Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 13:45:09
|
|
|
|
katrinka
|
blueeyes - hvala za čestitke, ja lepo praznovanje - mi trije na morju, nič več nisem rabila jah slikce sm pa res ukradla - sej sm priznala, sam k se od včerajk od dveh nobena ni javila pa sm rabla nekaj da vas privabim nazaj ja tale tvoja patronažna je pa res cudna - upam da jutr pride s tehnico lisica - super za obrat tvojga dojenčka upam da se bo vnetje cim prej popravilo in vrjamem da te je pregled bolel ja tipčki so bli bolj za očke, papica pa za dušo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 13:52:08
|
|
|
|
katrinka
|
Za tiste z groznimi taščami in za ostale za malo heca.... MALO HUMORJA O TAŠČAH !!!" Pride pogrebnik domov, vse zmučen. Pa ga vpraša žena: Zakaj si pa tako zmučen? Ste imeli dosti pogrebov? Pa pravi pogrebnik: Ne, samo enega. Ga žena vpraša: Zakaj si pa potem tako zmučen? Ker smo pokapali neko tečno taščo, pa so ostali ploskali, tako, smo mogli desetkrat ponavljati! "Zakaj si tako žalosten? Kaj se je zgodilo?" vpraša Lojze prijatelja Marka. "Oh, moja tašča je umrla!" "Moje iskreno sožalje," reče Lojze. "Hvala. Veš, mene je govor župnika tako pretresel. Rekel je, da bomo v nebesih spet skupaj." Gre tašča na obisk k hčerki, pa jo vmes ulovi en fajn naliv. Vsa mokra se priplazi do hiše in pozvoni. Odpre ji zet in reče: Ja, gospa, kaj pa vi v takem vremenu zunaj??? Pejte hitro domov!! In zapre vrata... Snaha obišče taščo v bolnici. Tašča ves čas pogovora stoka in joka: "Umrla bom!" Snahi je naenkrat dovolj in reče: "Če je bilo doslej vse po vaše, pa naj bo še to!" Hiša gori. Hrabri mož steče v hišo in privleče sina ven. Nato gre spet noter in prinese ženo.Potem gre še enkrat in privleče psa. Potem gre še enkrat in pride prazen ven, pa še enkrat tako. Gasilec ga čudno gleda in vpraša kaj zaboga počne. On pa : Taščo obračam! Mladoporočenca živita v isti hiši kot tašča. Nevesta je bila vajena malce dlje spati, počasi popiti kavo... Nekega jutra začne tašča: "A veš da vse punce tvojih let vstajajo zgodaj. Ob tej uri imajo že kosilo skuhano in vse pospravljeno. Ne vem kaj je s tabo." Pa reče nevesta vsa zaspana: "Ja draga tašča, tudi gospe vaših let so že vse pod zemljo, pa vam tega nikoli ne očitam."
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 13:53:26
|
|
|
|
Anonimen
|
kako misliš da bi moja tašča odreagirala če bi ji dala to za prebrat?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 13:57:26
|
|
|
|
katrinka
|
za tvojo po pravic ne vem, za mojo po tkole - počas ji ze materiala za sinfat mene zmanjkuje, s temle bi mela pa za dober mesec tko da po mojem bi bla vesela
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 14:00:18
|
|
|
|
bjondi
|
Katrinka teb pa ne zmanjka dans idej kako nas gor obdržat ...ma pišuka tiste fotke s hrano so tud sam za rajcat kakor desci...sej sem že jedla dans čokolešnik pa prejle še makarone z bolonjsko sam bi še kr kej sedl...kak zrezek...mmm...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 14:09:28
|
|
|
|
katrinka
|
bjondi - veš, sm ugotovila da je tole tud dobra vrjanta da odmislim vse slabo jaz sem tud pred uro in pol bila na malici a bi z veseljem še kaj pojedla...npr. kumarice in paradižnik v solati z mocarelo in velik kkkkisaaaaa
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 14:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
no k smo že pri željah jaz pa kakšno sadno kupo k bi bilo ful velik adja pa ful velik sladoleda ok kdo bo zdej to prinesel?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 14:21:33
|
|
|
|
bjondi
|
Ne govor ...kr sline mam pa se mi ne da riti prevzdignt...ma jz sploh lačna nism ,sam jedla bi pa kr naprej...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 14:22:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej to je to k tud če se napokaš bi čez 5 minut še zmeri lahk kej v usta dala čist tko sproti
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 14:37:51
|
|
|
|
bjondi
|
Ja pa v bistvu sploh lačn nisi ...mene so same oči...pojem pa tud tok k mi daš...pol pa za kosilo še moža silm z repetejem pa da naj še mal poje...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 14:43:15
|
|
|
|
katrinka
|
jaaaaaaaaa - sadna kupa...njami zdej grem pa res v trgovino po jagode takoj po sihtu!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 14:52:39
|
|
|
|
Anonimen
|
katrinka zdej smo ti pa nardile štalo a sej jaz tud premišljujem al bi en jabolko stisnila ampak k mi bolj diši breskov kompot matr sm pred težko odločitvijo dejte mi še enkrat povedat kje v ljubljan majo velike sadne kupe? k že tok dolg cajta nisem hodila po centru da me je kr groza
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 14:59:21
|
|
|
|
katrinka
|
ja.....zdej mi gre po glavi sam jagode, banane in malo smetane.... velike sadne kupe - oziroma vse porcije - bivša samsara sedanji cacao na presernovem trgu - med lekarno(apoteko) in ljubljanico....ob nabrežju
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 15:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
aha že vem kje no evo jaz pa zdele jabolko glodam pol pa k bo tamavči doma se bomo pa na kompot spravil
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 16:46:26
|
|
|
|
katrinka
|
no pa se pocasi pripravljam za odhod v MŠ - DANES IMAMO PRVO IN DRUGO PORODNO DOBO
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 20:16:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Blueeyes, ti pa maš energijo, še za peko kruha. A niso rekli v MŠ, da ko prideš domov sam menjaš posteljo...in počivaš. Dobro se držiš. Pa Gaja, pridna ponoč? Se doji? Tale tvoja patronažna je pa tud no svoj kaliber. ma ne morš skoz sam ležat.. sej boš vidla k boš rodila.. prve dni že, pol pa ne gre več.. Gaja je k vreme.. en dan pridna ponoč, se zbuja na 3-4 ure, drug dan cel in naju zbuja na slabo urco... tko da ... razpoloženje niha doji se skoz... joške mi bo raznesl... mleka tok da lahko še medvede podojim naokrog me prov zanima kaj bo jutr rekla patronažna, če bo mela kakšen izgovor... pa upam da spet ne pozab tehtnice vici o taščah dobri... sem se nasmejala... evo ena za spomin na stare čase ko sem vam delala skomine (za vse okuse, sadne in čokoladne)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.5.2009 21:23:41
|
|
|
|
PapuaNG
|
no, pa da se še tukaj pofočkam. Sem že na vrhu seznama za rodit Ampak se nam še ne mudi. Danes spet opravili ctg, tamal spet spal, tako da je G rekla le, naj spremljam gibe. Kaj morem, če je bolj nočni tič No, vseeno upam,da bo po porodu ravno obratno in ne bo preveč ponoči strašil, ker sva oba z mojim bolj spalca in rada dolgo spiva. Zadnje noči so mi pa hemoroidi preglavice povzročali, da sem se zbujala na par ur od bolečine, ampak gre k sreči počasi počasi na bolje. Ampak to pa res-ta bolečina se lahko primerja le z zobobolom...ko kar ne preneha. No, pri zobobolu vsaj tablet vzameš, tukej pa ne moreš praktično nič. Samo ležat in čim manj obremenjevat rit. Človek si sploh ne predstavlja, da praktično pri vseh premikih telesa napenja rit Sem že skoraj preležanine dobila...ko bi vsaj na trebuh lahko legla...tako pa samo z enega boka na drugega...upam, da zadeva ne bo šla še na slabše. No, se vsaj PDP bliža...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.5.2009 7:38:08
|
|
|
|
šivilja
|
Dones sem pa prva - DOBRO JUTRO!!!! PapuaNG - revica, popolnoma sočustvujem s tabo. Poznam te probleme, vendar so tokrat hvalabogu v meji normale. po porodu pa prosi za svečke proti hemoroidom, meni so zelo pomagale (pa še lažje greš na blato in ne rabiš odvajal po porodu in ubiješ dve muhi na en mah), pa mazilo modolex lahko uporabljaš, ampak vse na žalost šele po porodu, prej pa nič. obstajajo pa še eni robčki (imajo jih v DM), ki malo hladijo in lajšajo te težave. kot vidiš sem strokovnjak na tem področju - upam da ti bo čim prej odleglo. Ja, Cacao ima res odlične kupe, kaj ko bi se spet kaj dobile, imate kakašne predloge kdaj. Zdaj si grem pa zajtrk narest - hruška, jagode in banana z jogurtom. Mnjami! No, saj se prek že tud višnjev žepek pojedla, ampak pustmo to.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.5.2009 7:52:06
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro lublanske nosečke blueeyes - te gaja kar zaposli a ne ti pa vrjamem, da ne moreš sam ležat, sama sem taka da ne morem, je moj vceri v MŠ na to temo reku, da bom že v P začela pospravljat, sem mu namenila tok grd pogled, da je hit nehu papuaNG - ja, prva si na seznamu in od prve čakam novico...razen, če te katera ne prehiti...haha ja tile hemoroidi pa znajo bit zoprni, upam da se ti bo kmalu pocajtalo sivilja - ja mitting spet, bila bi odlična ideja, jaz takole predlagam: MITTING LJUBLJANSKIH NOSEČK IN LJUBLJANSKIH MAMIC v torek 2.6.2009 ob 16:00 v Cacau - bivša Samsara če ima katera kakšen drug predlog, naj kar napiše: 1. Katrinka 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.5.2009 8:00:44
|
|
|
|
MONY25
|
a ma mogoče kera kkšno dobro idejo, kaj kupt eni punci, k ma 18.rojstni dan??? gre se namreč za sestrično od mojga , je ful luštna, daje velik na videz in največja dobričina in dobrega srca... sam za 18 let morš dat neki za spomin, pa že cel tedn premišljujem, pa se še nism nč domisnla, zato se obračam na vas... k drgač bom kr znorela... nimam prov nobene ideje, no..katastrofa...
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.5.2009 8:04:54
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 a ma mogoče kera kkšno dobro idejo, kaj kupt eni punci, k ma 18.rojstni dan??? gre se namreč za sestrično od mojga , je ful luštna, daje velik na videz in največja dobričina in dobrega srca... sam za 18 let morš dat neki za spomin, pa že cel tedn premišljujem, pa se še nism nč domisnla, zato se obračam na vas... k drgač bom kr znorela... nimam prov nobene ideje, no..katastrofa... hmmm - ko je imela sestra od mojga 18. nisem vedla kaj bi, ni tipična punca - malce fantovska, pa sva ji na koncu kupila (nič presenetljivega) komplet verižice, zapestnice in uhančkov - bila je presrečna, sama sem dobila uro - imam jo se danes, čeprav je zdelana od vseh let a je ne dam...drugače pa nimam idej, aja, bivša sošolka je dobila izlet v pariz za 2 osebi za 4 dni pa denar in si je tam kupila prstan za spomin...sam seveda je vse odvisn od proračuna, ki ga imas...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.5.2009 8:15:04
|
|
|
|
BOOMER
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka dobro jutro lublanske nosečke blueeyes - te gaja kar zaposli a ne ti pa vrjamem, da ne moreš sam ležat, sama sem taka da ne morem, je moj vceri v MŠ na to temo reku, da bom že v P začela pospravljat, sem mu namenila tok grd pogled, da je hit nehu papuaNG - ja, prva si na seznamu in od prve čakam novico...razen, če te katera ne prehiti...haha ja tile hemoroidi pa znajo bit zoprni, upam da se ti bo kmalu pocajtalo sivilja - ja mitting spet, bila bi odlična ideja, jaz takole predlagam: MITTING LJUBLJANSKIH NOSEČK IN LJUBLJANSKIH MAMIC v torek 2.6.2009 ob 16:00 v Cacau - bivša Samsara če ima katera kakšen drug predlog, naj kar napiše: 1. Katrinka 2. BOOMER 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. jest sem not - bom mal počastila, mam naslednji dan glih lepo okroglih 30. Lokacija pa potrjeno naj naj naj po velikosti kup pa sadnih kombinacijah. Sva šla s študentom zadnjič, pa je blo kar dost v akciji za mizo katrinka - ja deci so se neki včeraj skup vzel, moj je non stop neki komentiral pa vice pokal....jao kaj šele dons, moj je neki cmizdil, da so guni porodni diasi kao brez veze???? V bistvu ga je blo pa že dan prej po moje strah Punce, držte se, če kej špika pa bode, to je ziher od tega k vremena!!! preventivno v pisarne hodim ob 11ih (ker grem direkt na kosilo da sem bliz hrane non stop )
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.5.2009 8:41:24
|
|
|
|
katrinka
|
boomer - sam res so bli tile deci včeri cist naspidirani, moj je take vn metu da al sm se smejala al pa konc grdo gledala - a veš k je rekla kakšni naj bodo copati ker je pri kopalnici mokro - no moj pa takoj, da sm itak tok zmešana da bom sla to pospravljat in podobne, pa da ni fer da deci nimajo tv k cakajo, da bo sabo kr računalnik privleku pa take...a ja, pa da ne bo isku po celi bajti cunj zame in bo kr mojo mami k nama naselil da bo ona vse to uredila in seveda ga crkljala prav en velik otrok je drugač pa slike včer niso ble nč tko nazorne - danes bodo a ne a ja - kaj je mislila s tistim k je pr vama rekla, a vseh 6 jih je aja - ana - a si bla včeri vim - kje se potepaš
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.5.2009 9:15:32
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! no jaz 2.6. pa res ne morm k mam takrat cepljenje za tamavčija in bo pol ful bogi po cepljenju in se bo hotel sam stiskat tko da ta dan res ne morm mony25 če da ful na videz bi mogoče kak tak kozmetični kovček,jaz sm od kolegice dobila ta kovček in notr v kovčku ma skrit žepek za kake slike pa tko
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.5.2009 9:42:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi pridem na meeting Sam zakaj pa ne nič prej?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?