Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 23.4.2009 10:13:23
|
|
|
|
lunca2
|
Jaz jih ne zbiram jih imam odveč če katera rabi.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 23.4.2009 10:26:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 špelina, smo zalaufal, smo. pa morem rečt, da smo šele zele 2 dni ornk fertik, da ima samo še mal gosti smrkelj notri, pa ga za vsak slučaj ščistim še, da ne bo spet se ponovilo. hvala za pomoč, res. Glavno, da je mali srčici pomagalo Tudi pri nas spet maufa inhalator Ponovno bronhitis... spar nalepk mam kokr češ, hvala preveč zapravljam nell, kr crkljajte se. kam greste kaj za prvi maj? Glede na to, da ima mala norice, smo priklenjeni na dom. In čakamo na norice še pri Gregcu...
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 23.4.2009 16:16:51
|
|
|
|
lunca2
|
Jz rabim OMV nalepke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2009 16:32:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 28.4.2009 9:36:04
|
|
|
|
lunca2
|
Po TV so rekli, da konca maja. Uroš pa je rekel, da se še ne ve neč ali bo to res ali ne?
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 28.4.2009 12:27:24
|
|
|
|
_andreja_
|
živjo punce se opravičujem ker takole vletim v vašo temo, ampak imam vprašanje, za tiste ki ste še slikat kolke pri 4-6 tednih starosti,... kateri dan v tednu to izvajajo? in ob kateri uri? in ali se je treba naročit? smo bili 2,5 leti nazaj ampak sem čist pozabila kako to gre... hvala za odgovor in upam da se bo našla katera ki se bo spomnila, lep dan vam želim....
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 29.4.2009 10:30:34
|
|
|
|
lunca2
|
Tud jz se ne spomnem kateri dan to delajo. Najbolje da pokličeš tja in vprašaš. Mislim pa, da se ni treba naročiti.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 29.4.2009 10:41:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ živjo punce se opravičujem ker takole vletim v vašo temo, ampak imam vprašanje, za tiste ki ste še slikat kolke pri 4-6 tednih starosti,... kateri dan v tednu to izvajajo? in ob kateri uri? in ali se je treba naročit? smo bili 2,5 leti nazaj ampak sem čist pozabila kako to gre... hvala za odgovor in upam da se bo našla katera ki se bo spomnila, lep dan vam želim.... Ne vem, za kateri kraj te zanima V Zagorju sem dobila datum in uro za UZ kolkov kar pri pediatrinji. Za Trbovlje pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.4.2009 22:21:49
|
|
|
|
Anja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ živjo punce se opravičujem ker takole vletim v vašo temo, ampak imam vprašanje, za tiste ki ste še slikat kolke pri 4-6 tednih starosti,... kateri dan v tednu to izvajajo? in ob kateri uri? in ali se je treba naročit? smo bili 2,5 leti nazaj ampak sem čist pozabila kako to gre... hvala za odgovor in upam da se bo našla katera ki se bo spomnila, lep dan vam želim.... V Trbovljah kolke slikajo ob sredah; v torek od 8-9h pa pokličeš če sploh delajo
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.5.2009 18:09:27
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anja24 IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ živjo punce se opravičujem ker takole vletim v vašo temo, ampak imam vprašanje, za tiste ki ste še slikat kolke pri 4-6 tednih starosti,... kateri dan v tednu to izvajajo? in ob kateri uri? in ali se je treba naročit? smo bili 2,5 leti nazaj ampak sem čist pozabila kako to gre... hvala za odgovor in upam da se bo našla katera ki se bo spomnila, lep dan vam želim.... V Trbovljah kolke slikajo ob sredah; v torek od 8-9h pa pokličeš če sploh delajo aha tole me je zanimal ja super najlepša hvala za informacijo
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 10.5.2009 21:08:19
|
|
|
|
lunca2
|
Katere kreme kej uporabljate za zaščito proti soncu?
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 10.5.2009 21:09:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2 Katere kreme kej uporabljate za zaščito proti soncu? ojla!! mi uporabljamo mustelo. joj, tale tema bo čist zamrla...kam so vse pobegnile??
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 11.5.2009 15:22:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2 Katere kreme kej uporabljate za zaščito proti soncu? Uporabljam čimmanj, za malega sploh ne in letos še ne bom - bo kar lepo v senci. Za punci pa bom uporabljala (na morju) kakšno bolj kvalitetno zadevo z visokim zašč. faktorjem. Še ne vem kaj.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 11.5.2009 15:23:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you joj, tale tema bo čist zamrla...kam so vse pobegnile?? Se javljam na "dolžnost"
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 11.5.2009 21:31:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Me to you joj, tale tema bo čist zamrla...kam so vse pobegnile?? Se javljam na "dolžnost" pridna!! vsaj ena....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:04:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:05:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 12.5.2009 16:44:31
|
|
|
|
špelin@
|
A ste videle tole? Sem čisto iz sebe Na Izlakah z avtom v otroke 12.05.2009 ob 15:11 Pred osnovno šolo na Izlakah se je okoli 14 ure zgodila nesreča, v kateri je osebni avtomobil zapeljal na avtobusne postajališče polno šolarjev, ki so čakali na avtobus. V nesreči je bilo ranjenih več otrok, tri so odpeljali v bolnišnico. Kakšno je njihovo zdravstveno stanje še ni znano, iz bolnišnice Trbovlje pa smo izvedeli, da noben od otrok ni v življenjski nevarnosti. Šola pa je o nesreči že obvestila starše.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 12.5.2009 17:16:30
|
|
|
|
malamedika
|
Pozdravljene vse skupaj po dolgem času se tudi jaz oglašam. Špelin sem izvedela za to grozno nesrečo namreč ker ti otroci ki so bili udeleženi v tej nesreči so prijatelji od moje hčerk in moram te popravit kajti enega so zaradi hudih poškodb pripeljali v ukc in je v kritičnem stanju-.Menda je šofer zaspal za volanom in po dogodku se je še smejal,mojo hči je globoko pretreslo in je vsa na trnih kaj bo z tem fantom sedaj ker menda ima hude poškodbe in je njegovo zdravstveno stanje še vedno kritično.Jaz samo pravim ubogi starši in res srčno upam da se zadeve normalizirajo in da ne bo hujših posledic za te nedolžne otroke
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 12.5.2009 17:22:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika Pozdravljene vse skupaj po dolgem času se tudi jaz oglašam. Špelin sem izvedela za to grozno nesrečo namreč ker ti otroci ki so bili udeleženi v tej nesreči so prijatelji od moje hčerk in moram te popravit Jaz sem samo kopirala novico s strani radia Aktual. kajti enega so zaradi hudih poškodb pripeljali v ukc in je v kritičnem stanju-.Menda je šofer zaspal za volanom in po dogodku se je še smejal,mojo hči je globoko pretreslo in je vsa na trnih kaj bo z tem fantom sedaj ker menda ima hude poškodbe in je njegovo zdravstveno stanje še vedno kritično.Jaz samo pravim ubogi starši in res srčno upam da se zadeve normalizirajo in da ne bo hujših posledic za te nedolžne otroke Jezuskristus, ubogi fant, tole me je pretreslo v dno duše!!! Smejal?! SMEJAL?!!!!!!!!!! Saj ne vem, kaj naj rečem, res. Samo močno, močno lahko stiskam pesti, da bo s tem fantom in ostalimi vse ok.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 12.5.2009 17:32:00
|
|
|
|
malamedika
|
špelim moja hči dobiva informacije od sosede ki je fanta tudi spremljala v lj je pa res da drugi trije niso hujše poškodovani .So pa to bili najstniki stari 14-15 let res žalostno kaj se dogaja . In upam res srčno da bo ta voznik zelo kaznovan čeprav vem da nobena kazen ne more povrniti zdravja.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 12.5.2009 17:44:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika špelim moja hči dobiva informacije od sosede ki je fanta tudi spremljala v lj je pa res da drugi trije niso hujše poškodovani .So pa to bili najstniki stari 14-15 let res žalostno kaj se dogaja . In upam res srčno da bo ta voznik zelo kaznovan čeprav vem da nobena kazen ne more povrniti zdravja. Naj fant hitro in uspešno okreva Želim si, da bi se čimprej izvedelo, kdo ta tip je, ker bom osebno poskrbela, da bo v Zasavju do smrti zaznamovan in bodo vsi vedeli, kaj je storil!!! Pa upam, da ga bo doletela krepka kazen! malamedika, vsem, ki te otroke poznate in jih imate radi, pošiljam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 18:39:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 12.5.2009 18:43:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa špelina - globoko zadihaj in ne obsojaj ljudi, če ne veš ozadja. nesreča se lahko zgodi vsakomur. lahko bi bila ti (ali jaz) na njegovem mestu... kolker sem slišala, je zaspal za volanom. baje zaradi slabosti... nalašč tega ne bi storil, ane?? o tem, da se je smejal, lahko samo rečem, da je bil mogoče v šoku in je zato tako reagiral... držim pesti za poškodovane, da čimprej okrevajo Saj zato imamo pa bolj tolerantne ljudi. Jaz v takih primerih žal to nisem, pa brez zamere. Vem, da bi se recimo zaradi slabosti lahko zgodilo tudi meni - ampak, sori, smejal se je?! Še nisem slišala, da bi se zaradi take vrste šoka kdo smejal. Aha, dodajam še tole: dogodek se me je še toliko bolj dotaknil, ker sem mama 10-letnice, ki hodi do šole po enosmerni ulici s pločnikom, mimo nje pa zelo neprevidno vozijo stari in mladi idioti. Cesta je pač zelo zavita in ozka, zato je za pešce zelo nevarno. In me je strah. Poleg tega pri avtobusnem postajališču pri OŠ IS v Zagorju srečujem take kalibre, ki niti na 50 km/h ne znajo zmanjšati hitrosti... Pa tudi tisti počasni so precej neprevidni, ker se ne znajo, ne vedo ali nočejo zavedati, da je treba na takih mesti še 10x bolj pazit.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 12.5.2009 18:52:03 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 18:52:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?