|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
7.5.2009 12:05:27   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica

Celjanke!

A poznate v Celju kakšn servis za kolesa? Moram namreč popraviti zavore, da se pol delamo Tour de Savinjska.

Hvala!!

Servis za kolesa ... ima moj prijatelj na Mariborski cesti, nasproti Interspara in Planeta Tuš, v trgovini Trgo avto.

Punce, še velja "piknik" z otročki okrog 15.maja? Da ne pozabimo user posted image .

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
7.5.2009 12:44:01   
Zanica
Joooj, a mi prosim pošlješ tel. če imaš? Lahko na z.s.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
7.5.2009 14:10:49   
žanek
Zanica, imaš ZS.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
7.5.2009 14:33:58   
barika
Jančika, potem ti je pa oproščeno, je verjetno moj že cel mesec prej pesti stiskal za pjeba user posted image , čeprav je včeraj izjavil, da vidi punčko, ampak je bilo preveč očitno.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
7.5.2009 21:46:35   
Jančika_
Barikauser posted image .

Ja, kaj je zdaj s piknikom?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
7.5.2009 22:23:14   
HuAnita
Piknik - torej prihodnji vikend nekje? Celjska koča ali kar v mestu?

Tetta beta - že zbiraš naročila za Ikeo? Prosim na ZS mi pošlji tvojo št., da te zvrcnem, če lahko. hvala

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
8.5.2009 22:57:35   
teta beta
Huanita, kolikor sem videla na netu, imajo belo varovalo, prozornega pa menda ne. A pride tudi ta v poštev ali samo prozoren? Pošlji mi sms jutri. Tule je pa ta http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30099293 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
9.5.2009 23:05:05   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Aja, mavo, včeraj sem pa videla tvoja dva korenjaka, ko sta šla po neko reč na pošto. Pikec se kar zgubi v naročju tvojega hrusta, madona! Luštna sta bila.

O, hvala. Ja, zdaj kar sama okol hodita, veliki in mali M.user posted image  Mami pa dela. Drugače pa res nimam več veliko časa tu gor hodit in kaj pisat, ampak čekiram pa stalno, ker me zanima kako je kaj z vami nosečnicami. Bariko sem včeraj v živo vidla, tebe pa niti slučajno ne srečam več, odkar ste se odselili iz sosednje ulice. Ampak nikjer ne zasledim, kaj boste imeli, a bo punčka al fantek? Ma nekaj časa nisem nič brala, zdaj me pa res zanima, ali že kaj veste.

Naš mali M. bo pa jutri star eno leto. Gremo v Loko na piknik za cel dan. Sej ne morem verjet, kako hitro se vse odvija. Še malo, pa me bo preraseluser posted image  Drugače pa pri nas nič novega. Za stanovanje še nismo nič izvedeli, če smo ga dobili, smo pa izvedeli, da nismo sprejeti niti v en ljubljanski vrtec, kamor sem dala vlogo. Od 7 uprav vrtcev je na najvišjem mestu čakalne liste na 221. mestu, zmagovalni pa je vrtec Ciciban, kjer je uvrščen na 413. mesto čakalne liste. Še dobro, da imamo našo privat varuško.
Uživajte, pa lepo nedeljo.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
9.5.2009 23:13:56   
Naty*Taja

IZVIRNO SPOROČILO: mavo

. Od 7 uprav vrtcev je na najvišjem mestu čakalne liste na 221. mestu, zmagovalni pa je vrtec Ciciban, kjer je uvrščen na 413. mesto čakalne liste. Še dobro, da imamo našo privat varuško.
Uživajte, pa lepo nedeljo.

Ja, in v čem je potem pomen zakona o pokritosti javnih vrtcev in šol v naši ljubi SLo? Ma en k... je res, kar se moreš tam za tale strokovni izpit učit!! Tam učijo, da mora država in lokalne skupnosti ustanovit toliko vrtcev, da lahko VSi starši izberejo ustrezen program za svojega otroka!! Ma ja de!! Potem bi pa še ukinjali ono brezplačno za drugega in nadaljnjega...sej nimajo veliko stroškov, če jih večina sploh zraven ne pride!!

E Mavo, vse naj naj malemu za prvo svečko. Ja, se kr mal okrog obrneš in že gredo v šolo...naš konkretno čez dve leti! Kako hitro bo to tu! Drugače pa mislim, da bodo pri celjskih čvekah v večini fantje...za potešit firbec! user posted image Naš že ima eno jajčko v modniku, tak da ne more punčka ratat! user posted image

Evo, mi že mal seka, grem raj spat... Lahko nočko

MONTIGNAC

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
10.5.2009 10:29:06   
skuštrana
Piknik - mi pridemo, pa kjerkoli že bouser posted image Kaj pa prinesem?

No, morda pa Janči dvigne povprečje in so tokrat naredili luliko..držim pestiuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
11.5.2009 13:34:39   
Jančika_
Glede na hud naval in navdušenje predlagam za srečanje kar Kajuha; recimo v soboto ob štirih? Tolk da se malo vidimo.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
11.5.2009 14:17:17   
žanek
Srečanje ... mi tudi pridemo, kjerkoli bo, kar vsi 4je user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
11.5.2009 16:22:24   
skuštrana
jANČIKA, SE strinjam. Mi pridemo.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
11.5.2009 20:54:13   
teta beta
Kajuh kje, a tam v parku ali na igrišču vrtcu? Verjetno bomo tudi mi uleteli (jaz + otroka). A ostale boste tudi z možeki ali kako? 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 4239
11.5.2009 21:19:38   
Jančika_
Kajuh - na igrišču pri vrtcu. Vhod je zdaj samo od strani (proti Savinji), ker rihtajo tisto ploščad pred gimnazijo, kjer je sicer vhod. Jaz upam, da bom uspela še atija privlečt, drugače bom pa sama z otrokoma. Joe ima tisti dan delovno soboto in zna bit, da se bo nažrl pogleda na šolouser posted image .

Zdaj samo gruntam, če je to ob sobotah sploh odprtouser posted image . Se ne spomnimuser posted image .

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
11.5.2009 21:39:35   
nemrak
user posted image user posted image ,
vrtec pri Kajuhu je odprt vsak dan, tudi ob vikendih. Preverjeno, saj smo tam redni gostje user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
11.5.2009 21:51:25   
Jančika_
Nemrak, hvala! Saj se mi je zdelo, ampak zadnje čase za vikende nismo nič tam, pa nisem bila ziher. Torej velja.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
11.5.2009 22:51:43   
katja_p
Držim pesti, da vas kak dežek ne prežene v soboto.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
12.5.2009 6:37:57   
Naty*Taja
Načeloma smo tudi mi za - če bomo bomo vsi štirje. Morem pa še pri možeku preverit za morebitne drugačne plane.

Katja, a ti pa nebi prišla, al kako? pa Bethany mal podregi...

MONTIGNAC

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
12.5.2009 8:14:37   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Načeloma smo tudi mi za - če bomo bomo vsi štirje. Morem pa še pri možeku preverit za morebitne drugačne plane.

Katja, a ti pa nebi prišla, al kako? pa Bethany mal podregi...

Js imam v soboto popoldne pikbik na Šmartinskem s pevci. Tako da žal ... bom pa Bethany mal podregnila, če ima čas.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
12.5.2009 8:21:17   
barika
Če me bo moj razjezil, pridema še midva s tamalim. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
12.5.2009 9:11:26   
HuAnita
Aloha. Moj menstrualni koledarček - kot vse drugo tudiuser posted image user posted image user posted image  sicer za soboto napovedujejo M, ampak 99 % uletimo
Pa ne me zdaj obsojat, ampak vedno kaj uleti, lahko da bom tudi dežurna v službi, to pa izvem šele v petek
Imam pa trden namen

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
12.5.2009 21:10:03   
skuštrana
Huanita, huanita, daj ti ta tvoj menstrualni koledarček nekam pošlji..Nemoj da budeš partybrejkeruser posted image

Sem hotela še nekaj napisat pa sem že pozabila kaj...itakuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
12.5.2009 21:37:55   
Janeja
Malo tudi jaz računam na to, da se vidimo. Dvomim pa, da bomo vsi 4je.
Jana spet nekaj hudo matra, pa nisem prepričana ali je še vedno alergija (čeprav naj bi bil ozdravljen), ali pa ima samo prehlad. Revež ful kiha in smrka, pa učke ima rdeče in solzne,... user posted image   Peter pa je itak v glavni sezoni svojega senenega nahoda in se na polno izogiba travi. Ja takle imamo pri nas, ko se začnejo najlepši dnevi, pa vsaj eden not čepi zaradi alergije. user posted image    Verjetno torej prideva samo midve z Leo.

A mislite kaj nosit, ali bo tole samo ena taka čvek in igralna varianta?

Neposredna povezava do sporočila: 4249
12.5.2009 21:41:22   
Jančika_
Janeja, jaz bom mela s sabo tolk, kot mam ponavadi, če gremo za cel popoldan ven, pač kako sadje, štručko, kaj za popit. Edino mogoče bom spekla pecivo, če mi res pridejo v četrtek kuhinjo zmontirat. 

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.