|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
12.5.2009 9:35:55   
July08
Skuštrana o kakšnem bušiju ti govoriš??? user posted image user posted image Moj je skoraj tak brez user posted image !!! Full si lepa nosečka, res! user posted image user posted image Upam, da so tvoji ponosni nate.
Naš mlajši sin(3 leta) tud pogosto da lupčka meni na trebuh, pravi da je za dojenčka, starejšega (5 let) pa sploh nič ne zanima oz imam občutek, da mu je kar malo nerodno. Upam, da bo user posted image vseeno lepo sprejel.

Kaminek jaz sem razumela drugače. Majana nam bo poslala njeno št na ZS, da bomo ob rojstvu potem me poslale SMS njej. Popravite me, če se motim.

Janci hvala za info glede malinovega čaja.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
12.5.2009 9:37:09   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: tecka
Včeraj sem si pripravila torbo pa P, pa ugotovila, da nimam pravih copat oz. natikačev - priporočajo take, ki se lahko zmočijo pod tušem (v LJ P). Pa imam spet razlog za zapravljanje. Itak bom pa kupila nekaj najbolj poceni, ker sicer ne nosim plastičnih natikačev - preveč švicam.

Take natikače (ki se lahko zmočijo) tako ali tako dobiš v porodnišnici. Vsaj v LJ je tako...tako da potrebuješ le še copate.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
12.5.2009 9:37:19   
mojjaka
Dan!
Jaz ne vem več kam vodi to moje šravfanjeuser posted image Snoči me ful zvijalo, pa križ me bolel, tako da sem že mislila,  da me bo mogel user posted image peljat v bolnco. Ponoči se je umirilo...sem spala celo noč, kakor sem pa vstala, se umila in prišla do kuhinje, pa me že spet zvijauser posted image
Hudič je, ko ne vem kdaj je treba it?!user posted image čutim da se kobaca po trebuščku, pa mam občutek, da se  mi bo koža kr strgala, tk mam napetega.
Ma, dokler me ne orng zaštiha, jaz ne grem nikamor-brez panikeuser posted image

Pri nas se vreme že kisa, v mestu imamo danes sejem, samo jaz bom kr lepo doma počivala...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
12.5.2009 9:42:52   
July08
Mojjaka mislim, da ti zaradi tega šraufanja ni treba v P. Sej mene tudi skoz neki zvija, pa trebuh mi otrdeva, da je večino časa trd kot kamen. Samo jaz ne mislim iti dokler ne bojo popadki vsaj na 5 min user posted image user posted image
Imava pa čisto skupaj PDP, tako da kar malo še počakajva, prav?

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
12.5.2009 9:43:30   
lenika
July pri nas naj bi nesli v vrtec kakšno sadje ali suho sadje in za dodatek kakšno sladkarijico.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
12.5.2009 9:45:19   
mojjaka
July sem absolutno za!!!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
12.5.2009 9:52:10   
MIŠEL09
Pozdravljene sonosečke, sem nova, sicer vas spremljam od začetka ampak zardi delovnih obveznosti ni bilo časa , da se vam pridružim. Sedaj se je začela porodniška in imam malo več časa.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
12.5.2009 10:11:00   
Lsica
Dobrodošla MIŠELuser posted image

Kar vskoči v debato... saj si nas brala, naše skrbi, želje in težavice...

Kdaj maš pa rok? če si že na porodniški predvidevam da v začetku junija. Že vse pripravljeno za bebija?

Upam da se kmalu slišimouser posted image

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
12.5.2009 10:20:41   
Cally
Daaan

je še kateri takooo neznosno vroče?

Danes imam pregled, test za streptokok b pa še ctg...pa da še vidimo, če user posted image še kar poseda na ritki user posted image

Tudi jaz sem si omislila 'fejk' crocse - iz massa za v P., za vsak slučaj, če bo v P pomanjkanje pa še spodnje hlačke za enkratno uporabo, ki se lahko perejo (hehehe, zakaj se jim potem reče za enkratno uporabouser posted image ) ter vložke 'Masmi' - te priporočajo v Sanolaborju...

Tako, da torbo imam sedaj 'že' pripravljeno user posted image .

Mala_princeska ....si me kar izpustila user posted image ?

Lep dan še naprej..upam, da se vam rata s čim pohladit...meni pade na misel sladoleeed user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
12.5.2009 10:21:57   
lino
Pozdravljene.

Sem spet med zadnjimi...ampak sem se že ob 7:00 zbudila in se učila o fotosintezi...no potem pa sem nazaj zaspala.user posted image

Glede čevljev...meni tudi noge takooo zatekajo, da lahko še samo eno japonke obujem (pa so mi ozki), ampak ne bi pa rada sedaj nove čevlje kupovala, ker jih potem sigurno ne bom mogla porabiti (imam sicer malo in ozko nogo)...
Copate...tudi jaz ne mislim komplicirat... bom kr ene od doma (navadne) uzela in pred tušom jih bom sezula, ker se mi zdi še bolj bad, če si nog ne obrišem do suhega, kaj šele, da bi še copate imela mokre...
Glede oblek pa ...joj punce moje groza! Sem šla včeraj v Sportino (v SG-ju jo zapirajo in je razprodaja) in sem si eno obleko kupila in pa ene kratke hlače sem šla pomerit in ko sem se videla v celi podobi pred ogledalom...ma za user posted image kk sem se jst zredila...pa povsod (trebuh je itak normalno) ampak rit, pa noge...joj kk bom še kdaj jst ista...pa ne me met za noro, ampak sem bila prej res full-full suha (že konstrukcijo imam drobno) in sedaj je pravi šok!user posted image user posted image

Grem sedaj pospravljat, pa se vsaj mal razmigam...se tipkamo!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
12.5.2009 10:22:59   
MIŠEL09
Rok imam 07.06., razen vozička še nimam nič pripravljeno (tudi meni ni jasno kaj čakam, vsak teden si govorim da bom naslednji teden začela pripravljati), sicer je pa prisotna velika utrujenost, zelo slabo počutje ter imamo že enega hiperaktivca doma

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
12.5.2009 10:27:40   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEL09

Pozdravljene sonosečke, sem nova, sicer vas spremljam od začetka ampak zardi delovnih obveznosti ni bilo časa , da se vam pridružim. Sedaj se je začela porodniška in imam malo več časa.

dobrodošla med nami...

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
12.5.2009 10:31:45   
Mateja.Luka.Nik
Javljam se vam iz Porodnišnice
V soboto 9.5 ob 22.00 je na svet prijokal moj drugi zakladek.Težak 2200g in velik 51,5 cmuser posted image

Niki je pridno doji in veliko spi in je skratka zelo priden dojenček.user posted image
Jutri pa grema že domov.
Lp.Mateja

Luka je prišel 27.12.2007
Sem Nik in vas bom obiskal 5.6.2009

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
12.5.2009 10:33:06   
Cally
user posted image Čestitam!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja.Luka.Nik)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
12.5.2009 10:33:48   
biba14
Jutrček...no,sedaj je že dan,apak tok časa je trajalo,da sem uspela do rač.pritrebušatuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lino

...se videla v celi podobi pred ogledalom...ma za user posted image kk sem se jst zredila...pa povsod (trebuh je itak normalno) ampak rit, pa noge...joj kk bom še kdaj jst ista...pa ne me met za noro, ampak sem bila prej res full-full suha (že konstrukcijo imam drobno) in sedaj je pravi šok!user posted image user posted image

Se podpišem pod to...meni gre na user posted image ko se vidim v ogledalu..prav sram me je zvečer v spalni srajci okrog hodit ( je bolj kratka ), pa čeprav moj pravi,da čist ok zgledam...in da bova oba po porodu začela migat..le da on bo ful jedel ( je suhecuser posted image ) jaz pa manj...in sem prav vesela,da me tako spodbuja in tolažiuser posted image . Ma pred user posted image sem se vsak večer z el.maserjem masirala po nogah in bušiju, pa proticelulit.kreme uporabljala in imela za moje pojme dobre noge ,sedaj pa sem do kolen celulitna in zašpehanauser posted image ...me je kar groza kok bo treba delat,da ne ostanem tak mali okrogel štofeluser posted image

< Sporočilo je popravil biba14 -- 12.5.2009 10:34:37 >

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
12.5.2009 10:35:42   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja.Luka.Nik

V soboto 9.5 ob 22.00 je na svet prijokal moj drugi zakladek.Težak 2200g in velik 51,5 cmuser posted image

Niki je pridno doji in veliko spi in je skratka zelo priden dojenček.user posted image
Jutri pa grema že domov.
Lp.Mateja

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3091
12.5.2009 10:36:12   
Hanuši
user posted image user posted image user posted image  bravo naš drugi junijčekuser posted image user posted image user posted image

Mateja.Luka.Nik. iskrene, iskrene čestitke, pa lepo se cartajte.Pa en ogromen šopek user posted image  za mamico

Neposredna povezava do sporočila: 3092
12.5.2009 10:45:00   
Ovnica78
U. vi ste pa zgodnje!

Jaz sicer vstanem zjutraj ob pol sedmih, da spravim Tina za v vrtec (ga mož pelje), potem pa hop nazaj v posteljo in sladko zaspim še tam nekje do devetih user posted image . Nadoknadim vse kar sem ponoči vstajala.

Mateja.Luka.Nik. ČESTITKEEEE za vašega novega člana. Upam, da ni bilo prehudo user posted image !!!

V bolnico tudi jaz nameram kar crokse vzet, se mi zdijo še najbolj komot!

Lino ne se sekirat glede postave. Če si bila že prej take bolj suhe konstitucije ti bo tudi po porodu kar hitro šlo vse dol. Meni je po prvem porodu tudi šlo. Sicer trebušček ni bil več raven, mi ga je še malo ostalo, pa se to tud da odpravit samo voljo moraš imet in vaje delat. Men se pa to ravno ni dalo. Se bo treba zdaj po drugem bolj potrudit.

Vidim, da vas večino kar martra že ta nosečnost. Mene medenične kosti ful bolijo. Najbolj me pa jezi, ker sem že kar cel mesec skupaj prehlajena. Me nonstop grlo boli, tako, da komaj požiram. V lekarni ti pa dajo tako samo take pastile (islle, granobil), ki čist NIČ ne pomagajo. Tako, da si sadoleda sploh ne upam jest, čeprav se mi ga ful lušta, ker je potem takoj zopet vse še slabše.

Cotke sem oprala in zlikala. Rože sem si nasadila in presadila. Jutri imam pregled, pa mama mi pride okna umit (se mi ponuja že cel mesec, da mi bo ona to naredila).

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

Neposredna povezava do sporočila: 3093
12.5.2009 10:47:52   
Hanuši
Čveke ste take, da sem vas komaj za nazaj preletela, ne vem kdaj vas bomo ornk prebrala. Evo berem, da vse neki špika, veliko vas je že v nizkem štartu, evo pa preberem, da imamo drugega junijčka.

Tut jest sem dons ponoči mislila, da bomo že šli. Dobila sem ful močne krče spredaj, isto kot pri menstruaciji, pa čist trd trebuh. Glede na to, da sem mela prvega sproženega, najprej predrtje plodovnice, pol umetni popadki pa maska proti bolečinam... sploh ne vem kako zgleda, ko se začne doma po naravni poti.

Pol sem pa rekla, da je še prekmalu in sem se prisilila, da sem nazaj zaspalauser posted image . No danes je pa vse bp. Sam očitno smo res že na vrsti

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
12.5.2009 10:53:50   
bjondi

Jutri pa grema že domov.
Lp.Mateja

Iskrene čestitke za Nikija...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3095
12.5.2009 10:54:13   
*alina*

Jutri pa grema že domov.
Lp.Mateja

UAUUUUUUUUUU!!! JUUUUPIIIII!!! NORO VESELA!!!! ŠE EN JUNIJČEK, KI JE MALO POHITEL. ČESTITKE CELI DRUŽINICIuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3096
12.5.2009 10:54:39   
tadejluka
Hej!
No jest sem imela včeraj pregled z UZ, naš mulo ima okoli 3000g, ostalo je pa vse vredu, je pa G ugotovil da imam močno vnetje  in sem dobila dvojno dozo Canestena,
izvidi so vso ok, dobila že napotnico za porod, v ponedeljek pa imam ctg-3 tedne do konca...
se pa ves čas zelo slabo počutim-bolečine kot pri vnetju jajčnikov,...
no tolko o meni za sedaj...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
12.5.2009 10:55:10   
kalanteja
Jutro, ma sj sem še kr zgledla ok, dans je ponovitev, ja, pa potem smo zvečer spet, pač ena izkušnja več
JA, Silva je pa moja sestra dvojčica, Bamoocham, se te spomne iz šole.

Hvala vsem za pohvale....

Drugače pa perem, včeraj sem oprala dekice, danes pa oblačilca, čeprav se dela slabo vreme, bom pač not sušila, seveda mi je že tašča težila, zakaj pa danes pereš, če pa je slabo popoldan napovedano in ne boš mogla zunaj sušit- a bo njo otrok vprašal, če je že vse pripravljeno da se rodi ali kaj, niti plenic še nimam opranih, ma so pametne k sam vrag

kaj naj čakam da bo junij, da bo oprano, itak bom šele konec drugega tedna dobila omaro za otroka, do tedaj pa je fajn da vse operem, potem še samo zložim not pa je

jutr nas pa ima kar nekaj preglede, ma bo gužva s posti spet, no verjetn bom kr js prva, ker imam pregled že ob pol 8 zjutraj

glede spanja, ma jst spim čist ok, celo noč, od 11 do 7 zjutraj, bom pa potem imela probleme ko bo otrok, ve pa ne
sicer grem ene 2 do 3 krat na wc, ampak potem takoj nazaj zaspim, eno blazinico si dam pod trebušček pa je

mam eno dilemo v nedeljo imamo sv obhajilo, nečak in kršenec od fanta gre in sedaj me želijo prisilit da grem cerkev in v tisto gužvo, men pač ni, izgovarjajo se pa na to, ker grem ta četrtek pač k maši k je za mojega očeta- to je pač moja osebna odločitev pa če tam skupaj padem jih čisto nič ne briga
je tudi razlika v trajanju, za obhajilo traja ziher 1 uro, v četrtek pa pol ure, pa še gužve ni, ma ko mam js probleme s temi cerkvenimi ljudmi, k mi nikol nismo bili

mala brca, sem se danes tehtala in imam 53,2 kg, tako da imam sedaj +11 kg

A še kateri drugi tako počasi dela ringaraja?

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
12.5.2009 10:57:18   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

user posted image user posted image user posted image  bravo naš drugi junijčekuser posted image user posted image user posted image

Mateja.Luka.Nik. iskrene, iskrene čestitke, pa lepo se cartajte.Pa en ogromen šopek user posted image  za mamico

Se podpišem!

Iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
12.5.2009 11:00:06   
kalanteja
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

MAJA (14%)

NEŽA (21%)

ANA (13%)

ANJA (16%)

LEA (16%)

JULIJA (21%)

Število vseh glasov: 595

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!