kalanteja
|
Jutro, ma sj sem še kr zgledla ok, dans je ponovitev, ja, pa potem smo zvečer spet, pač ena izkušnja več JA, Silva je pa moja sestra dvojčica, Bamoocham, se te spomne iz šole. Hvala vsem za pohvale.... Drugače pa perem, včeraj sem oprala dekice, danes pa oblačilca, čeprav se dela slabo vreme, bom pač not sušila, seveda mi je že tašča težila, zakaj pa danes pereš, če pa je slabo popoldan napovedano in ne boš mogla zunaj sušit- a bo njo otrok vprašal, če je že vse pripravljeno da se rodi ali kaj, niti plenic še nimam opranih, ma so pametne k sam vrag kaj naj čakam da bo junij, da bo oprano, itak bom šele konec drugega tedna dobila omaro za otroka, do tedaj pa je fajn da vse operem, potem še samo zložim not pa je jutr nas pa ima kar nekaj preglede, ma bo gužva s posti spet, no verjetn bom kr js prva, ker imam pregled že ob pol 8 zjutraj glede spanja, ma jst spim čist ok, celo noč, od 11 do 7 zjutraj, bom pa potem imela probleme ko bo otrok, ve pa ne sicer grem ene 2 do 3 krat na wc, ampak potem takoj nazaj zaspim, eno blazinico si dam pod trebušček pa je mam eno dilemo v nedeljo imamo sv obhajilo, nečak in kršenec od fanta gre in sedaj me želijo prisilit da grem cerkev in v tisto gužvo, men pač ni, izgovarjajo se pa na to, ker grem ta četrtek pač k maši k je za mojega očeta- to je pač moja osebna odločitev pa če tam skupaj padem jih čisto nič ne briga je tudi razlika v trajanju, za obhajilo traja ziher 1 uro, v četrtek pa pol ure, pa še gužve ni, ma ko mam js probleme s temi cerkvenimi ljudmi, k mi nikol nismo bili mala brca, sem se danes tehtala in imam 53,2 kg, tako da imam sedaj +11 kg A še kateri drugi tako počasi dela ringaraja?