|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
11.5.2009 19:50:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Evo, Videk je skopan, v kinderpetu pije flaško, potem pa gre spat, da ne bo jutri tako težko vstat. Jaz sem malo k sebi prišla, grem sedaj še malo pospravit, pa vas pridem še kaj pogledat.

Priden Videkuser posted image Naša v vrtcu je lepo, sedaj pa doma nočeuser posted image user posted image user posted image user posted image Nikoli kraja te kalvarije s hranouser posted image

HB, da vsaj v vrtcu je. Videk doma tudi ne je več veliko. Mogoče kak jogurt, potem pa večerja in ajo ajo.

Važn da v vrtcu lepo jesta. Estrella Alja sigurn čuti tvojo napetost pri hranjenju

Eh, saj je isto, ko jo Matej hrani, pa ni nič živčenuser posted image  Se bliža pregled in njeno tehtanje, pa jih ne bi rada spet poslušala kako se ni nič zredilauser posted image

Aja tko. Ma sej zdej mislim da ne bo več težil glede kg al bouser posted image  Kva pa maš zaenga P da ti skoz s tem utruja? Pri ns nikol ne težijo glede tega. No razen če je res kakšen ekstrem

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
11.5.2009 19:50:26   
Anonimen

Evo mene tuki, dons mam čas, je Gaja pri babiciuser posted image

Lepo, da se malo oddahneš. Meni vedno paše brakeuser posted image  Ju3 pa poročaj kako bo na NS. Pa srečnouser posted image user posted image user posted image

hvala, ja sevede bom poročalauser posted image . ma ja prov paše, da jo kdaj vzamejo, sam mi je pa pol hecen k jo pogrešam, pol p'a skoz kličem

Neposredna povezava do sporočila: 2827
11.5.2009 19:53:27   
Anonimen
Jest pa spet žrem, sej bom še počlauser posted image . Res no, non stop morm jest, čist adijo. Še dobr da mam tako G, da mi nč ne teži, ker v kamniku mamo eno k skoz pizdi če se preveč redišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2828
11.5.2009 19:53:59   
Estrella*

Lepo, da se malo oddahneš. Meni vedno paše brakeuser posted image  Ju3 pa poročaj kako bo na NS. Pa srečnouser posted image user posted image user posted image

hvala, ja sevede bom poročalauser posted image . ma ja prov paše, da jo kdaj vzamejo, sam mi je pa pol hecen k jo pogrešam, pol p'a skoz kličem

Jaz na šihtu uživam in ko grem domov se prav veselim, da jo bom videla. Ko pa je pri meni kako uro, bi šla pa že nazaj na šihtuser posted image  Klicanja po telefonu sem se pa odvadila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
11.5.2009 19:54:05   
Estrella*

Evo, Videk je skopan, v kinderpetu pije flaško, potem pa gre spat, da ne bo jutri tako težko vstat. Jaz sem malo k sebi prišla, grem sedaj še malo pospravit, pa vas pridem še kaj pogledat.

Priden Videkuser posted image Naša v vrtcu je lepo, sedaj pa doma nočeuser posted image user posted image user posted image user posted image Nikoli kraja te kalvarije s hranouser posted image

HB, da vsaj v vrtcu je. Videk doma tudi ne je več veliko. Mogoče kak jogurt, potem pa večerja in ajo ajo.

Važn da v vrtcu lepo jesta. Estrella Alja sigurn čuti tvojo napetost pri hranjenju

Eh, saj je isto, ko jo Matej hrani, pa ni nič živčenuser posted image  Se bliža pregled in njeno tehtanje, pa jih ne bi rada spet poslušala kako se ni nič zredilauser posted image

Aja tko. Ma sej zdej mislim da ne bo več težil glede kg al bouser posted image  Kva pa maš zaenga P da ti skoz s tem utruja? Pri ns nikol ne težijo glede tega. No razen če je res kakšen ekstrem

Saj je super P, samo preveč gleda te krivuljeuser posted image in preračunava koliko naj bi imela. Pri 1 letu naj bi imela nakako 10,5kg, kar pa niti v sanjah ne bomo dočakali s takim hranjenjemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
11.5.2009 19:54:07   
Anonimen
no zdej sm pa jest samauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2831
11.5.2009 19:57:21   
hijenca
nina sem dobila zs, bom v tem tednu poslala vsem.

Zdaj pa grem pod tuš.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
11.5.2009 19:59:02   
Estrella*

Jest pa spet žrem, sej bom še počlauser posted image . Res no, non stop morm jest, čist adijo. Še dobr da mam tako G, da mi nč ne teži, ker v kamniku mamo eno k skoz pizdi če se preveč redišuser posted image

Teb pa res ni treba težit, ker si itak kost in kožauser posted image  Mogoče res ni zdravo se zredit nad 20kg, ampak ti si še daleć od tega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
11.5.2009 19:59:27   
Anonimen

Jaz na šihtu uživam in ko grem domov se prav veselim, da jo bom videla. Ko pa je pri meni kako uro, bi šla pa že nazaj na šihtuser posted image  Klicanja po telefonu sem se pa odvadila.

ja no sej tkole je , bi jo mela zdele pol ure pa bi jo mela že dostuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2834
11.5.2009 19:59:28   
Anonimen

Saj je super P, samo preveč gleda te krivuljeuser posted image in preračunava koliko naj bi imela. Pri 1 letu naj bi imela nakako 10,5kg, kar pa niti v sanjah ne bomo dočakali s takim hranjenjemuser posted image

Sej men to full ni všeč da te krivulje gledajo pa tabele....eni se preveč zapičijo v to. Ma ti kr presliš. če ti bo kej rekla. Ja Gaja jih ma  zdele 9 kg, tko da pri enem letu jih tud ne bo mela tolk

Neposredna povezava do sporočila: 2835
11.5.2009 20:01:10   
Anonimen

Teb pa res ni treba težit, ker si itak kost in kožauser posted image  Mogoče res ni zdravo se zredit nad 20kg, ampak ti si še daleć od tega

res ni dobr, sam da pa kr naprej teži pa tud niuser posted image . Boš vidla, da se bom če bom tko nadaljevalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2836
11.5.2009 20:01:12   
Anonimen

nina sem dobila zs, bom v tem tednu poslala vsem.

Zdaj pa grem pod tuš.

hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2837
11.5.2009 20:08:15   
mafi

mafi: a si bila danes na šihtu?????

Sedaj lahko tudi uradno potrdim, da sem končno prijadrala na prvo cifro 6user posted image user posted image Sedaj imam še 3 mesece časa, da jo zamenjam za 5, ker gremo 9.8. na morjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mačka

jauser posted image , mi je prav pasal mal odiha od hranjenja in previjanjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2838
11.5.2009 20:10:37   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dober dan!

Prvi delovni dan je za mano. Danes sem bila bolj kot mali kužek, ko leče za drugimi, vse so mi pokazali, otroci so lušni, ampak zelo zahtevni. Jih bom že ukrotila, ampak šele drug teden, ta teden je še njihova vzgojiteljica, potem pa so moji. Videk je bil priden v varstvu, malo je jokal zjutraj, ker je bil še zaspan, ga je varuška še zjutraj malo počivat dala, potem pa akcija user posted image . Sem pa jaz tako utrujena, ker sem zelo slabo spala in bom danes kar hitro za Vidom spat šla.

Rojstni dan smo praznovali, slike bom naložila, ko bom energijo našla, danes sem čisto kaput.

Za nazaj še nisem nič prebrala, bom mogoče kasneje.

user posted image za prvi uspešen delovni dan

se podpišemuser posted image user posted image user posted image
glede spanja sve pa na istem jaz sem mrknila sam ene 2urciuser posted image , me je mal psiha dajalauser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
11.5.2009 20:10:52   
Anonimen
Mafi a je bil prvi delovni dan? Paše mal pavze od user posted image . Kje pa maš tamalga?

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
11.5.2009 20:11:32   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prav paše malo odklopa

Neposredna povezava do sporočila: 2841
11.5.2009 20:13:10   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Sedaj lahko tudi uradno potrdim, da sem končno prijadrala na prvo cifro 6user posted image user posted image Sedaj imam še 3 mesece časa, da jo zamenjam za 5, ker gremo 9.8. na morjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mačka

jauser posted image , mi je prav pasal mal odiha od hranjenja in previjanjauser posted image

I knew ituser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
11.5.2009 20:13:16   
Estrella*

res ni dobr, sam da pa kr naprej teži pa tud niuser posted image . Boš vidla, da se bom če bom tko nadaljevalauser posted image

To bi pa rada vidla...ti bajsikauser posted image   Kako pa gre tvoji kolegici s hujšanjem=???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
11.5.2009 20:13:50   
mafi

Mafi a je bil prvi delovni dan? Paše mal pavze od user posted image . Kje pa maš tamalga?

siuser posted image , mal se mi je vlekl, ker me še šparajo ta teden.
Filipa pa je mirkal user posted image , ko sem prišla sva si predala štaheto on me otroka jaz njemu ključe od avtauser posted image .

kako se kej počutiš a se buši že kej pozna???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
11.5.2009 20:14:10   
Estrella*
A barbaw danes ni na spregled?

Neposredna povezava do sporočila: 2845
11.5.2009 20:15:05   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
edin kar me drma je jutranje vstajanje

Neposredna povezava do sporočila: 2846
11.5.2009 20:15:34   
Estrella*
mafi: kako se je odrezal tvoj kot varuška?In kako kaže s Švico?

Neposredna povezava do sporočila: 2847
11.5.2009 20:16:49   
mafi
nč grem Filipa dat v horizontalo ga imam za danes dostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
11.5.2009 20:17:11   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
edin kar me drma je jutranje vstajanje

user posted image user posted image  tudi meni ni najbolj po godu ob 5h aufstehen-at, ampak mi je fajn, ko mi ni treba mulcov rihtat. To vem, da zan bit jutranja grozljivkauser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
11.5.2009 20:18:07   
Estrella*

nč grem Filipa dat v horizontalo ga imam za danes dostuser posted image user posted image user posted image

Moj jo ravno previja, jaz pa grem naštimat mlek, če bo vsaj to pila srakauser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?