ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Razlika nastane, ko recem, da zivim po svoje in hkrati priznavam, da je to dalec od idealnega...ampak tako pac je in pri tem ne zanikam moznosti, da so mozni tudi drugi nacini, ki so sprejemljivi za druge in bi bili sprejemljivi tudi zame. In mamici, ki je 24/24 s svojim otrokom, ne bom nikoli rekla gnoj od gnoja kot je ona zmozna reci meni; pa meni se niti ne upa, si pa to upa (in ne samo ena njih) reci neki skoraj anonimni Marijani. Tu je razlika, velika, do Splita, vsaj....in se mnogo dlje. In tudi v tem, da svoje napake celo vidim, jih priznavam in popravljam, vecina pa ne pride niti do prve tocke. Ampak nima veze. mič.... nisem brala cele debate in ne vem vseh pametnih misli, ki so se prilepile o čudežu življenja..... ampak me je vedno zanimalo..... glede na to, da živiš res nekako "poseben" način življenja" (kolikor si ga pač predstavila.... in ja vem, da ne vem skoraj nič o tebi).... toliko pametnih misli izpod tvojih prstov, toliko nasvetov,.... kako to, da ne živiš s svojo hčerko (se opravičujem, če se motim) ni mi jasno kaj pripelje skrbno mamo (ali pa očeta), da gre enostavno stran od svojih potomcev? Lukra, klanjam se... ja pa kaj se zdaj klanjaš? saj pa ni nič kaj takega (še) bilo. Lukra ko lukra. Nič ji ni jasno, milijon vprašanj in nikoli nobenega odgovora iz njene strani, ker pač ona že ne bo odkrivala tople vode, ne, neee, ona je normalna
|