|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 10.5.2009 20:45:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
We're sorry my ass .... Mala spi, ati piše članek za neko ohohoj revijo, jaz pa poslušam Maria in surfam po netu. Ni slabo, paše tko na easy ... flower, jaz moji še nisem dala kratkih rokavov, vendar o tem že zelo intenzivno razmišljam - soon, very soon. IZVIRNO SPOROČILO: populis Kadar bo Živa hotel žur, si prineseš kak mojito k postelji pa uživaaš z njo , MTV ali pa Tv petelin nažgeš in to je to. , a good idea. neboglasnica, alergije/seneni nahod - ma, to pa zveni resnično smotano ... da si prikovan med štiri stene v takem lepem vremenu - bljek in bljak! Almera, kdaj se spet vidita s sinčkom? mojček, dolgo in mirno noč želim! Še to: zadnjič si svetovala kompotke Vitala - sem kupila & ji dala danes okus breskve, zraven pa še jabolko, banano in zdrobljen piškot - marička, kolk dobro je bilo - polizala vse (razen treh žličk, ki sem ji jih spajznila somewhere inbetween). 3jemi, kakšno pojedino ste imeli - ulala!!! Če bi prej videla tvoj mejl, bi še mi prileteli naokoli Kako je bilo na obhajilu? Je tudi Lovro kaj sodeloval pri maši s kakšnim komentarjem? tistim, k ste razvozlale skrivnostne slike Dobro opazujete. Aja, pa tisti mojčkini izrazi/povedi/besede, ..., ki se berejo z obeh strani enako ... ma, ni mi kapnilo, sploh, pa tolk sem se trudila. zimska, meni so pa Omarjevi komadi tkoooooo fajn ... tale link, k si ga dala - yummy pesmica. mirjam, happy b'day - upam, da si lepo praznovala - tako lani kot tudi letos s terbuščkom - to pa ni kar tako, kajne? O, frutka, popotnica, WB! Samo, da ste uživali! Pa luštkane fotke si dala gor - si nam kar malo skomin vzbudila, priznam. Ja, žvižganje pa le posnemi - to mora biti zabavno za videt & slišat. rebeca, ja, zihr bo mal krizice, k jo bomo mahnile v službo mirjam, Todi - Branka biznis tudi meni ni nič več všeč ... postaja vse preveč čudno ... še posebej mi je seglo v srce, ko je zimska napisala, da je Branka dobila menstruacijo, potem pa se opravičila, Branka pa poslala post, da je plusek. Ne vem, "hec" s tetko s Krvavca se mi je zdel neokusen, precej neslana šala v mojih očeh ... dopustna le v dveh primerih: 1. če je zimska Branka ali 2. če sta to zimska in Branka speljali skupaj Anyway ... puščam to temo, kjer je, sem vesela za plusek, ko bo dotična gospodična (ali pa gospa) razkrila svojo identiteto, jo pa bo. Čez kakšen mesec in pol, I guess ... till then ... I won't mention it any more ... pa že tko sem menda kaj preveč napisala o tej temi zdajle neboglasnica, kako sta z Ano? Any better? O, ne, berem, da ima še kar vročino ... ja, le pokliči in zrihtaj pri dohtarju!!! Kdaj šibate v Nerezine? Konec maja? Mi bomo od 25. 5. dalje v Opatiji ... si pomahamo nekje na poti Umpa, jaz ji kupim Savoiardi kekse in jih zmiksam, dam ji jih vsak dan k popoldanski malici --- tj. k Čokolinu, Rižolinu, Keksolinu ipd. - kar pač je tisti dan. obmesečniki, happy mini b'day! Kako ste praznovali? Tinky, je hladilnik poln, da bosta imela pravo pojedino? Kaj si bosta privoščila?
|