Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:48:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: kako pa kej Alja v vrtcu??? A je zdej vse??? Baje, da je že OK. Joka se ne več, je pa tudi skoraj vse. Danes so napisali, da je vse pojedla, razen za kosilo ni hotela kumar. Pa ne vem a solate a v omaki Za malico še vedno dobi frutek, ker kose sadja še ne je, razen banano mal razčefuka in malo poje. Drugače pa imamo 3 zobke in 4 na polovički. S tem pa tud ne more ne vem kaj napraviti Felipe je še brezzobi, kajne? sej Alja pa napreduje. ja je še kar brezzobi, ampak banano pa celo zmaže
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:49:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi kako si preživela delovni dan? full se mi je vlekel na veliko zabušavala, nč pol sem pa za 1 uro mrknila na malico, da sem se orenk nakofetkala Moj 1 dan je bil podoben, samo že 2 se je delo začelo grmadit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:49:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: kako pa kej Alja v vrtcu??? A je zdej vse??? Baje, da je že OK. Joka se ne več, je pa tudi skoraj vse. Danes so napisali, da je vse pojedla, razen za kosilo ni hotela kumar. Pa ne vem a solate a v omaki Za malico še vedno dobi frutek, ker kose sadja še ne je, razen banano mal razčefuka in malo poje. Drugače pa imamo 3 zobke in 4 na polovički. S tem pa tud ne more ne vem kaj napraviti Felipe je še brezzobi, kajne? sej Alja pa napreduje. ja je še kar brezzobi, ampak banano pa celo zmaže Kako je pa kaj prijatelj z zelenjavo? Kaj izboljšav?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:50:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi kako si preživela delovni dan? full se mi je vlekel na veliko zabušavala, nč pol sem pa za 1 uro mrknila na malico, da sem se orenk nakofetkala Moj 1 dan je bil podoben, samo že 2 se je delo začelo grmadit pri men ne bo mamo en RD tako da bo orenk pizza in jaz se bom mogla kar malo bremzat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:50:39
|
|
|
|
Estrella*
|
Zdej je pa mrk A so vsaj ilegalke prisotne????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:51:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: kako pa kej Alja v vrtcu??? A je zdej vse??? Baje, da je že OK. Joka se ne več, je pa tudi skoraj vse. Danes so napisali, da je vse pojedla, razen za kosilo ni hotela kumar. Pa ne vem a solate a v omaki Za malico še vedno dobi frutek, ker kose sadja še ne je, razen banano mal razčefuka in malo poje. Drugače pa imamo 3 zobke in 4 na polovički. S tem pa tud ne more ne vem kaj napraviti Felipe je še brezzobi, kajne? sej Alja pa napreduje. ja je še kar brezzobi, ampak banano pa celo zmaže Kako je pa kaj prijatelj z zelenjavo? Kaj izboljšav? v rit mu gre samo zelenjavna juha.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:52:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: kako pa kej Alja v vrtcu??? A je zdej vse??? Baje, da je že OK. Joka se ne več, je pa tudi skoraj vse. Danes so napisali, da je vse pojedla, razen za kosilo ni hotela kumar. Pa ne vem a solate a v omaki Za malico še vedno dobi frutek, ker kose sadja še ne je, razen banano mal razčefuka in malo poje. Drugače pa imamo 3 zobke in 4 na polovički. S tem pa tud ne more ne vem kaj napraviti Felipe je še brezzobi, kajne? Pol smo pa z zobki tm tm, mi smo dons četrtega dobil. Ne mormo še neki jest, je zadnč Manca korenje jedla k ma že 8 zob, Gaja ga pa ni mogla aja sej res , Filip je pa še brez Mafi itak bom vprašala, sm prevelik firbec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:52:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene bajsi , sploh v obraz Ej prav luštna si bila Nič debela glih ta prava. V obraz si pa malo zatekla in ne debela. Skratka, ti priporočam biti kar do konca lajfa, ti zelo paše ja ja, ne pretiravat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:52:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdej je pa mrk A so vsaj ilegalke prisotne????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:53:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi kako si preživela delovni dan? full se mi je vlekel na veliko zabušavala, nč pol sem pa za 1 uro mrknila na malico, da sem se orenk nakofetkala Moj 1 dan je bil podoben, samo že 2 se je delo začelo grmadit pri men ne bo mamo en RD tako da bo orenk pizza in jaz se bom mogla kar malo bremzat PIZZA!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:53:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a si bila danes na šihtu????? Sedaj lahko tudi uradno potrdim, da sem končno prijadrala na prvo cifro 6 Sedaj imam še 3 mesece časa, da jo zamenjam za 5, ker gremo 9.8. na morje u bravo..boš vse nas prehitelaa Ja seveda......samo sanjam lahko Sem slišala, da si ful suha hehehehehehe...kdo pa si je to zmislu ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:53:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Mali mi spi že od 15.20, pa sem ga že hotela zbudit, ampak se ne more prebudit, vsaj kašlja ne,dopoldan je spal samo 20 minut, zbudil se je pa zarad kašlja. Upam da ne bom imela spet galame do polnoči. Jana a si v službi ali na bolniški? na dopustu spet No saj bo tudi to minilo. H sreči imaš razumevajočega delodajlca ja to pa res.. hvala mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:53:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest pa spet žrem, sej bom še počla . Res no, non stop morm jest, čist adijo. Še dobr da mam tako G, da mi nč ne teži, ker v kamniku mamo eno k skoz pizdi če se preveč rediš Teb pa res ni treba težit, ker si itak kost in koža Mogoče res ni zdravo se zredit nad 20kg, ampak ti si še daleć od tega ma tud jst sem se za 25 kil zredila, pa nisem imela nič težjega poroda, kot so mi govorili da ga bom imela zarad tolk kil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:54:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi kako si preživela delovni dan? full se mi je vlekel na veliko zabušavala, nč pol sem pa za 1 uro mrknila na malico, da sem se orenk nakofetkala Moj 1 dan je bil podoben, samo že 2 se je delo začelo grmadit pri men ne bo mamo en RD tako da bo orenk pizza in jaz se bom mogla kar malo bremzat PIZZA!!!!!!!!!!!!! estrella a se še vedno ful držiš diete?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:54:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene bajsi , sploh v obraz faca si. zdej pa je že buši, kak se pozna vsak mesec, ko sem bla pr teb ga nisi še nič mela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:56:49
|
|
|
|
jana81
|
ja kje ste pa zdej ? mam še mal časa, ker je Nejc pri babici in dedku spodaj, pol ga bom pa mogla dat spat.. Pravkar sem zvedla da ima jutri prevez in če bo vse OK gre jutri domov..joj upam da bo OK..čeprav bo čist nekoristen, ampak bo vsaj doma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:57:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene bajsi , sploh v obraz faca si. zdej pa je že buši, kak se pozna vsak mesec, ko sem bla pr teb ga nisi še nič mela ej jana to je blo pr gaji , nism še taka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:58:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: kako pa kej Alja v vrtcu??? A je zdej vse??? Baje, da je že OK. Joka se ne več, je pa tudi skoraj vse. Danes so napisali, da je vse pojedla, razen za kosilo ni hotela kumar. Pa ne vem a solate a v omaki Za malico še vedno dobi frutek, ker kose sadja še ne je, razen banano mal razčefuka in malo poje. Drugače pa imamo 3 zobke in 4 na polovički. S tem pa tud ne more ne vem kaj napraviti Felipe je še brezzobi, kajne? Pol smo pa z zobki tm tm, mi smo dons četrtega dobil. Ne mormo še neki jest, je zadnč Manca korenje jedla k ma že 8 zob, Gaja ga pa ni mogla aja sej res , Filip je pa še brez Mafi itak bom vprašala, sm prevelik firbec Jaz čakam, da bodo zobki zunaj in ne bo več ovir za hrano Samo kolikor poznam Aljo, bo pa kaj drugega na spisku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:58:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: kako pa kej Alja v vrtcu??? A je zdej vse??? Baje, da je že OK. Joka se ne več, je pa tudi skoraj vse. Danes so napisali, da je vse pojedla, razen za kosilo ni hotela kumar. Pa ne vem a solate a v omaki Za malico še vedno dobi frutek, ker kose sadja še ne je, razen banano mal razčefuka in malo poje. Drugače pa imamo 3 zobke in 4 na polovički. S tem pa tud ne more ne vem kaj napraviti Felipe je še brezzobi, kajne? sej Alja pa napreduje. ja je še kar brezzobi, ampak banano pa celo zmaže Kako je pa kaj prijatelj z zelenjavo? Kaj izboljšav? v rit mu gre samo zelenjavna juha. Bolje išta nego ništa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:59:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ja kje ste pa zdej ? mam še mal časa, ker je Nejc pri babici in dedku spodaj, pol ga bom pa mogla dat spat.. Pravkar sem zvedla da ima jutri prevez in če bo vse OK gre jutri domov..joj upam da bo OK..čeprav bo čist nekoristen, ampak bo vsaj doma sam da mu gre na bolje jaz grem počasi mižikule, ker če ne bom hodila jutri k en zombi , sm se dones na šihtu pojavila že ob 5.15, in se kregala sama z sabo kje naj se parkiram, ker je bilo vse prazno mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:59:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ja kje ste pa zdej ? mam še mal časa, ker je Nejc pri babici in dedku spodaj, pol ga bom pa mogla dat spat.. Pravkar sem zvedla da ima jutri prevez in če bo vse OK gre jutri domov..joj upam da bo OK..čeprav bo čist nekoristen, ampak bo vsaj doma gaja tud še ne spi je spala dons sam od 12 do 13:15 pa je še kr pokonc. No sej če bi bla doma bi že spala verjetn, tko ji pa dogaja Držim pesti, da se hitro zaceli, pa da vam rata it na morje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 21:00:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi kako si preživela delovni dan? full se mi je vlekel na veliko zabušavala, nč pol sem pa za 1 uro mrknila na malico, da sem se orenk nakofetkala Moj 1 dan je bil podoben, samo že 2 se je delo začelo grmadit pri men ne bo mamo en RD tako da bo orenk pizza in jaz se bom mogla kar malo bremzat PIZZA!!!!!!!!!!!!! estrella a se še vedno ful držiš diete? Ja in me na momente mineva, ker sem že pošteno sita tega. Samo mi ne preostane drugega kot, da vztrajam. V 3 mesech sem skinila dobrih 20kg, sedaj pa pride najtežji del in upam, da ne vržem puške v koruzo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 21:01:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ja kje ste pa zdej ? mam še mal časa, ker je Nejc pri babici in dedku spodaj, pol ga bom pa mogla dat spat.. Pravkar sem zvedla da ima jutri prevez in če bo vse OK gre jutri domov..joj upam da bo OK..čeprav bo čist nekoristen, ampak bo vsaj doma sam da mu gre na bolje jaz grem počasi mižikule, ker če ne bom hodila jutri k en zombi , sm se dones na šihtu pojavila že ob 5.15, in se kregala sama z sabo kje naj se parkiram, ker je bilo vse prazno mirno nočko vsem mirno nočko tud teb
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 21:02:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ja kje ste pa zdej ? mam še mal časa, ker je Nejc pri babici in dedku spodaj, pol ga bom pa mogla dat spat.. Pravkar sem zvedla da ima jutri prevez in če bo vse OK gre jutri domov..joj upam da bo OK..čeprav bo čist nekoristen, ampak bo vsaj doma sam da mu gre na bolje jaz grem počasi mižikule, ker če ne bom hodila jutri k en zombi , sm se dones na šihtu pojavila že ob 5.15, in se kregala sama z sabo kje naj se parkiram, ker je bilo vse prazno mirno nočko vsem 5,15h Jaz malo čez 5h šele vstanem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 21:04:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi kako si preživela delovni dan? full se mi je vlekel na veliko zabušavala, nč pol sem pa za 1 uro mrknila na malico, da sem se orenk nakofetkala Moj 1 dan je bil podoben, samo že 2 se je delo začelo grmadit pri men ne bo mamo en RD tako da bo orenk pizza in jaz se bom mogla kar malo bremzat PIZZA!!!!!!!!!!!!! estrella a se še vedno ful držiš diete? Ja in me na momente mineva, ker sem že pošteno sita tega. Samo mi ne preostane drugega kot, da vztrajam. V 3 mesech sem skinila dobrih 20kg, sedaj pa pride najtežji del in upam, da ne vržem puške v koruzo. ne smeš, morš vztrajat,zdej si že dolg dosegla, da bi blo škoda. Verjamem pa da pride kriza, sej bo. Kako se boš pa pol prehranjevala, ko nehaš s tem?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?