|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 20:34:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2126
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
10.5.2009 20:35:31   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

back from ZOO..mislim da sem videla Almero in Majusko ampak nisem bla ziher, pa sem raj tih bla....user posted image -...itak smo pol hiteli domov, ker je bla mala zaspana ko črep, ker ne zna spat v avtu in ne zna spat v vozičku in je cel živalski vrt bil poln njenega dretja....

Ti se drugič kar zaderi in mahaj, ljudem pa glej kao čez glave, bodo mislili, da mahaš nekomu za njimi. Če pa se odzovejo, potem so pa ta pravi, user posted image user posted image .

Takole: Ana ima spet vročino in jutri kličem v ZD in zahtevam pregled ter odvzem krvi ipd... To ni podobno ničemur več. A gremo spet nov krog? Ana, Staš, Sara...? Upam samo, da me odločnost do jutri ne mine.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2127
10.5.2009 20:39:57   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Question: imam majhen vhod pred vrati & bi imela tam eno luštno rožo - necvetočo, ne preveliko, kakšni fletni listi?! Ima kakšna predlog, kaj bi pasalo?

meni je rdeč javor full všeč

poglej ta link
http://www.horti.si/javorji.html

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 20:42:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
10.5.2009 20:45:36   
metuljcek321
We're sorry my ass ....

Mala spi, ati piše članek za neko ohohoj revijo, jaz pa poslušam Maria in surfam po netu. Ni slabo, paše tko na easy ...

flower, jaz moji še nisem dala kratkih rokavov, vendar o tem že zelo intenzivno razmišljam - soon, very soon.

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Kadar bo Živa hotel žur, si prineseš kak mojito k postelji pa uživaaš z njouser posted image user posted image , MTV ali pa Tv petelin nažgeš in to je to.

user posted image  user posted image , a good idea.

neboglasnica, alergije/seneni nahod - ma, to pa zveni resnično smotano ... da si prikovan med štiri stene v takem lepem vremenu - bljek in bljak!

Almera, kdaj se spet vidita s sinčkom?

mojček, dolgo in mirno noč želim! Še to: zadnjič si svetovala kompotke Vitala - sem kupila & ji dala danes okus breskve, zraven pa še jabolko, banano in zdrobljen piškot - marička, kolk dobro je bilo - polizala vse (razen treh žličk, ki sem ji jih spajznila somewhere inbetween).

3jemi, kakšno pojedino ste imeli - ulala!!! Če bi prej videla tvoj mejl, bi še mi prileteli naokoliuser posted image  Kako je bilo na obhajilu? Je tudi Lovro kaj sodeloval pri maši s kakšnim komentarjem?

user posted image  tistim, k ste razvozlale skrivnostne slikeuser posted image  Dobro opazujete. Aja, pa tisti mojčkini izrazi/povedi/besede, ..., ki se berejo z obeh strani enako ... ma, ni mi kapnilo, sploh, pa tolk sem se trudila.

zimska, meni so pa Omarjevi komadi tkoooooo fajn ... tale link, k si ga dala - yummy pesmica.
mirjam, happy b'day - upam, da si lepo praznovala - tako lani kot tudi letos s terbuščkom - to pa ni kar tako, kajne?user posted image  user posted image

O, frutka, popotnica, WB! Samo, da ste uživali! Pa luštkane fotke si dala gor - si nam kar malo skomin vzbudila, priznam. Ja, žvižganje pa le posnemi - to mora biti zabavno za videt & slišat.

rebeca, ja, zihr bo mal krizice, k jo bomo mahnile v službo

mirjam, Todi - Branka biznis tudi meni ni nič več všeč ... postaja vse preveč čudno ... še posebej mi je seglo v srce, ko je zimska napisala, da je Branka dobila menstruacijo, potem pa se opravičila, Branka pa poslala post, da je plusek. Ne vem, "hec" s tetko s Krvavca se mi je zdel neokusen, precej neslana šala v mojih očeh ... dopustna le v dveh primerih:
1. če je zimska Branka ali
2. če sta to zimska in Branka speljali skupaj

Anyway ... puščam to temo, kjer je, sem vesela za plusek, ko bo dotična gospodična (ali pa gospa) razkrila svojo identiteto, jo pa bo. Čez kakšen mesec in pol, I guess ... till then ... I won't mention it any more ... pa že tko sem menda kaj preveč napisala o tej temi zdajleuser posted image

neboglasnica, kako sta z Ano? Any better? O, ne, berem, da ima še kar vročino ... ja, le pokliči in zrihtaj pri dohtarju!!! Kdaj šibate v Nerezine? Konec maja? Mi bomo od 25. 5. dalje v Opatiji ... si pomahamo nekje na potiuser posted image  user posted image

Umpa, jaz ji kupim Savoiardi kekse in jih zmiksam, dam ji jih vsak dan k popoldanski malici --- tj. k Čokolinu, Rižolinu, Keksolinu ipd. - kar pač je tisti dan.

obmesečniki, happy mini b'day! Kako ste praznovali?

Tinky, je hladilnik poln, da bosta imela pravo pojedino? Kaj si bosta privoščila?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2130
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 20:50:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2131
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 20:51:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2132
10.5.2009 20:55:02   
metuljcek321
neboglasnica, hd, Tinky, thanks za namige ... Hm, grmiček - morda pa res - kakšen lepo obrezan pušpan, recimo ... plezalke ne bi imela, ne ... rdeči javor je tusi meni blazno všeč - imeli smo ga na vrtu, lepo, lepo je rastel, potem pa kar naenkrat začel hirati - kar tako, iz lufta ... srce se nam je strgalo, ko smo ga morali dati ven, ker je bil tako klavrn in nikakav ... ko ga je oči odkopal ven, je ugotovil, da se je revež zadušil z neko vrvjo, ki je bila zavezana okoli njega, ko je bil majhen - izgledala je, kot da bo zgnila v zemlji, no, pa žal niuser posted image  in mu je preprečila, da bi si črpal vodo, hrano, ....user posted image  To make a long story short: morda bi pa pasal v tegelček, ampak ne vem, če se ne bi preveč razrastel ... ali pa ga lahko strižeš a la bonsai?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2133
10.5.2009 20:57:52   
TODI

Question: imam majhen vhod pred vrati & bi imela tam eno luštno rožo - necvetočo, ne preveliko, kakšni fletni listi?! Ima kakšna predlog, kaj bi pasalo?

Mi imamo pred vhodom dva rdeča javorja na vsaki strani enega in je full lepo. Če hočeš bom ju3 pofotkala in prlimala gor fotko, tako za idejo.
Sva ju pa kupila lani v Rotarju in tam so full prijazni in ti full svetujejo-ti pa nisi prav daleč od njih aneuser posted image .

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2134
10.5.2009 20:58:28   
metuljcek321

meni je rdeč javor full všeč

poglej ta link
http://www.horti.si/javorji.html

ja, rdeč javor je res lep

začimbnice:
timijan- ful lepo diši
http://www.cvijet.info/images/ArticleImages/Cvijece/ljekovito%20cvjece/timijan.jpg

rožamarin- maš nizkeg, se razraste cca pol metra v višino
http://1.bp.blogspot.com/_KdmBsLhO2Ac/SEuheg2BqII/AAAAAAAAADo/H9RKH2TMurE/s320/rozmarin.jpg

lavandel.-sicer cveti ampak men je ful lepo---
http://www.patricia-decroix-bloemen.be/website-images/DSC03675.JPG

timijan imava namorju, res diši prav magično

rožmarina ne maram preveč, ker tam na morju pravijo, da se v njem fuuuul rade zadržujejo kače - jaz in kače pa nismo preveč na "ti," tako da zihr je zihr ... thanks, but no thanks ...

lavandel - ime spominja na lavander - sivko? A je to ista zadevščina, hd?

Lepo si se potrudila, merci beaucoup!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2135
10.5.2009 20:59:47   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Mi imamo pred vhodom dva rdeča javorja na vsaki strani enega in je full lepo. Če hočeš bom ju3 pofotkala in prlimala gor fotko, tako za idejo.
Sva ju pa kupila lani v Rotarju in tam so full prijazni in ti full svetujejo-ti pa nisi prav daleč od njih aneuser posted image .

Yes, please.

Aha, ene 6 km stran sem - bi šla lahko z vozekom in Anjo tja .. no, skoruser posted image

(author unknown)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 21:01:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2137
10.5.2009 21:01:25   
Tinky

neboglasnica, hd, Tinky, thanks za namige ... Hm, grmiček - morda pa res - kakšen lepo obrezan pušpan, recimo ... plezalke ne bi imela, ne ... rdeči javor je tusi meni blazno všeč - imeli smo ga na vrtu, lepo, lepo je rastel, potem pa kar naenkrat začel hirati - kar tako, iz lufta ... srce se nam je strgalo, ko smo ga morali dati ven, ker je bil tako klavrn in nikakav ... ko ga je oči odkopal ven, je ugotovil, da se je revež zadušil z neko vrvjo, ki je bila zavezana okoli njega, ko je bil majhen - izgledala je, kot da bo zgnila v zemlji, no, pa žal niuser posted image  in mu je preprečila, da bi si črpal vodo, hrano, ....user posted image  To make a long story short: morda bi pa pasal v tegelček, ampak ne vem, če se ne bi preveč razrastel ... ali pa ga lahko strižeš a la bonsai?

bogi javorček user posted image user posted image

Za javor pravijo, da obrezovanje ni priporočljivo, obrezuješ le veje, ki so ti v napoto.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2138
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 21:03:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2139
10.5.2009 21:03:55   
Tinky
Umpika, kakšna faca je Luka user posted image
Ma spodaj pod kratke hlače si mu dala še žabice?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
10.5.2009 21:04:55   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

bogi javorček user posted image user posted image

Za javor pravijo, da obrezovanje ni priporočljivo, obrezuješ le veje, ki so ti v napoto.

user posted image user posted image user posted image

se oproščam user posted image

na mobilniku mam pa takooooo hudo fotko, tinky ti jo lahko pošljem, da jo objaviš?

user posted image user posted image user posted image

kakšno fotko?
dej pošlji

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2141
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 21:05:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 21:05:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2143
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 21:06:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2144
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 21:06:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2145
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 21:06:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2146
10.5.2009 21:06:43   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Umpika, kakšna faca je Luka user posted image
Ma spodaj pod kratke hlače si mu dala še žabice?

Tinky, ti meni bereš misli? Točno to dvoje sem pomislila tudi jazuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
10.5.2009 21:06:59   
Tinky
Umpa

sem skoraj s stola padla
hahahahahaha, kakšna fotka, sam ne morem jo objavit, ker nimam kabla od fotoaparata
aja, čaki čaki, bom dejanu poslala na njegovega

čak, minutko pa objavim

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 21:07:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2149
10.5.2009 21:08:06   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

pripravljam foto reportažo današnjega dneva

waiting

still waiting ... se veselimo ZOO-fotkic ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?