MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 a ma mogoče kera kkšno dobro idejo, kaj kupt eni punci, k ma 18.rojstni dan??? gre se namreč za sestrično od mojga , je ful luštna, daje velik na videz in največja dobričina in dobrega srca... sam za 18 let morš dat neki za spomin, pa že cel tedn premišljujem, pa se še nism nč domisnla, zato se obračam na vas... k drgač bom kr znorela... nimam prov nobene ideje, no..katastrofa... hmmm - ko je imela sestra od mojga 18. nisem vedla kaj bi, ni tipična punca - malce fantovska, pa sva ji na koncu kupila (nič presenetljivega) komplet verižice, zapestnice in uhančkov - bila je presrečna, sama sem dobila uro - imam jo se danes, čeprav je zdelana od vseh let a je ne dam...drugače pa nimam idej, aja, bivša sošolka je dobila izlet v pariz za 2 osebi za 4 dni pa denar in si je tam kupila prstan za spomin...sam seveda je vse odvisn od proračuna, ki ga imas... sj to je problem...k neb rada ene zlatnine kupovala, k to ji bo že fant kupu pa njeni starši, pa neb pol rada še jst...sj zato mi je pa tok težko izbrat, kaj kupt-že bi hotla zlatnino, mi neb bil tak problem... , mah, ne vem...sm že skor obupala, no...najraj bi ji dala kr 100€ v kuverto, sam to mi je pa spet tok neosebno... zdj grem pa župco pojest, k sm si jo skuhala (uno iz kocke, pa en umešan jajček not), do kosila je še daleč-šele okol treh, k pride dec domov-sm se odločila, da bova kr mal piščančka, krompirček pa solatko jedla...