Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 8:13:06
|
|
|
|
Čebel@
|
claud!......slikice so v albumu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 8:28:45
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce Hvala za kavico, prov paše pokofetkat, mam čas ker se je mala odločila še malo potegnt. Dojenje trenutno gre ampak bomo vidl kako bo dons! Ej punce vam pa pozne večerne ure prov pašejo za klepetat, sm komej čez pršla ste mele tolk za povedat da groza! Klepetulje!!! Majchy - men ura ustreza, ti mi sam še povej v katerem koncu domžal te poberem in ali boš vzela s sabo voziček. Prostorsko bo že zanima me samo zaradi vremena ko je pa tako Se pravi v vsakem primeru vremena pri Kolumbo, Veliko energije s sabo k bomo ograjo delal , pa sonce - hm ja naš avto bo pripeljal samo 2 sončice in 2 raglje - bomo slupaj odgnale oblake
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 8:31:17
|
|
|
|
Čebel@
|
simona.......bbova probali voziček stlačit v avto,če pa ne bo šlo,bom pa samo podvozje za lupino vzela
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 8:33:51
|
|
|
|
simonakr
|
Majchy - kje te poberem!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 8:38:48
|
|
|
|
Čebel@
|
simona imaš ZS
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 8:53:07
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona imaš ZS enako
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 8:56:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
dobro jutro... REBEKA identicno situacijo imamo spat ob 21:30h zbudit ob 6:30h tko vsak dan...se smeji,brca in potem okrog pol9h zaspi jaz pa itak ,da ne morem vec... MAJCHY ZA SEZNAM UZ KOLKOV 27.5. PREGLED V NEFROLOSKI 26.5.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 8:59:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Dobro jutro! kako ste kaj spale, ja mi spimo tam nekje od 21.30 pa do 06.30 pol je ena ura smejanja, pol gre uroš nazaj spat, jaz pa sem preveč razbujena da bi lahko šla. Zdaj grem malo pospravit. pr nas se je florjan glih zbbudu benjamin še spi spat sta šle nekje 21:15 jst sem vstala 10 min nazaj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:12:09
|
|
|
|
tanci29
|
MAJCHY-za en mesec nimam mer...mam sam za 7 tednov 4700g in 56cm
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:13:15
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Dobro jutro! aljaz aja, jaz pa nemrem vec....spal od 19:00 do 3:00, se najedel, pa pol ob 6:00 budnica, jedel, pol pa sem ga dala k sebi v pojstlo, je brundal, jaz pa napol spala zraven, pol se je pa ob 7 navelical da se mora sam s sabo menit pa sva se malo cartala, zdaj pa spi... vreme gnilo, dobro da imamo vsaj balkon, da pride do friskega lufta....mogoce bova pol sla kaj ven, ce bo boljse.... se 26 ur do srecanja!!!juhuhu se ze veselim, da vas vidim
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:16:03
|
|
|
|
tanci29
|
no dobr jutr še od mene mi smo spal ponoč ...opajade...erik je mel spet nočne pohode...sej ne vem več a ga nej kr u postli pustim da se dere al ga nej nosmo sm pša ke po stanvanju da je tih...ni mel nočnih mor, ne vem mogoče zarad cepljenja, ker načeloma lepo spi mala ma čist zabasan nos, je k en star dedec k diha....no prej sva ga uspele nekak spucat me zanima za kolk cajta...zdej pa vriska k nevem kva simona-joj tole tvoje dojenje...k bi erika gledala isto sranje sam da ma lulčka
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:17:12
|
|
|
|
brkn83
|
dobro jutro. Kako ste kaj? Mi smo imeli lepo prespano noč. Smo spali od enajstih pa do osmih. Zdej se bova pa počasi zrihtala in šibava v trgovino
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:18:19
|
|
|
|
tanci29
|
KAJ DAJATE SVOJIM ZA JEST DA TOLK DOLG SPIJO
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:18:56
|
|
|
|
MIHAILO
|
ENO VPRASANJE IMAM.... tiste ,ki dojite...do kdaj bote dojile svoje otroke...jaz sem vcearaj videla primer,ko je fantek star 13 mesecev in se vedno hoce zizo...ponoci se zbuja i se crklja z njo in pa zunaj mamico vlece za majco...pa se dost takih primerov poznam,da jih je tesko potem odvaditi...zato sem razm da pri 5.mesecih,ko bom zacela z uvajanjem gh,da bi si mleko crpala in dajala po flaski,da se pocasi odvajato zacne od zize...bom pa crpala dokler bo mleka.pa tak ,ko berem o recepti za kasice gre tut v njih mleko,tko da bom tam dajala...sej pol pri 5m ne je tako pogosto mleko kot ga zdaj,naj bi imel 3obroka,sam ce je pa po zizi jih imajo pa vec ane ker se pol crkljajo...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:25:58
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ENO VPRASANJE IMAM.... tiste ,ki dojite...do kdaj bote dojile svoje otroke...jaz sem vcearaj videla primer,ko je fantek star 13 mesecev in se vedno hoce zizo...ponoci se zbuja i se crklja z njo in pa zunaj mamico vlece za majco...pa se dost takih primerov poznam,da jih je tesko potem odvaditi...zato sem razm da pri 5.mesecih,ko bom zacela z uvajanjem gh,da bi si mleko crpala in dajala po flaski,da se pocasi odvajato zacne od zize...bom pa crpala dokler bo mleka.pa tak ,ko berem o recepti za kasice gre tut v njih mleko,tko da bom tam dajala...sej pol pri 5m ne je tako pogosto mleko kot ga zdaj,naj bi imel 3obroka,sam ce je pa po zizi jih imajo pa vec ane ker se pol crkljajo... ne delej tega k se ti bo zmešal...sej ti že zdej spi celo noč,mogoče se ne bo potem ponoči cartal...otroci so si različni...jest sem erika dojila 8-9mesecev pol se je pa sam odstavil, pol pa itak ni hotu nobenga mleka več pit...ampak pomoje se je odstavil zato ker sem bla noseča, pa itak mu nikol ni blo gleh kej ful za zizat... jest bom dojila dokler bo hotla...no ne mislm tam do dveh let ampak do enega ziher če bo vlekla pa če me ne bo pojedla z zobki
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:27:43
|
|
|
|
tanci29
|
mihailo-kje si prebrala da ma otrok pr petih mes. 3 obroke...a misliš če ostale že dajaš gh al kako?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:27:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 MAJCHY-za en mesec nimam mer...mam sam za 7 tednov 4700g in 56cm bom dala to pod 1,5 meseca-če ti je prav
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:29:17
|
|
|
|
|
Pozdravček mamice in vaši sončki, javljam se res po zelo dolgem času ampak po resnici povedano nimam volje in niti časa ... 1.mesec 3540 51cm 2.mesec 4580 53cm naslednji pregled pa imamo 20.05 in takrat dobimo prvo pikico...joj kk mi je že sedaj hudo ko bo tulila kot sirena Včeraj smo imeli ultrazvok kolkov in sedaj smo brez širokih planičk ...drugače imamo pa full problem pr hranjenju ne vedno ampak zelo pogosto kadar ji začnem dajat mal potegne potem pa joče ko ne vem kaj kot da jo iz kože dajem in to sigurno do pol flaše pol pa je lepo nimam pojma zakaj men je tk hudo ko res fullll joka ..spanje ponoči zadovoljivo ne spimo celo noč v kosu ampak recimo da vsaj enkrat zbudimo vmes včasih pa tudi večkrat spat pa gre vsak dan najkasneje do 18:30 ker ne more več zdržat...spanje čez dan je misija nemogoče ja za 30 minut pa to je že veliko...v vozižku ne bi več ona ležala ko pa jo imamo v rokah pa tudi samo pokonci in sem jo dala torek v varstvo za urco in pol dokler je spala je bilo vse ok pol pa jok in jok dokler nisem prišla vidimo da ati tudi ne velja več dolgo...sedaj je mami zakon...sej ni čudno sej sva pa tudi večino časa sami...pač služba od mojga je taka Aja danes bom pa klicala njeno zdravnicu če se lahko prideva še enkrat pokazat zarad ušeskov ker men se zdi da še vedno ni ok ...pa tisoč problemov z Lauro pa še kaj bi se našlo...posledica vsega pa da se še z mojim kregava kr neki brez veze to pa zato ker sem skoz sama...pač brez veze res Hvala za sms Katjusa in za skrb...nisem pa vas brala ker se je ponovno vkopla ena sirenca lakota kliče...obljubim pa da se še javim... papa
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:29:32
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 MAJCHY-za en mesec nimam mer...mam sam za 7 tednov 4700g in 56cm bom dala to pod 1,5 meseca-če ti je prav ja ok, sej zato sploh nisem pisala teh mer ker nisem vedla a se to upošteva al ne, al mamo samo polne mesece...no meni je ok kakorkoli boš naredila
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:33:19
|
|
|
|
tanci29
|
cita- ...kaj če ma tvoja pupa refluks ker se tako zvija pri hranjenju...daj to omeni tvoji P ker te lahko pošlje naprej na preiskave in za to obstajajo zdravila....naša ful poliva sam lepo je brez problema pa me je vprašala če hočem it naprej.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:36:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 MAJCHY-za en mesec nimam mer...mam sam za 7 tednov 4700g in 56cm bom dala to pod 1,5 meseca-če ti je prav ja ok, sej zato sploh nisem pisala teh mer ker nisem vedla a se to upošteva al ne, al mamo samo polne mesece...no meni je ok kakorkoli boš naredila bom popravila.......ja fora je da imajo vedno točno na polni mesec pregled......važno da jih merijo in tehtajo,pa da imamo nekje vse to napisano za primerjanje
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:36:48
|
|
|
|
rebeka84
|
joj moj Uroš tudi full poliva in to skoraj po vsakem obroku! hvala bogu se ne joče in lepo je. naj bi jokali če imajo poškodovan požiralnik od polivanja.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:37:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
tanci ja sej so razlicni otroci...patronazna mi je dala list in tam pise pri 5m 3x 250ml,pri 6m 2x 250ml...sej vem da ne gre tko pri vsakem otroku,sam sem mislila,da ce je na flasko da lahko tko nekak priblizno uredis z zizo pa ne...prvi otrok,prvo dojenje in vem sam kar slisim...do zdj sm pa cula same take primere,da pol nocjo flaske in se crkljajo z zizo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:39:12
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro! Tudi mene zanima recept za nočno spanje sem ga res potrebna cita Mihailo jaz nameravam dojiti do enega leta, seveda če bo šlo. Nejca sem 9 mesecev, potem sva pa nehala. Ni blo več mlekeca ampak sva pa nehala brez problemov. Pri petih mesecih otročki nimajo samo treh obrokov, vsaj moj jih ni mel. Midva sva začela z uvajanjem goste hrane in tako nadomestila en obrok mleka. Če si misliš črpati si boš samo dodatno delo naredila. Saj dojenje se bo zmanjševalo ob dodajanju goste hrane. Samo moje mnenje.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 9:41:48
|
|
|
|
Urša08
|
Vreme je za . Popoldan šibam po nakupih in upam, da mi rata kej za oblečt za krst dobit. Jutri pa upam, da se bom skorajžla in pripeljala do Zbilij. Sem tak zajc šofer. A igrišče na Zbiljah je ograjeno?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?