Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 10.5.2009 23:07:09
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ker berem, da se ponekod obeta jagodičje ... evo - jagode in čokolada: Enjoy
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2009 23:08:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2009 23:09:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2009 23:11:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 10.5.2009 23:12:23
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ hvala vsem, za "popotnico" jutri za v RA. Upam, da bo vse ok. itak da bo vse OK
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 10.5.2009 23:13:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška back from ZOO..mislim da sem videla Almero in Majusko ampak nisem bla ziher, pa sem raj tih bla.... -...itak smo pol hiteli domov, ker je bla mala zaspana ko črep, ker ne zna spat v avtu in ne zna spat v vozičku in je cel živalski vrt bil poln njenega dretja.... ja porkaduš, zakaj pa nisi poklicala?? pa še prav gledala sem, če poznam katero od vozičkaric, cel kup jih je bilo
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 10.5.2009 23:17:06
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuška, a si ti tudi tu kje? jap ... smo morali skopati mulčka, jaz sem vmes gledala Boston Legal, ker se vedno prav zabavam ob bizarnosti tehle lawyerjev No, da povem, smo šli v popoldne v ZOO na malo krajši obhod, ker Aleksander ni dolgo kazal interesa za to, kar je videl. Tako da smo pristali v stari LJ in smo šli na kavico - mali je malical in kar ni hotel spati, je to naredil na poti domov, tako da smo naredili krog do Komende in nazaj. Sicer smo pa vzeli letne karte za ZOO in bom najbrž večkrat šla tja - tako da vabim julijke, da se mi kdaj pridružijo
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2009 23:18:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 10.5.2009 23:19:13
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 O, Majuška, si pa res pozna - pred kakšno uro sem te klicala Kako si kaj? Sta z možekom kaj boljšega zdravja? Pa Aleksander? mož zdaj kar v redu hodi, čeprav je bil sprehod danes krajši kot ponavadi. Aleksander je krasno, le pravi zaspanec je, kadar ima priliko Oh, šele zdaj vidim, da smo na polovici 11. dela čvekanja
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 10.5.2009 23:27:55
|
|
|
|
Majuska
|
Evo še malo slikic takole se je čudil naš malček toliko eksotičnih živalic, a njega zanimajo grmički ... ... takole sta se spravljala k obiranju jagod ... pa ona ni pustila dlje julijke
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 7:24:07
|
|
|
|
Tinky
|
Dobro jutro Ajej, se vračajo stari cajti, ko ste tolko naklofale? Teo je spal do pol 7, zdej s tatijem pije kavo in je zajtrk. IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 jst sm pa pedipedke naročila zele pa tipsice.. I'm lost ... translation, please ... a daš link, da vidim te čeveljce, pliiiz? www.malamasa.si sem ugotovila, da ima to spletno stran brat od moževega kolega, tako da bom šla kar osebno tja, da ne bom plačevala 3 eur stroškov. Čevlji so full lepi, a spet je izbire za fantke full malo, za punčke maš vse kar ti srce poželi. IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa a se gremo kregat?? danes je rekla soseda lukcu: rad papa a ne? Meni pa rečejo: Je zdrav ne, je. Sej se mu vidi da KR POKA od zdravja! mojemu pa rečejo. Joj, ti si pa prav buckast
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 7:35:26
|
|
|
|
metuljcek321
|
Morning, ladies! Joj, ej, danes imamo pa malega pacienta doma. Prvič je naš revček zakuhal, noč je bila grozljiva - zbujanje, jok, vročina 38,7, zbijanje s Calpolom, malo pred četrto je le zaspala pikica - kar pri nama v postelji, naslonjena name. Zjutraj je pojedla polovično dozo mlekca, vročina je padla na 37,2, nosek je zabasan - pucamo s fiziološko (čeprav je misija nemogoče pridet do njenega noska, ker tako odriva vse skupaj, da je joj prejoj), veliko pije čaja. Dr. pravi, da počakati dan ali dva, če ne mine, se pridt pokazat. Nujno ji stalno pucat nosek, dat veliko za pit in je ne imet preveč oblečene. Upam, da bo kmalu OK! Marička, me prav zanima, kje smo tole ujeli?! Na včerajšnjem sprehodu, k je blo vroče, ampak pihalo je pa k pr norcih. Ah, ja ... Mali bolnik spančka, jaz se moram pa tud mal k sebi spravit.
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 7:39:58
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Ne ne ne - ne grem še spat, samo rit prestavljam, ker... POP TV , nedelja 10.5.2009 22:40 - 01:55: Ko pride Joe Black (Meet Joe Black) MNJAM, MNJAM, MNJAM - moj Brad ... meni je v tem filmu tako sanjsko lep, da je že čist kičasto in cukrasto. Sem Joe-ja že večkrat gledala, not bad, not bad at all. Še posebej za v dvoje pogledat zimska, ti je bil film všeč? PS: Sem se včeraj spomnila, da bi vas opozorila na Mr. Pitta, potem smo pa tolk čvekale, da mi je ušlo iz glave. Majuška, nice pics - zadnjima dvema sem se pa ful nasmejala No, samo, da je tvoj dragi bolje - lepo brat. Aha, letna karta - 30 evrov, ne? Dnevna pa 6 al kako že? Se pravi, da se ti izplača, če greš 5x. Mislim, da ima 3jemi tudi letno karto, a ne? Tinky, dobr opravite danes!
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 7:59:53
|
|
|
|
nanka
|
Jutro, Metuljček za Anjo. Natka je dobro, Zoja tudi, Matic je pa nekje pobral bruhalno, driskast virus, tako da zdaj samo čakam kdaj bo izbruhnil še pri ostalih. Ja to pa je je čar več otrok, virus deluje pri nas kar nekaj časa, preden naredi en družinski krog. Že kuham čajčke... Grem nazaj pregledat, kaj ste pisale, a žeb vemo kdo je Branka?
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 8:00:22
|
|
|
|
Majuska
|
'morning ladies, kako ste danes? Mi smo imeli burno jutro, stalno nek jokec ... ampak smo preživeli. And it's my day! Evo malce zajtrka bolančkom pa pošiljam da bodo vsi čimprej okrevali
< Sporočilo je popravil Majuska -- 11.5.2009 8:02:37 >
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 8:04:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 8:11:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 8:13:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 8:15:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 8:17:22
|
|
|
|
Netta
|
kaj si nor...ostala na 85 strani dekleta kaj pri vas možje ne opravljajo dobro svojega dela?? zvečer mislim!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 8:39:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 8:47:58
|
|
|
|
nanka
|
Majuška vse najboljše za tvoj rojstni dan
< Sporočilo je popravil nanka -- 11.5.2009 8:48:40 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 8:58:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 9:12:03
|
|
|
|
Netta
|
jutro, sem se prebila skozi čvek...face ste res HVALA VSEM ZA LEPE ŽELJE!!!! smo prav luštno praznovali, v ožjem krogu družine, šli malo na igrišče, jedli torto...prelep dan je bil res. bodi - imam vprašanje...sedaj ko bodo kratki rokavi postali bolj aktualni. ana ima ogromno kratkih majic, ampak ne narejeno kot bodi...će razumete. zanima me, tiste ki ste jih že oblekle tako...brez bodija spodaj...če jim je plenička fajn dol lezla? trapasto vprašanje, ampak v bistvu jo do sedaj še niti enkrat nisem imela brez bodija. umpa - prišla do to tvoje fotke - LOL PORODNIŠKA - evo sedaj mam pa eno vprašanje na to temo...imam porodniško do konca junija, pol grem na zavod, službe se mi ne splača iskat...novembra pa spet na porodniško...no če jo bom sploh dobila...a katera ve kako je s tem??? vsi bolančki, mali in veliki majuska - vse naj naj!!!!
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 9:17:30
|
|
|
|
AAA
|
Jutro čveke, IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 PORODNIŠKA - evo sedaj mam pa eno vprašanje na to temo...imam porodniško do konca junija, pol grem na zavod, službe se mi ne splača iskat...novembra pa spet na porodniško...no če jo bom sploh dobila...a katera ve kako je s tem??? Jaz bi ti priporočala, da te kdo prijavi, če koga poznaš, pa si sama plačuješ tolk kakor si imela v službi, da ko ti porodniško štejejo boš imela boljš povprečje, kakor pa če si na zavodu. Al pa da te partner prijavi, samo ne vem kako je s tem, če je to isto
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?