Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 19:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo, Videk je skopan, v kinderpetu pije flaško, potem pa gre spat, da ne bo jutri tako težko vstat. Jaz sem malo k sebi prišla, grem sedaj še malo pospravit, pa vas pridem še kaj pogledat. Priden Videk Naša v vrtcu je lepo, sedaj pa doma noče Nikoli kraja te kalvarije s hrano HB, da vsaj v vrtcu je. Videk doma tudi ne je več veliko. Mogoče kak jogurt, potem pa večerja in ajo ajo. Važn da v vrtcu lepo jesta. Estrella Alja sigurn čuti tvojo napetost pri hranjenju Eh, saj je isto, ko jo Matej hrani, pa ni nič živčen Se bliža pregled in njeno tehtanje, pa jih ne bi rada spet poslušala kako se ni nič zredila Aja tko. Ma sej zdej mislim da ne bo več težil glede kg al bo Kva pa maš zaenga P da ti skoz s tem utruja? Pri ns nikol ne težijo glede tega. No razen če je res kakšen ekstrem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 19:50:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene tuki, dons mam čas, je Gaja pri babici Lepo, da se malo oddahneš. Meni vedno paše brake Ju3 pa poročaj kako bo na NS. Pa srečno hvala, ja sevede bom poročala . ma ja prov paše, da jo kdaj vzamejo, sam mi je pa pol hecen k jo pogrešam, pol p'a skoz kličem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 19:53:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest pa spet žrem, sej bom še počla . Res no, non stop morm jest, čist adijo. Še dobr da mam tako G, da mi nč ne teži, ker v kamniku mamo eno k skoz pizdi če se preveč rediš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 19:53:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene tuki, dons mam čas, je Gaja pri babici Lepo, da se malo oddahneš. Meni vedno paše brake Ju3 pa poročaj kako bo na NS. Pa srečno hvala, ja sevede bom poročala . ma ja prov paše, da jo kdaj vzamejo, sam mi je pa pol hecen k jo pogrešam, pol p'a skoz kličem Jaz na šihtu uživam in ko grem domov se prav veselim, da jo bom videla. Ko pa je pri meni kako uro, bi šla pa že nazaj na šiht Klicanja po telefonu sem se pa odvadila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 19:54:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo, Videk je skopan, v kinderpetu pije flaško, potem pa gre spat, da ne bo jutri tako težko vstat. Jaz sem malo k sebi prišla, grem sedaj še malo pospravit, pa vas pridem še kaj pogledat. Priden Videk Naša v vrtcu je lepo, sedaj pa doma noče Nikoli kraja te kalvarije s hrano HB, da vsaj v vrtcu je. Videk doma tudi ne je več veliko. Mogoče kak jogurt, potem pa večerja in ajo ajo. Važn da v vrtcu lepo jesta. Estrella Alja sigurn čuti tvojo napetost pri hranjenju Eh, saj je isto, ko jo Matej hrani, pa ni nič živčen Se bliža pregled in njeno tehtanje, pa jih ne bi rada spet poslušala kako se ni nič zredila Aja tko. Ma sej zdej mislim da ne bo več težil glede kg al bo Kva pa maš zaenga P da ti skoz s tem utruja? Pri ns nikol ne težijo glede tega. No razen če je res kakšen ekstrem Saj je super P, samo preveč gleda te krivulje in preračunava koliko naj bi imela. Pri 1 letu naj bi imela nakako 10,5kg, kar pa niti v sanjah ne bomo dočakali s takim hranjenjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 19:54:07
|
|
|
|
Anonimen
|
no zdej sm pa jest sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 19:57:21
|
|
|
|
hijenca
|
nina sem dobila zs, bom v tem tednu poslala vsem. Zdaj pa grem pod tuš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 19:59:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest pa spet žrem, sej bom še počla . Res no, non stop morm jest, čist adijo. Še dobr da mam tako G, da mi nč ne teži, ker v kamniku mamo eno k skoz pizdi če se preveč rediš Teb pa res ni treba težit, ker si itak kost in koža Mogoče res ni zdravo se zredit nad 20kg, ampak ti si še daleć od tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 19:59:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene tuki, dons mam čas, je Gaja pri babici Lepo, da se malo oddahneš. Meni vedno paše brake Ju3 pa poročaj kako bo na NS. Pa srečno hvala, ja sevede bom poročala . ma ja prov paše, da jo kdaj vzamejo, sam mi je pa pol hecen k jo pogrešam, pol p'a skoz kličem Jaz na šihtu uživam in ko grem domov se prav veselim, da jo bom videla. Ko pa je pri meni kako uro, bi šla pa že nazaj na šiht Klicanja po telefonu sem se pa odvadila. ja no sej tkole je , bi jo mela zdele pol ure pa bi jo mela že dost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 19:59:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo, Videk je skopan, v kinderpetu pije flaško, potem pa gre spat, da ne bo jutri tako težko vstat. Jaz sem malo k sebi prišla, grem sedaj še malo pospravit, pa vas pridem še kaj pogledat. Priden Videk Naša v vrtcu je lepo, sedaj pa doma noče Nikoli kraja te kalvarije s hrano HB, da vsaj v vrtcu je. Videk doma tudi ne je več veliko. Mogoče kak jogurt, potem pa večerja in ajo ajo. Važn da v vrtcu lepo jesta. Estrella Alja sigurn čuti tvojo napetost pri hranjenju Eh, saj je isto, ko jo Matej hrani, pa ni nič živčen Se bliža pregled in njeno tehtanje, pa jih ne bi rada spet poslušala kako se ni nič zredila Aja tko. Ma sej zdej mislim da ne bo več težil glede kg al bo Kva pa maš zaenga P da ti skoz s tem utruja? Pri ns nikol ne težijo glede tega. No razen če je res kakšen ekstrem Saj je super P, samo preveč gleda te krivulje in preračunava koliko naj bi imela. Pri 1 letu naj bi imela nakako 10,5kg, kar pa niti v sanjah ne bomo dočakali s takim hranjenjem Sej men to full ni všeč da te krivulje gledajo pa tabele....eni se preveč zapičijo v to. Ma ti kr presliš. če ti bo kej rekla. Ja Gaja jih ma zdele 9 kg, tko da pri enem letu jih tud ne bo mela tolk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest pa spet žrem, sej bom še počla . Res no, non stop morm jest, čist adijo. Še dobr da mam tako G, da mi nč ne teži, ker v kamniku mamo eno k skoz pizdi če se preveč rediš Teb pa res ni treba težit, ker si itak kost in koža Mogoče res ni zdravo se zredit nad 20kg, ampak ti si še daleć od tega res ni dobr, sam da pa kr naprej teži pa tud ni . Boš vidla, da se bom če bom tko nadaljevala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca nina sem dobila zs, bom v tem tednu poslala vsem. Zdaj pa grem pod tuš. hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:08:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a si bila danes na šihtu????? Sedaj lahko tudi uradno potrdim, da sem končno prijadrala na prvo cifro 6 Sedaj imam še 3 mesece časa, da jo zamenjam za 5, ker gremo 9.8. na morje mačka ja , mi je prav pasal mal odiha od hranjenja in previjanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:10:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Prvi delovni dan je za mano. Danes sem bila bolj kot mali kužek, ko leče za drugimi, vse so mi pokazali, otroci so lušni, ampak zelo zahtevni. Jih bom že ukrotila, ampak šele drug teden, ta teden je še njihova vzgojiteljica, potem pa so moji. Videk je bil priden v varstvu, malo je jokal zjutraj, ker je bil še zaspan, ga je varuška še zjutraj malo počivat dala, potem pa akcija . Sem pa jaz tako utrujena, ker sem zelo slabo spala in bom danes kar hitro za Vidom spat šla. Rojstni dan smo praznovali, slike bom naložila, ko bom energijo našla, danes sem čisto kaput. Za nazaj še nisem nič prebrala, bom mogoče kasneje. za prvi uspešen delovni dan se podpišem glede spanja sve pa na istem jaz sem mrknila sam ene 2urci , me je mal psiha dajala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:10:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Mafi a je bil prvi delovni dan? Paše mal pavze od . Kje pa maš tamalga?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:11:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene tuki, dons mam čas, je Gaja pri babici Lepo, da se malo oddahneš. Meni vedno paše brake Ju3 pa poročaj kako bo na NS. Pa srečno hvala, ja sevede bom poročala . ma ja prov paše, da jo kdaj vzamejo, sam mi je pa pol hecen k jo pogrešam, pol p'a skoz kličem Jaz na šihtu uživam in ko grem domov se prav veselim, da jo bom videla. Ko pa je pri meni kako uro, bi šla pa že nazaj na šiht Klicanja po telefonu sem se pa odvadila. prav paše malo odklopa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:13:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a si bila danes na šihtu????? Sedaj lahko tudi uradno potrdim, da sem končno prijadrala na prvo cifro 6 Sedaj imam še 3 mesece časa, da jo zamenjam za 5, ker gremo 9.8. na morje mačka ja , mi je prav pasal mal odiha od hranjenja in previjanja I knew it
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:13:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest pa spet žrem, sej bom še počla . Res no, non stop morm jest, čist adijo. Še dobr da mam tako G, da mi nč ne teži, ker v kamniku mamo eno k skoz pizdi če se preveč rediš Teb pa res ni treba težit, ker si itak kost in koža Mogoče res ni zdravo se zredit nad 20kg, ampak ti si še daleć od tega res ni dobr, sam da pa kr naprej teži pa tud ni . Boš vidla, da se bom če bom tko nadaljevala To bi pa rada vidla...ti bajsika Kako pa gre tvoji kolegici s hujšanjem=???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:13:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mafi a je bil prvi delovni dan? Paše mal pavze od . Kje pa maš tamalga? si , mal se mi je vlekl, ker me še šparajo ta teden. Filipa pa je mirkal , ko sem prišla sva si predala štaheto on me otroka jaz njemu ključe od avta . kako se kej počutiš a se buši že kej pozna???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:14:10
|
|
|
|
Estrella*
|
A barbaw danes ni na spregled?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:15:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a si bila danes na šihtu????? Sedaj lahko tudi uradno potrdim, da sem končno prijadrala na prvo cifro 6 Sedaj imam še 3 mesece časa, da jo zamenjam za 5, ker gremo 9.8. na morje mačka ja , mi je prav pasal mal odiha od hranjenja in previjanja I knew it edin kar me drma je jutranje vstajanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:15:34
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi: kako se je odrezal tvoj kot varuška?In kako kaže s Švico?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:16:49
|
|
|
|
mafi
|
nč grem Filipa dat v horizontalo ga imam za danes dost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:17:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a si bila danes na šihtu????? Sedaj lahko tudi uradno potrdim, da sem končno prijadrala na prvo cifro 6 Sedaj imam še 3 mesece časa, da jo zamenjam za 5, ker gremo 9.8. na morje mačka ja , mi je prav pasal mal odiha od hranjenja in previjanja I knew it edin kar me drma je jutranje vstajanje tudi meni ni najbolj po godu ob 5h aufstehen-at, ampak mi je fajn, ko mi ni treba mulcov rihtat. To vem, da zan bit jutranja grozljivka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 11.5.2009 20:18:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi nč grem Filipa dat v horizontalo ga imam za danes dost Moj jo ravno previja, jaz pa grem naštimat mlek, če bo vsaj to pila sraka
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?