|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
9.5.2009 12:41:22   
malaMravljica
u Februarka, hvala ti, pol bom pa kar sla kupit jih v ponedeljek. Ej, pa nate sem se prejle spomlna, ko sem cunje pobirala, dva stroja pa susit dajala. Sem si rekla, no lepo, da jih Februarki mozek daja prat itd user posted image user posted image  Sem ti ze rekla, ce mores pocivat zacni kaj strikat za bejbija, bos vidla kako gre hitro cas naprej. Jaz sem zacela dekco delat, sam sem tolk pozno volno dobila, sedaj se mi pa ne da vec.
Mogoce pa so ti dojencki sam taki navihanci in ocijem nagajajo, mol bojo pa ocijevi ljubljencki, ze vem, da bo tako.

Sladoled zunaj. Kaj to pomeni, da ga ne smem jesti pri slascicarju user posted image user posted image user posted image   jaz sem se letos ze dvakrat prekrsila. Kako pa vem, ce sem kaj staknila? Pa je res tako nevarno, da je res boljse, da ga ne vec?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
9.5.2009 12:42:32   
tane
lenika...in ostale otrdevanje trebuha oz. popoldne me je začelo tiščat pa ves napet trd trebuh...jaz sem imela isto predvsem bolj očitno je bilo od 16.tedna naprej, zdaj je boljše in sem vprašala Pušenjaka, ki mi je odgovoril, da je 'otrdevanje maternice normalen pojav v nosečnosti'.
drugače pa mi je moja G svetovala Buscopan ter magnezij ali pa še boljše Donat, ki je naraven in priporočljiv v nosečnosti.

lenika, še to me zanima, mislim, da si ti rekla, da boš preko neta kupila Jane slalom pro in da je tako ceneje, mi zaupaš spletno stran?...jaz se sicer še odločam katerega bi ampak mi je zaenkrat ta najbolj všeč še posebej zato, ker je lahek 8kg medtem ko je Quinny Frestyle, ki me tudi mika 14kg težak.

jaz sem pridelala +3kg in me je danes kar malo vrglo...zdaj sem v 18.tednu in predtem sem zaradi bruhanja shujšala zdaj pa kar naenkrat v 2-3 tednih +3kg a je to normalno?

malaMravljica...mene je ves čas strah zaradi enega SS in tako, si res želim, da bi čimpreje že prišel ta oktober, da končno držim v rokah tole našo pikico...ne bom pomirjena do 7 meseca nosečnosti.

zdaj pa počasi na piknik...prvi letos in upam, da ne bo dežja.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
9.5.2009 13:35:35   
lenika83
Lep pozdrav!

Moj pregled je zmeraj zelo na hitro, ampak najbolj žalostno je, da v čakilnici ni nikoli gneče, če bi bila gneča, bi mi bilo vsaj jasno kam se mu mudi. Zadnjič je v kakšnih 20 minutah naredil tri preglede, pa vsem trem še uz. Potem sem pa  čakala pri sestri, da mi je materinsko knjižico napisala in se je sprehajal po ambulanti sem in tja, ker ni bilo nič dela. Tega pa res ne razumem... Namesto, da bi ti posvetil tri minutke časa, se potem raje sem in tja sprehaja ves zdolgočasen.

tane spletna stran, kjer sem našla poceni Jane vozičke je http://www.o-baby.de/index.asp Upam, da bo delal link, ker ne vem kako ga moram prilepit. Sem pa prebrala tu na RR, da so zelo hitri in zanesljivi. Ugotovila pa sem, da se cene za različne barve vozičkov kar sprmeinjajo in se splača malo spremljati, da ne kupiš takrat ko je dražje. Časa je tako in tako še dovolj. Sem šla zadnjič v trogvino malo gledat vozičke in se mi je zdel Jane dosti bolj udoben kot Quinny Freestyle, pa še precej težji je, to pa je tudi kar pomembno. Meni je bil sicer všeč tudi Peg perego GT3, ampak je zložen zelo velik, je Jane dosti manjši.

Lep dan!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
9.5.2009 15:07:11   
ninasiki
čau punce

danes je prečudovit dan sva z mojim bla že pridna na vse zgodi sva pospraula celo bajto poj je pa on še pokosiu zunej jst pa za jest nardila no zdej se pa mal martinčkava user posted image user posted image

lenika83 men je tud fuuuuuuuul  ušeč Peg perego GT3 sm ga že gledala sam ne vem kaj se vse dobi zravn od jane mi je pa full ušeč Jane Slalom Pro Buggy tko da bom jst tud kle nek pristala

grem še mal vn dokler je lepo  se slišmo zvečer

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
9.5.2009 16:05:13   
Februarka08
Tane, super da si osvežila seznamuser posted image
Malamravljica, lepo da si se name spomnilauser posted image saj bi jaz tudi veliko raje kaj sama naredilauser posted image prej sem cunje zložila iz sušilca, to je pa tud vse, pa mal sem po kosilu pomagala pospravit, kuha mi itak zdaj tašča, vsaj dokler ne pridem iz bolnice. Glede štrikanja pa... uf, to ni zameuser posted image sem se enkrat nekaj učila pri mami, ampak tega je že dolgooooooooooo tako da tudi ne znam večuser posted image zame so bolj križanke in podobnouser posted image aja, še zaradi sladoleda - pravijo, da ga ni dobro jesti zaradi jajc... sicer ne vem kaj bi jajca delala notriuser posted image v bistvu zaradi salmonele. Ravno prej sem brala nekje, bom probala še 1x poiskat in pripopat link, so različna mnenja glede tega, večina odgovorov je takih, da ga komot lahko ješ tudi od ¨šiptarjev¨ kot jim radi pravimo.

Jaz spet mal počivam, sem bla prejle mal na terasi, zdaj sem si pa spet PC priklopila da vas mal preberem. Moj zunaj škarfo polaga, Larisa je pri tašči, potem gresta pa mojedva mal v šoping. Upam, da jima bo šlouser posted image
pa-pa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
9.5.2009 16:11:33   
Februarka08
http://med.over.net/forum5/read.php?117,5348502

Evo, malamravljica, tale link je glede sladoleda pa si mal preberiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2631
9.5.2009 16:16:28   
ninasiki
čau

jst sm na veliko zdele padla v vozičke in me samo zanima če katira ve slučajno kje je kaka trgovina z jane vozički in če je to slučajno italjanska firna kje se v italiji nejbližje nahaj. sm najdla model in ga bom 100% šla kupt Jane Slalom Pro Buggy Amazon Coche Set 2009 fuuuuuuuuuuuuuul mi je lep in ne odstopam user posted image user posted image user posted image  me pa zut zanima če katira obvlada ta nakup na tej strani k ga je omenla lenika83 men ni nč jasn nemščina glih ne gre user posted image user posted image

kar se sladoleda tiče pa ga jst jem samo v domžalskem mercator centru ker mami pozna šefa slaščičarne in je sladoled skos svež ma pa tip 200 vrst sladoleda (seveda menja okuse ni vseh 200 na razpolago) pr ''šiptarjih'' pa nočm reskirat glih zarad te salmoneleuser posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 2632
9.5.2009 16:38:43   
malaMravljica

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED, NS/MF

xx.10
aquamarin  (?)                              (?user posted image , ? user posted image              ??
Čivavica  (?)                                  (?user posted image ,? user posted image               ??
natalia  (?) MB                              (2user posted image , 1 user posted image )              ??
anonimna5  (?)                             (?user posted image , ? user posted image )              ??
TINKO  (?)                                     (?user posted image , ? user posted image )               ??

01.10
*raci*  (?)                                      (?user posted image , ? user posted image              ??
nincika 
(24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image            ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )            ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )             ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image             ??
Suzikaa  (27) Ormož                     (1user posted image , 0 user posted image )            4.6
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 0 user posted image             4.6
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image       13.5
spet mama 
(?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
bony 
(30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image             ??
maj2009 
(24)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image )            20.5MF

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )            ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image            ??
skačica  (28)                                (2user posted image , 1 user posted image )             ?? 
lupa02  (?)                                   (1user posted image , 0 user posted image )             ?? 

04.10  
anaslana   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )              ??

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image           26.5 MF
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image           18.5 MF 

06.10

sandrarum   (?)                             (?user posted image , ? user posted image )             ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image )            ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2user posted image , 0 user posted image               18.5
nati29   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image              ?? 

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )            19.5

10.10
mng  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ??  
srečen sonček   (?)                        (?user posted image , ? user posted image             ??

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                        (1user posted image , 0 user posted image )            22.5
september25  (25)Štajerska      (1user posted image , 0 user posted image )              20.5 

13.10
Rižkoo   (26)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image             20.5

tršica   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image             14.5

14.10   
Bremzi   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )              ??
katrin***   (24)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image            9.6 MF
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )            2.6
deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )           12.5/2.6 MF

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image )            9.6 MF  
miska10  
(?)                                 (?user posted image , ? user posted image )              ?
majcy_m   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )             ??
karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image            12.5

Meliitak   (32)  KR                          (?user posted image , ? user posted image             26.5

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2user posted image , 1 user posted image )            ??

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )             ??

18.10
Toffsy   (??)                                     (?user posted image , ? user posted image            ??

19.10
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )            18.5
muca*maca   (28)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )             9.6

20.10
Siska   (?)                                        (?user posted image , ? user posted image )             ??
deja*   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image             ??
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image             ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image            11.5 MF

21.10
pinky girll   (27)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )           10.6 MF
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )           12.5
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image            ??
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )             ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image             ??

22.10

Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image )           13.5
pupa_b   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )             ??
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )           
11.6 MF
Crystall   (25)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image )            12.5
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )            ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )            9.6 MF
HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )            ??
anonimna6   (?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )            ??
Šelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image           ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )             ??

25.10
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )           15.5 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )           13.5
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )           ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )          19.5
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image            ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )            29.5

26.10
plotka   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image           13.5 

28.10
anonimna.k  (?)                              (?user posted image , ? user posted image )            ?? 
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image          19.5  

29.10
pikica 28  (?)                                  (?user posted image , ? user posted image )             ?? 

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )            ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )          
27.5 
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image           20.5 
michelle1  (30  Posavje                 (4user posted image , 2 user posted image           ?

31.10
abab  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )            ?? 

SKUPAJ: 88

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 , tincci 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 9.5.2009 16:50:11 >

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
9.5.2009 16:48:48   
Suzikaa
Pozdravljene!

Za seznam - moj naslednji pregled je 4.6.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
9.5.2009 16:49:17   
malaMravljica
ninasiki, pojma nimam kolk je normalna cena tvojega vozicka. Sem ga hotla videt in meni vrze tako ceno ven, je tukaj drag ali cenejsi? Drugace pa lep vozek ja, pa ni pretezek. Jaz sem pa za moj izbran vozicek zadnje dni tolk pozitivnih komentarjev slisala, da ostajam pri Bugabooju.

Mi pa spet pecemo na zaru danes. Po pravici povedano bom imela samo en kup dela spet, ceprav fino pa bo ja.

Februarka, prebrala sem komentarje na linku, eni so za eni proti. Jaz ga jem pri enem znanem italijanu, kjer je vedno vrsta zunaj in je posledicno sladoled kar svez. Samo ni mi pa jasno kako vpliva na otrocicka, ce staknem salmonelo, kako hudo je to. Ker ce ima res kaksne posledice na otroka ga pa nam vec.

Suzikaa, sem ti ze spremenila na seznamu user posted image  

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 9.5.2009 16:50:53 >

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
9.5.2009 18:12:03   
lenika83
Ninasiki tukaj sta linka do dveh debat o nakupu na tej spletni strani, če ti bo kaj pomagalo. http://www.ringaraja.net/forum/Vozi%C4%8Dki_Jane/m_3628280/tm.htm in http://www.ringaraja.net/forum/www%25o-baby%25de/m_4022644/tm.htm Kako točno pa gre, se mi pa niti sanja ne, ker še sploh nisem nič pogledala. Sicer je tudi moja nemščina bolj slaba, ampak bom poiskala kakšno pomoč, pa bom že nekako ugotovila kako in kaj. V Sloveniji imajo te vozičke v Pikapolonici, firma pa ni italijanska, ampak menda španska, tako da ne vem, če jo boš našla v Italiji. Mogoče če probaš malo po netu poiskat kakšne italijanske trogvine in kaj najdeš. Jaz sem sicer nekaj gledala, samo jih nisem našla. Res pa je, da je s te nemške strani zelo ugodna poštnina (manj kot 10€), tako da jaz niti ne iščem druge variante, ampak bom ziher tam naročila. Bom pa naročila športni del, posebej pa košaro capazzo pro, ki ni avtosedež in je dosti bolj udobna kot pa matrix, ki je kot avtosedež. Priporočam ti, da greš malo v kakšno Pikapolonico pogledat, ker ko v živo vidiš je to nekaj čisto drugega kot pa na netu.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
9.5.2009 23:19:36   
majakla
Pozdravljene, sem bila cel dan na "luftu",
tako da vas komaj zdaj prebiram.

MalaMravljica čestitke za pregled, več kot 20 cm, to pa je že kar nekaj, ne? Torej sva midva tudi nekje tu - zanimivo.
Moram povedat, da tudi jaz user posted image  že čutim, sploh zvečer, ko ležem v posteljo, pa da tudi moj user posted image  roko gor, pa pravi, da nekaj že čuti - iiiiiiiiiii!

Kako to mislite, da vam "otrdi trebuh"?

Pozdrav tudi novi - dobrodošla! user posted image

Jaz imam pregled v sredo - komaj čakam.

Aja, glede sladoleda, ga obožujem, sploh tistega iz avtomata, ampak sem oz. bom sedaj še kar nekaj časa "na Planici".

Vse, ki ste na piknikih oz. jeste z žara: naredite še kakšen grižljaj zame oz. za naju. user posted image

Lepo bodite - LAHKO NOČ - pa pa. 

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
10.5.2009 9:33:35   
Februarka08
Ojla, user posted image

Jaz počivam (itak) tamala je v varstvu, mojega spet niuser posted image ves čas sem sama, se mi zdi, kot da sem kužna ali invalid, moj se me še dotaknit ne upauser posted image zvečer ga najbolj rabim ko samo tuhtam in jokam, on se pa stran obrne in zaspiuser posted image joj, pa teli hormoni, pa to je norouser posted image upam, da ste ve kaj boljše volje in da uživate nedeljo!

Pozdravček!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
10.5.2009 12:43:59   
tane
Februarka, sva na istem mojega tud ni danes cel dan dela, tko, da sem kar doma...
poskušaj pozabit na slabo in misli samo lepe stvari...eno lepo pupo že imaš pa si tudi mela težave kajne...mogoče tokrat ni tako hudo kot prejšnjič, ker če bi bilo ful resno bi te takoj dali v bolnico in naredili cerklažo, sploh pa to, da ti tvoja G ni zmerlauser posted image boš videla še vse bo ok.

jaz imam pa placento previo, to je posteljica čez maternični vrat in če se do 28.tedna ne dvigne bom imela carski rez, je pa G rekla, da so možne tudi krvavitve zdaj in da moram tudi počivat, nič športa, nič težkih stvari dvigovat...zato tudi samevam danes, če ne bi šla sigurno s prijatelji v hribe pa malo ven.

glede tvojega in tolažbe, veš verjemi mi tudi njega je strah in moški pač to tako rešujejo, da sploh nočejo mislit na to, kaj šele se pogovarjat o tem...tudi pri nama ko so bile štale na začetku, krvavitve itd. je bilo isto z njim se nisem mogla pogovarjat in sem se rajši tu z vami, s puncami, ki prestajajo isto pa z prijateljicami...moški pač ne znajo oz. so drugačni od nas pa to ne pomeni, da mu je vseeno verjemi mi tudi on si želi, da bi bilo vse ok in tudi bo...samo pozitivno razmišljat, ker stres tudi slabo vpliva na vse...imaš pa vedno nas tu, da nam potožiš...

Neposredna povezava do sporočila: 2639
10.5.2009 12:59:03   
malaMravljica
se ena sama danes tukaj. Mojemu se je pa zacela teniska sezona, ne vem vec ali bodo vse nedelje ali vsaka druga in to 3 mesece sedaj. Nekaj pravi, da je letos zadnaja sezona. Pa ravno sedaj igra in mu pesti drzim.

Februarka, meni se pa zdi, da sam nekaj pucam. Vceraj sem balkon pucala in likala, danes spet, pa se vse je rumeno od regrata. Ta teden morem se dva lezalnika za na balkon kupit in potem bom martinckala zunaj, na stolicah mi ni tako udobno.

Majakla, ne 20+, na 23 je ze user posted image  ves kaksna razlika je to za tako malo bitje, hihi.. Ja, tvoj je tudi ze tak.

Sedaj pa grem se malo cekirat za vozicek, bi ga ze kar kupila, pa bom se malo pocakala.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
10.5.2009 19:59:19   
HelloKitty1
Živjo,

mi smo imeli v petek pregled, veliki smo 10 cm, imamo fantka, naslednji pregled pa 9.6. in sicer MF.
Drugače pa ne kupujemo še ničesar, bomo večino stvari dobili od fantove sestre, tako da... bo malo manj stroškov, zame pa tudi malo manj nakupovalnega veselja user posted image

Lepo se imejte in uživajte na sončku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2641
10.5.2009 20:14:18   
tršica
Pozdravljene!

Me spet dolgo ni bilo in sem komaj vse prebrala.

Aniiita in se dve (si nisem zapomnila user posted image ) najlepša hvaka za nasvete glede krvavečih dlesni. Bom kupila paradontax. Poznam zadevo, poznam celo okus, ampak zdaj se pa nsiem spomnila na to. Tiste kapljice... Bom sla se pa v lekarno vprašat. Skodit ze ne more. Me je malo strah, ker se mi je en del zoba kar zdrobil - sploh ne vem tocno kdaj. Pa ne bi rada, da se mi kaki zob ven pade, kar tako, kdo ve kdaj. Mam ves cas tisto grozno reklamo pred sabo s tvja.

Tiste, ki počivate... Ne bit zalostne. Vzemite to kot zdravljenje. Jaz sem decembra imela SS. Ze res da na zacetku, v 7. mesecu, pa vseeno... Bi rajsi lezala... Malo je zoprno, ker se je zacel lep soncek. Ampak, privoscite si. Jaz sem danes skoraj cel dan prebirala knjige in pocivala zunaj na lezalniku, malo na soncku malo v sencki. To pa lahko ve tudi ne? Sam ne se obremenjevat z delom, skrbmi, pa svjimi mozmi... Vse bo pocakalo in vse se bo uredilo. Je pa tista tako lepo napisala, kako so moski prestraseni. Ko jih najbolj potrebujes, glavo v pesek... No, niso vsi taksni. Ampak ne se dat. Saj bo. Smo ze skoraj na polovici, no, nekatere ste ze :)

Hvala MalaMravljica, ker sem na seznamu. Tukaj pridajam se ostale podatke, ki jih imate objavljene ostale.
starost 30, CE, 2. nosečnost, 0, v četrtek pa verjetno izvem kdaj mi bo delala morfologijo.

Kilogrami pridno mirujejo. Mislim, da po vcerajsnjem tehtanju, sem se zredila za 2 kg. Se je pa trebuscek izbocil, prakticno cez noc. 92 cm obsega. Me je ze malo skrbelo kaj se dogaja, ko sem gledala vase slicice, meni pa se se nic ni videlo. Sem ravno danes spet malo pregledovala hlace. Za nosecniske se nisem, za navadne nisem. Sem nasla le se dvoje, ki so mi bile malo prevelike, pa so mi zdaj komajda se prav. Bo se za kaksen teden dva, potem pa bo treba garderobo zamenjat. No, ampak mislim, da kot Crystal, se ne bom dolgo obremenjevala s tem kaj naj oblecem, saj grem v sluzbo se kaki mesec in pol, potem pa na dopust in nato v porodnisko. Trenirke so mi pa itak da prav :)
Se bo pa jutri zacel 18.teden, po trebuscku se pa se nic ne dogaja. No, vsaj mislim, da ne.

No, glede sladoleda... Jaz pa nic nisem pomisljala, kje ga jem, pa kje ga ne smem. V bistvu ze cel cas samo moj zelodcek poslusam. Kaj si zazeli, to dobi. In do sedaj me se ni izneveril. Ni mi bilo slabo ali kaj podobnega. Vceri sem bila celo na pikniku. No saj se ze menda skoraj dva meseca kar naprej zunaj pece. Pa mi pase. Kaj pa vem, se mi zdi, da manj ko kompliciram oziroma razmisljam kaj naj in cesa ne, boljse je.
Je pa res, da tud imama muco. Pa tako kot je ze ena napisala, smo tud mi jo meli doma v mladosti, pa se nisem prebolela toksoplazmoze. Macjemu straniscu niti blizu ne hodim, ampak macke pa tudi ne ignoriram. Upam, da bo vse ok. Kot sem rekla, saj smo ze skoraj na polovici... :)

O vozickih pa vidim, da se nobena ne navdusuje nad chiccotom. Jaz sem ga dobila na posojo, pa potem drugih sploh nisem gledala. A zdaj niso "in" ali niso kvalitetni? 

No, sem ze itak prevec zabluzla. Lepo se imejta in uzivajte.

Neposredna povezava do sporočila: 2642
10.5.2009 20:37:02   
tršica
Se to...

Tole sem nasla pod koledarckom na ringarajinih straneh, pri ocku v 18. tednu. Saj verjetno berete.

"V branje vam priporočamo še eno knjigo. Kester Schlenz je napisal slavospev očkom z naslovom »Hura, očka bom!« "

V galvnem, sposodila sem si knjigo v knjiznici in zdaj z mozem izmenicno bereva. Odlicno za sprostitev. Nic tezenja in non stop nekega svetovanja. Samo dozivljanje nosecnost enega atija na zelo zelo duhovit nacin. Priporocam, sploh tistim, ki ste na bolniski, pa ne veste tocno kaj bi. Fajn, fajn...

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
10.5.2009 20:39:11   
Februarka08
Tane, hvala, ful lepo si to napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Dobro, da obstaja forum, hvala vsemuser posted image

Sem bla tudi jaz danes zunaj na ležalniku, smo pekli in se basaliuser posted image punca je pa uživala na novem toboganuuser posted image Lep dan je bil, škoda ker je že mimouser posted image

Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
10.5.2009 22:03:56   
stuhica
Pozdravljene tudi ve souser posted image !

Kako ste se u redu?? Jaz kot vedno tudi spet sama, mali lump je zaspal, jaz pa spet samotarim, sem počasi že naveličana vsega in te monotonosti... pa še tale cuker me neki zeza, včasih je ful visok včasih ke nizek že ne vem več kaj naj nardim...

Sem še vedno v fazi razmišljanja kaj in kako preuredit sobico, ker za cel stanovanje itak ni dnarja.Sem bila zvečer pri kolegici na obisku, imajo hišo in noro veliko prostora okrog hiše, naš mali je tako užival zunaj na tisti travici in okrog vsehj tistih lepih rožic.user posted image user posted image .. oh ja a aj ko so to samo sanje o neki hiški, ki so in mi bodo verjetno kar dolgo časa nedosegljive... razen če bi na lotu zadela,  ki ga ne igram user posted image user posted image

Tršica no če bom kej letetal v knjižnico morda vzamem to knijigico, samo najprej morem še kaj za šolo narediti,,, če mi bo sploh uspelo... sem že čsito obupala ker ne vem kako bom drugo leto obiskovala faks poleg user posted image  pa še našega triletnika, pa izpiti pa predavanja o kriza..... user posted image

Februarka sej bo, saj ko jih nekaj časa tako ni doma, ti je potem že kar počasi vseeno oz. meni je moj včasih kar odveč, če je doma ker sva se z lumpkom navadla, da ga niuser posted image user posted image

nočko

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 2645
11.5.2009 8:31:49   
katrin***
Dobroj jutro, dober dan - nihče ni več zaspan user posted image

Ja, že navsezgodaj zjutraj mi dogaja, ker je zunaj tako lepo sončno in toplo user posted image  Čez vikend nisem spet nič naredila za faks in mam kar malo slabo vest, ker že dober mesec nisem nič premaknilauser posted image   Ta teden bo pa potrebno se v roke vzet in te traparije dokončno napisat, da bom potlej res mela mir še s tem in na polno uživala v sončku in kupovanju otroških zadevic - iiiii komej čakam, da greva mal v italijo pogledat.

Kaj ve mislite o pralnih plenicah? Jih katera že uporablja ali jih boste začele? Kakšno mnenje imate o tem?

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
11.5.2009 10:18:08   
muca*maca
Dobro jutro! Dober dan!

Jaz sem se danes zbudila že navsezgodaj zjutraj in mojemu dragemu zaželela srečo, ker ima danes prvega od petih nastopov pred ravnateljico za strokovni izpit!! Držim pesti!

Dobre volje, ker je zunaj tako lep sonček in je toplo, sem se odpravila v službo, ker bi bilo najbolje, da izklopim možgane!!! user posted image

Spet pet dni in vikend user posted image user posted image user posted image

Tale vikend je bil prelep, sem bila na morju, malo počivala, z dragim sva jadrala z eno malo jadrničko gor in dol 4 urice in sva se pomenila vse za nazaj in naprej - ko si na barki, ne moreš nikamor uiti user posted image
Izjemno koristno user posted image

Danes bo baje 27 stopnij, vroče, vroče - poletje je tu! Končno!

Sem malo pogledala tele vozičke in se mi zdi cena tam okrog 500 EUR kar ugodna, pa lepi vozički, tako da me malo grabi :)

Vsem, ki morate počivat:
Predvsem uživajte v svojem počitku, saj itak ne bo več dolgo!

Lahko berete, poslušate glasbo, kaj ustvarjate (uhančke, ogrlice, fimo masa, itd..., slikate, rišete, kvačkate, pletete), stvari za početi je ogromno ali pa preprosto buljite v zrak ali pa ležite v senčki in poslušajte ptičke  user posted image user posted image user posted image

Pa pokličite koga, ki ga že sto let niste user posted image

Lep pozdrav vsem
user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
11.5.2009 10:32:51   
tane
februarka, skupaj bomo prišle do koncauser posted image

lenika, ful hvala za linke, sem včeraj cel cajt 'študirala' in Jane še vedno ostaja moj favorit...sem šla oba Quinnya ter Jane že gledat v Pikapolonico in je Jane vsekakor manjši in kot sem že rekla lažji, mi je pokazala tudi od Peg Perego ampak je bil čist too much ogromen, jaz sem namreč zelo pri ta malih pa me predvsem to skrbi.
drugače je pa tule na tem o-baby res najcenejši, tudi na ebay.de je precej drag.
seveda pa ker imamo še ful časa, jaz zdaj šele študiram, kupovala bova zadnje dva meseca sem malo tudi vraževernauser posted image .

tršica, jaz tudi tako kot ti, kar si želodček zaželi to dobi...danes je dobil sirov zavitek za zajtrk, ki mi že od včeraj hodi po glavi...drugače pa mi paše meso in salameuser posted image , pa solate pa jagode, tudi kak sladoled, pa kot je že ena rekla, danes itak ne uporabljajo svežih jajc ampak bolj jajca v prahu tako, da kar se salmonele tiče po mojem ni problema.
pa hvala za nasvet za knjigo, jo bom/bova sigurno prebrala, sem že slišala, da je fajn.

plenice, uf kje je še to...jaz nimam še otrok tako, da kar veste povejte, sem pa za varovanje okolja tako, da...

glede vozičkov tiste, ki že imate otroke, glede na to, da smo oktoberke a potrebujemo tudi globoko košaro, pa lupinico in vse to?

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
11.5.2009 10:36:36   
Februarka08
Dan.

Evo meneuser posted image ležečki za PC-jemuser posted image jenček pridno brca, tako da me vsaj to pomirjauser posted image in pa seveda ve in vaše besedeuser posted image Vas pridem še kaj pogledat.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
11.5.2009 10:50:14   
stuhica
Februarka... jaz se m pa sedečki na položajuuser posted image user posted image samo prav dolg ne mrem bit ker me že hrbet začne bolet... Ne vem kako bom kej za šolo spackala.. ker mam cel kup še enih seminarskih za faksuser posted image user posted image

Muca maca-- ja bi bilo hecno če bi ti z jadranja kam na goli otok pobegnu.. user posted image user posted image sem ti kar fovž si se vsaj zmenla, našga ni nikol doma tako da se morm včash kar s stenami pogovarjat kaj čmo user posted image user posted image

Tršica pa tane lahkos ta veseli da vajin user posted image v trebuščku dobi vse kar si zaželi jaz pa tale cuker p a stalno gledam kaj lahko in kaj ne smem, pa sej za sladkarije sem se že odvadla ampak kašna lubenica, sadje pa no ja sladoled bom pogrešala, pa kašno tkao hrano,  pa včasih bi tak z veslejem pojedla kako belo štručko oz. žemljico z sirom pa jo ne smem, tako da uživajte v hrani, kaj bi dala da bi tud jaz lahko, bila da ne pazim na to kaj bom vase zmetala user posted image user posted image

Hellokitty ja bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image . No jaz sem rekla da ne bom nič vprašala saj za prvega tudi nisem, me pa mal mika, tako da ne vem če bom zdržala, imam pa občutek da bo fantek lahko pa da se motimuser posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?