watch?v=OjnYxvTMofo   user posted image
Joj, pozabljivost - stiskam, stiskam pestke za jutri! Srček bo tika-takal, boš videla! user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmm nič se mi ne odpre....a so zmelkoow....user posted image

meni so oni carji...sploh če si živel na obali in poznaš sceno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2295
13.5.2009 22:33:51   
Lsica
In še navijačice za bit, da jutri ugleda kar si najbolj želi

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lsica -- 13.5.2009 22:34:53 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
14.5.2009 6:19:46   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
14.5.2009 8:19:07   
Serendipity
Jutro,

je že kaj novic o sončku? user posted image

reby - hvala za kofi! user posted image Zdaj grem pa na ta pravo!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
14.5.2009 8:29:58   
hedviga
Reby, Mišmiš, tenkju veri mač za obisk!!!!!!!!
Mala dva se zahvaljujeta za darove, oči se zahvaljuje za čokolado user posted image user posted image

Pujsa Lojza in bikec Anton sta že na poziciji, pujsa je bila že deležna malo mleka, jo je doletel mlečni krst.user posted image user posted image
Moj je komentiral da se morata nujno (seveda tut z dedci) oglasiti spet čimprej...user posted image user posted image
Bova naredila malo večjo zalogo hajnija, za mlade mamice pa radensko user posted image user posted image  če bo po sreči se nam baje konec tega tedna obeta urejanje zadnje terase tako da mogočle ob naslednjem obisku ne bo tako razsulo.

Reby, krasna soba, sam škoda k pol ne bo tolk urejena ko pride dete user posted image user posted image user posted image  Hehehe to je moja tolažba ker sta videli naše razsulo...user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2299
14.5.2009 8:31:48   
Bumo
Jutro....

Rebi, hvala, kot zmeraj...
ina ja, dobrodosla me dnamiuser posted image
mojsonček, dihamo,dihamo,dihamo......user posted image user posted image
lucka, se malo in bomo dali fotke goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?