|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
12.5.2009 12:42:54   
Tira
Jutro!

Jz sem danes kr mal preveč potegnila spanec user posted image

Najprej čestitke Mateja za tvojega sinkota user posted image  user posted image  Dobr se rihtejte.

Sem imela toolk za prebrat, da sem samo preletela. Tud jz bom vzela v P crokse, sicer so fejk, ampak so poleg enih natikačov edine, ki jih še spravim na nogo user posted image . Včeraj sem dobila torbo za na vozek in jo bom imela tud za v P. Samo še pripravit moram vse za not.

Vidm, da vas vse že nekej šraufa, mene pa nč. Edin ful mi dol pritiska, pa ne vem a je to to? Tud ponoč.

Sem včeraj kupovala kozmetiko in pleničke za user posted image  Sem se res zaj....., sem kupila v DM Pamperske, potem pa ugotovim, da imajo v BC iste sam za polovično ceno user posted image . Nisem vedla, da je BC cenejši. No sej se bom že naučila... osel gre samo enkrat na led user posted image

Seznam za Majano79:

1. loveforever
2. lenika
3.mojjaka
4. kalanteja
5. kaminek
6. July
7. Mala_princeska
8. bamoocham
9. Dany82
10. Sončki
11. Lino
12. Tecka
13. JanciF
14. minča
15. Snoopyka
16. tinca84
17. Bačko
18.bjondi
19. Hanuši
20. Tira

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
12.5.2009 12:47:13   
bamoocham
Punce, a zna katera zmanjšat slike?
Sem iskala, kako se to naredi, pa nimam pojma!

Evo, js sem dobila odločbo za dohodnino, nekaj malega dobim nazaj. Boljše kot pa nič oz. kot da bi mogla plačati.
Pa še paketek iz soncek.si sem dobila, sem par stvari naročila.

Mateja.Luka.Nik, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skuštrana, lep bušiuser posted image

MIŠEL09,
dobrodošla med nami!

Neposredna povezava do sporočila: 3127
12.5.2009 12:54:52   
tecka
Mateja: čestitke za Nikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skuštrana
:je tudi meni uspelo odpreti tvoj link, če sem ga prekopirala v orodno vrstico, direktno iz tvojega sporočila pa ne. Sem si ogledala linke s filmčki in mi je postalo že bolj jasno. Vem, da kompliciram, ampak meni se zdi tale sling pravo mučenje. Bom tudi jaz počakala, da bo Srečko že sam držal glavo, preden ga bom tlačila v to cunjouser posted image

Dohodnina: mislim, da je še prezgodaj za paniko. Če sem prav zasledila, so v drugi rundi odposlali pol miljona pošiljk in verjetno traja nekaj dni, da vse stiskajo in razpošljejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3128
12.5.2009 13:02:31   
Hanuši
men je tut VIDA user posted image  rekla, da je bila moja v petek poslana, pa še nisem dobila. Dejmo pošti še malo časauser posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
12.5.2009 13:14:56   
amaya
UUUUUUU...a imamo še enega dojenčka že tuki med nami...punce seznam je treba nardit

mamici pa: veliko cartanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
12.5.2009 13:20:25   
amaya

Seznam za Majano79:

1. loveforever
2. lenika
3.mojjaka
4. kalanteja
5. kaminek
6. July
7. Mala_princeska
8. bamoocham
9. Dany82
10. Sončki
11. Lino
12. Tecka
13. JanciF
14. minča
15. Snoopyka
16. tinca84
17. Bačko
18.bjondi
19. Hanuši
20. Tira
21.amaya

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
12.5.2009 13:22:49   
biba14

Vidim,da ste me zbrisale...

Seznam za Majano79:

1. loveforever
2. lenika
3.mojjaka
4. kalanteja
5. kaminek
6. July
7. Mala_princeska
8. bamoocham
9. Dany82
10. Sončki
11. Lino
12. Tecka
13. JanciF
14. minča
15. Snoopyka
16. tinca84
17. Bačko
18.bjondi
19. Hanuši
20. Tira
21.amaya
22.biba14

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
12.5.2009 13:31:23   
kalanteja
Jst se opravičujem ampak imam 83,2 kg, ma sem se jst tud zatipkala,...

Tej imamo pa res jutr vse zgodaj preglede ....

Sestra dvojčica je bila zraven mene, ja ....

Bamoocham jaz vse slike zmanjšam, obrežem in uredim v progamu ACDSee.

Lep popoldan vsem

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
12.5.2009 13:57:19   
minča
hej!

Tud jst sem dobila danes dohodnino in sem ful vesela ker dobim nazaj 55 eur, sem bla prepričana da bom morala plačat tako kot lani, pa ni treba.... Si bom lohka kaj lepega kupila za na morje konec avgusta.
Bla sem tud v lekarni in nakupila še zadnje kremice (bapanten, hladilno mazilo) in mandljevo olje.
Tak de zdej pa res skor sam še čakam, ampak jst sem se z user posted image zmenila da pred naslednjim četrtkom nima še kaj ven hodit, naj kar še mal notri počaka...
lep dan!

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
12.5.2009 14:18:10   
majana79

Seznam za Majano79:

1. loveforever
2. lenika
3.mojjaka
4. kalanteja
5. kaminek
6. July
7. Mala_princeska
8. bamoocham
9. Dany82
10. Sončki
11. Lino
12. Tecka
13. JanciF
14. minča
15. Snoopyka
16. tinca84
17. Bačko
18.bjondi
19. Hanuši
20. Tira
21.amaya
22.biba14

Ker se večkrat zgodi, da 2 pišeta sporočilo istočasno, se zgodi, da katere ni gor. user posted image Tako da ko oddate sporočilo počakajte ene 20 sekund pa ga poglejte, in če je treba, se dopišite nazaj.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
12.5.2009 14:19:47   
Snoopyka

user posted image

Mateja.Luka.Nik čestitke!!!!

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
12.5.2009 14:23:31   
luši
Pozdravljene...
RES se že kr neki časa nism javla... berem vas vsak dan dvakrat - ampak enostavno mi zmanjka energije da bi kej napisala al pa se mi tk trapast zdi... k sm pr vsaki stvari vedno tazadna - pa ne maram starih žup pogrevat  user posted image

Drugač pa vse v redu... mal več časa sem zdej user posted image posvečala, k je doma iz bolnice pa je tk zoprn na cajte da bi ga najraj v rit nabasala... čeprov se pol pomirim pa dol požrem; ampak je še vseen težko - stres pa to... škriplje v glavnem na orto... ampak se trudmo to prebrodit (lih dones me je razjezil k je rekel da ne bo šou z mano rodit - čeprov sva bla zmenjena da bo šel) BO ŽE!

Drugač mam pa že 14dni popadke na 20min - ampak moja G pravi, da se to lahko še cel mesec vleče (sploh ker sem mela že prej probleme)... tk da se ne sikiram zarat tega... pripravljeno mam vse... vse cunce oprane in zlikane, vse nakupljeno, sobico urejeno... tk da samo čakamo še na tisto glavno... mi je pa vseeno zdej kdaj... upam pa da čimprej (da me ne bo matral še cel mesec); ker že zdej svinsko boli in sploh ne upam pomislit kaj me še čaka...

Kar se pa obutve tiče... js lahko obujev vse kar sem prej nosila; najraj mam pa tut js crocse - se mi zdi da kr mal ortopedsko delujejo na moje razbolele noge...

Mateja vse čestitke za Nikija.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO BRAVO

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
12.5.2009 14:23:34   
bačko
No moj možek je dobil dohodnino.Jaz pa že v prvem krogu.
Sta imela danes od moža brat in njegova punca morfologijo in bosta imela punčko.Tako da bomo imeli same punce.user posted image user posted image user posted image Bom vsaj cote lahko komu takoj naprej dala.
Mala princeska malo sem se res zatipkala.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja dejte pošti malo časa.Veste ne gre vse tako hitro pri pošti.Včasih se kje zatakne.user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
12.5.2009 14:26:23   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

user posted image user posted image user posted image  bravo naš drugi junijčekuser posted image user posted image user posted image

Mateja.Luka.Nik. iskrene, iskrene čestitke, pa lepo se cartajte.Pa en ogromen šopek user posted image  za mamico

In še  iskrene čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
12.5.2009 14:28:36   
majana79
Živjo punce, ste se spet razpisale, jaz pa sklerozna in bom sigurno pozabila kaj napisat oziroma odgovorit. user posted image

Seznamček prido dopolnjujete, ampak vidim da je ena spet pohitela, kljub dogovoru! user posted image

Čestitke Mateja, ko boš imela več časa, se še kaj oglasi in napiši kako je šlo. Prej sem brala majčice pa jim otroci kar letijo ven (časovno mislim). Upam da bodo šli naši user posted image tudi hitro ven in se ne bomo matrale.

kalanteja, mislim da si ti spraševala za obhajilo? Veš, ne glede na to, kaj si kdo misli, je to tvoja odločitev. Če ne razumejo pa nič... Jaz se tudi ne bi šla gužvat, ker mi je že tako hitro slabo, kaj šele zdaj. Pa ljudje so neobzirni, pa gužvajo se, te bo mimogrede kdo kje ruknil, potem ti bodo pa spet vsi govorili zakaj si šla...

skuštrana
, kakšen pikec je Arsen v slingu... Joj, jaz imam skoz občutek, da bodo naši user posted image večji. user posted image

Mala_princeska
, zaenkrat sva uštimala, je šla neka cevka, tako da za naslednji teden velja, samo moram prašat mojega, če bi on tudi šel. A bi tebi odgovarjalo popoldne? user posted image No, saj se bomo še dogovorile. user posted image Za servis mi boš povedala pa ko se vidimo.

Hm kaj sem še hotela komentirat... Aja, me 'veseli' da nisem edina, ki ima težave s čevlji... Za v P bom vzela pa kar ene japanke, ki jih imam drugače za v savno. Sem namreč občutljiva glede glivic pa jih ne maram dobit, niti prenašat, tako da vsaj za v kopalnico bodo.

Ena je še pisala glede oblek... Jao, jaz sem zadnjič probavala ene majčke, bolj na 'balon', ki so zdej moderne. Pa sem bila v njih kot ena žoga, kar na jok mi je šlo... Čeprav vsi okoli mene govorijo da sploh nisem tako okrogla pa da sem lušna, ampak je hudič, ko si navajen na drugačno podobo sebe.

Evo, več pa ne vem kaj napisat... Ma se javim kasneje, če ne bom spet zaspala... user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
12.5.2009 14:30:37   
MIŠEL09
zanima me, tiste katere ste v 35. tednu nosečnosti , koliko tehta vaš malček?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
12.5.2009 14:32:18   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEL09

zanima me, tiste katere ste v 35. tednu nosečnosti , koliko tehta vaš malček?

Danes je imel 2300g, sem pa 34t 4d

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
12.5.2009 14:36:01   
MIŠEL09
kolikšna pa je možnost odstopanja meritve? Meni je rekel da ima 3000g v 35. tednu , sedaj se pa ful bojim poroda, prvi mi je imel 3030g ko se je rodil in je bil ful težek porod

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
12.5.2009 14:38:03   
majana79
luši, samo en nasvet glede tvojega user posted image
Posledice možganskih poškodb se v veliko primerov kažejo tudi v večji razdražljivosti, koleričnosti, ipd. Vem, ker je moj oči že leta 2000 preživel hudo možgansko kap, in od takrat se mu je to (ok, že prej je znal imeti izpade) še ful poslabšalo. Žal ne mine, pri nas pa se zdravniki s tem nočejo ukvarjat, v tujini pa je normalno da se s takimi ljudmi dodatno ukvarjajo, ker je to obremenilno na najbližje in okolico.
Problem je v tem, da se bolnik tega ne zaveda, okolica pa to čuti kot napad. Če imata voljo, oziroma jo imaš ti, poskusi vztrajat, da se dobiva z nevrologom oziroma da se ti dobiš z njim in razložiš kaj se dogaja in da mu predpišejo ustrezno terapijo, pri ustreznem zdravniku.
Držim pesti, da to data čez, s čim manj 'kreganja'. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
12.5.2009 14:42:31   
minča
mišel 09: jst sem bla prejšnji tor 36t 2d in je imel user posted image 2600g. Pa je rekla gin, da je kar konkretno dete. Tak, de je tud mene mal strah, kok bo to šlo ven...

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
12.5.2009 14:45:02   
Snoopyka

kalanteja-nism te gledala včeraj sm pa pogledala danes in si bla super

lino- ne se sekirat...tud moje telo je zauser posted image !
pa še mam mesec časa da se redimuser posted image user posted image

skuštrana-zelo lep buši! skoraj se ga ne vid, maš srečouser posted image

MIŠEL09-dobrodošla med namiuser posted image

joj mi je dolg časuser posted image pa vroče mi, pa sm sladkarije bi jedla...user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
12.5.2009 15:05:50   
mojjaka
Sem zmatrana kot da bi cel dan delala, sem pa samo  plenice speglala, pa kuhinjo malo spucalauser posted image
Kalanteja če se le moreš, se izogni gneči v cerkvi. Mi smo imeli to nedeljo obhajilo in je blo strašno-saj sem že napisala včeraj-sem mislila da bom skup padla, kr zraka mi je zmanjkalo,pa kr naenkrat sem čist mokra bla in bleda, tako da sem pobegnila ven...pa sem se zjutraj čisto ok počutla ko sva šla od doma!
Ja, pa oddajo sem tut gledala, ste vi pa že enkrat ble tam, a ne? Strelke al nekaj takega se mi zdi, a imam prav?? Ful lepa user posted image si!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
12.5.2009 15:07:07   
bačko
Mišel če bi naša prva imela 3030 bi bila zelo vesela.Ne zdaj razmišljati kako bo pri porodu.vem da je težko ker si napisala da je bil prvi porod težek ampak vseeno pozabi na prvi porod.Lahko boš pa zdaj rodila en dva tri.

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
12.5.2009 15:13:28   
fragola
Pozdravljene, vidim, da je veliko novega in bom mogla za vse nazaj prebrat!
Oglašala se nisem nič, ker sem spet pristala v bolnici, sem bruhala in driskala, vam povem, da je blo pestro.
Še v bolnici mi niso upala, hmali vstavit bruhanje, sem dobla 10 flaš umetne hrane, da sem pršla k sebi in še nekja so mi dali v žilo, no zdaj v glavenem sem doma in sem si rekla, da v tretje ko grem v bolnico grem samo še rodit!!!!

Kaj pa je ta seznam za majano?
Povejtemi, ker itak vem, da sem full zamudila!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
12.5.2009 15:15:20   
princ_princeska
fragola- samo da je zdaj vse vredu in da si domauser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Vožnja s kolesom
krtačka

Kdaj se je vaš otrok znal voziti s kolesom na pedala brez pomožnih koles?

pred 3. letom starosti (16%)

med 3. in 4. letom starosti (31%)

med 4. in 5. letom starosti (33%)

med 5. in 6. letom starosti (12%)

po 6. letu starosti (7%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!