|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
10.5.2009 10:35:08   
Tanik
Dober dan, sem malo prišla pogledat če kaj čvekate, pa vidim da nič. se pozna da je zunaj sonček in vse nekje uživate.

lepo uživajte naprej pa vas berem jutri, se bo sigurno kaj nabralo user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 326
10.5.2009 11:41:15   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

Dober dan, sem malo prišla pogledat če kaj čvekate, pa vidim da nič. se pozna da je zunaj sonček in vse nekje uživate.

lepo uživajte naprej pa vas berem jutri, se bo sigurno kaj nabralo user posted image

Tanik, jutri bo gneča, pripravi seuser posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 327
10.5.2009 20:13:20   
jasmina in tadej

SEZNAM ZA MATERINSKO ŠOLO

NICK        user posted image   PDP        
user posted image MŠ(kdaj,kje)  user posted image PARTNER  

Porodnišnica Maribor
jasmina  
user posted image 5.9.09      user posted image Junij, MB         user posted image Ja

Rubin       user posted image 26.9.09    user posted image ne gre             user posted image Ja

Baja         user posted image 10.9.09    user posted image ne gre             user posted image Ja

noa1        user posted image 17.10.09   user posted image ne gre              user posted image Ja

Tamika87user posted image 7.9.09      user posted image Julij,Mb            user posted image Ja

mayathebee user posted image 11.9.09 user posted image Junij, Ptuj        user posted image Ja

Porodnišnica Ljubljana
tanik         user posted image 27.9.09    user posted image      ? ,LJ           user posted image
Ja

larilu         user posted image 20.9.09    user posted image ne gre,            user posted image Ja

Indy0024  user posted image 13.9.09   user posted image junij,LJ            user posted image Ja

simonae     user posted image 30.9.09   user posted image ne gre             user posted image Ja

Picabo        user posted image 25.9.09   user posted image Junij,Lj             user posted image Ja

altaja          user posted image 28.8.09   user posted image ?, Novo Mesto   user posted image Ja

Lubenička   10.9.09    user posted image Junij,LJ              user posted image Ja

Porodnišnica Celje
barika       user posted image 3.9.09      user posted image ne gre              user posted image Ja

mancag    user posted image 27.9.09     user posted image   ? , Celje         user posted image Ja

tulpek       user posted image 30.8.09     user posted image    ?,Celje            user posted image Ja

oktavija   user posted image 7.9.09         user posted image ?,Celje             user posted image Ja

Porodnišnica Jesenice

kepica        user posted image 9.9.09     user posted image Junij,Jesenice    user posted image Ja

baby blue   user posted image 13.9.09   user posted image junij, Jesenice   user posted image Ja

Nataša        user posted image 19.9.09    user posted image ?,?                       user posted image ?

Porodnišnica Postojna

sarchi         user posted image 13.9.09    user posted image Junij , Postojna user posted image Ja

veselka      user posted image 31.8.09     user posted image Marec,Postojna   user posted image Ja

draja          user posted image 8.9.09        user posted image ne gre                   user posted image Ja

bety11       user posted image 30.9.09      user posted image ne gre                   user posted image mogoče ja ali ne

dolenjka     user posted image 27.9.09      user posted image ne gre                   user posted image Ja

Porodnišnica Brežice

_melody_   user posted image 22.9.09    user posted image Julij, Krško        user posted image Ja

nepoznana  user posted image 25.9.09    user posted image ?,Sevnica           user posted image Ja

Porodnišnica Ptuj

JaLuca         user posted image 9.9.09      user posted image ne gre               user posted image ?

litlleMiss      user posted image 2.9.09      user posted image maj,Ptuj            user posted image Ja

Jullie            user posted image 27.9.09    user posted image še ne ve           user posted image Ja

Porodnišnica Trbovlje

Sontschica   user posted image 9.9.09        user posted image še ne ve           user posted image Ja

Porodnišnica Izola

pupček          user posted image 4.9.09         user posted image Julij, Koper        user posted image Ja

Če sem kje naredila napako mi prosim to sporočite!

ali
Če katero pozabim napisat ali spregledam mi naj to sporoči na ZS!

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 328
10.5.2009 21:40:04   
simonae
Lep začetek tedna vsem.

Tudi jaz sem včeraj zvečer ugotovila, da mi zelo paše dvigniti noge malo višje. Se mi zdi, da se mi res že malo spet nabira voda - po celih nogah me je v zadnjih 14 dneh kar nekaj več - vem zaradi dvoje super hlač, ki so mi kar naenkrat postale malo ozke. No, trenutno jih še spravim gor in jih še ne dam stran!

Ta teden imam veliko dela, saj se počasi odpravljam nazaj v službo in moram še nekaj stvari urediti.

Tako se verjetno oglasim konec tedna ali naslednji teden.

Uživajte in upam na čim več sončnih dni.

Neposredna povezava do sporočila: 329
10.5.2009 22:46:19   
veselka
midva sva pa danes obiskala Kostanjeviški samostan - Vrt Bourbonskih vrtnic, in je bila prava aromaterapija in paša za oči. Pa še tak mir je tam, da bi človek, kar odsedel nekaj ur user posted image

še pokažem svojga bušija med vrtnicami user posted image

user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 330
10.5.2009 23:32:00   
Lubenička
Veselka...iiii...kak smo lepi user posted image  

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 331
11.5.2009 6:26:22   
indy0024
jutro sreckeuser posted image ,danes sem pa jaz prva na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,in tudi bolj veseu dan zame,kajti grem za mojo pupiko nabavljatuser posted image komaj cakam zato pa sem ze ob tej uri po konci,hehehe mal heca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Veselka super zggledas,vsa si se razcvetela med rozicami a kaj ko si ti ena sama rozica!!!!user posted image nic nosecke mejte se pa uzivajte na soncku danes,se se kaj javim,da vam sporocim kaj sem danes lepega kupila!!!!!!!PAPA

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 332
11.5.2009 7:36:28   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Kakšen lep dan se spet prebujauser posted image  Uživajte na temle sončku, preden pridejo ledeni možje in nam pokvarijo vreme.

Vidim, da ste bile čez vikend kar pridne. Jaz se nisem nič oglasila, ker smo se martinčkali na sončku. Mi je tako pasalo, kepici pa tudi, saj je zelo živahna. Včasih že kar preveč, sploh ponoči zelo rada brca in me včasih prav zbudi. Upam, da bo po rojstvu zamenjala ritemuser posted image

Veselka, luštna mamica siuser posted image  Kar zliješ se z vrtnicamiuser posted image
indy0024 uživaj v šopingu. Joj, tudi jaz bi že šla, če bi vedela, kaj naše dete skriva med nogamiuser posted image  Ja, do 27. 5 bo potrebno še počakat, ko imam spet UZ, pa upam, da dete ne bo tako sramežljivo, da bi prekrižalo nogiceuser posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 333
11.5.2009 7:44:13   
altaja
Ojla punce...nič kaj lepe novice nimam user posted image ...

Včeraj zvečer sem opazila par kapljic sveže krvi. Nisem hotla zganjat panike zato sem šla počivat. Danes zjutraj pa sem klicala svojo G in se ji moram pridt pokazat ker krvavitve v nosečnosti res niso zaželjene, v 25. tednu pa sploh ne!  Ampak moj user posted image brca, srček bije, mene pa vseeno malce skrbi. Sem vedla da mi gre preveč gladko vse skupi... Poskušam ostati čim bolj zbrana in pozitivna....

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 334
11.5.2009 8:11:37   
Picabo
Altaja: držim pesti! Naj te samo potolažim, da bo zagotovo vse OK, moja prijateljica (noseča 20t) tudi občasno krvavi in je HB vse uredu.  Poročaj...

Veselka: čudovita si!

Rubin: Kupila sva (rabljeni) voziček Hartan Racer XLS, čist sva navdušena. Res je kvaliteten, za seboj ima že 2 lušni punčki. Skratka odleglo mi je, ker se mi ni dalo letati po Babycentrih ipd., cene imajo itak navite v višave, potem pa nas farbajo z 2% popustom, če kupiš nad 800 evri (pesek v oči). Lepo se zloži, edini kompromis, ki sem ga sklenila sama s seboj je, da se roč ne premika naprej in nazaj, temveč športni del. Rada bi pripopala kakšno slikico, samo tega pa še ne znam user posted image

Simonae: Želim ti prijeten povratek nazaj v službo in se kaj vidiva user posted image

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 335
11.5.2009 8:12:58   
barika
Jutro

Altaja, upam, da ni nič resnega!!!!user posted image user posted image user posted image

Indy, kupi kaj lepega, pa ne zapravi prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veselka, user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 336
11.5.2009 8:18:56   
Bety11
Altaja...Držim pesti, da vse skupaj ni nič!!! Včasih poči kakšna žilica ali pa je nožnica tako suha in sprana od vsega umivanja, dase pojavi kakšna kapljica krvi. Zdaj pa imamo bolj redko kri, jo je v velikih količinah in enim rado poteče iz nosa, ust ali nožnice, kjer je sluznica še najbolj izpostavljena zunanjim vplivom.....

Prepričana sem, da je vse ok!!!!!!!!!!!!!! Bodi umirjena, ker panika lahko naredi slabo!

Voziček.....Verjetno bomo dobili vozičk-e od prijateljev, pa me to za zdaj ne skrbi.user posted image user posted image

Seznam, pa bi mogoče samo enkrat na strani popravljali, tako kot je to vilaMalina delala... Kje je ona???user posted image

Veselka....čudovita slikica...user posted image ..resnično....

Ali se je zgodilo kaj posebnega v zadnjem mesecu, kar bi morala vedeti???user posted image

Veliko sonca vam pošiljam ....

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 337
11.5.2009 8:19:43   
baby blue
pozdravljene

evo vikend je za nami preživeli smo ga na sončku...  vsoboto smo imeli piknik pri sestrični in sem pestovala njeno enomesečno punčko.... joj kako je srčkana... mi je rekla sestrična da rabim malo prakse user posted image user posted image pa mi je potem kar zaspala mala v naročju...

jst bi šla tud cunjice nakupovat pa ne vemo kaj imamo... upam da bo naslednjič že boljše pa da bo razgrajačk mali razkril kaj ima med nogicami user posted image

veselka... rožica med rožicami... prav lepa slikca

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 338
11.5.2009 8:38:53   
SONČEK LARA
Pozdravljene

za seznamček:
PDP 28.9.2009, MŠ ne (sem bila l.07), Ljubljana, partner DA

Pa je vikend mimo, bilo je super, kar dva piknika, lepo sem papcala cel vikedn me bo spet kap pri naslednjem pregledu na tehtnici. ma važno da je otroček zdrav.

Prijeten dan vsem čvekam

aja, jaz bom prodajala svoj prvi voziček, Traxx Jaguar 4 letnik 07, če katero zanima, cena po dogovoru

Pozdravček

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 339
11.5.2009 8:39:59   
draja
Altaja tudi jaz držim pesti, da se kmalu javiš z dobrimi novicami, prepričana pa sem, da bo vse ok. Kot je že Bety napisala, sluznica v nosečnosti hitro zakrvavi. Drži se!!!

Indy lepo nakupuj danes! To je res en tak poseben občutekuser posted image .

Veselka super fotka super lušne srečke nosečke!!!

Neposredna povezava do sporočila: 340
11.5.2009 9:01:34   
Tanik
Dobro jutro ali dober dan,

vikend je mimo, delala nič posebnega razen kopala psa in jo strigla, pa na obisku bila.

Altaja tudi jaz držim pesti,saj bo vse v redu.

Veselka si ful lušna nosečka!!!

Žan

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 341
11.5.2009 9:07:05   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Altaja tudi jaz držim pesti, da se kmalu javiš z dobrimi novicami, prepričana pa sem, da bo vse ok. Kot je že Bety napisala, sluznica v nosečnosti hitro zakrvavi. Drži se!!!

Indy lepo nakupuj danes! To je res en tak poseben občutekuser posted image .

Veselka super fotka super lušne srečke nosečke!!!
]

se v popolnosti pridružujem tem željam!

punce želim vam lep začetek tedna.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 342
11.5.2009 9:14:27   
Mihaelca
evo, še jaz:

PDP: 5.9.     MŠ: julij LJ     Partener: da
Porodnišnica Ljubljana

Neposredna povezava do sporočila: 343
11.5.2009 9:17:26   
Tanik
kje najdete kdaj je MŠ v Ljubljani?

Žan

(odgovor članu Mihaelca)
Neposredna povezava do sporočila: 344
11.5.2009 9:29:39   
vila MaLiNa
Povezava: http://www3.kclj.si/index.php?m=5&s=2&odd=13&o=1 in še zloženka kjer je napisano kdaj poteka šola za starše: http://213.172.226.70/kc/admin/organigram/00016f-0001fa.pdf.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 345
11.5.2009 9:33:47   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Povezava: http://www3.kclj.si/index.php?m=5&s=2&odd=13&o=1 in še zloženka kjer je napisano kdaj poteka šola za starše: http://213.172.226.70/kc/admin/organigram/00016f-0001fa.pdf.

nič ni, če kliknem user posted image , mislim ne dobim nobenih informacij

Žan

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 346
11.5.2009 9:38:25   
vila MaLiNa
Pa res ne... se opravičujemuser posted image , na prvi povezavi pojdi do konca in klikni tam, kjer piše zgibanka šola za starše. Odpreti bi se ti morala zloženka. Upam, da sedaj bo.user posted image

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 11.5.2009 9:39:46 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 347
11.5.2009 9:38:30   
mancag
Pozdravljene!
-Jaz sem preživela vikend malo doma, malo sem šla obiskat starše domov. Včeraj sem šla obiskat prijateljico v porodnišnico, ki je rodila fantka. Lep dojenček. Komaj čakam, da pride sep.., da ga bom jaz tudi imela.
Jaz še imam eno noč za prespati pa (MF) komaj čakam JUTRI. Upam, da se bo že videlo kaj bom imela. Rada bi začela že po malem nekaj kupovati, da ne bo vse na koncu.
-Trebušček se mi že ful vidi, brce pa še ne čutim.

Jasmina in tadej: mene napiši na seznam za materinsko šolo mesec MAJ.
Barika: ali si zadnjič dobila moje Z.S.
Veselka: prav lepa slikica.

Lep dan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 348
11.5.2009 9:39:34   
baby blue
mancag uživaj jutri na MF... 

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 349
11.5.2009 9:49:22   
_melody_
Dan souser posted image !

mancag tudi jaz imam jutri MF in že res komaj, komaj čakam! Ta dan bo še dolgi. Pa tako naju že firbec matra koga imam pod srčkomuser posted image . Čeprav imam tak občutek, da nas bo zafrknil/a in ne bomo nič videli.

Punce, moji metuljčki so se spremenili v "blup, blup" premikanje v trebuhu, kot da bi mi odznotraj not pa vn skakal. A so to brce? Kajti takšnega občutka še ne poznam.

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?