Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 8.5.2009 9:53:56
|
|
|
|
čebeli
|
No, sem vedela, da sem še nekej izpustila...za ven jo oblečem v bodi z dolgimi rokavi, čez še ene dolge rokave (tanko majčko), slinček, kapico, štumfke, plišaste hlačke (tanjše so še v škatli zapakirane, pa sem se šele včerej lotila sortiranja-cunjice mi je dala teta-so nekakšna družinska last-me prav zanima če bom našla še kaj svojega ). Vozimo se čimbolj v senci, ko jo pa začne zebst, pa na sončku...včasih jo celo pokrijem (ko mi zaspi)...z brisačo...če jo zebe ali s pleničko. Spat jo dam v senco. Ko ji je vroče pa itak vrešči in noče bit več zunaj..
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 8.5.2009 10:16:22
|
|
|
|
katja_p
|
Oblačenje: js ji dam čist tanke hlače pa zoknčke in balerinke, bodi brez rokavov in tanko majčko z dolgimi rokavi - dans ji bom dala pa kratek rokav pa jopco čez in klobuček Pa naši je hitr vroče, ko je bla v "polarnih koncih" rojena, kot mami in se morma hitr slečt v tem panonskem podnebju , kjer živimo Kremica: js sm jo ene 2x že namazala, drgač pa probam s pleničko ji obraz zakrit.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 8.5.2009 15:55:47
|
|
|
|
zverinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Jutro! Gemina, jaz sem jo učeri mela še v jopici pa smo se potem z Domžalskimi mamicami obile in so me vprašale, če jo mislim skuhat ... porkaš nikol ne vem kolk naj jo oblečem . . ej Otika, jaz bi ti svetovala da jo obleči enako kot sebe, pa pri roki vedno imej eno lahko dekico, če bi se ti zdelo da je hladneje... kaj več pa proti večeru napišem, zdele sam berem in se odpravljam na šiht čaw
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 8.5.2009 21:42:50
|
|
|
|
petruscha
|
OJla! Smo imeli danes pregled kolkov in je vse OK. Mali je bil ful priden. Drugače smo cel dan zunaj, razen kar se gremo previti v hišo in napapati. Oblečem ga pa jaz v tanke hlače (danes 3/4), bodi s kratkimi in čisto tanek puloverček- majčko. Pa klobuček, nogavičke, zjutraj pa ga še mali pokrijem z dekico, ker sva že pred osmo uro zunaj. Danes sem ga v avtu kar slekla in je bil samo v bodiju in hlačah, ker je bil čisti moker. Sem danes pospravljala svojo omaro- menjava zimskih cot z letnimi. Žurka!!!! Komaj čakam, da se preselim v svojo hišo, kjer bom imela veliko, veliko omaro . Malce sem danes zmučena, tako da vas za danes zapuščam. Grem
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 8.5.2009 21:58:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Šit, a ve jih res tolk malo oblačite ... a tut če veter piha? Jaz sem jo imela danes do ene enih kar v bodiju s kratkimi, majčko z dolgimi in čez trenerkica pa klobuček na glavi, pa se mi ni nič preveč zdelo ... kasneje sem ji pa samo zgornji del trenerke dol dala. Hmmm men je pa mami rekla, da je treba spomladi čim dlje se fino oblačit, jeseni pa čim dlje poletno bit oblečen ... kao, da spomladansko sonce rado zavede pa si potem hit prehlajen. Ma ne vem no ... jaz jo tipam po zatilju in ni nikoli preveč vroča. Če bi jo pa tako oblačila kot sebe, potem bi jo imela pa že 14dni v kratkih rokavih (no saj za to sem bila tudi prehlajena) ... a so to še kar hormoni al kaj, jaz ne vem .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 8.5.2009 22:56:17
|
|
|
|
mamabranka
|
Jaz mojga oblačim kot sebe!!! Dons smo bli v mestu, vroče, malček bodi z krakimi rokavi, hlačke, nogavice.. Roke je mel mal hladnejše v glavo pa je švical. Če smo na soncu pa mu dam še kapico s šildkom.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 9.5.2009 13:49:59
|
|
|
|
CIPRESA
|
Jaz gledam na to da jo oblečem malo več od sebe. Če jaz hodim v kratkih rokavih potem je samo v bodiju z dolgimi rrokavi in čez eno majčko z dolgimi rokavi oz. toliko kot v stanovanju, če pa je meni bolj mrzlo za jopico ali pulover potem ji dam pa še kako tanko jopico čez. Ne kompliciram, vedno jo po kakem malem času pošlatam vzadaj po hrbtu, če je ful vroča in včasih še celo malo mokra potem jo slečem če pa je normalno ji pustim tisto kar ma. Mi nosimo že št. 74-80, noro se mi zdi da sploh nimamo dojenčka ampak že pravo velikanko
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 9.5.2009 15:56:56
|
|
|
|
mamabranka
|
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA Mi nosimo že št. 74-80, noro se mi zdi da sploh nimamo dojenčka ampak že pravo velikanko Tolk je nosil moj dvoletnik. Zdej ka ma 4 mesce več pa 80-86. Vaša je res velikanka!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 9.5.2009 15:58:23
|
|
|
|
mamabranka
|
Ojojojoj, dons pa zatišje. Kje ste vse?
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 9.5.2009 21:48:17
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamabranka Ojojojoj, dons pa zatišje. Kje ste vse? na morju in noro uživamo.... sedaj sedim na balkonu,dragi se tušira, jaz pa hop na rr.... zasvojenka!!! uživajte, mi bomo še ju3, potem pa nazaj na celino. pet dni kar prehitro mine nočko
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 10.5.2009 11:19:44
|
|
|
|
pike
|
dober dan, moja pupica je ravno zaspala tako, da se lahko malo priklopim. Cipresa, tudi naša že nosi št. 86. danes sem ji celo oblekla bodi št. 98-104 od sparkyja, res ji je čisto malo velik ampak poletje je komaj pred vrati tako, da jaz ji bom sigurno kupila malo večje. Naša že hoče v vozičku sedet. sicer sem ji samo parkrat pustila, da je sedela, drugače pa jo imam še v polsedečem položaju, pa pod ritko ji dam dekico, da mi dol preveč ne zleze. mislim, da čez mesec dni, ko bo blizu 7. meseca jo bom že pustila, da sedi. Nič grem še ostale strani malo prelistat... pa lep dan!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 10.5.2009 21:43:03
|
|
|
|
pumpkin23
|
Tudi mi smo uzivali ta vikend na morju. Danes sem ga imela oblecenega samo v bodiju z dolgimi rokavi in plenicko. Je ful uzivu, k je mel nogice frej. Pol sm mu pa dala se hlace gor in kratko majcko ko smo sli domou in je ubogi tolk zasvicu, da je bila lupinca cist mokra . Drugace pa ga mam doma oblecenega v kratek rokav in cez dolgi, če pa greva zjutri vn pa se trenirkica cez. Spodaj pa samo trenirko, stunfke in supergice. Na glavo pa trak. Drugace ga pa itak vidim ko zakuha k mu ratajo licka rdeca . Jutri pa mamo drugo ceplenje in upam da bo vse ok, da gremo lahko za vikend spet na morje.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.5.2009 12:17:50
|
|
|
|
Ana Luna
|
Punce, eno vprašanje - a že pucate zobke (tiste, ki jih že mate oz. majo vaši malčki)? In s čim? Kar z vatko ali s posebno ščetko za prve zobke? rada bi kupila ščetkico, pa me zanima, katero priporočate.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.5.2009 14:00:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ahoj! Midve vsa pa iz sprehoda zdejle ... pa bi bili še zunaj, sam je čist preveč vroče pa mamica je že čist lačna . Ana Luna ... jaz Neži zvečer s prstom ovitim v pleničko podrgnem po zobkih, pa itak tut Neži ful paše glodat plišaste zadevice in si še s tem čisti zobke ... krtačko bomo pa začeli uporabljati, ko bo sta saj prva dva zobka cela zunaj. Zaenkrat ji dam v roke eno grizalo podobne oblike kot zobna ščetka tkrat ko si jaz zobe umivam in me gleda pa potem še ona v usta da tisto grizalo, pa jaz ji malo podrgnem z njim, tako da se navaja na ta občutek. Drugače so nam pa v materinski šoli rekli, da je za prvo zobno ščetko dobra taka ščetka, ki ima majno površino ščentin, pa mehke ščetine mora imet. Drugače je pa za nami en prav prijeten vikend ... upam, da bo še kateri takšen ... no naslednji bo pravgotovo zanimiv, saj gremo za 3 dni v Kranjsko Goro in to z mojimi starše, njegovimi starši, familijo od njegove sestre, pa s taščo in tastom od njegove sestra ... to bo fešta sigurno, ko so to taki ljudje za žur ... komi čakam!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.5.2009 19:52:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo ... mala je v mižolah, jaz vas pa malo pozdravim, potem pa likat . A daj ne se hecat, da otroke že v tako velike cunje oblačite ... mi smo komaj s številko 68 začeli, pa še to ji je okrog pasu vse preširoko ... sem ji pa ravno zadnjič dala gor še ene hlačke iz Iane št. 50, pa so ji bile v pasu čisto preširoke . Nič, moram it res likat, da za nekaj časa to spravim iz dnevnega reda ... jutri bodo pa na vrsti okna ... sem dala danes žaluzije gor, dabi bilo bolj svetlo v stanovanju, pa ni nič pomagalo ... in sem jih raje kar spustila nazaj dol .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.5.2009 20:12:32
|
|
|
|
petruscha
|
Ojla! Otika, tudi jaz grem likat . Danes pa ni nobene gužve tle gor. Kje je črna kavica, se nič ne oglasi!!???
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.5.2009 21:22:44
|
|
|
|
skorpika
|
jst grem tut likat...juhej...matr smo pridne
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.5.2009 21:23:34
|
|
|
|
skorpika
|
aja, mi nosimo št.74, zobkov in dlesni še ne čistimo, ker jih še nimamo
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.5.2009 7:46:56
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla dobro jutro najprej kako ste no zaenkrat smo še notri pa bomo kmalu šli ven ka je tak lep sonček drugač mam pa mojo punco tam nekje od 12h do 4h popoldne notri ker je čist preveč vroče pa kr švica me pa zanima kaj bote kej nabavle za na morje (obroč za plavanje, klobučke,.....) aja sam jst jo pa bom 100% mazala s kako kremico za sončenje poleti ka bo huda vročina no ja sej bom prej P vprašala... hja vse neki likate men se pa ne da to zmeri odlašam na jutri ta jutri je pa že bil dolgo časa nazaj nč drugač grem pa u petek mal v šoping zase in za malo kupit kako rutico klobuček.... ja zobkov tut mi še ne pucamo ker jih še ni ..... se pa mala prav veselo prevrača naj bo to po previjalni al pa v postelci je zjutraj ko se zbudim čisto drugače obrjena ..... hja nosimo št.68 nekaj pa tudi že 74
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.5.2009 8:12:40
|
|
|
|
katja_p
|
Jutro! No, ko govorite o švicanju ... naša je včeri bla tud čist mokra Sm jo mela oblečeno v bodi brez rokavov in kratko majčko čez. Sm jo pa vzela iz vozička, je bla pa čist mokra, votek pa tud Kaj bo šele poleti ???
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.5.2009 8:31:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Jaz sem imela pa mojo učeri v bodiju z dolgimi rokavi in hlačkah pa ni bila nič premočena. Nekak se je še ne upam v kratek rokav dat, ko je pa še malo smrkava. Da vam povem šorijo, kako se je naša punca danes zbudila ... ob 6ih mi začne malo šumet v babyphonu ... pa sem si mislila, ma saj ima igračko v posteljici, zihr se igra in jo bom kar pustila še malo ... čez 15 minut zaslišim melodijo zvezdice zaspanke, ki je pritrjena na ograjici od posteljice ... wtf ... pogledam na drugo stran postelje ... moj leži tam ... ja kdo ji je pa potem zvezdico prižgal?! Vstanem in grem gledat kaj se dogaja ... tamala leži na hrbtu v posteljici počez, z eno nogo do kolen čez ograjico in maha z njo po taktu melodije, v rokah nad obrazom je imela pa igračo in jo zasanjano gledala in ji čebljala ... opica mala moja . Očitno je z nogami nekaj krilila naokrog, pa ji je nekako ratalo zvezdico prižgat, pol jo je pa melodija tako umirila, da se je še kar nekaj časa čisto mirno igrala s svojo igračko .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.5.2009 10:12:03
|
|
|
|
pike
|
dobro jutro, no naša je končno zaspala, ker ponoči smo vsi bolj slabo spali tako, da bom tudi jaz šla na kavč. ja, tile naši nas znajo včasih prav presenetit z svojimi vragolijami, ki se jih še sami ne zavedajo Lepi dnevi so in smo več zunaj kar se tukaj na RR-ji kar pozna. Je VELIKO zatišje, ko bo dež pa bo gužva. oblačenje ponoči - danes je bila prava sparina tako, da smo imeli prvič vso noč odprto okno. Našo maličko imam oblečeno v bodi kratek rokav čez pa pajac bombažen z dolgimi rokavi. Vendar se mi zdi, da ji je vroče, ker ima zadaj na vratu malo vlažno kožo, kot da se poti. Kako jih imate ve oblečene? Kdaj jih boste kaj dale v kratek rokav ponoči? Jaz sem ji kupila tako luštno pisano pižamico, je iz celega samo, da je kratek rokav in čisto kratke hlačke.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.5.2009 10:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno vprašanje: Punce, a veste kje bi čim ceneje in čim hitreje dobila zložljivo vzmetnico za prenosno posteljico? Sem imela shranjeno bližnico do ene spletne trgovine, kjer so bile po 19€ ... sam zdaj mi pa mozilla ne dela pa nimam bljižnice ... gremo pa ta vikend v Kranjsko Goro pa posteljico imamo, vzmetnice pa ne ... in mi je to šele prejle kapnilo
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.5.2009 13:05:21
|
|
|
|
nanaa
|
Otika mi smo jo kupili v leclercu in je super, stane pa 10 eur je bila v akciji, drugače je 20 eur, pa ravno prav paše v pojstlco pa lepo se zloži.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 12.5.2009 14:04:17
|
|
|
|
Anonimen
|
nanaa, prepozno ... sem jo šla potem kar v BC kupit in je bila najcenejša 26€ ... jah šment, bomo pa drugje prišparali ... sam šment, ko iz BC ne grem nikoli samo s tisto stvarjo po katero sem šla ... tak da sem tamali kupila šeene hlače in pepeny senčnik za voziček ... ah ja ... saj bo obračun sredi leta .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?