|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
11.5.2009 10:25:44   
copka
Flaska- ne razumem, a od zunaj al od not je zacutil? user posted image

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
11.5.2009 10:26:06   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ohooho FLASK_A,...to je pa moglo bit zanimivo. Jst sem se pa glih prej zezala, da upam, da moj nebo kdaj med user posted image začutil glavco,...da mi bo zbežal vn iz spalnice! user posted image  A tvoj pa kr z roko zatipal,...ja to pa zdaj-zdaj pr teb! Via porodnauser posted image .

ja, sva bila oba čist šokirana, kje sploh ima toliko prostora spodaj za tako manevriranje user posted image Sem se pa na to spomnila, ko sem tvoj post prebrala, hehehe!

Za v P pa itak še nisem. Pomoje bom morala čakat kot na Jakata- 8 dni po PDPuser posted image Na koncu se mi je že dobesedno MEŠALO!!!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
11.5.2009 10:29:39   
FLASK_A
Copka, ja, saj zato vprašam. Jaz grem s tako muko v avto, da ni za povedat. Ampak nimam pa nikogar, ki bi me na preglede vozil, tako da kar moram it sama... Grem bolj počasi pa za ziher, pa je... Joj, bogi tvoj- se je pa načakaluser posted image

Noter pa ni upal it- se je bal, da ga bo kam preveč močno sunlauser posted image Je kar lepo na sramni kosti roko držal...

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
11.5.2009 10:33:29   
OliveOyl
Nas je kar veliko z "oteklincami" tam spodaj..user posted image user posted image
Ma da se to odpre,jaz pomoje tud en meter ne naredim.

maja po moje boš ti že doma ko bom šla jaz notri.A Jordanova ti je sprožila po roku al že prej?Pa fejst boli,če ni spontano?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
11.5.2009 10:41:03   
krempelček
Jaz tudi čakam in čakam, potrepežljivosti nimam več, tiste, ki so 5 dni za mano so že rodile, jaz pa lahko samo upam, da bo res 18. maj tisti, ko bom rodila.....
ŠE natanko 7 DNI do pdp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALI VEČ, NIKOLI NE VEŠ. katera gre rodit, flaška, oliveoyl

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
11.5.2009 10:45:23   
FLASK_A
Krempelček, grozno je tole proti koncu, kajne... No, super, smo vsaj vse istih misli. Se mi zdi, da tudi jaz samo še čakam kak znak (ki pa ga od nikoder ni...)

Vrsta za v P.: najprej je naša Copka, pol k.tja (se mi zdi), pol sem pa najbrž že jaz na vrstiuser posted image Tako da punce, lepo počasi, brez prerivanja in prehitevanja! user posted image

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
11.5.2009 10:50:50   
pokica_
FLASK_A moj si tud nebi upal več nič pipat tam dol, ko bi enkrat glavco potipal. user posted image
Ja, jaz nevem,...če se bom držala vrstnega redauser posted image ,...bi vas najraje vse po vrsti prehitela. A veste, da me je danes začel še križ bolet? Full me špika vsake tolko, komaj se dvignem z stola in grem do wcja. Ampak popadkov nekih pa še kar niuser posted image
Vse smo v istem zosu, ja. user posted image

Sem objavla slikce otroške sobe v album. user posted image  Če drži katero firbec. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
11.5.2009 10:50:59   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Krempelček, grozno je tole proti koncu, kajne... No, super, smo vsaj vse istih misli. Se mi zdi, da tudi jaz samo še čakam kak znak (ki pa ga od nikoder ni...)

Vrsta za v P.: najprej je naša Copka, pol k.tja (se mi zdi), pol sem pa najbrž že jaz na vrstiuser posted image Tako da punce, lepo počasi, brez prerivanja in prehitevanja! user posted image

mene so skoraj vse ze prehiteleuser posted image  Zdej pa molim, da bi se te mini M bolecince razvile v prave bolecine- popadkeuser posted image  Mislim, da je prvic, ko si zelim kaj takegauser posted image

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
11.5.2009 10:59:33   
FLASK_A
moj si tud nebi upal več nič pipat tam dol, ko bi enkrat glavco potipal. user posted image
Ja, jaz nevem,...če se bom držala vrstnega redauser posted image ,...bi vas najraje vse po vrsti prehitela. A veste, da me je danes začel še križ bolet? Full me špika vsake tolko, komaj se dvignem z stola in grem do wcja. Ampak popadkov nekih pa še kar niuser posted image
Vse smo v istem zosu, ja. user posted image

Sem objavla slikce otroške sobe v album. user posted image  Če drži katero firbec. user posted image

user posted image Evo, ravno zdaj me je poklical, če sem OK al me je včeraj čisto razštelala tam spodaj :)) Še kar ne more do sape prit, očitno. Je pa kar pogumen, on bi vseeno še kar user posted image z mano, samo prej me vpraša če me kaj boli ali razteguje. Če ne, akcija user posted image user posted image user posted image user posted image Ful mi je fajn, da ga take stvari ne odvrnejo od mene user posted image

Pokica, pa nič prehitevat! Križu reč, naj te neha bolet, ker še nisi na vrstiuser posted image A se ti naša Copka nič ne smili, revica je še kar tukaj...

Čak, grem zdej slikice pogledat.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
11.5.2009 10:59:56   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Nas je kar veliko z "oteklincami" tam spodaj..user posted image user posted image
Ma da se to odpre,jaz pomoje tud en meter ne naredim.

maja po moje boš ti že doma ko bom šla jaz notri.A Jordanova ti je sprožila po roku al že prej?Pa fejst boli,če ni spontano?

Par dni po roku sem bla. Sam vsi dohtarji bi še kr čakali. Pol pa pride Jordanova na vizito (sem bla na oddelku) zjutraj in reče 'vi boste pa danes brez trebuha'. Meni se je pa tko zaluštalo it še na eno pico z mojim, pa en dober film pogledat. Pa sm rekla 'prosim, a grem lahko zdaj domov, pa pridem zvečer nazaj, mi date svečko, pa grem zjutraj rodit.' Me je tko pogledala, pa rekla, pico vam lahko sem prinesemo, film se bo že kak našel na programu v avli. Se vidiva ob petih v porodni.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
11.5.2009 11:00:05   
petra a
dudi, men se zdi una ta druga marela tud boljša...nekak mi vozički s ful majhnimi koleščkine sedejo, se mi zdi da ne moreš manevrirati kot bi želel, pol pa še kakšni kamenčki

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
11.5.2009 11:01:52   
Dudica1
poki ful lepa sobica user posted image user posted image user posted image ...kot sem že komentirala imam jaz glih ta igralni center...aja kje si kupila lučko stropno...zelo je lepa...user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
11.5.2009 11:04:37   
FLASK_A
Pokica, zelo lepa sobicauser posted image user posted image user posted image

Maja, ojej user posted image Sem kar cmok v grlu dobila... Čeprav tut sama razmišljam, da bi bilo bolje, da G tako določi. Imaš čas, da se pripraviš in urediš, daš svojega otroka v varstvo, pripelješ zraven moža. Tako bi mi prav pasalo. Ampak po drugi strani bi si pa spet želela naraven porod, ker mi je bilo pri prvem ravno to najbolje- spontano in kot je narava želela. Bomo videli, kaj bo v četrtek predlagala moja G... Bom morala malo razmislit.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
11.5.2009 11:08:00   
mani2
Dan.

Jaz sem še tudi vedno v enem kosu. Copka sočustvujem s tabo ko nestrpno čakaš na dan D. Jaz sem komaj 2 dni čez rok pa se mi počasi meša kaj šele ti. Se pa danes počutim perfektno. Ko sem včeraj prišla domov iz bolnice nisem vedela ali naj se obrnem in jih prosim naj me nazaj sprejmejo ali naj vztrajam na svojem in ostanem doma. Križ me je tako bolel da nisem vedela ali so topopadki ali kaj drugega. Pa tudi psihično sem bila čisto uničena saj po eni strani te pustijo ležati na oddelku in se ne zmenijo zate pa prosit jih moreš da naredijo tisti ctg zaradi katerega sem bila sprejeta po drugi strani pa ko hočem domov začne zdravnica govorit o posledicah če grem domov da bo user posted image  umrl in da bom sama kriva ker nisem v bolnici niti pod razno pa ni hotela slišati o tem da lahko prihajam večkrat dnevno na ctg saj sem doma v neposredni bližini P.

Malo sem mogla potarnati da se bom še boljše počutila. Danes pa imam pregled pri svojem G. tako da bom videla kako me bo okrcal in kaj bo rekel na moje stanje.
Punce zdržte in kmalu bomo vse cartale zdrave otročičke.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
11.5.2009 11:08:14   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

dudi, men se zdi una ta druga marela tud boljša...nekak mi vozički s ful majhnimi koleščkine sedejo, se mi zdi da ne moreš manevrirati kot bi želel, pol pa še kakšni kamenčki

ja sej najbrž bo res tko ja...user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
11.5.2009 11:08:38   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
poki ful lepa sobica user posted image user posted image user posted image ...kot sem že komentirala imam jaz glih ta igralni center...aja kje si kupila lučko stropno...zelo je lepa...user posted image

Lučka je iz Ikee - meni je tud všeč. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
11.5.2009 11:10:53   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

jaz mam sobico tud od medvedka puja pa bi rada če se kje dobi prav od medvedka puja lučka...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
11.5.2009 11:13:21   
pokica_
FLASK_A....pa veš, da dam čopki prednost, je res že čist bogicauser posted image . Ampak jaz pa tud čem it čimprej v Rim! user posted image  Lahko gremo pa vštric vse skupaj...pa bo problem rešen! user posted image

Ja, mene moj tudi zmeraj vpraša, če me kaj boli,...pa pol še na začetku user posted image ...pa rečem da niiiiičččččuser posted image user posted image user posted image ,...kaj bi se ustavljaluser posted image . Je treba zmehčat MV, kajne?
Križ pa kar ne neha bolet, se bom šla malo ulečt, mogoče bo bolje pol. Pa vas pridem pol spet malo pošpegatuser posted image
Dudi, kot pravi lananai....lučka je iz Ikee ja! user posted image  Pa sploh ni bla neki draga...mislim da cca. 10-15€, sem že pozabla. Ko pr nas v Merkurju nimajo ama ništa...pa tud v Obiju ne.
mani2 držim pesti, da boš čimprej pestvala user posted image ! user posted image
Hvala za komentarje! Zdaj ima svoj "raj" za spanje,...upam, da bo rad pančkal. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
11.5.2009 11:15:27   
pokica_

jaz mam sobico tud od medvedka puja pa bi rada če se kje dobi prav od medvedka puja lučka...user posted image

Jaz je nisem nikjer najdla, tudi v AUT ne. user posted image  Pa tud medvedka Pooha kot plišasto živalco ni za dobit,...vsaj v BC ne.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
11.5.2009 11:16:26   
KatMat
hello!!!

ej babnce...se mi zdi da sem svojo bebiko polomila...lezim na boku in ne vem zakaj zasukam samo tazgornji del telesa (se pravi rame-busi) in tako poci,tako poci da sem se kr ustrasla ....kt da bi kost pocla...tamala je kr poskocila...zdej pa upam da je poclo men v hrbtenici in ne njej kaksna kostka...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
11.5.2009 11:17:23   
KatMat
drugac pa cestitke bia in supernova!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa me glavne cvekacice???kaj se cakamo???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
11.5.2009 11:21:55   
Dudica1

Jaz je nisem nikjer najdla, tudi v AUT ne. user posted image  Pa tud medvedka Pooha kot plišasto živalco ni za dobit,...vsaj v BC ne.

ja jaz sem jih vidla v merkurju na rudniku stropne in stenske...sej bom šla še enkrat iskat če majo še...
pa neki so mel tud v BC se mi zdi

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
11.5.2009 11:22:43   
Anonimen
Jutro

punce, vidim, da ene še kr 2v1, medtem ko drge šivajo na veliko. Se mi smilite...ah to čakanje...bom navijala, da vam bo šlo hitrej od rok ta teden.

Pri nas nič novega...čakamo.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4048
11.5.2009 11:28:42   
pokica_

ja jaz sem jih vidla v merkurju na rudniku stropne in stenske...sej bom šla še enkrat iskat če majo še...
pa neki so mel tud v BC se mi zdi

Ahhh, pol se morm pa k vam preselt. user posted image

Helow KatMat, Majch!

KatMat, po mojem je to pr teb kaj počlo, njej bi verjetno kaj polomila, če bi padla in se fejst udarla kaj,...pa še to bi blo malo verjetno, ker so v bušiju full zavarovani.

Nč,..se beremo, grem malo počivat, k me križ boli!
Papa

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
11.5.2009 11:30:46   
KatMat
pa kje pa ste vse!!??

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?