|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.5.2009 9:44:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
14.5.2009 9:44:39   
MIHAILO
URSA hvala za mnenje..se ena dobra izkusnja mamice in bo ok...sej pravim vceraj sem taka dva primera cula in sem mislila da drugace ne gre...aha ,ja sej potem se zmanjsuje z gh ane...jo enostavno ne isce ,ker je sit al kako

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
14.5.2009 9:44:55   
Urša08
Mihailo pri Nejcu sem mela pri 6 mesecih nekako takole - zjutraj okol 8 mleko, okol 11 sadno kašico oz. zelenjavno, potem pa še okol 14, 17, 20 mleko ter ponoči mleko. To se pravi 5 obrokov čez dan. No seej potem je skoz lažje , ko dodaš še kosilo in spet obrok mleka črtaš, pa daš mlečno kašico zvečer,... sej teli meseci kar letijo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
14.5.2009 9:45:58   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Vreme je za user posted image . Popoldan šibam po nakupih in upam, da mi rata kej za oblečt za krst dobit. Jutri pa upam, da se bom skorajžla in pripeljala do Zbilij. Sem tak zajc šofer. A igrišče na Zbiljah je ograjeno?

urša seveda da se boš skorajžla...dej no ja igrišče je ograjeno sam ni čist zraven kafiča, tko da bomo mal klepetale tam tiste k mamo dva ker ostale bojo najbrž hotle kofico, jest z erikom ni šanse da se usedem ga morm met pa skos na očeh ker drugače gre on kar po svoje, ga sploh ne zanima če je kdo za njim al ne..

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
14.5.2009 9:47:10   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro.....user posted image ...moje dva mulca sta očitno zmenjena kdaj kdo spi in kdaj se kdo dereuser posted image ....samo da mami nima gmaha....dons smo vsi 4je spal v spalnici....Majkl se tut zbuja tko k Erik ob ene 2h zutri in kriči da še sam ne ve zakaj......ko njega zrihihtamo....se Rokso odloči da je čas za hrano cca ob 3-4h zutri.......pol ob 6h galami tastar k gre u službo...pol spet Majkl za vrtec...in pol spet Rokso za hrano....

Mah bomo že....dons se mi nč ne da....tut pucat neuser posted image

napište kej d se zbudim...aja slike od Majcy morm pogledat

joj k bi sebe brala...sam da naš tastar mal kasnej začne galamituser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
14.5.2009 9:47:49   
Urša08
Mihailo namesto obroka dojenja otroček dobi obrok goste hrane, tebi se pa enostavno začne manjšati količina mleka. Je pa res da so si otročki različni kot tudi mamice. Nekatere rade tudi do dveh let dojijo - se crklajo zjutraj oz. zvečer. Kdaj boš pa ti ukinila dojenje je pa čisto tvoja stvar. Ti pa kar zavidam, da ti otroček prespi nočko kljub dojenjuuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
14.5.2009 9:50:33   
MIHAILO
ja sej je logicno...tut ce bi mu zdj devala caj bi manj vlekel,zato se ga pa ne deva,ker ma v dojenju vse..URSA IN TANCI hvala vama...user posted image user posted image user posted image user posted image sej ,ko sem 1x morala dodatek dat sem vidla kak je ziza zlata,ko jo sam ven potegnes in vedno toplo in sveze pripravljeno mleko prteceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
14.5.2009 9:50:35   
Urša08
Kolumbo, tanci hahaha tudi pr nam je tako (razen vrtca) user posted image user posted image user posted image

tanci tud moj ni nč pr mir tako da ga je treba na očeh met. Pa škoda da nimajo kafiča zraven igriščauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
14.5.2009 9:50:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Vreme je za user posted image . Popoldan šibam po nakupih in upam, da mi rata kej za oblečt za krst dobit. Jutri pa upam, da se bom skorajžla in pripeljala do Zbilij. Sem tak zajc šofer. A igrišče na Zbiljah je ograjeno?
ja je ograjeno........kar pridi........bo nejc itak imel družbouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
14.5.2009 9:53:18   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

tanci ja sej so razlicni otroci...patronazna mi je dala list in tam pise pri 5m 3x 250ml,pri 6m 2x 250ml...sej vem da ne gre tko pri vsakem otroku,sam sem mislila,da ce je na flasko da lahko tko nekak priblizno uredis z zizo pa ne...prvi otrok,prvo dojenje in vem sam kar slisim...do zdj sm pa cula same take primere,da pol nocjo flaske in se crkljajo z zizo

veš kaj ti povem, da ste ful face...pr men je drug otrok se pravi drugo dojenje, pa se še zmeri od vas k je to prvič veliko naučim oz. mi kar veliko stvari prav pride k vas berem....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
14.5.2009 9:55:38   
MIHAILO
veš kaj ti povem, da ste ful face...pr men je drug otrok se pravi drugo dojenje, pa se še zmeri od vas k je to prvič veliko naučim oz. mi kar veliko stvari prav pride k vas berem....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
14.5.2009 9:57:40   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

cita-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj če ma tvoja pupa refluks ker se tako zvija pri hranjenju...daj to omeni tvoji P ker te lahko pošlje naprej na preiskave in za to obstajajo zdravila....naša ful poliva sam lepo je brez problema pa me je vprašala če hočem it naprej.

pa je to možno da šele sedaj se to pokaže ker ni bilo nikoli problema sedaj pa že par dni'???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
   [Brisano sporočilo]
14.5.2009 9:59:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
14.5.2009 10:00:32   
rebeka84
iii! kak lepa slika!

Neposredna povezava do sporočila: 2264
   [Brisano sporočilo]
14.5.2009 10:00:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2265
14.5.2009 10:11:42   
simonakr
Kolumbo - a mi lahko v zs pošljep katera bajta je tvoja - naslov al pa opis - da ne bom pri sosed parkirala? user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 2266
14.5.2009 10:12:09   
Čebel@
full lušten vlakec(in Maj seveda tudi)......to je pa neki novega ane?no je res da me že dolgo ni bilo na zbiljah......komi čakam jutriuser posted image user posted image user posted image sem ko mejhen otrok ki se veseli recimo morjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najboljš bi bilo da si da vsaka listek z imenom na prsa da bomo vedele imena-jaz sem itak sklerozna in si ne zapomnim imen(razen od katjuše in tanci)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2267
14.5.2009 10:12:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Kolumbo - a mi lahko v zs pošljep katera bajta je tvoja - naslov al pa opis - da ne bom pri sosed parkirala? user posted image user posted image
jaz vem kje je in imam od kolumbo cifro

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
14.5.2009 10:13:56   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: cita
Pozdravček mamice in vaši sončki,

javljam se res po zelo dolgem času ampak po resnici povedano nimam volje in niti časauser posted image ...

CCCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAA pa kok sem vesela k te vidm, si bla med pogrešanimi.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
   [Brisano sporočilo]
14.5.2009 10:15:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2270
14.5.2009 10:17:14   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Meni tud prosim, jaz bom imela s sabo še ajvy in Rebeko, pa da ne bomo res k sosedom zavile.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
14.5.2009 10:17:22   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KATJUŠA FUŽINE SO POSEBNA POKRAJINAuser posted image ....ČE V ZBILJAH RABIŠ POTNI LIST...RABIŠ NA FUŽINAH OROŽNEGAuser posted image user posted image user posted image ...mal se hecam, Rebeka ne me resno jemat

hahahahhah

Neposredna povezava do sporočila: 2272
14.5.2009 10:17:56   
Onasiss
3 bajte pred Barko - rumena fasada...joj še balone morm najdt

Kakšno BARKO?user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2273
14.5.2009 10:19:30   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

A se kera še slučajno spomni kaj rabim za potni list za ta malo?Slike mam......kaj še?

nč druzga, sam še dinarčke

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
14.5.2009 10:20:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

A se kera še slučajno spomni kaj rabim za potni list za ta malo?Slike mam......kaj še?

nč druzga, sam še dinarčke
vse drugo dobiš na občini,ti samo denar vzemi s sabouser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?