|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske mamice 2008 :)
23.4.2009 10:13:23   
lunca2
Jaz jih ne zbiram jih imam odveč če katera rabi.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
23.4.2009 10:26:32   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1
špelina, smo zalaufal, smo. pa morem rečt, da smo šele zele 2 dni ornk fertik, da ima samo še mal gosti smrkelj notri, pa ga za vsak slučaj ščistim še, da ne bo spet se ponovilo. hvala za pomoč, res.
Glavno, da je mali srčici pomagalo  Tudi pri nas spet maufa inhalator user posted image user posted image
Ponovno bronhitis...
spar nalepk mam kokr češ, hvala user posted image  preveč zapravljam user posted image  

nell, kr crkljajte se.

kam greste kaj za prvi maj?
Glede na to, da ima mala norice, smo priklenjeni na dom. In čakamo na norice še pri Gregcu...

Neposredna povezava do sporočila: 1202
23.4.2009 16:16:51   
lunca2
Jz rabim OMV nalepke.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
   [Brisano sporočilo]
24.4.2009 16:32:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
28.4.2009 9:36:04   
lunca2
Po TV so rekli, da konca maja. Uroš pa je rekel, da se še ne ve neč ali bo to res ali ne? 

Neposredna povezava do sporočila: 1205
28.4.2009 12:27:24   
_andreja_
živjo punce se opravičujem ker takole vletim v vašo temo, ampak imam vprašanje, za tiste ki ste še slikat kolke pri 4-6 tednih starosti,... kateri dan v tednu to izvajajo? in ob kateri uri? in ali se je treba naročit? smo bili 2,5 leti nazaj ampak sem čist pozabila kako to gre... hvala za odgovor in upam da se bo našla katera ki se bo spomnila, lep dan vam želim....

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
29.4.2009 10:30:34   
lunca2
Tud jz se ne spomnem kateri dan to delajo. Najbolje da pokličeš tja in vprašaš. Mislim pa, da se ni treba naročiti.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
29.4.2009 10:41:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_
živjo punce se opravičujem ker takole vletim v vašo temo, ampak imam vprašanje, za tiste ki ste še slikat kolke pri 4-6 tednih starosti,... kateri dan v tednu to izvajajo? in ob kateri uri? in ali se je treba naročit? smo bili 2,5 leti nazaj ampak sem čist pozabila kako to gre... hvala za odgovor in upam da se bo našla katera ki se bo spomnila, lep dan vam želim....

Ne vem, za kateri kraj te zanima user posted image
V Zagorju sem dobila datum in uro za UZ kolkov kar pri pediatrinji. Za Trbovlje pa ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 1208
30.4.2009 22:21:49   
Anja24

V Trbovljah kolke slikajo ob sredah; v torek od 8-9h pa pokličeš če sploh delajo

Neposredna povezava do sporočila: 1209
1.5.2009 18:09:27   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: Anja24

V Trbovljah kolke slikajo ob sredah; v torek od 8-9h pa pokličeš če sploh delajo
aha tole me je zanimal ja super najlepša hvala za informacijo

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
10.5.2009 21:08:19   
lunca2
Katere kreme kej uporabljate za zaščito proti soncu?

Neposredna povezava do sporočila: 1211
10.5.2009 21:09:21   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

ojla!!
mi uporabljamo mustelo.

joj, tale tema bo čist zamrla...kam so vse pobegnile??user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
11.5.2009 15:22:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Uporabljam čimmanj, za malega sploh ne in letos še ne bom - bo kar lepo v senci. Za punci pa bom uporabljala (na morju) kakšno bolj kvalitetno zadevo z visokim zašč. faktorjem. Še ne vem kaj.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
11.5.2009 15:23:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Se javljam na "dolžnost" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
11.5.2009 21:31:40   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Se javljam na "dolžnost" user posted image user posted image user posted image

pridna!!user posted image

vsaj ena....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
   [Brisano sporočilo]
11.5.2009 22:04:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1216
   [Brisano sporočilo]
11.5.2009 22:05:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1217
12.5.2009 16:44:31   
špelin@
A ste videle tole? Sem čisto iz sebe user posted image user posted image user posted image

Na Izlakah z avtom v otroke 12.05.2009 ob 15:11
Pred osnovno šolo na Izlakah se je okoli 14 ure zgodila nesreča, v kateri je osebni avtomobil zapeljal na avtobusne postajališče polno šolarjev, ki so čakali na avtobus. V nesreči je bilo ranjenih več otrok, tri so odpeljali v bolnišnico. Kakšno je njihovo zdravstveno stanje še ni znano, iz bolnišnice Trbovlje pa smo izvedeli, da noben od otrok ni v življenjski nevarnosti. Šola pa je o nesreči že obvestila starše.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
12.5.2009 17:16:30   
malamedika
Pozdravljene vse skupaj po dolgem času se tudi jaz oglašam.

Špelin sem izvedela za to  grozno nesrečo namreč ker ti otroci ki so bili udeleženi v tej nesreči so prijatelji od moje hčerk in moram te popravit kajti enega so zaradi hudih poškodb pripeljali v ukc in je v kritičnem stanju-.Menda je šofer zaspal za volanom in po dogodku se je še smejal,mojo hči je globoko pretreslo   in je vsa na trnih kaj bo z tem fantom sedaj ker menda ima hude poškodbe  in je njegovo zdravstveno stanje še vedno kritično.Jaz samo pravim ubogi starši  in  res srčno upam da se zadeve normalizirajo in da  ne bo hujših posledic za te  nedolžne otrokeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
12.5.2009 17:22:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika

Pozdravljene vse skupaj po dolgem času se tudi jaz oglašam.

Špelin sem izvedela za to  grozno nesrečo namreč ker ti otroci ki so bili udeleženi v tej nesreči so prijatelji od moje hčerk in moram te popravit
Jaz sem samo kopirala novico s strani radia Aktual.

kajti enega so zaradi hudih poškodb pripeljali v ukc in je v kritičnem stanju-.Menda je šofer zaspal za volanom in po dogodku se je še smejal,mojo hči je globoko pretreslo   in je vsa na trnih kaj bo z tem fantom sedaj ker menda ima hude poškodbe  in je njegovo zdravstveno stanje še vedno kritično.Jaz samo pravim ubogi starši  in  res srčno upam da se zadeve normalizirajo in da  ne bo hujših posledic za te  nedolžne otrokeuser posted image
Jezuskristus, ubogi fant, tole me je pretreslo v dno duše!!! Smejal?! SMEJAL?!!!!!!!!!!
Saj ne vem, kaj naj rečem, res. Samo močno, močno lahko stiskam pesti, da bo s tem fantom in ostalimi vse ok.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
12.5.2009 17:32:00   
malamedika
špelim moja hči  dobiva informacije od  sosede ki je fanta tudi spremljala v lj  je pa res da drugi trije niso hujše poškodovani .So pa to bili najstniki stari 14-15 let  res žalostno kaj se dogaja .user posted image In  upam res srčno da bo ta voznik   zelo kaznovan  čeprav vem da nobena kazen ne more povrniti zdravja.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
12.5.2009 17:44:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika
špelim moja hči  dobiva informacije od  sosede ki je fanta tudi spremljala v lj  je pa res da drugi trije niso hujše poškodovani .So pa to bili najstniki stari 14-15 let  res žalostno kaj se dogaja .user posted image In  upam res srčno da bo ta voznik   zelo kaznovan  čeprav vem da nobena kazen ne more povrniti zdravja.user posted image

Naj fant hitro in uspešno okreva user posted image user posted image user posted image

Želim si, da bi se čimprej izvedelo, kdo ta tip je, ker bom osebno poskrbela, da bo v Zasavju do smrti zaznamovan in bodo vsi vedeli, kaj je storil!!!

Pa upam, da ga bo doletela krepka kazen!

malamedika, vsem, ki te otroke poznate in jih imate radi, pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 18:39:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
12.5.2009 18:43:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa
špelina - globoko zadihaj in ne obsojaj ljudi, če ne veš ozadja. nesreča se lahko zgodi vsakomur. lahko bi bila ti (ali jaz) na njegovem mestu...  kolker sem slišala, je zaspal za volanom. baje zaradi slabosti... nalašč tega ne bi storil, ane??

o tem, da se je smejal, lahko samo rečem, da je bil mogoče v šoku in je zato tako reagiral...

držim pesti za poškodovane, da čimprej okrevajo user posted image

Saj zato imamo pa bolj tolerantne ljudi. Jaz v takih primerih žal to nisem, pa brez zamere.

Vem, da bi se recimo zaradi slabosti lahko zgodilo tudi meni - ampak, sori, smejal se je?! Še nisem slišala, da bi se zaradi take vrste šoka kdo smejal.

Aha, dodajam še tole: dogodek se me je še toliko bolj dotaknil, ker sem mama 10-letnice, ki hodi do šole po enosmerni ulici s pločnikom, mimo nje pa zelo neprevidno vozijo stari in mladi idioti. Cesta je pač zelo zavita in ozka, zato je za pešce zelo nevarno. In me je strah. Poleg tega pri avtobusnem postajališču pri OŠ IS v Zagorju srečujem take kalibre, ki niti na 50 km/h ne znajo zmanjšati hitrosti... Pa tudi tisti počasni so precej neprevidni, ker se ne znajo, ne vedo ali nočejo zavedati, da je treba na takih mesti še 10x bolj pazit.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 12.5.2009 18:52:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 1224
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 18:52:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?